המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

yehooda כתב:pg
טייריס רייס (1.85) = 625K ברוטו.
יוגב אוחיון (1.89) = 600K ברוטו.
sg
היקמן (1.89) = 420K ברוטו.
לאסטר האדסון (1.91) = 800K ברוטו.
לנדסברג (1.98) = 650K ברוטו.
sf
דווין סמית (1.96) = 875K ברוטו.
גיא פניני (2.00) = 700K ברוטו.
pf
נאכבר (2.06) = 550K ברוטו
טיוס (2.03) = 700K ברוטו.
c
סופו (2.06) = 960K ברוטו.
ג'ימס (2.08) = 800K ברוטו
כהן (2.10) = 400K ברוטו.
סה"כ: 12 שחקנים. 7 זרים, 5 ישראלים.
עלות ברוטו: 8.1 מיליון דולר.

yzafrir כתב:הבחור הזה הופך להיות ספאמר מהודעה להודעה....
jol9 כתב:yzafrir כתב:הבחור הזה הופך להיות ספאמר מהודעה להודעה....
זה נכון, אבל אם נפלטר לרגע את כל השטויות, אז נוכל לראות שתקציב השחקנים של מכבי הוא בערך 7-8 מליון דולר ברוטו, וזה לא בהרבה יותר גבוה מהתקציב המשוער של מגדל.
זה בוודאי יהיה בחציון התחתון של התקציבים ביורוליג.
roy1000 כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:הבחור הזה הופך להיות ספאמר מהודעה להודעה....
זה נכון, אבל אם נפלטר לרגע את כל השטויות, אז נוכל לראות שתקציב השחקנים של מכבי הוא בערך 7-8 מליון דולר ברוטו, וזה לא בהרבה יותר גבוה מהתקציב המשוער של מגדל.
סוף סוף מישהו מבין את הנקודה שאני מדבר עליה כבר שבועיים. אני חושב מגדל עם קבוצת הרוכשים החדשה תעמיד תקציב שחקנים של 5-7 מליון דולר. בהתחשב בזה שמכבי תמיד בונה סגל רחב ותמיד עסוקה בתשלום פיצויים לכל מיני שחקנים ומאמנים, מגדל יכולה להעמיד חמישייה שלא תיפול באיכותה מזו של מכבי. זו הנקודה (שפל) שאליה הגיע מכבי. גם בשנות ה- 90 דבר כזה לא קרה.

סוף סוף מישהו מבין את הנקודה שאני מדבר עליה כבר שבועיים. אני חושב מגדל עם קבוצת הרוכשים החדשה תעמיד תקציב שחקנים של 5-7 מליון דולר. בהתחשב בזה שמכבי תמיד בונה סגל רחב ותמיד עסוקה בתשלום פיצויים לכל מיני שחקנים ומאמנים, מגדל יכולה להעמיד חמישייה שלא תיפול באיכותה מזו של מכבי. זו הנקודה (שפל) שאליה הגיע מכבי. גם בשנות ה- 90 דבר כזה לא קרה.

CYellow7 כתב:כי בעלי מכבי מנסים לא לצאת בהפסדים, על חשבון אוהדי הקבוצה(המנויים היקרים באירופה) והקבוצה עצמה(סגל שחקנים ותקציב שחקנים עלוב).
נקודת השפל עוד לפנינו. אני בהחלט רואה איך אנחנו מפסידים עוד כמה אליפויות בשנים הקרובות.
חנו'ש כתב:תקנו אותי אם אני טועה, אבל זה נכון שלא קיימת אף קבוצת כדורסל המנסה להתחרות ברמות הגבוהות של אירופה שחיה אך ורק על ההכנסות של עצמה בלי שום תוספת חיצונית?
למה מכבי מתעקשת שזו הדרך הנכונה והטובה, למרות שהיא היחידה שפועלת כך?
למה האנשים האלה ממשיכים לחשוב שהם אלה שימציאו מחדש את הגלגל?
אני מתחילה לחשוב שהם לא שונים בהרבה מכל מיני קופלים למיניהם.
roy1000 כתב:חנו'ש כתב:תקנו אותי אם אני טועה, אבל זה נכון שלא קיימת אף קבוצת כדורסל המנסה להתחרות ברמות הגבוהות של אירופה שחיה אך ורק על ההכנסות של עצמה בלי שום תוספת חיצונית?
אני חושב שרק אלבא ברלין עובדת במודל הזה.

חנו'ש כתב:roy1000 כתב:חנו'ש כתב:תקנו אותי אם אני טועה, אבל זה נכון שלא קיימת אף קבוצת כדורסל המנסה להתחרות ברמות הגבוהות של אירופה שחיה אך ורק על ההכנסות של עצמה בלי שום תוספת חיצונית?
אני חושב שרק אלבא ברלין עובדת במודל הזה.
רק שהיא לא מתחרה ברמות הגבוהות של אירופה.
ואיך הם עושים את זה עם מכירת כרטיסים ב-10 יורו??

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־21 אורחים