20 אוקטובר 2011, 15:34
שחף כתב:את ההבדל בנבחרת ספרד עשה פאו גאסול. בשתי האליפויות שהוא לא הופיע(עולם ואירופה) ספרד עפה בשמינית ורבע הגמר. נבארו שחקן מצויין, אבל אחת הסיבות שהוא קלע כ''כ הרבה באליפות האחרונה הייתה שהיו שני שחקנים מהטופ בעמדות שלהם ב-NBA שמשכו אליהם את האש.
20 אוקטובר 2011, 16:03
20 אוקטובר 2011, 16:21
20 אוקטובר 2011, 16:29
20 אוקטובר 2011, 16:30
20 אוקטובר 2011, 16:32
20 אוקטובר 2011, 16:36
20 אוקטובר 2011, 16:41
שחף כתב:לא להגביל, לעצור אותו כמעט לגמרי. בשניים מהמשחקים בסדרה(השניים ששוחקו באתונה) נבארו לא הגיע לדאבל פיגרס בכלל.
20 אוקטובר 2011, 16:43
jol9 כתב:שחף כתב:הניקס רחוקים סנטר סביר ואולי שני רול פליירס מאליפות. לא הייתי מזלזל בהם כל כך כששניים מהסקוררים הטובים בליגה משחקים שם והאמת שהייתי נותן להם יותר סיכויים לקחת אליפות מלשלישייה המזדקנת של הסלטיקס. שלא לדבר על זה שכרמלו-אמארה זה שילוב שיותר משלים אחד את השני מאשר וויד- לברון, למרות שכמובן השניים האחרונים שחקנים יותר טובים.
אני לא מחזיק מסקוררים שלא רואים ממטר את החברים שלהם בקבוצה. יש סיבה למה אמארה וכרמלו לא הגיעו לשום דבר משמעותי עדיין מבחינה קבוצתית
בקריירה שלהם, למרות שהם שיחקו בקבוצות מצויינות ועם שחקנים מופלאים כמו נאש ובילאפס.
20 אוקטובר 2011, 16:43
20 אוקטובר 2011, 16:45
er79 כתב:בשורות לא טובות מ-nrg: יש התקדמות בשיחות לכיוון 50/50. האם מילאנו תהיה המשחק הראשון והאחרון של פרמאר?
20 אוקטובר 2011, 16:50
roy1000 כתב:jol9 כתב:שחף כתב:הניקס רחוקים סנטר סביר ואולי שני רול פליירס מאליפות. לא הייתי מזלזל בהם כל כך כששניים מהסקוררים הטובים בליגה משחקים שם והאמת שהייתי נותן להם יותר סיכויים לקחת אליפות מלשלישייה המזדקנת של הסלטיקס. שלא לדבר על זה שכרמלו-אמארה זה שילוב שיותר משלים אחד את השני מאשר וויד- לברון, למרות שכמובן השניים האחרונים שחקנים יותר טובים.
אני לא מחזיק מסקוררים שלא רואים ממטר את החברים שלהם בקבוצה. יש סיבה למה אמארה וכרמלו לא הגיעו לשום דבר משמעותי עדיין מבחינה קבוצתית
בקריירה שלהם, למרות שהם שיחקו בקבוצות מצויינות ועם שחקנים מופלאים כמו נאש ובילאפס.
הם דווקא שיחקו מצויין ביחד לפרקים וכרמלו אפילו נתן הגנה טובה בהרבה משחקים. שניהם כבר בשלב של הקריירה שלהם שאין להם צורך להיות "השחקן". הם באים בגישה מאוד בוגרת, אבל עדיין חסר לניקס כוכב שלישי. רול פליירים לא יביאו את הניקס לאליפות. רק פול או הווארד.
20 אוקטובר 2011, 16:52
שחף כתב:אני הייתי לוקח גם את בודירוגה ואת פארקר(למרות שהם לא בדיוק באותה עמדה וגם שחקנים שונים לחלוטין) לפניו. פיני נשאל בראיון לפני כמה שנים איזה שחקן הוא היה לוקח ראשון לקבוצה שלו וענה דיאמנטידיס.
20 אוקטובר 2011, 17:57
roy1000 כתב:misha כתב:roy1000 כתב:לירוקים כבר כלום לא יעזור... זמן לבנות מחדש בבוסטון.
בקיץ הבא כשהחוזים של גארנט ואלן יסתיימו ובפיירול שלנו יישארו רק פירס, רונדו וכמה חוזי רוקיז קטנים. העונה עוד נרוץ (נלך) עם הגווארדיה הישנה.
הסיפור של הסלטיקס גמור. הם צריכים ללכת לבניה מחדש כמה שיותר מהר. לא בטוח שעונת פרישה ל- KG ואלן ועוד עונת פרישה אחרי זה לפירס זה מה שהמועדון צריך.
הסלטיקס צריכים לבנות מחדש דרך הדראפט.
20 אוקטובר 2011, 18:28
20 אוקטובר 2011, 18:29
roy1000 כתב:jol9 כתב:שחף כתב:הניקס רחוקים סנטר סביר ואולי שני רול פליירס מאליפות. לא הייתי מזלזל בהם כל כך כששניים מהסקוררים הטובים בליגה משחקים שם והאמת שהייתי נותן להם יותר סיכויים לקחת אליפות מלשלישייה המזדקנת של הסלטיקס. שלא לדבר על זה שכרמלו-אמארה זה שילוב שיותר משלים אחד את השני מאשר וויד- לברון, למרות שכמובן השניים האחרונים שחקנים יותר טובים.
הם דווקא שיחקו מצויין ביחד לפרקים וכרמלו אפילו נתן הגנה טובה בהרבה משחקים. שניהם כבר בשלב של הקריירה שלהם שאין להם צורך להיות "השחקן". הם באים בגישה מאוד בוגרת, אבל עדיין חסר לניקס כוכב שלישי. רול פליירים לא יביאו את הניקס לאליפות. רק פול או הווארד.
20 אוקטובר 2011, 18:34
jol9 כתב:תמיד יש לכם תירוצים...![]()
לדאלאס אין שלושה כוכבים, למעשה אין להם אפילו שניים, ובכל זאת הם לקחו אליפות.
אני דווקא חושב שקבוצות כמו הניקס, חייבות להפסיק לחפש קיצורי דרך, ולבנות קבוצה סביב הכוכבים שיש לה.
21 אוקטובר 2011, 00:49
21 אוקטובר 2011, 00:55
שחף כתב:אין תוצאות גם לדיונים של היום:
http://www.nba.com/2011/news/10/20/labo ... ef:nbahpt1
אפשר להתחיל לפנטז על סטאט בצהוב?
21 אוקטובר 2011, 00:56