31 ינואר 2017, 19:31
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:ומה דעתכם על זה שבדקו גם את מקל?
הוא חשוד במשהו? במה הוא אשם בדיוק?
אני אמנם לא אהיה נחרץ כמו רוי, אבל ברמה הכללית אני נגעל מההתנהלות של המועדון.
זה לא לגיטימי.
בדקו את מקל בשביל להראות כאילו זה אקראי
זה ברור לי, אבל גם בגלל שזה הי בכאילו, אני בספק אם הדגימות של מקל בכלל נשלחו למעבדות.
בכל מקרה, גם זה לא לעניין לחלוטין.
31 ינואר 2017, 19:33
אחדשיודע כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:ומה דעתכם על זה שבדקו גם את מקל?
הוא חשוד במשהו? במה הוא אשם בדיוק?
אני אמנם לא אהיה נחרץ כמו רוי, אבל ברמה הכללית אני נגעל מההתנהלות של המועדון.
זה לא לגיטימי.
בדקו את מקל בשביל להראות כאילו זה אקראי
זה ברור לי, אבל גם בגלל שזה הי בכאילו, אני בספק אם הדגימות של מקל בכלל נשלחו למעבדות.
בכל מקרה, גם זה לא לעניין לחלוטין.
מתי לעזאזל תבינו שלא מכבי מבצעת את בדיקות השתן? היא יכולה להזמין בדיקה, היא לא מבצעת אותן.
אחדשיודע כתב:זה שההתנהלות של ראשי מכבי ביזיונית, כולם יודעים, ולא מהיום - אבל ווימס בעצמו פח אשפה. לא כי הוא עישן, אלא כי ההתנהלות האישית שלו לא תאמה את מה שציפו ממנו כאחד שמרוויח ב-1.5 מיליון דולר נטו בעונה (למרות שגם על שחקן שמרוויח 150 אלף דולר הייתי אומר אותו דבר). ואני עדין לגביו.
jol9 כתב:כל השאר עדיין רלוונטי.
31 ינואר 2017, 19:34
אחדשיודע כתב:מתי לעזאזל תבינו שלא מכבי מבצעת את בדיקות השתן? היא יכולה להזמין בדיקה, היא לא מבצעת אותן.
מה לא לעניין בבדיקה של מקל?
31 ינואר 2017, 19:35
אחדשיודע כתב:jol9 כתב:כל השאר עדיין רלוונטי.
מה לא לעניין?
31 ינואר 2017, 19:39
roy1000 כתב:אחדשיודע כתב:זה שההתנהלות של ראשי מכבי ביזיונית, כולם יודעים, ולא מהיום - אבל ווימס בעצמו פח אשפה. לא כי הוא עישן, אלא כי ההתנהלות האישית שלו לא תאמה את מה שציפו ממנו כאחד שמרוויח ב-1.5 מיליון דולר נטו בעונה (למרות שגם על שחקן שמרוויח 150 אלף דולר הייתי אומר אותו דבר). ואני עדין לגביו.
אין ספק שווימס הוא עובד פח. היה אפשר לנחש את זה ברגע שהוא הסכים לקחת חצי משכורת.
אז מה עושים עם עובדים פח? הורסים להם את הקריירה? מוצאים אותם להורג? מה הנוהל פה?
31 ינואר 2017, 19:39
jol9 כתב:אחדשיודע כתב:jol9 כתב:כל השאר עדיין רלוונטי.
מה לא לעניין?
לא לעניין כי הוא מן הסתם לא היה חשוד בכלום.
31 ינואר 2017, 19:40
roy1000 כתב:אחדשיודע כתב:מתי לעזאזל תבינו שלא מכבי מבצעת את בדיקות השתן? היא יכולה להזמין בדיקה, היא לא מבצעת אותן.
ומאיפה אתה יודע שהגוף שמבצע (ומקבל כסף ממכבי) לא עושה בדיוק מה שהקבוצה רוצה ממנו?
31 ינואר 2017, 19:43
אחדשיודע כתב:roy1000 כתב:אחדשיודע כתב:מתי לעזאזל תבינו שלא מכבי מבצעת את בדיקות השתן? היא יכולה להזמין בדיקה, היא לא מבצעת אותן.
ומאיפה אתה יודע שהגוף שמבצע (ומקבל כסף ממכבי) לא עושה בדיוק מה שהקבוצה רוצה ממנו?
עוד פעם הזיוני שכל האלה? אין לך תאוריות אחרות לפתח?
כי זה לא חוקי, זה למה.
31 ינואר 2017, 19:44
roy1000 כתב:אחדשיודע כתב:roy1000 כתב:אחדשיודע כתב:מתי לעזאזל תבינו שלא מכבי מבצעת את בדיקות השתן? היא יכולה להזמין בדיקה, היא לא מבצעת אותן.
כי זה לא חוקי, זה למה.
יש חוק שמסדיר את העבודה שלהם? תאיר את עיני? איזה חוק בדיוק מסדיר בדיקות סמים פרטיות?
אתה סתם מזיין את השכל. מדובר בגוף פרטי שיכול לעשות כל מה שהוא רוצה. אין שום הסדרה ושום חוק מאחורי הגוף הזה. אני מוכן להתערב שאף אחד לא באמת בדק את מקל באותה הרצינות ושמכבי לא שלחה את הבדיקות שלו.
31 ינואר 2017, 19:45
אחדשיודע כתב:לא הבנתי, אתה מצפה שאני אגונן על ההתנהלות של מכבי? כי זה לא עומד לקרות.
מכבי הלכה על מהלך מלוכלך (שאני כנראה לא הייתי הולך עליו), אבל כשר.
ווימס ירק על האוהדים בהתנהלות שלו, ובסופו של דבר הוא האשם היחידי בזה שלא עבר את הבדיקות.
בעיה שלו שהוא עישן/עזב באמצע את הבדיקות ולא היה זהיר יותר.
31 ינואר 2017, 19:46
אחדשיודע כתב:jol9 כתב:אחדשיודע כתב:jol9 כתב:כל השאר עדיין רלוונטי.
מה לא לעניין?
נו, אז מה הבעיה? יש דבר כזה שנקרא בדיקות אקראיות.
31 ינואר 2017, 19:47
RomanR כתב:זה לא גוף פרטי, זה הזרוע הביצועית של WADA, והוא כפוף לWADA. די לפתח קונספירציות
31 ינואר 2017, 19:47
roy1000 כתב:אחדשיודע כתב:roy1000 כתב:אחדשיודע כתב:מתי לעזאזל תבינו שלא מכבי מבצעת את בדיקות השתן? היא יכולה להזמין בדיקה, היא לא מבצעת אותן.
כי זה לא חוקי, זה למה.
יש חוק שמסדיר את העבודה שלהם? תאיר את עיני? איזה חוק בדיוק מסדיר בדיקות סמים פרטיות?
אתה סתם מזיין את השכל. מדובר בגוף פרטי שיכול לעשות כל מה שהוא רוצה. אין שום הסדרה ושום חוק מאחורי הגוף הזה. אני מוכן להתערב שאף אחד לא באמת בדק את מקל באותה הרצינות ושמכבי לא שלחה את הבדיקות שלו.
31 ינואר 2017, 19:50
jol9 כתב:אחדשיודע כתב:jol9 כתב:אחדשיודע כתב:jol9 כתב:כל השאר עדיין רלוונטי.
מה לא לעניין?
גם ווימס וראד נבחרו באקראיות?
ברור שמקל הוקרב כדי להראות שהבדיקות היו אקראיות ולצורך זה בחרו ישראלי וצבר.
כשעשו בדיקות לביופורד, עשו בדיקות לביופורד בלי לטייח ולספר סיפורים.
31 ינואר 2017, 19:52
אחדשיודע כתב:בקיצור, אין לך מושג. כל הת'רד הזה אתה מבלבל את המוח ומעוות את העובדות כדי שזה יתאים לעמדה שלך.
לך תקרא קצת על WADA ועל הסוכנות הלאומית למניעת סימום בספורט.
INADO הינו גוף עצמאי ובלתי תלוי בעל הסמכות העליונה למניעת הסימום בספורט בארץ. מומחה בתחום ה- DOPING (הסימום) ומניעתו, מתווה מדיניות, תקנון וקוד מחייבים לכל הספורטאים וגופי הספורט בישראל. - See more at: http://www.inado.org.il/about#sthash.RXsfgfCu.dpuf
31 ינואר 2017, 19:53
31 ינואר 2017, 19:54
אחדשיודע כתב:jol9 כתב:אחדשיודע כתב:jol9 כתב:אחדשיודע כתב:מה לא לעניין?
גם ווימס וראד נבחרו באקראיות?
ברור שמקל הוקרב כדי להראות שהבדיקות היו אקראיות ולצורך זה בחרו ישראלי וצבר.
כשעשו בדיקות לביופורד, עשו בדיקות לביופורד בלי לטייח ולספר סיפורים.
נו, לא הבנתי מה אתה רוצה. זה ברור שבחרו במקל כדי שהבדיקות יראו אקראיות.
מה הפואנטה שלך? מה הבעיה בעצם הבחירה במקל? הבעיה היחידה היא שהזמינו את הבדיקות הללו "רק" כדי לצאת מחוזה של שחקן שלא היו מרוצים ממנו (כביכול).
31 ינואר 2017, 19:54
roy1000 כתב:RomanR כתב:זה לא גוף פרטי, זה הזרוע הביצועית של WADA, והוא כפוף לWADA. די לפתח קונספירציות
זה גוף פרטי שעושה בדיקות בעבור WADA (שגם הוא גןף פרטי בעצמו). אין שום חוק שמסדיר את הפעילות של הגוף הזה והם יכולים לעשות כל מה שהם רוצים. הם לא מחוייבים לשום כללים אתיים רשמיים.
די לזיין בשכל על דברים שאין לך מושג בהם.