חביב אורנג'ד כתב:אני לא מבין על מה הויכוח.
לברושטיין יש נסיון? שמחת זקנתי.
גם להלפרין יש נסיון רב ביורוליג ואם לא יהיו תקלות, הוא צפוי לתפוס את מקומו של בורשטיין בעונה הבאה כגארד השלישי ברוטציה.
בנוסף, יש את שייר כגארד רביעי וגם את דריק (שהוא השחקן המנוסה ביותר ביורוליג) לעת מצוא.
אני לא רואה במה בורשטיין יכול להוסיף.
צריכים גם לזכור שבורשטיין לא צפוי לשחק העונה יותר מדי ביורוליג (ואף ייתכן שלא יתלבש לאף אחד ממשחקי היורוליג), כך שתפקידו העיקרי יהיה בליגה המקומית.
בשביל ליגת קופל, לא צריכים נסיון יורוליג עשיר בכדי לתת תפוקה סבירה או בכדי "לא להזיק". אני בטוח שאוחיון ורוט יוכלו לעשות את העבודה לכל הפחות, טוב כמו בורשטיין.
זה שאתה לא מבין על מה הויכוח, זו בעיה אחרת.
חבל שאתה לא מברר על מה הויכוח לפני שאתה נכנס אליו.
הלפרין עוד לא הגיע, כשהוא יגיע, נדבר.
נכון, בורשטיין במילא לא אמור לשחק ביורוליג, אבל מה, להזכירך, גם בעונה האחרונה הוא לא היה אמור לשחק, אבל בסוף הינו צריכים אותו. בעונה הקרובה יהיה עומס גדול על השחקנים, ולא מן הנמנע, שהעומס הזה יגרום לפציעות. ואם כן יהיו פציעות, אף אחד לא מבטיח לך, שיפצע שחקן אחד בלבד. אני בטוח, שראית בעונה החולפת קבוצות יורוליג, שסבלו מפציעות של שחקנים מובילים רבים בו זמנית, ובגלל הפציעות האלה הלכה לקבוצות העונה.
כשאני מנחש שרוט, נעימי או אוחיון לא יכולים לתרום אפילו לא ברמה של בורשטיין, אני מתבסס על המשחקים של הנבחרת. השחקנים האלה לא יכולים להוביל אפילו את הנבחרת במשחקי המוקדמות (שלא לדבר על אליפות אירופה), אז אתה רוצה לסמוך עליהם ביורוליג?
ולסיכום. שלא תחשוב פתאום, שאני איזה אוהד אישי של בורשטיין. לא ולא. גם אני מאוד לא מרוצה מהרמה שהוא מציג, והיתי שמח מאוד אילו יכולנו להחליף אותו בשחקן ישראלי טוב יותר. אבל בניגוד אליך ולהרבה אנשים אחרים פה, אני לא חושב שיש מועמדים שיתרמו יותר. פשוט אין לנו שחקנים ישראלים טובים יותר מבורשטיין, אשר משחקים בקבוצות הליגה הישראלית. לא, אני לא חושב שרוט, נעימי ואוחיון יכולים לתת תרומה שווה או טובה יותר. זה הכל, ובגלל זה אני מעדיף את בורשטיין במכבי ולא אחד מהשחקנים האלה.