אשכול המלפפונים / סגל - מחפשים קומבו גארד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מחפשים קומבו גארד

הודעהעל ידי felix_r » 11 יולי 2011, 11:42

חביב אורנג'ד כתב:אני לא מבין על מה הויכוח.
לברושטיין יש נסיון? שמחת זקנתי.
גם להלפרין יש נסיון רב ביורוליג ואם לא יהיו תקלות, הוא צפוי לתפוס את מקומו של בורשטיין בעונה הבאה כגארד השלישי ברוטציה.
בנוסף, יש את שייר כגארד רביעי וגם את דריק (שהוא השחקן המנוסה ביותר ביורוליג) לעת מצוא.
אני לא רואה במה בורשטיין יכול להוסיף.
צריכים גם לזכור שבורשטיין לא צפוי לשחק העונה יותר מדי ביורוליג (ואף ייתכן שלא יתלבש לאף אחד ממשחקי היורוליג), כך שתפקידו העיקרי יהיה בליגה המקומית.
בשביל ליגת קופל, לא צריכים נסיון יורוליג עשיר בכדי לתת תפוקה סבירה או בכדי "לא להזיק". אני בטוח שאוחיון ורוט יוכלו לעשות את העבודה לכל הפחות, טוב כמו בורשטיין.

זה שאתה לא מבין על מה הויכוח, זו בעיה אחרת.
חבל שאתה לא מברר על מה הויכוח לפני שאתה נכנס אליו.

הלפרין עוד לא הגיע, כשהוא יגיע, נדבר.
נכון, בורשטיין במילא לא אמור לשחק ביורוליג, אבל מה, להזכירך, גם בעונה האחרונה הוא לא היה אמור לשחק, אבל בסוף הינו צריכים אותו. בעונה הקרובה יהיה עומס גדול על השחקנים, ולא מן הנמנע, שהעומס הזה יגרום לפציעות. ואם כן יהיו פציעות, אף אחד לא מבטיח לך, שיפצע שחקן אחד בלבד. אני בטוח, שראית בעונה החולפת קבוצות יורוליג, שסבלו מפציעות של שחקנים מובילים רבים בו זמנית, ובגלל הפציעות האלה הלכה לקבוצות העונה.

כשאני מנחש שרוט, נעימי או אוחיון לא יכולים לתרום אפילו לא ברמה של בורשטיין, אני מתבסס על המשחקים של הנבחרת. השחקנים האלה לא יכולים להוביל אפילו את הנבחרת במשחקי המוקדמות (שלא לדבר על אליפות אירופה), אז אתה רוצה לסמוך עליהם ביורוליג?

ולסיכום. שלא תחשוב פתאום, שאני איזה אוהד אישי של בורשטיין. לא ולא. גם אני מאוד לא מרוצה מהרמה שהוא מציג, והיתי שמח מאוד אילו יכולנו להחליף אותו בשחקן ישראלי טוב יותר. אבל בניגוד אליך ולהרבה אנשים אחרים פה, אני לא חושב שיש מועמדים שיתרמו יותר. פשוט אין לנו שחקנים ישראלים טובים יותר מבורשטיין, אשר משחקים בקבוצות הליגה הישראלית. לא, אני לא חושב שרוט, נעימי ואוחיון יכולים לתת תרומה שווה או טובה יותר. זה הכל, ובגלל זה אני מעדיף את בורשטיין במכבי ולא אחד מהשחקנים האלה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 11 יולי 2011, 11:58

ביינום יגיע לארץ בתחילת אוגוסט במסגרת פעילות משותפת של הסוכנות היהודית עם קהילת יהודי דטרויט
איזה שחקן נשמה,הוא ממש מעריך את מכבי מי יודע אולי גם יחתום על הדרך
http://one.co.il/Article/182901.html
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 11 יולי 2011, 12:04

דבר ראשון, בניגוד לעונה שעברה, למכבי יהיו ארבעה גארדים ברוטציה ולא שלושה כמו שהיה העונה. כל זאת, מבלי לספור את פניני וסמית' המסוגלים לשחק בעמדה 2.
מישהו חלילה יפצע? אז שייר ישחק קצת יותר, סמית' יוסת לעמדת הגארד ובאמת, שלא חסרים פתרונות למצב כזה.
גם בהנחה ובאמת יזדקקו לבורשטיין ביורוליג, יהיה מדובר על מספר זעום במיוחד של דקות, שבהן גם שחקן לא מנוסה יוכל לתת את אותה תפוקה.

דבר שני, לא ראיתי במה בורשטיין היה יותר טוב מנעימי בקמפיין הנבחרת האחרון (וברצוני להבהיר שאני סולד מאוד מנעימי ומאוד לא מעוניין לראותו כאן).
בורשטיין זכה לכמות דקות גדולה במיוחד בנבחרת (כמות שלא הגיעה לו) וממש לא הבריק.
אני בטוח שאם אוחיון ו/או רוט היו מקבלים את אותה כמות של דקות, תרומתם לא היתה נופלת מזאת של בורשטיין.
צריכים גם לזכור שהקמפיין האחרון של הנבחרת היה לפני שנה והוא אינו מעיד על המצב הקיים עכשיו.
במהלך העונה הנוכחית, בורשטיין הראה ירידה משמעותית ביכולת שלו, וגם העובדה שהוא הזדקן בעוד שנה, לא מעודדת במיוחד (במיוחד כאשר מדובר בשחקן שעבר מספר פציעות במהלך הקריירה).
אוחיון ורוט דוקא נתנו עונה לא רעה, כאשר האחרון נתן את העונה הטובה ביותר בקריירה שלו עד כה.

בכל מקרה, אנחנו מדברים פה בסה"כ על משהו כמו 15 דקות של משחק במשחקי הליגה ואולי 5 דקות במשחקי היורוליג, וגם זה אם נתחשב בפציעות או בקידום מעמדו של בורשטיין.
זה לא רק שאני לא חושב שבשביל פרקי זמן כ"כ קצרים וזניחים צריכים לשלם סכומים מופקעים לשחקן כמו בורשטיין, אלא שאני פשוט מאמין שאוחיון ורוט יוכלו לתרום לכל הפחות את אותה תרומה כמוהו.
גם בהנחה ורוט/אוחיון/לימונד פחות טובים מבורשטיין כיום (וכאמור, אני ממש לא חושב כך), אני בספק אם ההבדל הוא משמעותי עד כד-כך שיוכל להגרם נזק של ממש למכבי.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Mta_atic » 11 יולי 2011, 12:14

חביב אורנג'ד כתב:דבר ראשון, בניגוד לעונה שעברה, למכבי יהיו ארבעה גארדים ברוטציה ולא שלושה כמו שהיה העונה. כל זאת, מבלי לספור את פניני וסמית' המסוגלים לשחק בעמדה 2.
מישהו חלילה יפצע? אז שייר ישחק קצת יותר, סמית' יוסת לעמדת הגארד ובאמת, שלא חסרים פתרונות למצב כזה.
גם בהנחה ובאמת יזדקקו לבורשטיין ביורוליג, יהיה מדובר על מספר זעום במיוחד של דקות, שבהן גם שחקן לא מנוסה יוכל לתת את אותה תפוקה.

דבר שני, לא ראיתי במה בורשטיין היה יותר טוב מנעימי בקמפיין הנבחרת האחרון (וברצוני להבהיר שאני סולד מאוד מנעימי ומאוד לא מעוניין לראותו כאן).
בורשטיין זכה לכמות דקות גדולה במיוחד בנבחרת (כמות שלא הגיעה לו) וממש לא הבריק.
אני בטוח שאם אוחיון ו/או רוט היו מקבלים את אותה כמות של דקות, תרומתם לא היתה נופלת מזאת של בורשטיין.
צריכים גם לזכור שהקמפיין האחרון של הנבחרת היה לפני שנה והוא אינו מעיד על המצב הקיים עכשיו.
במהלך העונה הנוכחית, בורשטיין הראה ירידה משמעותית ביכולת שלו, וגם העובדה שהוא הזדקן בעוד עונה, לא מעודדת במיוחד (במיוחד כאשר מדובר בשחקן שעבר מספר פציעות במהלך הקריירה).
אוחיון ורוט דוקא נתנו עונה לא רעה, כאשר האחרון נתן את העונה הטובה ביותר בקריירה שלו עד כה.

בכל מקרה, אנחנו מדברים פה בסה"כ על משהו כמו 15 דקות של משחק במשחקי הליגה ואולי 5 דקות במשחקי היורוליג, וגם זה אם נתחשב בפציעות או בקידום מעמדו של בורשטיין.
זה לא רק שאני לא חושב שבשביל פרקי זמן כ"כ קצרים וזניחים צריכים לשלם סכומים מופקעים לשחקן כמו בורשטיין, אלא שאני פשוט מאמין שאוחיון ורוט יוכלו לתרום לכל הפחות את אותה תרומה כמוהו.
גם בהנחה ורוט/אוחיון/לימונד פחות טובים מבורשטיין כיום (וכאמור, אני ממש לא חושב כך), אני בספק אם ההבדל הוא משמעותי עד כד-כך שיוכל להגרם נזק של ממש למכבי.

פניני בעמדה 2 זה בדיחה יותר מידי רעה. לא צריך אפילו להזכיר את זה כאופציה.

עם שני דברים אני מסכים:
1. לצערי, לא רואה לבורשטיין מקום בסגל של העונה הבאה.
אם בעונה הנוכחית בה שיחקנו בלי סקנד גארד ועם חצאי אילתורים בעמדה 3 בדמות פניני ובלו, ועדיין בורשטיין לא קיבל כ"כ הרבה דקות, העונה כשעל כל עמדה יושבים (ועוד ישבו) כבר שחקנים (שחלקם משחקים ב-2 עמדות) קשה לי להאמין שנראה אותו על הפרקט.

2. אין מה להתבסס על משחקי נבחרת (עומר קוק במונטנגרו בעונה שעברה נראה כמו קריקטורה [לפחות נגנדנו] ועדיין קיבל חוזים בולנסיה ומילאנו).
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 11 יולי 2011, 12:27

אני דוקא לא חושב שפניני בעמדה מס' 2 היתה בדיחה כל-כך רעה.
אני גם זוכר שבמחצית השניה במשחק השלישי מול ויטוירה, בלאט העלה את פניני בעמדה 2 ואת בלו ב 3 (אידסון נשאר על הספסל) וההרכב הזה רץ לא רע ואף סגר את ההפרש.
בכל מקרה, אני לא יודע אם עדיף לתת את הדקות הבודדות של פניני בעמדה מס' 2 לבורשטיין.

עם כל שאר הדברים שכתבת, אני מסכים בהחלט.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יולי 2011, 12:35

אני ממש לא מבין מה הבעיה שלכם עם בורשטיין
למכבי יהיה השנה את פארגו, קומבו זר, שייר, סמית' שיכול לשחק 2 לצד פניני/בלו, ויכול מאוד ליהיות שגם הלפרין. בורשטיין לא יצטרך לשחק דקה אחת ביורוליג אלא אם יהיה מכת פציעות או משהו קיצוני
לא רואה שום בעיה שבורשטיין יקבל את הדקות שלו בליגה, ויתן את ה10-15 דקות באדריאטית
בורשטיין סך הכל בחור חיובי, לא יהיה לו יותר מדי בעיות של אגו אם לא ישחק ביורוליג. אני לא רואה שום בעיה איתו
אבל, אם הקבוצה האיטלקית מוכנה לשלם ביי-אאוט ולשלם את כל המשכורת שלו, אז באמת עדיף לשחרר אותו ולהביא שחקן קצת יותר זול
asafb96

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 11 יולי 2011, 12:41

asafb96 כתב:לא רואה שום בעיה שבורשטיין יקבל את הדקות שלו בליגה, ויתן את ה10-15 דקות באדריאטית

זאת בדיוק הנקודה.
בשביל קצת דקות בקופליג או באדריאטית יספיקו שחקנים הרבה פחות יקרים, וייתכן אפילו ששחקנים כמו רוט/אוחיון/לימונד יעשו את העבודה יותר טוב.

בכל מקרה, לדעתי מספר הדקות המדובר יהיה קטן בהרבה. אני חושב שאם בורשטיין ישאר, יווצר מצב אבסורדי בו שחקן יקר במיוחד, לא ישחק בכלל ביורוליג ויצבור דקות בודדות בליגה המקומית ובאדריאטית.
יכול להווצר מצב בו התפוקה של בורשטיין תהיה כ"כ זניחה, עד שנתחרט על כך שאת התפקיד הזה לא ניצלנו לקידום שחקן צעיר או לפחות לשחקן יותר זול.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי אבי » 11 יולי 2011, 13:07

בורשטיין שחקן עם חוזה יקר שמעיק על התקציב של מכבי ויכולת שלא מצדיקה את אותו החוזה. כשהוא קיבל יותר דקות אחרי הפציעה של פרקינס הוא לא תרם כלום. ועוד לא התחלתי לדבר על האופי המאד בעייתי שלו.
אם יש למכבי אפשרות להפטר מבורשטיין, אז היא צריכה לנצל אותה.
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יולי 2011, 13:28

חביב אורנג'ד כתב:
asafb96 כתב:לא רואה שום בעיה שבורשטיין יקבל את הדקות שלו בליגה, ויתן את ה10-15 דקות באדריאטית

זאת בדיוק הנקודה.
בשביל קצת דקות בקופליג או באדריאטית יספיקו שחקנים הרבה פחות יקרים, וייתכן אפילו ששחקנים כמו רוט/אוחיון/לימונד יעשו את העבודה יותר טוב.

בכל מקרה, לדעתי מספר הדקות המדובר יהיה קטן בהרבה. אני חושב שאם בורשטיין ישאר, יווצר מצב אבסורדי בו שחקן יקר במיוחד, לא ישחק בכלל ביורוליג ויצבור דקות בודדות בליגה המקומית ובאדריאטית.
יכול להווצר מצב בו התפוקה של בורשטיין תהיה כ"כ זניחה, עד שנתחרט על כך שאת התפקיד הזה לא ניצלנו לקידום שחקן צעיר או לפחות לשחקן יותר זול.

מסכים בעניין הכספי
אבל אני לא רואה איזה שינוי קיצוני יביאו השחקנים האלה. בורשטיין לדעתי עדיף עליהם. אני לא רואה איך הם ישנו את הרמה של מכבי
הבעיה זה הכסף, אבל אם מכבי תשחרר אותו היא תצטרך לשלם לו פיצוי. אם מוכנים לשלם לו בייאוט ואת כל החוזה, אז זה יהיה רצוי
asafb96

הודעהעל ידי שחף » 11 יולי 2011, 13:38

קצת הזוי שמכבי בכלל חושבת על שחקני פח מהסוג של ביינום בזמן שחבר'ה כמו דרון וויליאמס מגיעים לאירופה. אז אולי ההרפתקאה הכלכלית של להביא איזה כריס פול לא טובה מקצועית ולא כדאית מספיק לפדרמן, אבל ביינום? למכבי יש היום גירסה בוגרת, קריאטיבית ומגוונת יותר שלו. למה להביא לקבוצה שחקן שזכור פה בעיקר בגלל כניסות עם הראש בקיר ועם האוטו בקיר, שומר רע ולא קולע מבחוץ בכלל? אני מבין את הפטיש של מזרחי לביינום, אבל בלאט צריך להוריד אותו מהעץ כמו שהוא הוריד את פדרמן מהעץ של שאראס בקיץ הקודם. אם להביא מישהו מהפיסטונס, זה שחקן קצת יותר טוב בשם רודני סטאקי שנופל בדיוק למה שמכבי צריכה. כן, גם אם הוא לא חבר ילדות של פארגו.
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 11 יולי 2011, 13:47, נערך פעם אחת בסך הכל.
שחף

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 11 יולי 2011, 13:40

asafb96 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

זאת בדיוק הנקודה.

מסכים בעניין הכספי
אבל אני לא רואה איזה שינוי קיצוני יביאו השחקנים האלה. בורשטיין לדעתי עדיף עליהם. אני לא רואה איך הם ישנו את הרמה של מכבי
הבעיה זה הכסף, אבל אם מכבי תשחרר אותו היא תצטרך לשלם לו פיצוי. אם מוכנים לשלם לו בייאוט ואת כל החוזה, אז זה יהיה רצוי

אני ממש לא חושב ששמות השחקנים שהועלו פה הם פחות טובים מבורשטיין ולמען האמת, אני דוקא חושב שההפך הוא הנכון.
בכל מקרה, אתה באמת חושב שהחלפת בורשטיין באוחיון או שחקן אחר, תוכל לגרום לנזק כ"כ גדול?

לגבי השחרור, לא מדובר כאן במצב בו מכבי תצטרך לשלם פיצויים. להפך, אם הקבוצה האיטלקית מעוניינת בשורותיו של בורשטיין, היא תצטרך לשלם למכבי באיי-אאוט.
במקרה הגרוע, מכבי תשתחרר מבורשטיין ללא פיצוי כמו שעשתה עם כדיר.
אגב, הפיצויים (שככל הנראה לא יהיו במקרה זה) הם בד"כ על סך של כ 10% מהחוזה ולא מודבר בסכום גדול. למעשה, פיצויים לבורשטיין והחתמת שחקן כמו אוחיון או רוט, תחסוך למכבי כסף.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 11 יולי 2011, 14:02

גם לא חייבים להביא שחקן במקום בורשטיין,אפשר להשאיר את הכסף בצד אפשרות נוספת היא להוסיפו לכסף המיועד לזר ולהביא שחקן יותר טוב
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יולי 2011, 14:07

חביב אורנג'ד כתב:אני ממש לא חושב ששמות השחקנים שהועלו פה הם פחות טובים מבורשטיין ולמען האמת, אני דוקא חושב שההפך הוא הנכון.
בכל מקרה, אתה באמת חושב שהחלפת בורשטיין באוחיון או שחקן אחר, תוכל לגרום לנזק כ"כ גדול?

לגבי השחרור, לא מדובר כאן במצב בו מכבי תצטרך לשלם פיצויים. להפך, אם הקבוצה האיטלקית מעוניינת בשורותיו של בורשטיין, היא תצטרך לשלם למכבי באיי-אאוט.
במקרה הגרוע, מכבי תשתחרר מבורשטיין ללא פיצוי כמו שעשתה עם כדיר.
אגב, הפיצויים (שככל הנראה לא יהיו במקרה זה) הם בד"כ על סך של כ 10% מהחוזה ולא מודבר בסכום גדול. למעשה, פיצויים לבורשטיין והחתמת שחקן כמו אוחיון או רוט, תחסוך למכבי כסף.

אמרתי שזה יגרום נזק? איפה ראית את זה?
אני אמרתי שהם לא יביאו איזה שינוי גדול, ושמכבי כן צריכה לשחרר אם מציעים ביי-אאוט, תקרא הכל לפני שאתה מגיב
הכוונה ההתחלתית שלי זה שאנשים פה יורדים על בורשטיין כאילו הוא איזה אפס, ומדברים פה כאילו אם הוא ישאר כל העונה של מכבי תרד לטימיון
שוב, בורשטיין לא יקבל דקות ביורוליג, סך הכל שחקן משלים לליגה וקצת אדריאטית, העונה לא תלויה בו. אם מכבי אכן קיבלה הצעה להשתחרר מהחוזה שלו ולקבל פיצוי, אז יהיה נכון לשחרר אותו ולהחתים שחקן אחר ולחסוך קצת כסף. אבל אם לא, והוא ישאר, לא קרה שום דבר, סך הכל יתן את הדקות שלו באדריאטית ובליגה ששם גם עם הנוער מכבי תסיים בין שמונה הראשונות
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יולי 2011, 14:13

rc4991 כתב:גם לא חייבים להביא שחקן במקום בורשטיין,אפשר להשאיר את הכסף בצד אפשרות נוספת היא להוסיפו לכסף המיועד לזר ולהביא שחקן יותר טוב

לפני שנה,כן.
השנה אי אפשר בגלל שצריך יותר ישראלים
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Chen » 11 יולי 2011, 16:07

לא אמרו שיגידו היום סופית מה נסגר עם הלפרין?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי yiffy » 11 יולי 2011, 16:22

Chen כתב:לא אמרו שיגידו היום סופית מה נסגר עם הלפרין?

כנראה שזה אומר שמחר נתבשר על חתימתו של אוחיון...
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי מכביזם » 11 יולי 2011, 17:26

yiffy כתב:
Chen כתב:לא אמרו שיגידו היום סופית מה נסגר עם הלפרין?

כנראה שזה אומר שמחר נתבשר על חתימתו של אוחיון...

אם זה יקרה, אז חבל.
מכביזם

הודעהעל ידי where is the love? » 11 יולי 2011, 17:34

באמת דובר הרבה על יום שני..... ושום דבר לא נסגר....נמשיך לחכות ובינתיים זה לדעתי לא טוב..
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי felix_r » 11 יולי 2011, 17:38

where is the love? כתב:באמת דובר הרבה על יום שני..... ושום דבר לא נסגר....נמשיך לחכות ובינתיים זה לדעתי לא טוב..

אתה יודע כמה ימי שני יש השנה? :grin
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יולי 2011, 17:39

where is the love? כתב:באמת דובר הרבה על יום שני..... ושום דבר לא נסגר....נמשיך לחכות ובינתיים זה לדעתי לא טוב..

לפי דעתי אם לא יודיעו כלום היום אז יודיעו מחר..
מה שאני לא רוצה שיקרה בשום אופן זה שיידחו להלפרין את המועד בפעם השלישית(היה אמור להיות עד סוף השבוע הקודם ודחו ליום שני הזה)..זה יהיה כבר מגוחך
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk ו־10 אורחים