על ידי cannon » 20 יולי 2025, 08:07
כפיר הזין חזר להעביר ביקורת. גם אצלך היה שקט יחסית. מה קרה? מאיפה צצת פתאום שוב?
בגזרת מייק ג׳יימס התפתחויות לרעת מכבי (הוא וווקר אלה לגמרי ברירות מחדל להרגעת אוהדים, שם גדול שמחפשים אבל גם לפחות נסיון יורוליג) כשגם ברצלונה וגם בסקוניה נכנסו למגעים.
בכללי במכבי יש פניקה גדולה, בגלל הסיטואציה עם השען והמנויים כגורמים חיצוניים אבל גם בגלל שנתפסו עם המכנסיים למטה בהקשר של הקו האחורי בגלל הנחישות של יוקובאיטיס לעזוב שאותה לא צפו והחתימה של אדוארדס בוירטוס, כשמכבי היתה בטוחה ששני אלה יובילו את הקו האחורי.
יש חשש גדול מלאייש את רוב הקו האחורי עם זרים ללא נסיון יורוליג או נסיון אירופאי (לפחות ברמת יורוקאפ ואולי BCL, אולי כשחקנים משלימים, בתקווה שמישהו יעשה קפיצת מדרגה כמו שעשה רנדולף או כמו שהיה עם בונזי לפני) אבל גם שם לא עלו בינתיים ״מציאות״ שרוצים לשים עליהן את הז׳יטונים.
עוד שם רע שעלה בשבוע שעבר, אבל כנראה לא רלוונטי ולא התקדמו איתו, היה של נאז מיטרו לונג.
בכללי, מכבי מנסים לבדוק אם קבוצות עם סגל רחב ישחררו שחקנים (אולימפיאקוס והכוכב האדום בעיקר, משם קושר גם השם של נדוביץ, שלהבנתי לא רלוונטי).
ושוב, יש פה כמה משתמשים שמגיבים פה בצורה שלילית להודעות שלי, אז אני גם שם עליהם פס ואם לא טוב לכם, דלגו וגם מקבל כל כך הרבה הודעות בפרטי להמשיך לשתף, אז המיעוט המטונף בינתיים ימשיך לקבל פה הודעות שלי. משתף מה שיש לי, זה לא מדע מדויק.
תקוו שגם אראל וגם אסף יחזרו יותר כדי שיהיה מעניין.
במכבי מנסים לעבוד מאוד מאוד מתחת לרדאר עכשיו.