המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
refael כתב:הקליפרס צריכים להביא שחקן מחליף לחמישיה במקום בילאפס ? או לתת את המפתחות למו וייליאמס ואז אין להם ספסל טוב בכלל?
asafb96 כתב:פקוביץ' בתקופה מדהימה. תמיד חשבתי שהוא פספוס בNBA, ויכול לתרום המון, וליהיות שחקן מצוין, ועכשיו הוא גם מוכיח את זה. הלילה הוא התעלל בקאזינס
בילאפס גמר את העונה. חבל עבורו. הוא הודיעה שלא יפרוש
LIAV10 כתב:refael כתב:הקליפרס צריכים להביא שחקן מחליף לחמישיה במקום בילאפס ? או לתת את המפתחות למו וייליאמס ואז אין להם ספסל טוב בכלל?
רנדי פוי הוא אחלה מחליף שבעולם..
jol9 כתב:asafb96 כתב:פקוביץ' בתקופה מדהימה. תמיד חשבתי שהוא פספוס בNBA, ויכול לתרום המון, וליהיות שחקן מצוין, ועכשיו הוא גם מוכיח את זה. הלילה הוא התעלל בקאזינס
מה תגיד על רוביו... איזה שחקן מופלא. ההתעניינות בו מזכירה לי את ההתעניינות בסאבוניס בזמנו.
אירופאי שמשגע את הNBA עם דברים שלא רואים מהרבה שחקנים מקומיים.
asafb96 כתב:jol9 כתב:asafb96 כתב:פקוביץ' בתקופה מדהימה. תמיד חשבתי שהוא פספוס בNBA, ויכול לתרום המון, וליהיות שחקן מצוין, ועכשיו הוא גם מוכיח את זה. הלילה הוא התעלל בקאזינס
מה תגיד על רוביו... איזה שחקן מופלא. ההתעניינות בו מזכירה לי את ההתעניינות בסאבוניס בזמנו.
אירופאי שמשגע את הNBA עם דברים שלא רואים מהרבה שחקנים מקומיים.
כן, רוביו חבל על הזמן. הוא באמת מזכיר את סאבוניס בזה שהוא מביא משהוא שכמעט לא רואים בNBA, ומביא ייחודיות. הוא עושה עד עכשיו עונה חבל על הזמן
אבל בכל זאת, מגיע מילה טובה לפקוביץ'. זה התחיל בפציעה של מיליצ'יץ', ועכשיו גם עם ההרחקה של לאב, הוא מקבל דקות, ועושה פשוט דברים נפלאים. באמת בתקופה מצוין
כמו שאמרתי לפני משהו כמו חודש, יש למינסוטה בסיס יוצא מהכלל. צעיר, רענן, ומוכשר. לאב, רוביו, וויליאמס, ביזלי, בראה, פקוביץ', ג'ונסון... אם ישמרו על השחקנים האלה, יחד עם חיזוקים פה ושם, זאת קבוצה שיכולה לדבר חזק מאוד
asafb96 כתב:כן, מאוד מאוד כיף לראות את הקבוצות האלה ולעקוב אחריהם. קבוצות צעירות, מלהיבות, ורעבות.
אני גם אוהב את אוקלהומה וממפיס (למרות פארגו), חבל שאין להם מזל עם ראנדולף. גם דנבר נותנים עונה מצוינת, בלי אף שחקן שצפוי להגיע לאולסטאר..
אני לדוגמא, עוקב אחרי הקבוצות האלה (וגם אחרי פורטלנד), ומתעניין בהם יותר מאשר מיאמי למשל..
Holiday_Armadillo כתב:אם נגיד ורוביו יזכה ברוקי העונה..מישהו זוכר מתי הפעם האחרונה שרוקי לא אמריקאי זכה בתואר?
jol9 כתב:asafb96 כתב:כן, מאוד מאוד כיף לראות את הקבוצות האלה ולעקוב אחריהם. קבוצות צעירות, מלהיבות, ורעבות.
אני גם אוהב את אוקלהומה וממפיס (למרות פארגו), חבל שאין להם מזל עם ראנדולף. גם דנבר נותנים עונה מצוינת, בלי אף שחקן שצפוי להגיע לאולסטאר..
אני לדוגמא, עוקב אחרי הקבוצות האלה (וגם אחרי פורטלנד), ומתעניין בהם יותר מאשר מיאמי למשל..
גם אני לא מתעניין במיאמי. גם לא בלייקרס או בניקס (פרט לשביעות רצון לראות עוד L שלהן).
בוסטון כמובן, יוטה כמובן, אבל גם הן פחות מלהיבות אותי מהקליפרס ומהוולבס.
אצל דנבר, חבל מאוד על הפציעה של גלינארי, שנותן עונה מצויינת עד עכשיו. אין ספק שגם אוקלאהומה מעניינת מאוד, אבל היא כבר קבוצת על כמו שיקאגו שלא מפתיעה
בהצלחה שלה. אני אגב מקווה מאוד שאחת מהן תיקח את האליפות. רק לא מיאמי.
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם נגיד ורוביו יזכה ברוקי העונה..מישהו זוכר מתי הפעם האחרונה שרוקי לא אמריקאי זכה בתואר?
פאו גאסול
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם נגיד ורוביו יזכה ברוקי העונה..מישהו זוכר מתי הפעם האחרונה שרוקי לא אמריקאי זכה בתואר?
פאו גאסול
בדקתי את הסטטיסטיקה שלו עכשיו והוא באמת נתן עונת רוקי טובה(17.6 נקודות,8.9 ריבאונדים ו-2.1 חסימות למשחק)..אבל לא יכולה להתעלם מזה ששניהם ספרדים
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים