קיין?felix_r כתב:שועל כתב:לאירופה הוא סקורר לא פחות ממקריי. אבל זו לא העמדה שמכבי מחפשת.
אל תשכח, שכרגע למכבי אין רכז מחליף.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קיין?felix_r כתב:שועל כתב:לאירופה הוא סקורר לא פחות ממקריי. אבל זו לא העמדה שמכבי מחפשת.
felix_r כתב:שועל כתב:לאירופה הוא סקורר לא פחות ממקריי. אבל זו לא העמדה שמכבי מחפשת.
arie85 כתב:MM3 כתב:אני מאוד מקווה שזאת הרמה שמכבי מכוונים אליה .. אבל לא השחקן הספציפי הזה, ממש לא מה שמכבי צריכה לפי דעתי.
אוי נו באמת
שועל כתב:felix_r כתב:שועל כתב:לאירופה הוא סקורר לא פחות ממקריי. אבל זו לא העמדה שמכבי מחפשת.
קיין יכול לתפקד כרכז מחליף. חבל להביא שחקן ברמה הזו לעמדה שבה כבר יש לך שחקן איכותי יחסית כמו ג'קסון (הייתי מחליף בכיף את ג'קסון בקול, אבל זה המצב הנתון), ולהשאיר את עמדה 2 מרוקנת מכישרון.
בגדול הוא רכז. באירופה יכול לשחק קומבו.RomanR כתב:אפשר רגע סדר? הוא רכז או שהוא קומבו? כי הוא אמור להיות ה2 הפותח
RomanR כתב:אפשר רגע סדר? הוא רכז או שהוא קומבו? כי הוא אמור להיות ה2 הפותח
moring1 כתב:קלעי לא רע בכלל, בהחלט יכול לשחק בעמדה 2 כפותח. אני רק מדמיין אם הוא יגיע איזה קו אחורי מפחיד זה יהיה... אבל הוא לא.
הוא רק בן 28 ועשה כמה עונות מעולות ב-NBA אז אין סיבה שאחת הקבוצות לא תקח אותו.
שועל כתב:RomanR כתב:אפשר רגע סדר? הוא רכז או שהוא קומבו? כי הוא אמור להיות ה2 הפותח
הוא רכז. אולי במכבי חושבים שהוא יכול לשחק כ2, אבל זו לא הייתה העמדה שלו אף פעם למיטב זכרוני (בהיט הוא החליף את צ'אלמרס בעמדה 1, גם בניו אורלנייס הוא שיחק כרכז).
יש הרבה שחקנים טובים שהגיעו לסין. זה לא אומר כלום.jol9 כתב:moring1 כתב:קלעי לא רע בכלל, בהחלט יכול לשחק בעמדה 2 כפותח. אני רק מדמיין אם הוא יגיע איזה קו אחורי מפחיד זה יהיה... אבל הוא לא.
בכל זאת הוא התגלגל לסין איכשהו...
moring1 כתב:קלעי לא רע בכלל, בהחלט יכול לשחק בעמדה 2 כפותח. אני רק מדמיין אם הוא יגיע איזה קו אחורי מפחיד זה יהיה... אבל הוא לא.
זה הימור.jol9 כתב:השאלה היא האם הוא וג'קסון יכולים לשתף פעולה, כמו פארגו ופרקינס והיקמן וטייריס.
אם כן, אז אני דווקא חושב שזה דבר מבורך לא להפיל את כל העונה הזאת על פייר ג'קסון.
RomanR כתב:שועל כתב:RomanR כתב:אפשר רגע סדר? הוא רכז או שהוא קומבו? כי הוא אמור להיות ה2 הפותח
הוא רכז. אולי במכבי חושבים שהוא יכול לשחק כ2, אבל זו לא הייתה העמדה שלו אף פעם למיטב זכרוני (בהיט הוא החליף את צ'אלמרס בעמדה 1, גם בניו אורלנייס הוא שיחק כרכז).
זה מה שחשבתי, בגלל זה לא ממש ברור לי הסיפור. אולי באמת מכבי חושבים שהוא יכול לשחק גם 2, או שג'קסון ישחק 2.
זה לא קו אחורי נמוך אבל?
שמואל1 כתב:זה הימור.jol9 כתב:השאלה היא האם הוא וג'קסון יכולים לשתף פעולה, כמו פארגו ופרקינס והיקמן וטייריס.
אם כן, אז אני דווקא חושב שזה דבר מבורך לא להפיל את כל העונה הזאת על פייר ג'קסון.
על פניו שניהם שחקנים מוכשרים שיכולים להתברר אפילו כטופ יורוליג.
אני עדיין חושב שהיה עדיף להביא שחקן יותר וסרטילי כמו מקריי, אבל אהיה מרוצה גם מנוריס קול.
MM3 כתב:arie85 כתב:MM3 כתב:אני מאוד מקווה שזאת הרמה שמכבי מכוונים אליה .. אבל לא השחקן הספציפי הזה, ממש לא מה שמכבי צריכה לפי דעתי.
אוי נו באמת
ואוו מנומק .. למה לדעתך צריך עוד שחקן בדיוק על עמדה שיש לנו כבר זר פותח ? הוא רכז . לא 2. אני מבין שמלהיב אותך שיש לו עבר ב NBA. אבל ברוח התגובה שלך #דיי נו
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־22 אורחים