איתי-שגב כתב:LIAV10 כתב:עצוב, אז היא עושה הפלה?
כן, בקרוב. מחר היא תקבל תאריך..
קשה מאוד בן, אבל במצב כזה תשתדל לחשוב על טובת הילד כי זה לא חיים ככה
זה הדבר הנכון לעשות, תשתדל להתמקד בזה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
איתי-שגב כתב:LIAV10 כתב:עצוב, אז היא עושה הפלה?
כן, בקרוב. מחר היא תקבל תאריך..
איתי-שגב כתב:שועל כתב:איתי-שגב כתב:לא רוצה להאמין.. מתקשה להאמין.. לא יכול להאמין..
גילו שבבטן של אמא, יש לאחותי תסמונת דאון.. אני לא יודע איך לעכל את זה.
עשית אותי עצוב עכשיו
תהיה חזק גבר...
זה בשלב שאי אפשר להחזיר את הגלגל לאחור?
מה שלא יהיה, בסוף מתרגלים אליהם והם נותנים המון חום ואהבה, מהכירות (אצל החרדים זה הרבה יותר נפוץ מטעמים מובנים).
אה.. אצל חילונים עושים הפלה, לא יולדים עם דאון.
לא יודע איך אני אני אמשיך ככה..
LIAV10 כתב:תהיה חזק אח.
ותחזק גם את ההורים.
איתי-שגב כתב:כן, זה הדבר הנכון, אבל אני בחיים לא אקבל את זה..
גם אם אולי אמא שלי שוב תכנס להריון (כבר אמרו לי שהם רוצים) זה בחיים לא יהיה אותו דבר בגלל שאני כל הזמן ארגיש ש"זה היה צריך להיות מישהו אחר".
איזה מוזר אני.. רוצה שקט נפשי ומתכנן ללכת מחר להיכל. הזוי.
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:כן, זה הדבר הנכון, אבל אני בחיים לא אקבל את זה..
גם אם אולי אמא שלי שוב תכנס להריון (כבר אמרו לי שהם רוצים) זה בחיים לא יהיה אותו דבר בגלל שאני כל הזמן ארגיש ש"זה היה צריך להיות מישהו אחר".
יש לך זכות להרגיש איך שאתה רוצה, במיוחד שזה כל כך טרי
רק בגלל שאתה לא ההורה לא אומר שאין לך זכות להרגיש עצוב או כועס
אבל, ויש פה אבל, אני מקווה שיום אחד (אולי בקרוב) אתה תבין שאין פה מה ''לא לקבל''
ההורים שלך עשו את הדבר הנכון גם בשבילם, גם בשבילכם ובטח בשביל העובר שעוד לא נולד
אפשר לכעוס על היקום אבל אל תכעס על ההורים
זאת לא פעם ראשונה שזה קורה בהיסטוריה ולצערנו גם לא האחרונה אבל יש לנו מזל שאנחנו חיים בזמן שאפשר לגלול את זה בשלב מוקדם שמונע המון סבל
איתי-שגב כתב:LIAV10 כתב:תהיה חזק אח.
ותחזק גם את ההורים.
זה הכי חשוב.. עכשיו צריך לקוות שהיא תצא מהניתוח הזה.
אגב, נראלי שזה מתאים לרגע הזה..
מה אתם חושבים על להוליד עם תסמונת דאון או לא ? האם זה אוגן להביא לכל תינוק לחיות את החיים למרות הדאון, או שלהוליד אותו עם התסמונת זה דבר נורא בשבילו ועדיף לא לחיות ?.
LIAV10 כתב:באיזה שלב של ההיריון היא נמצאת?
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:כן, זה הדבר הנכון, אבל אני בחיים לא אקבל את זה..
אבל, ויש פה אבל, אני מקווה שיום אחד (אולי בקרוב) אתה תבין שאין פה מה ''לא לקבל''
ההורים שלך עשו את הדבר הנכון גם בשבילם, גם בשבילכם ובטח בשביל העובר שעוד לא נולד
זאת לא פעם ראשונה שזה קורה בהיסטוריה ולצערנו גם לא האחרונה אבל יש לנו מזל שאנחנו חיים בזמן שאפשר לגלול את זה בשלב מוקדם שמונע המון סבל
התכוונתי יותר שאני לא מקבל את העובדה שזה קרה, לא מעכל.
אני לא כזה מכיר את המחלה.. זה בלתי אפשרי לחיות עם משהו כזה ?.
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:כן, זה הדבר הנכון, אבל אני בחיים לא אקבל את זה..
התכוונתי יותר שאני לא מקבל את העובדה שזה קרה, לא מעכל.
אני לא כזה מכיר את המחלה.. זה בלתי אפשרי לחיות עם משהו כזה ?.
איתי-שגב כתב:זה מוחי ? או שזה משהו גופני ?.
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:זה מוחי ? או שזה משהו גופני ?.
גם וגם
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:זה מוחי ? או שזה משהו גופני ?.
גם וגם
אוי.. ואוו.
והעובדה שזה התגלה הפעם זה אומר שיש יותר סיכוי שזה יהיה פעם הבאה או שזה רנדמולי ?.
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:זה מוחי ? או שזה משהו גופני ?.
גם וגם
אוי.. ואוו.
והעובדה שזה התגלה הפעם זה אומר שיש יותר סיכוי שזה יהיה פעם הבאה או שזה רנדמולי ?.
בת כמה אמא שלך?
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:זה מוחי ? או שזה משהו גופני ?.
גם וגם
אוי.. ואוו.
בת כמה אמא שלך?
41 באפריל. היא עשתה את הבדיקה של המי שפיר שחייב לעשות מגיל 35.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים