Holiday_Armadillo כתב:אם אתה מתכוון שאני אעבור צד לעולם הבא כי אמות מהחרא הזה, אז כן
משולש אחד ותביני שאם כבר העולם הבא אז זה גן עדן, בערך כמו בפרסומת של מקדונלדס עם הכוסיות על גלגיליות רק בלי שחוסמים לו את הפה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אם אתה מתכוון שאני אעבור צד לעולם הבא כי אמות מהחרא הזה, אז כן
MaccabiTA כתב:יש לי שמינית רוסי (אני חצי מרוקאי וחצי רומני שנגוע בקצת רוסי)
וחלקתי את המידע הזה עם כרמל, מה שהפך אותו לגאג שרץ בפורום
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם אתה מתכוון שאני אעבור צד לעולם הבא כי אמות מהחרא הזה, אז כן
משולש אחד ותביני שאם כבר העולם הבא אז זה גן עדן, בערך כמו בפרסומת של מקדונלדס עם הכוסיות על גלגיליות רק בלי שחוסמים לו את הפה
yanay21 כתב:כאילו ישב אלוהים ואמר "הוא יהודי. יהודים הם עשירים. כיצד נדפוק אותו? נשלח אותו למדינת היהודים. נעשה אותו מרוקאי, ככה שידפק הכי חזק. ואם כבר נכניס בו משהו לבן, זה יהיה המזרחים של האשכנזים, ורוסים, ככה שלא יהיה כלום בירושה. כן, זה יתאים".
LIAV10 כתב:רומני זה בעצם הערבי של האשכנזים
yanay21 כתב:כאילו ישב אלוהים ואמר "הוא יהודי. יהודים הם עשירים. כיצד נדפוק אותו? נשלח אותו למדינת היהודים. נעשה אותו מרוקאי, ככה שידפק הכי חזק. ואם כבר נכניס בו משהו לבן, זה יהיה המזרחים של האשכנזים, ורוסים, ככה שלא יהיה כלום בירושה. כן, זה יתאים".
LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם אתה מתכוון שאני אעבור צד לעולם הבא כי אמות מהחרא הזה, אז כן
שחורים שמנים עם בגדים לבנים שרים ברקע כשאוכלים שם?
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם אתה מתכוון שאני אעבור צד לעולם הבא כי אמות מהחרא הזה, אז כן
LIAV10 כתב:רומני זה בעצם הערבי של האשכנזים
jol9 כתב:yanay21 כתב:כאילו ישב אלוהים ואמר "הוא יהודי. יהודים הם עשירים. כיצד נדפוק אותו? נשלח אותו למדינת היהודים. נעשה אותו מרוקאי, ככה שידפק הכי חזק. ואם כבר נכניס בו משהו לבן, זה יהיה המזרחים של האשכנזים, ורוסים, ככה שלא יהיה כלום בירושה. כן, זה יתאים".
ספר את זה לבת של ניקול ריידמן
MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם אתה מתכוון שאני אעבור צד לעולם הבא כי אמות מהחרא הזה, אז כן
שחורים שמנים עם בגדים לבנים שרים ברקע כשאוכלים שם?
לא, זה הצוות שאני מעסיק לבידור ארוחת צהריים באפריקה
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם אתה מתכוון שאני אעבור צד לעולם הבא כי אמות מהחרא הזה, אז כן
את מי באת ללמד על משולשים.
MTA2311 כתב:איכשהו זה תמיד נגמר בשיחות עדתיות פה.
נושא x- מין-מין לסבי-אוכל- בורקס שכבות/נוזל לקוסקוס- עוד קצת מין- נאצים- אורי מנסה להבין את נושא השיחה- עדות
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם אתה מתכוון שאני אעבור צד לעולם הבא כי אמות מהחרא הזה, אז כן
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם אתה מתכוון שאני אעבור צד לעולם הבא כי אמות מהחרא הזה, אז כן
הוא דיבר על משולש בורקס גבינה, סוטה!
MTA2311 כתב:איכשהו זה תמיד נגמר בשיחות עדתיות פה.
נושא x- מין-מין לסבי-אוכל- בורקס שכבות/נוזל לקוסקוס- עוד קצת מין- נאצים- אורי מנסה להבין את נושא השיחה- עדות
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:"כן, אני בא לפה הרבה"?
התשובה כנראה הייתה "רק כשיש פוטנציאל לספאם"
וכרמל, אני אסתפק באהבה שאת רוחשת לי כבר עכשיו
אתה צריך לדעת שהיא מתקזזת עם העובדה שאתה מעפולה, רוסי, מזרחי וקוראים לך הודאל ויהודה
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:"כן, אני בא לפה הרבה"?
התשובה כנראה הייתה "רק כשיש פוטנציאל לספאם"
וכרמל, אני אסתפק באהבה שאת רוחשת לי כבר עכשיו
אתה צריך לדעת שהיא מתקזזת עם העובדה שאתה מעפולה, רוסי, מזרחי וקוראים לך הודאל ויהודה
חזרתי אחורה רק לציין ששכחת שאני גם אוהד בית"ר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], JarJarBinx, omerk, אנטוניו, עידן ו־15 אורחים