ת'רד המלפפונים V5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים V5

הודעהעל ידי Jack55 » 02 אוגוסט 2019, 14:22

אחדשיודע כתב:
Jack55 כתב:
אחדשיודע כתב:
Jack55 כתב:
אחדשיודע כתב:https://twitter.com/paxer89/status/1157242225832710145

מעניין מאוד, אם מכבי תצליח להחתים גם את דילייני בנוסף לכספי, תהייה לנו פה חתיכת קבוצה.

מממ... לא יודע לגבי זה.
אני הייתי הולך בכיוונים אחרים, אבל מי אני.

אתה אומר את זה בגלל ההתאמה לקבוצה?
תכלס אני חושב שהייתי מעדיף את אדאמס מאשר דילייני כי הוא גם שחקן הגנה יותר טוב וגם מנהל משחק קצת יותר טוב, אבל אם דילייני יחתום פה ברור שאני לא אתנגד.

כן. אני בכלל הייתי הולך על השחקן הכי מתאים וטוב בשוק, בלי קשר לעמדה. כמו שהציע גם החציל.
ואם הייתה לי אפשרות (ויש אפשרות - זה עניין של רצון), אז הייתי "משאיל" את אחד הזרים המשלימים שכבר נמצאים פה, ומביא רכז +2/3.

אני גם הייתי מעדיף את השחקן שהכי\יותר מתאים, אבל גם אם יחליטו בסופו של דבר להחתים את דילייני זה יכול להיות לא רע בכלל בעיניי.
בגדול לדעתי גראנט הכי מתאים כרגע, אבל הבעיה היחידה איתו שהוא פחות סקורר מאשר אדאמס לצורך העניין, למרות שזה פחות מה שאנחנו צריכים כרגע אבל זה גם משהו שבכל זאת צריך לקחת בחשבון.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Blazergun » 02 אוגוסט 2019, 14:23

שילכו בכל הכוח על אחד מהשלושה : לין, גראנט ואדאמס.

חובה!!!
סמל אישי של המשתמש
Blazergun

הודעהעל ידי Jack55 » 02 אוגוסט 2019, 14:24

שמואל1 כתב:סוכמו פרטי החוזה של עומרי כספי במכבי ת"א
הקאמבק מתקרב: הפורוורד יצטרף לאלופה בשבוע הבא, כאשר רק פרט טכני מפריד בין הצדדים לחתימה רשמית. צפוי לחתום לשלוש עונות ולענוד את סרט הקפטן
https://www.one.co.il/Article/19-20/2,6 ... tml?ref=hp

בשעה טובה. מתחבר גם לציוץ של אסף מתוק.

מצוין, אז אפשר להיות רגועים בגזרת כספי.
הוא שלנו במאה אחוז וברגע שינחת בארץ תצא הודעה רשמית.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי אחדשיודע » 02 אוגוסט 2019, 14:24

Jack55 כתב:
אחדשיודע כתב:
Jack55 כתב:
אחדשיודע כתב:
Jack55 כתב:מעניין מאוד, אם מכבי תצליח להחתים גם את דילייני בנוסף לכספי, תהייה לנו פה חתיכת קבוצה.

מממ... לא יודע לגבי זה.

תכלס אני חושב שהייתי מעדיף את אדאמס מאשר דילייני כי הוא גם שחקן הגנה יותר טוב וגם מנהל משחק קצת יותר טוב, אבל אם דילייני יחתום פה ברור שאני לא אתנגד.

כן. אני בכלל הייתי הולך על השחקן הכי מתאים וטוב בשוק, בלי קשר לעמדה. כמו שהציע גם החציל.
ואם הייתה לי אפשרות (ויש אפשרות - זה עניין של רצון), אז הייתי "משאיל" את אחד הזרים המשלימים שכבר נמצאים פה, ומביא רכז +2/3.

אני גם הייתי מעדיף את השחקן שהכי\יותר מתאים, אבל גם אם יחליטו בסופו של דבר להחתים את דילייני זה יכול להיות לא רע בכלל בעיניי.
בגדול לדעתי גראנט הכי מתאים כרגע, אבל הבעיה היחידה איתו שהוא פחות סקורר מאשר אדאמס לצורך העניין, למרות שזה פחות מה שאנחנו צריכים כרגע אבל זה גם משהו שבכל זאת צריך לקחת בחשבון.

אז שוב, אני הייתי הולך על השחקן הכי מתאים וטוב, בלי קשר לעמדה. הייתי שוקל ברצינות אופציות מעמדות 2/3.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 02 אוגוסט 2019, 14:24, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי cifkcv » 02 אוגוסט 2019, 14:24

MTA2311 כתב:למה אף אחת מהקבוצות הבכירות שחיפשו גארד הקיץ לא נגעו בדילייני? איך יכול להיות שהיה ביקוש אפילו ל"סרטן בחדר ההלבשה" מייק גיימס לפני דילייני?

במכבי אין יותר מדי חכמים גדולים, ולמען האמת גם אנחנו בפורום לא עילויים גדולים. אולי כדאי ללכת בדרך של קבוצות אחרות, טובות ועשירות מאיתנו, שמכירות מצויין את דילייני והחליטו לא לגעת בו.

הוא היה ממוקד נבא ודחה הצעה מצסקא.. יותר מזה?
לא שאני מתיימר להגיד שעקבתי אחריו בסין, אבל בנבא כן ראיתי אותו ובאירופה כולנו ראינו..
אז גם לא צריך להפוך אותו למוקצה :o
cifkcv

הודעהעל ידי שמואל1 » 02 אוגוסט 2019, 14:25

אחדשיודע כתב:
Jack55 כתב:
אחדשיודע כתב:
Jack55 כתב:
אחדשיודע כתב:מממ... לא יודע לגבי זה.

אז שוב, אני הייתי הולך על השחקן הכי מתאים וטוב, בלי קשר לעמדה. הייתי שוקל ברצינות אופציות מעמדות 2/3.

ומי ירכז? נייט וולטרס?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Jack55 » 02 אוגוסט 2019, 14:25

אחדשיודע כתב:אז שוב, אני הייתי הולך על השחקן הכי מתאים וטוב, בלי קשר לעמדה. הייתי שוקל ברצינות אופציות מעמדות 2/3.

אם יש אפשרות להחתים את סלדן אני הייתי עושה את זה בלי לחשוב פעמיים בכלל.
אני פשוט חושב שבמכבי לא מסתכלים על כיוון כזה ולכן אני מדבר על רכז.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Shay_uzan » 02 אוגוסט 2019, 14:28

my man כתב:לפי המקור הזה גם לין הוצע למכבי אבל הוא לא רוצה עדיין להגיע לאירופה..
צריך לשכנע אותו שמדהים פה..
מכבי לא ממזמן פרסמו פוסט למה ת"א זה המקום הכי טוב לכדורסלנים זרים, שלח לו קישור

Sent from my SM-G975F using Tapatalk
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 אוגוסט 2019, 14:29

cifkcv כתב:
MTA2311 כתב:למה אף אחת מהקבוצות הבכירות שחיפשו גארד הקיץ לא נגעו בדילייני? איך יכול להיות שהיה ביקוש אפילו ל"סרטן בחדר ההלבשה" מייק גיימס לפני דילייני?

במכבי אין יותר מדי חכמים גדולים, ולמען האמת גם אנחנו בפורום לא עילויים גדולים. אולי כדאי ללכת בדרך של קבוצות אחרות, טובות ועשירות מאיתנו, שמכירות מצויין את דילייני והחליטו לא לגעת בו.

לא שאני מתיימר להגיד שעקבתי אחריו בסין, אבל בנבא כן ראיתי אותו ובאירופה כולנו ראינו..

לא יודע, משום יש לי תחושה שאם צסקא הייתה רוצה אותו הוא היה בצסקא. גם ככה מייק גיימס חתם שם רק אתמול לא? זה לא שהוא דחה הצעה וישר החתימו שחקן אחר.

בכל מקרה, כל הקיץ דילייני עלה פה כאופציה של איזה סופר סטאר. לדעתי לא רק שזה לא המצב כיום, אלא גם שההתאמה שלו לסגל הזה מאוד מוטלת בספק. לא חייבים ישר לקפוץ עליו כי הוא השם המוכר האחרון שנשאר. יש עוד אופציות.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Jack55 » 02 אוגוסט 2019, 14:31

MTA2311 כתב:
cifkcv כתב:

לא יודע, משום יש לי תחושה שאם צסקא הייתה רוצה אותו הוא היה בצסקא. גם ככה מייק גיימס חתם שם רק אתמול לא? זה לא שהוא דחה הצעה וישר החתימו שחקן אחר.

בכל מקרה, כל הקיץ דילייני עלה פה כאופציה של איזה סופר סטאר. לדעתי לא רק שזה לא המצב כיום, אלא גם שההתאמה שלו לסגל הזה מאוד מוטלת בספק. לא חייבים ישר לקפוץ עליו כי הוא השם המוכר האחרון שנשאר. יש עוד אופציות.

לגמרי, בעיניי אדאמס אפילו יותר מתאים ממנו וגראנט בכלל יותר מתאים משניהם.
במצב שלנו צריכים קודם כל להסתכל על שחקן שיותר יתאים לקבוצה (שיידע להפעיל את הגבוהים שחייבים רכז טוב לידם) ושיתאים לשחק ליד ווילבקין.
נערך לאחרונה על ידי Jack55 בתאריך 02 אוגוסט 2019, 14:32, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי cifkcv » 02 אוגוסט 2019, 14:32

MTA2311 כתב:
cifkcv כתב:

הם רצו אותו עוד מוקדם הקיץ, צסקא בטח לא במצב שהיא צריכה לחכות לשחקן.. בטח שהאופציה של ג'יימס פתאום נפתחה.
מסכים. לא חייבים לקפוץ, אבל יש לשקול בכובד ראש.
בכל זאת - אתלט(אולי לא כמו פעם אבל עדין). שומר טוב. מוסר טוב. קולע טוב. וגם יכול להיות בעל בית יחד עם סקוטי. הוא גם חודר טוב סה''כ עם צעד ראשון מהיר, פשוט מעדיף את הזריקה מ-3\חצי מרחק.
בהחלט יש לו תכונות שמתאימות והוא שחקן איכותי.
אדאמס הוא יותר גאנר בעייני ופחות מנהל משחק, לא אבכה אם יגיע כמובן.
cifkcv

הודעהעל ידי Jack55 » 02 אוגוסט 2019, 14:33

אגב גם בYNET

מלקולם דילייני מועמד למכבי ת"א
הצהובים ירדו מהאפשרות להחתים את טיילר אניס, וכעת בודקים את האפשרות לצרף את הגארד בן ה-30, שנבחר בעבר לחמישיית העונה ביורוליג
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 93,00.html
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי yellowaura » 02 אוגוסט 2019, 14:34

cifkcv כתב:

בתור מי שעקב אחריו גם בנ.ב.א וגם בסין אי אפשר להכחיש שגם בלי הפציעות משהו נפגע באקספלוסיביות שלו.
גם האגו שלו נפוח היום.

הימור שלי נמצא אותו השנה בקבוצה מתחת לרמה של מכבי.
קבוצה רוסית בסגנון קאזאן או ספרדית בסגנון ולנסיה..

בחיים לא הייתי מחתים אותו על חוזה של מעל שנה.

אני מציע לך להסתכל על סרטונים שלו בסין שלכאורה אמורים להראות את נקודות החוזקה שלו ולהסתכל על הסטטיסטיקות.

בנוסף תראה כתבות שעשו עליו שהוא היה בנ.ב.א שלא היו מחמיאות מדי.

רק בגלל שהוא גבוה, הגנה טובה ורקורד שלו נראה שהוא מתאים מקצועית על פניו לכן אני אהיה חצי שלם אם יהיה כאן.
נערך לאחרונה על ידי yellowaura בתאריך 02 אוגוסט 2019, 14:35, נערך פעם אחת בסך הכל.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי Adam » 02 אוגוסט 2019, 14:34

סאגת כספי אחת הארוכות שהיו בשנים האחרונות... מתיש כבר לראות את כל הכתבות "כספי במו"מ" , "כספי מתקרב למכבי" , "כספי על סף חתימה" , "כספי נגיעה מלשחק במכבי" ובלה בלה.

אני שמח לבסוף שאניס לא מגיע לכאן. למרות שלא אתפלא אם הוא יגיע לכאן לקראת הסבב משחקים השני ביורוליג.

למרות שדילייני מתאים יותר מג'יימס למכבי הנוכחית, זה עדיין שחקן שאני מעדיף שלא יגיע לכאן.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי cifkcv » 02 אוגוסט 2019, 14:36

yellowaura כתב:
cifkcv כתב:

בתור מי שעקב אחריו גם בנ.ב.א וגם בסין אי אפשר להכחיש שגם בלי הפציעות משהו נפגע באקספלוסיביות שלו.
גם האגו שלו נפוח היום.

הימור שלי נמצא אותו השנה בקבוצה מתחת לרמה של מכבי.
קבוצה רוסית בסגנון קאזאן או ספרדית בסגנון ולנסיה..

בחיים לא הייתי מחתים אותו על חוזה של מעל שנה.

אני מציע לך להסתכל על סרטונים שלו בסין שלכאורה אמורים להראות את נקודות החוזקה שלו ולהסתכל על הסטטיסטיקות.

בנוסף תראה כתבות שעשו עליו שהוא היה בנ.ב.א שלא היו מחמיאות מדי.

רק בגלל שהוא גבוה, הגנה טובה ורקורד שלו נראה שהוא מתאים מקצועית על פניו לכן אני אהיה חצי שלם אם יהיה כאן.

שמע.. סין זה לא מדד - לפה או לפה. והמשחק שלו תמיד היה להעדיף זריקה מחצי מרחק\3 מאשר לחדור ולהטביע לשחקן על הפנים(לא כולם מייק ג'יימס).
יכול להיות שהאתלטיות שלו ירדה קצת, אבל עדין מדובר בשחקן אתלט בקנה מידה אירופאי, שומר טוב, וינר, מוסר טוב, קולע טוב.
יש לשקול אותו ברצינות, תלוי בעלויות כמובן..
cifkcv

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 אוגוסט 2019, 14:37

Adam כתב:סאגת כספי אחת הארוכות שהיו בשנים האחרונות... מתיש כבר לראות את כל הכתבות "כספי במו"מ" , "כספי מתקרב למכבי" , "כספי על סף חתימה" , "כספי נגיעה מלשחק במכבי" ובלה בלה.

אני שמח לבסוף שאניס לא מגיע לכאן. למרות שלא אתפלא אם הוא יגיע לכאן לקראת הסבב משחקים השני ביורוליג.

למרות שדילייני מתאים יותר מג'יימס למכבי הנוכחית, זה עדיין שחקן שאני מעדיף שלא יגיע לכאן.

חכה, עלילות כספי במכבי עדיין לא התחילו אפילו
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 02 אוגוסט 2019, 14:42

כספי הכניס סעיף דקות בחוזה?
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Shay_uzan » 02 אוגוסט 2019, 14:46

With Tyler Ennis now out of the picture, as reported by @RoiCohen99, one of the options for the PG position that Maccabi Tel Aviv is considering is Malcolm Delaney, I've been told
Jeremy Lin has been offered to Maccabi too, according to a source, but the players remains skeptical about the possibility of playing in Europe and still hopes for an NBA call
For Delaney the Chinese market remains a possibility too, I've been told
אני לא חושב שלין שאתמול דחה הצעה מצסקא בגלל היבשת יציע את עצמו כל כך מהר למכבי, כך אני חושב שלא הוא זה שהציע את עצמו.
ואם במקרה לין הציע את עצמו למכבי, אני לא מבין למה אנחנו מחכים

תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Jack55 » 02 אוגוסט 2019, 14:49

Shay_uzan כתב:

With Tyler Ennis now out of the picture, as reported by @RoiCohen99, one of the options for the PG position that Maccabi Tel Aviv is considering is Malcolm Delaney, I've been told
Jeremy Lin has been offered to Maccabi too, according to a source, but the players remains skeptical about the possibility of playing in Europe and still hopes for an NBA call
אני לא חושב שלין שאתמול דחה הצעה מצסקא בגלל היבשת יציע את עצמו כל כך מהר למכבי, כך אני חושב שלא הוא זה שהציע את עצמו.

הוא הוצע למכבי, ולא הוא הציע את עצמו (נראלי שזאת הכוונה)
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Shay_uzan » 02 אוגוסט 2019, 14:50

Jack55 כתב:
Shay_uzan כתב:

הוא הוצע למכבי, ולא הוא הציע את עצמו (נראלי שזאת הכוונה)
זה גם מה שאני חושב, אבל זה לא שווה ציוץ

תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־11 אורחים