פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
21 יוני 2017, 03:24
toja27 כתב:אף אחד לא דיבר על המחירים אבל ציינו אותם לטובה הרבה פעמים ממשתמשים שונים. את משעור לאורך כל העונה ואת דיבה לקראת הסוף.
ואיך מחיר של שחקן קשור להיותו גימיק?
איך להביא שחקן בעלות שלא מצדיקה אותו זה לא בגלל שהוא גימיק?
21 יוני 2017, 03:30
שועל כתב:toja27 כתב:אף אחד לא דיבר על המחירים אבל ציינו אותם לטובה הרבה פעמים ממשתמשים שונים. את משעור לאורך כל העונה ואת דיבה לקראת הסוף.
אז כל הישראלים ששיחקו עד עתה במכבי היו גימיקים? לא הבנתי. זאת מדיניות של הקבוצה מאז ועד עתה.
אגב לא יודע מה קרה, אבל המשתמש שלי נפלט אחרי 5 שניות מהמערכת מה שמקשה על שליחת ההודעות.
21 יוני 2017, 03:31
toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:אף אחד לא דיבר על המחירים אבל ציינו אותם לטובה הרבה פעמים ממשתמשים שונים. את משעור לאורך כל העונה ואת דיבה לקראת הסוף.
אז כל הישראלים ששיחקו עד עתה במכבי היו גימיקים? לא הבנתי. זאת מדיניות של הקבוצה מאז ועד עתה.
אגב לא יודע מה קרה, אבל המשתמש שלי נפלט אחרי 5 שניות מהמערכת מה שמקשה על שליחת ההודעות.
מקל חד משמעית היה גימיק, שעלה למכבי ביוקר העונה ויעלה לה בעונה הבאה.
אין הסקת מסקנות כשכל מה שיושב בראש זה מכירת מנויים.
21 יוני 2017, 03:39
אני הבנתי לאן נושבת הרוח הקיץ ואיזו מילה אני צריך ללמוד כדי להצטרף אל המקובלים- גימיק!
21 יוני 2017, 03:53
toja27 כתב:אני הבנתי לאן נושבת הרוח הקיץ ואיזו מילה אני צריך ללמוד כדי להצטרף אל המקובלים- גימיק!

תקרא לזה איך שאתה רוצה, הבעיה ברורה.
21 יוני 2017, 08:44
כמה דברים מעניינים שקראתי היום בישראל היום:
אבי סגל כתב שספאחיה העמיד את החזרה של גודס כעוזר כתנאי לפתיחת מו"מ. בהתחשב באמינותו של אבי סגל, אפשר להוריד את הסיפור הזה מסדר היום, ולהגיד שגודס לא הולבש על ספאחיה.
אלי סהר כתב משהו שלא ממש חשבתי עליו... למעשה מכבי מינתה בשלוש השנים האחרונות, מספר רב של עוזרי מאמנים לתפקיד המאמן הראשי.
זה התחיל עם גודס, אח"כ זה היה טבק (שעיקר נסיונו הוא כעוזר), אח"כ זה היה רמי הדר ובגאצקיס ולמעשה גם נבן מגיע כעוזר בשנים האחרונות (אם כי ברור
שמעמדו הוא אחר).
מכבי חייבת פרונט מן רציני ביותר על הקווים, ונבן הוא הרבה דברים טובים, אבל לא בטוח שהוא המנהיג הכריזמטי הזה שיישקם את המועדון מההריסות שההנהלה יצרה.
דבר אחרון, זהותו של הצוות המקצועי נראה כdone deal.
נבן מאמן, גיא עוזר ראשון, טל עוזר שני ופנינג עוזר נוסף, שאחראי בעיקר על ניתוחי וידאו.
אני ד"א בעד צוות רחב. יש מספיק עבודה, וכל עוד יש אנשים טובים, בתפקידים האלה, זה יעזור למועדון בסופו של דבר.
21 יוני 2017, 08:51
למה שגודס יולבש על ספאחיה? מכבי אלה שפיטרו אותו ולא רואה סיבה שהם ששו לקבל אותו חזרה בזרועות פתוחות. כעוזר הוא סבבה. רק שלא יהפוך לי שוב למאמן ראשי.
21 יוני 2017, 09:13
מחבב אות גודס כבן אדם (אולי היחיד בענף בארץ). כעוזר הוא בוודאי בחירה טובה.
21 יוני 2017, 12:45
אני אוהב את הצוות שנבנה פה האמת. מאוד שמח שגודס שב לכוחותינו כעוזר. אין הרבה טובים ממנו בספוט הזה.
21 יוני 2017, 12:48
felix_r כתב:http://sports.walla.co.il/item/3075108
כתבה מעניינת.
נקווה שנבן באמת יוכל לקבל החלטות ולהביא את האנשים שהוא רוצה למועדון.
זה שיש לו גם דיבור ישיר עם ניקולה, לא יכול להזיק.
21 יוני 2017, 13:06
אה פנינג נשאר?
21 יוני 2017, 13:28
''המאמן המשיך ודיבר על מי שעשוי להשלים את צוות האימון, טל בורשטיין, שרק קיבל תעודת אימון: "הצוות יושלם, ואז נבין מה כל אחד מסוגל לעשות ומה לא. עברתי את זה בזמנו עם שארפ אחרי שפרש. זו עבודה שלוקחת זמן"
רוצה לומר - ''שוב פעם מביאים מישהו שלא יודע את העבודה''
21 יוני 2017, 14:31
קודם נחתים אנשי מקצוע/שחקנים ואז נבין מה הם נותנים. מכבי ממציאה שיטות חדשות
21 יוני 2017, 14:57
החציל האצטקי כתב:אני אוהב את הצוות שנבנה פה האמת. מאוד שמח שגודס שב לכוחותינו כעוזר. אין הרבה טובים ממנו בספוט הזה.
אותו גודס של עונת כשלון, אבל "לקחנו גביע וגם כל שבוע הופענו בטופ 5 מהלכים של היורוליג"???
21 יוני 2017, 15:18
קובי כתב:החציל האצטקי כתב:אני אוהב את הצוות שנבנה פה האמת. מאוד שמח שגודס שב לכוחותינו כעוזר. אין הרבה טובים ממנו בספוט הזה.
אותו גודס של עונת כשלון, אבל "לקחנו גביע וגם כל שבוע הופענו בטופ 5 מהלכים של היורוליג"???
כעוזר נשמה שלי, כעוזר.
הוא איש עבודה. הוא לא הפרונטמן.
21 יוני 2017, 15:29
מה הפרמטרים של עוזר טוב?
21 יוני 2017, 15:37
MTA2311 כתב:אה פנינג נשאר?
הטיסה חזרה עולה יותר מהשכר שלו
21 יוני 2017, 16:05
MTA2311 כתב:מה הפרמטרים של עוזר טוב?
תסביר לי מה עומד מאחורי השאלה ואענה לך