פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ג'רמי פארגו

22 פברואר 2019, 13:15

סוס מת. הוא לא אשם. הוא לא נפילת העונה. נפילת העונה זה ההנהלה המפגרת שלא הביאה לו מחליף.

01 מרץ 2019, 01:08

אפשר לשחרר

01 מרץ 2019, 01:11

משהו בשפת הגוף שלו מובס. לדעתי לא יהיה מנוס משחרור שלו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

01 מרץ 2019, 02:18

הוא לא בכושר. זה לא סופי

01 מרץ 2019, 10:02

לא צריך לשחרר. יש חוזה שנגמר בסוף העונה, וזהו.
יש לו בהחלט נסיבות מקלות, אבל מכבי צריכה קו אחורי חזק בשביל שיהיה לה סיכוי בעונה הבאה.
אני מעריך שרוב הסגל והמאמן ימשיכו, ולכן זה קריטי שיידעו לחזק את הנקודות הבעיתיות, ופארגו הוא בהחלט לא מוקד הכוח שלנו העונה.

01 מרץ 2019, 10:30

זה הכושר אחרי הפציעה ? או היכולת ברמת היורוליג ?

Sent from my MI 8 using Tapatalk

01 מרץ 2019, 11:31

לא התכוונתי באמת לשחרר אותו, סתם ביטוי לאור העובדה שהוא לא תורם בכלל ואפילו מזיק.

08 מרץ 2019, 00:31

A.Parker כתב:לא התכוונתי באמת לשחרר אותו, סתם ביטוי לאור העובדה שהוא לא תורם בכלל ואפילו מזיק.

טוב, אולי כן...

08 מרץ 2019, 00:32

נראה כמו הצל של עצמו. הפציעה גמרה אותו.
אני מאמין שהוא עוד יכול לתרום קצת בשלבים הסופיים של הליגה הישראלית, אבל לא יותר.

08 מרץ 2019, 00:33

פשוט מבאס אותי לראות אותו ככה, עצוב .

08 מרץ 2019, 00:35

הוא איבד את הטאץ' בקליעה. לא יכול להיות שהוא מחטיא זריקות פנויות בצורה הזאת.

הוא ריכז את המשחק יפה במאני טיים, אז בכל זאת עדיין יש לו מה לתת כנראה.

08 מרץ 2019, 00:36

לא מסוגל לקנות סל, מאבד בצרורות ובגדול הוא נזק. אבל צלח יפה את הדקות האחרונות היום.
כמובן שבמשחק הבא הוא יחזור להפריע.

08 מרץ 2019, 00:37

jol9 כתב:הוא איבד את הטאץ' בקליעה. לא יכול להיות שהוא מחטיא זריקות פנויות בצורה הזאת.

הוא ריכז את המשחק יפה במאני טיים, אז בכל זאת עדיין יש לו מה לתת כנראה.
הטאץ' בקליעה פחות מדאיג אותי (זה יכול לחזור).
מה שיותר מטריד זו היכולת הגופנית. פארגו של לפני הפציעה היה אחד החודרים הקטלניים, עם מהלכים אתלטיים וירוטואזים. היום הוא לא מסוגל לחדור בלי לאבד.

08 מרץ 2019, 00:37

אין לי תלונות אליו. הוא אחרי פציעה קשה, יכול אבל לעזור בליגה הישראלית .

08 מרץ 2019, 00:49

מוזר שכולם מדברים על היכולת כשהבעיה האמיתית היא באופי

08 מרץ 2019, 01:13

הבעיה היא שלקראת סוף העונה הוא יכנס לכושר, ויבלוט לאור העובדה שלא שיחק חצי עונה, ונשאר לו יותר כוחות מכולם, ואז בקיץ ההנהלה שוב תחשוב להשאיר אותו במקום לחפש רכז טוב

08 מרץ 2019, 11:47

felix_r כתב:הבעיה היא שלקראת סוף העונה הוא יכנס לכושר, ויבלוט לאור העובדה שלא שיחק חצי עונה, ונשאר לו יותר כוחות מכולם, ואז בקיץ ההנהלה שוב תחשוב להשאיר אותו במקום לחפש רכז טוב

אני מקווה שהוא ייכנס לכושר ויעזור למכבי לקחת את האליפות, ואולי סופסוף לעלות לפלייאוף ביורוליג.
אבל אני חושב שדי ברור לכולם איזו עמדה היא זו שזקוקה לשדרוג בעונה הבאה, וזוהי העמדה של פארגו, או ליתר דיוק - הרכז המוביל.

08 מרץ 2019, 12:59

felix_r כתב:הבעיה היא שלקראת סוף העונה הוא יכנס לכושר, ויבלוט לאור העובדה שלא שיחק חצי עונה, ונשאר לו יותר כוחות מכולם, ואז בקיץ ההנהלה שוב תחשוב להשאיר אותו במקום לחפש רכז טוב

לא רואה שום תרחיש שהוא יישאר עוד עונה ואם כן צריך לבעוט בניקולה עד לספליט ולנעול אותו באיזה צינוק ללא אפשרות יציאה

08 מרץ 2019, 13:00

er79 כתב:

לא רואה שום תרחיש שהוא יישאר עוד עונה ואם כן צריך לבעוט בניקולה עד לספליט ולנעול אותו באיזה צינוק ללא אפשרות יציאה

לא ישאירו אותו כי לא יישאר כסף אחרי הארכות ושדרוגי החוזים של קיין ורול

08 מרץ 2019, 13:58

הדבר היחיד שנותן לי תקווה בקשר לפארגו, זה נסיון העבר עם לאנגפורד. זוכרים איך הוא הגיע למכבי אחרי פציעה ממושכת ובמשך חודש - חודש וחצי לא פגע אפילו מהעונשין? אני מקווה מאוד, שגם פארגו עוד יכנס לכושר.
פרסם תגובה