המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
cifkcv כתב:ONE: מעלים שוב את השם של האנטר.
נהיה קבוצה של גמדים ממש אם הוא בא..
Adam כתב:אני דווקא מאוד אוהב את וינס האנטר. כבר כתבתי עליו בעבר כאן.
הוא שחקן שנופל בין העמדות ויכול לשמור על 3-5 ולפעמים גם על גארדים כבדים. הוא כלכך זריז שאפילו סנטרים אתלטים בגודל של טיוס יתקשו לשמור עליו. בעיקר בגלל זה הוא הפך למלך הסלים בליגת האלופות.
אני חושב שכן צריך לתת לו את הצ'אנס בקבוצת יורוליג, אך לא יודע להגיד אם מכבי היא הקבוצה המתאימה לו בשלב זה של הקריירה (בכל זאת, הוא בחור צעיר).
מקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:סטאוסקס שם שיכול להיות בול פגיעה
כשהכל מתחבר אצלו הוא שחקן מלהיב מאוד
ועדיין אחרי הכל, אגיד שלא מאמינה שיגיע
מעניין , גם אני לא מאמין שיגיע למה זה אבל ?
למה אנחנו לא מאמינים שיגיע?
כן שאלה צינית קצת , עצוב שכל מה שנראה כמועמד נורמלי יש הרגשה שדיי מבוססת שלא יבוא לפה ...
er79 כתב:Adam כתב:אני דווקא מאוד אוהב את וינס האנטר. כבר כתבתי עליו בעבר כאן.
הוא שחקן שנופל בין העמדות ויכול לשמור על 3-5 ולפעמים גם על גארדים כבדים. הוא כלכך זריז שאפילו סנטרים אתלטים בגודל של טיוס יתקשו לשמור עליו. בעיקר בגלל זה הוא הפך למלך הסלים בליגת האלופות.
אני חושב שכן צריך לתת לו את הצ'אנס בקבוצת יורוליג, אך לא יודע להגיד אם מכבי היא הקבוצה המתאימה לו בשלב זה של הקריירה (בכל זאת, הוא בחור צעיר).
ומה טוב בשחקן שנופל בין העמדות? עוד גמד שהיה מלך הסלים של פיבא. וואו. יש אופציות ככ הרבה יותר טובות
er79 כתב:Adam כתב:אני דווקא מאוד אוהב את וינס האנטר. כבר כתבתי עליו בעבר כאן.
ומה טוב בשחקן שנופל בין העמדות? עוד גמד שהיה מלך הסלים של פיבא. וואו. יש אופציות ככ הרבה יותר טובות
אני לוקח בערבון מוגבל ידיעות של גידי ליפקין.רועי כהן הכי אמין השנה.עשה שדרוג מעונה שעברה.כנראה מלקק יפה לגלדסטוןcannon כתב:האנטר הוא שחיף ולא יוכל לשים גוף על סנטרים ביורוליג. רחוק מה שריריות והאתלטיות של טיוס. לידו ג׳ייק כהן לא בטוח שייראה יותר סוסון וג’ישיק כהן לא מהבהמות...