פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: דני אבדיה חתם במכבי ל-6 שנים

21 יוני 2020, 21:05

אם הוא ימשיך ככה כמו שהוא המשיך היום הוא ללא ספק טופ 3 או אפילו 2 בדראפט, פשוט השתיק את כל הביקורות.
עשה כמה שטויות, אבל הוא נראה כאחד השחקנים הכי טובים בליגה הזאת ואם ימשיך ככה אולי גם הMVP

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

21 יוני 2020, 21:39

אני מאוהב

21 יוני 2020, 21:42

אם אני הצוות שמסביב לדני, אני מצמיד לו מאמן כדרור בסגנון אמריקאי שיעבוד איתו כל היום רק על טאץ' ומובים התקפיים.
אם ישדרג את הפן הזה של להיות מסוגל לייצר לעצמו מצבי קליעה בצורה מגוונת ולכדרר ברמה גבוהה, הוא יהפוך לכוכב אן בי איי, אין לי ספק בזה.
את כל השאר כבר יש לו ברמה מספיק גבוהה לגילו אפילו בסטנדרט של אן בי איי.

21 יוני 2020, 22:03

במובן מסוים הוא מאד מזכיר לי את לברון...

Sent from my iPhone using Tapatalk

21 יוני 2020, 22:05

במשחק המרווח של ה NBA והאין הגנות, הוא אפילו ייראה יותר טוב.

21 יוני 2020, 22:09

אין בכלל ספק שמבינה פוטנציאלית הוא יכול להפוך לדבר גדול מאוד, רק שימשיך ככה.

21 יוני 2020, 22:15

מיותר לציין שהטוויטר עף עליו?

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

24 יוני 2020, 01:48

וכמה חבל שג'ייק כהן לא לקח דוגמא מהילד, ולא ניצל את הפסקת הקורונה לעבודה קשה בחדר כושר במטרה להוסיף מסת שריר! :disgust:

07 יולי 2020, 14:35

מייק שמיץ מתלהב מהמשחק של דני אבדיה אתמול, ובצדק. הראה את כל הרפרטואר המרשים שלו.

https://twitter.com/Mike_Schmitz/status ... 7817922560

07 יולי 2020, 14:52

שמואל1 כתב:מייק שמיץ מתלהב מהמשחק של דני אבדיה אתמול, ובצדק. הראה את כל הרפרטואר המרשים שלו.

https://twitter.com/Mike_Schmitz/status ... 7817922560

כן, אבל זה נגד הפנסיונרים אוחיון ופניני + כמה ילדים מהנוער.

07 יולי 2020, 22:33

נראה לי (ולכמות פרשנים נכבדת) שאבדיה סגור עונה הבאה בגולדן סטייט. אם הם יקבלו בחירה ראשונה או שניה הם יעשו טרייד לבחירה שלו ואם הם יקבלו שלישית רביעית הם יבחרו בו.

07 יולי 2020, 22:49

Shay_uzan כתב:נראה לי (ולכמות פרשנים נכבדת) שאבדיה סגור עונה הבאה בגולדן סטייט. אם הם יקבלו בחירה ראשונה או שניה הם יעשו טרייד לבחירה שלו ואם הם יקבלו שלישית רביעית הם יבחרו בו.
מקור?

08 יולי 2020, 01:32

Shay_uzan כתב:נראה לי (ולכמות פרשנים נכבדת) שאבדיה סגור עונה הבאה בגולדן סטייט. אם הם יקבלו בחירה ראשונה או שניה הם יעשו טרייד לבחירה שלו ואם הם יקבלו שלישית רביעית הם יבחרו בו.

זה יכול להיות טוב בשבילו. לג"ס יש ספסל די קצר ולא מרשים ברובו, גם בשנים האחרונות

08 יולי 2020, 01:38

שועל כתב:

זה יכול להיות טוב בשבילו. לג"ס יש ספסל די קצר ולא מרשים ברובו, גם בשנים האחרונות
מצד שני, קארי ותומפסון חוזרים מפציעות. עם בחירת לוטרי, הציפיות יהיו בשמיים.

08 יולי 2020, 01:41

שמואל1 כתב:
מקור?
טוויטר, ערוץ הספורט, אנליסטים, כולם חושבים שזה הכיוון שלהם
ושאני אןמר טוויטר אני לא מתכוון לסתם אנשים או דף אוהדים אלא למוכרים משם

08 יולי 2020, 10:27

בואו, שום דבר לא סגור. בטח ובטח כאשר לא יודעים את סדר הבחירות בדראפט. בדראפט רגיל, אתה עוד יכול איכשהו לנחש לפני הלוטרי את הבחירה הראשונה. בדראפט הזה גם זו משימה יחסית קשה.

וגם אחרי הדראפט או במהלכו, יכולות לקרות לא מעט סיטואציות. ואני מתכוון לטריידים בעיקר. גולדן סטייט למשל, זו קבוצה שהוזכרה לא פעם כמי שעשויה לוותר על הבחירה שלה בדראפט כדי להביא שחקן שחקן בכיר, שיוכל לתרום לה מהשנייה הראשונה. גם דיבורים על יאניס (אם למשל ייכשל בפלייאוף הקרוב עם מילווקי) לגולדן סטייט קיימים עדיין.

ומבחינת התאמה. כאמור, לכל דבר יש יתרונות ויש חסרונות. מקצועית, יכול להיות שהוא מתאים לקבוצה X אבל לא יקבל שם את המעמד שהוא זקוק לו כדי להתקדם ולהשתפר. כלומר, אם אתה מגיע לקבוצה עם מספר שחקני ליגה מובילים, מן הסתם תקבל הרבה פחות נגיעות בכדור. שלא לדבר על כך שהלחץ בקבוצה כזו הוא גדול הרבה יותר.

אחת הקבוצות שיותר משקיעות בסקאוטינג על אבדיה לקראת הדראפט הקרוב היא דווקא קליבלנד. כנראה גם בגלל העובדה שלירון פנאן נמצאת שם (מי שהייתה חלק מהסוכנות שמייצגת כיום את אבדיה).

08 יולי 2020, 10:39

אחדשיודע כתב:בואו, שום דבר לא סגור. בטח ובטח כאשר לא יודעים את סדר הבחירות בדראפט. בדראפט רגיל, אתה עוד יכול איכשהו לנחש לפני הלוטרי את הבחירה הראשונה. בדראפט הזה גם זו משימה יחסית קשה.

וגם אחרי הדראפט או במהלכו, יכולות לקרות לא מעט סיטואציות. ואני מתכוון לטריידים בעיקר. גולדן סטייט למשל, זו קבוצה שהוזכרה לא פעם כמי שעשויה לוותר על הבחירה שלה בדראפט כדי להביא שחקן שחקן בכיר, שיוכל לתרום לה מהשנייה הראשונה. גם דיבורים על יאניס (אם למשל ייכשל בפלייאוף הקרוב עם מילווקי) לגולדן סטייט קיימים עדיין.

ומבחינת התאמה. כאמור, לכל דבר יש יתרונות ויש חסרונות. מקצועית, יכול להיות שהוא מתאים לקבוצה X אבל לא יקבל שם את המעמד שהוא זקוק לו כדי להתקדם ולהשתפר. כלומר, אם אתה מגיע לקבוצה עם מספר שחקני ליגה מובילים, מן הסתם תקבל הרבה פחות נגיעות בכדור. שלא לדבר על כך שהלחץ בקבוצה כזו הוא גדול הרבה יותר.

אחת הקבוצות שיותר משקיעות בסקאוטינג על אבדיה לקראת הדראפט הקרוב היא דווקא קליבלנד. כנראה גם בגלל העובדה שלירון פנאן נמצאת שם (מי שהייתה חלק מהסוכנות שמייצגת כיום את אבדיה).

קליבלנד לדעתי מקום טוב בשביל דני. לא יהיה עליו לחץ שם וכמו שאמרת יש את לירון פנאן.
יש גם דיבורים על הניקס, אבל את האפשרות הזאת אני פחות אוהב. עיר עם יותר פיתויים, קבוצה כושלת. למרות שאת פרוזינגס הם פיתחו יפה.

10 יולי 2020, 17:58

הוא ימות בקליבלנד

10 יולי 2020, 18:51

ankram כתב:הוא ימות בקליבלנד

למה?
מה שחשוב לרוקי זה שתהיה לו מעטפת מקצועית רבה, דקות משמעותיות ואפשרות לטעות. בקליבלנד יהיה לו את הכל.

10 יולי 2020, 19:30

קליבלנד זה לא מקום טוב בשביל אף אחד אף פעם
נושא נעול