המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:ברור שסמית' לא יעזוב, אני רק משתעשע ברעיון שהוא לא יעבור את הבדיקות ואז אולי נוכל להיפטר ממנו
rc4991 כתב:אגב, זה יהיה מעניין אם סמית' יגיע ולא יעבור את הבדיקות הרפואיות
(או שמכבי לא תעביר אותו בכוונה, למרות שהיא לא ביצ'ית ולא תיקח את הסיכון הזה)
SlavaCa כתב:rc4991 כתב:ברור שסמית' לא יעזוב, אני רק משתעשע ברעיון שהוא לא יעבור את הבדיקות ואז אולי נוכל להיפטר ממנו
לא יודע, אבל זה לא נישמע טוב מאוהד שרוצה להפטר משחקן שנתן פה את הנשמה במשך 5 שנים, אולי לשחרר ישמע יותר טוב
jol9 כתב:rc4991 כתב:אגב, זה יהיה מעניין אם סמית' יגיע ולא יעבור את הבדיקות הרפואיות
מה הקשר?
החוזה שלו בתוקף גם אם הוא שולח את סבתא שלו לבדיקות רפואיות...
בדיקות רפואיות הם תנאי להכניס חוזה חדש לתוקף, לא חוזה קיים...
rc4991 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:אגב, זה יהיה מעניין אם סמית' יגיע ולא יעבור את הבדיקות הרפואיות
מה הקשר?
החוזה שלו בתוקף גם אם הוא שולח את סבתא שלו לבדיקות רפואיות...
בדיקות רפואיות הם תנאי להכניס חוזה חדש לתוקף, לא חוזה קיים...
אני לא בטוח, בטח יש איזשהו סעיף בנושא
את סופו יכלו להעיף בשנה שעברה אחרי שלא היה בריא/עבר את הבדיקות
נכון שאצל סופו מדובר במקרה מיוחד אבל אולי יש משהו לכל השחקנים
rc4991 כתב:תגידו, מה עם הסנטר הזה (ברח לי השם שלו) שדיברנו עליו כבר כמה פעמים בעבר?
זה ששיחק ב-NBA ובסין ולפני זה באדריאטית
toja27 כתב:סמית יכול עוד להתברר כחתיכה חשובה בפאזל של הקבוצה העונה. הייתי מציע לוותר על חלומות של שחרורו בשביל 300 אלף מסכנים. מה גם שבכל אופן זה לא הולך לקרות.
toja27 כתב:סמית יכול עוד להתברר כחתיכה חשובה בפאזל של הקבוצה העונה. הייתי מציע לוותר על חלומות של שחרורו בשביל 300 אלף מסכנים. מה גם שבכל אופן זה לא הולך לקרות.
LIAV10 כתב:קצת חורה לי שמדברים ככה על אחד הגדולים פה אי פעם, אבל לא מפתיע שזה בא ממך, מעולם לא באמת אהבת אותו.
yanay21 כתב:כמובן שזה הימור מארץ ההימורים, אבל אני מאמין שסמית' יתן עונה טובה, סולידית. וכשאני מדבר על עונה טובה, אני לא מדבר על 2015. אלא על השחקן שהוא אמור להיות, שחקן משלים שדופק כמה שלשות במשחק. ויש לו את הבטחון והיכולת לשחק טוב בקלאץ', למרות שזה לא הקטע הטבעי אצלו. בהנחה ולא ישחקו אותו בליגה כמו שעשה גודס, הוא יכול להיות אחלה. לא שווה את כל הכסף, אבל אחלה. וזאת בהנחה והוא לא פצוע מעבר לכל תקנה.
rc4991 כתב:yanay21 כתב:כמובן שזה הימור מארץ ההימורים, אבל אני מאמין שסמית' יתן עונה טובה, סולידית. וכשאני מדבר על עונה טובה, אני לא מדבר על 2015. אלא על השחקן שהוא אמור להיות, שחקן משלים שדופק כמה שלשות במשחק. ויש לו את הבטחון והיכולת לשחק טוב בקלאץ', למרות שזה לא הקטע הטבעי אצלו. בהנחה ולא ישחקו אותו בליגה כמו שעשה גודס, הוא יכול להיות אחלה. לא שווה את כל הכסף, אבל אחלה. וזאת בהנחה והוא לא פצוע מעבר לכל תקנה.
הוא יכול להיות אחלה אקס פקטור מהספסל, רק חבל שנשלם על התענוג הזה שני מיליון דולר
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:קצת חורה לי שמדברים ככה על אחד הגדולים פה אי פעם, אבל לא מפתיע שזה בא ממך, מעולם לא באמת אהבת אותו.
אחד הגדולים אי פעם? אחי הגזמת לגמרי
אני חושב שהוא אוברייטד, הוא שחקן טוב ככינור שלישי של D AND 3 אבל ממש לא משהו מיוחד שמצדיק חוזים מופרכים
הזוי להגיד עליו שהוא מהגדולים אי פעם במכבי
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:LIAV10 כתב:קצת חורה לי שמדברים ככה על אחד הגדולים פה אי פעם, אבל לא מפתיע שזה בא ממך, מעולם לא באמת אהבת אותו.
אחד הגדולים אי פעם? אחי הגזמת לגמרי
אני חושב שהוא אוברייטד, הוא שחקן טוב ככינור שלישי של D AND 3 אבל ממש לא משהו מיוחד שמצדיק חוזים מופרכים
הזוי להגיד עליו שהוא מהגדולים אי פעם במכבי
מתי פעם אחרונה היה במכבי זר ל7 שנים אם בכלל? לדעתי ניקו הכי קרוב.
לא דיברתי על יכולת אישית, דיברתי עליו כסמל, בסטטיסטיקות של כל הזמנים ועוד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־14 אורחים