פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: מלפפונים חדשים ושינויים בסגל - מחפשים מחליף לאידסון

05 יוני 2011, 21:14

Holiday_Armadillo כתב:
חביב אורנג'ד כתב:צריכים גם לזכור, שהליגות בצרפת, איטליה, יוון וספרד (בהן משחקים מועמדים לעונה הבא) טרם הסתיימו ולכן, מכבי לא יכולה להחתים מהם כבר עכשיו שחקנים. אז כבר עכשיו ליילל/לכעוס/לבכות על כך שמכבי לא החתימה מחליף לאידסון (שרק לפני כמה ימים בלבד הודיע שלא ימשיך) זה סוג של התממות או פינוק.

זאת השורה התחתונה..
לא נגמרה ליגה? אי אפשר להחתים שחקן
ותאמינו לי שאם אתם חושבים שהנהלת מכבי והצוות המקצועי יושבים רגל על רגל אז או שאתם סתם אוהבים לשנוא אנשים מסויימים וחס וחלילה שתודו שהם עובדים,או שאתם חיים באיזשהו עולם הזוי

מסכים.
כמה פעמים קרה שאחרי ארבעה ימים ששחקן עוזב קבוצה כבר הוחתם מחליף ועוד בשלב כזה של העונה?
בגלל שמכבי עוד לא החתימה שחקן בכיר אז האוהדים כועסים, ההנהלה לא בסדר ובקרוב שוב יתחילו ההחפשות על פדרמן.

05 יוני 2011, 21:18

חביב אורנג'ד כתב:אם לא יצא מההחתמות האילו כלום, אז לא צריך לנפח את החתמתו של רוט יותר מדי.
אני שוב מזכיר שאם רוט יתפוס את מקומו של בורשטיין, זה רק שדרוג (ויש לברך על כך) ובכל מקרה, מכבי תצטרך להחתים גארד ישראלי (בלי קשר אם הוחתם מחליף של לאידסון או לא).

לגבי ה"החתמות הדחופות", אני בכלל לא בטוח שכדאי כבר עכשיו להחתים שחקן לתפקיד בכיר.
צריך לראות איך השוק מתפתח ולבדוק אפשרויות באיתור מציאות. אני מזכיר שסופו (שהיה אולי ההחתמה המשמעותית ביותר בקיץ), בכלל לא הוזכר כמועמד בתחילת הקיץ הקודם, ואף אחד לא שיער שבכלל ניתן להחתימו.
צריכים גם לזכור, שהליגות בצרפת, איטליה, יוון וספרד (בהן משחקים מועמדים לעונה הבא) טרם הסתיימו ולכן, מכבי לא יכולה להחתים מהם כבר עכשיו שחקנים. אז כבר עכשיו ליילל/לכעוס/לבכות על כך שמכבי לא החתימה מחליף לאידסון (שרק לפני כמה ימים בלבד הודיע שלא ימשיך) זה סוג של התממות או פינוק.

אני לא בוכה או מייללת, יש לי סבלנות ואני לגמרי סומכת על בלאט לגבי ההחתמות החשובות שיגיעו ולא דחוף לי שיגיעו עכשיו.
אבל זה כן מה שמכבי צריכה לרכז את מירב המשאבים שלה כרגע.
אני פשוט לא אוהבת כשמכבי בונה את הסגל הפוך.

חוץ מזה, יש גם ישראלים שאמורים להיות יותר דחופים וחשובים למכבי ממורן רוט, כמו הלפרין למשל...
בלי קשר, גם הייתי מעדיפה שלעמדת ה"גארד הישראלי הנוסף והלא חשוב שישמש רק לליגה" יחתימו שחקן צעיר שעוד יש סיכוי שיתפתח ממנו משהו בעתיד.

05 יוני 2011, 21:23

חנו'ש כתב:
חביב אורנג'ד כתב:אם לא יצא מההחתמות האילו כלום, אז לא צריך לנפח את החתמתו של רוט יותר מדי.
אני שוב מזכיר שאם רוט יתפוס את מקומו של בורשטיין, זה רק שדרוג (ויש לברך על כך) ובכל מקרה, מכבי תצטרך להחתים גארד ישראלי (בלי קשר אם הוחתם מחליף של לאידסון או לא).

לגבי ה"החתמות הדחופות", אני בכלל לא בטוח שכדאי כבר עכשיו להחתים שחקן לתפקיד בכיר.
צריך לראות איך השוק מתפתח ולבדוק אפשרויות באיתור מציאות. אני מזכיר שסופו (שהיה אולי ההחתמה המשמעותית ביותר בקיץ), בכלל לא הוזכר כמועמד בתחילת הקיץ הקודם, ואף אחד לא שיער שבכלל ניתן להחתימו.
צריכים גם לזכור, שהליגות בצרפת, איטליה, יוון וספרד (בהן משחקים מועמדים לעונה הבא) טרם הסתיימו ולכן, מכבי לא יכולה להחתים מהם כבר עכשיו שחקנים. אז כבר עכשיו ליילל/לכעוס/לבכות על כך שמכבי לא החתימה מחליף לאידסון (שרק לפני כמה ימים בלבד הודיע שלא ימשיך) זה סוג של התממות או פינוק.

אני לא בוכה או מייללת, יש לי סבלנות ואני לגמרי סומכת על בלאט לגבי ההחתמות החשובות שיגיעו ולא דחוף לי שיגיעו עכשיו.
אבל זה כן מה שמכבי צריכה לרכז את מירב המשאבים שלה כרגע.
אני פשוט לא אוהבת כשמכבי בונה את הסגל הפוך.

חוץ מזה, יש גם ישראלים שאמורים להיות יותר דחופים וחשובים למכבי ממורן רוט, כמו הלפרין למשל...
בלי קשר, גם הייתי מעדיפה שלעמדת ה"גארד הישראלי הנוסף והלא חשוב שישמש רק לליגה" יחתימו שחקן צעיר שעוד יש סיכוי שיתפתח ממנו משהו בעתיד.

מה זה ''לרכז את מירב המשאבים שלה''? תחשבו על זה רגע..באמת באמת נראה לכם שמכבי לא עובדים על מועמדים? ששיחות לא רשמיות לא נעשו בנושא?(כמובן שאי אפשר לדבר רשמית עם שחקן עד שנגמר החוזה)שמכבי באמת אומרים ''יודעים מה? יאללה,קודם נחפש רוטים ואוחיונים,ורק אז נעבור לעמדות המפתח'',או שזה משהו שעובדים עליו עוד מינואר-פברואר?
זה שאתם שומעים על רוט עכשיו זה לא אומר שאין למכבי עבודה אחרת..זה פשוט אומר שהם סותמים את הפה

05 יוני 2011, 21:32

לרוט יש חוזה בחולון וזו סתם הנפצה.
מי שיותר קרוב הוא דווקא אוחיון, שבלאט חולה עליו.
ועשו לי טובה: לא אארון ג'קסון.

05 יוני 2011, 21:37

צריך לזכור שיתכן שיש עדיין כמה ליגות שלא סיימו את משחקי האליפות שלהם - משמע אי אפשר באופן פורמלי לפנות לשחקן, ועדיין אין מידע לגבי ה"נעילה" בNBA, מה גם מו"מ יכול גם לקחת יותר מיומיים... (ציניות למי שלא הבין) כך שאף אחד מאיתנו לא יודע כלום על מי באמת מועמד ומי סתם עפיפון שאיזה סוכן מעלה לאוויר כדי לעשות באז כזה או אחר, לכן גם קצת תמוה בעיני שמדברים על המו"מ עם הלפרין כשהוא רישמית עדיין תחת חוזה לפחות עד להיום... או יותר נכון עד ללפני כ30 דקות.
לדעתי 95% ממה שפורסם הוא אוויר חם, כל מה שה"עיתונאיים" עושים זה מיחזור שמות וחיפוש פריאייג'נטים באינטרנט.

05 יוני 2011, 21:38

בעל זבוב כתב:לרוט יש חוזה בחולון וזו סתם הנפצה.

קצת מוזר שספורט5 פירסמו את זה אבל ''זו סתם הנפצה''..JUST SAYING :grin
ולא הבנתי את המשפט האחרון

05 יוני 2011, 21:38

dov42 כתב:צריך לזכור שיתכן שיש עדיין כמה ליגות שלא סיימו את משחקי האליפות שלהם - משמע אי אפשר באופן פורמלי לפנות לשחקן, ועדיין אין מידע לגבי ה"נעילה" בNBA, מה גם מו"מ יכול גם לקחת יותר מיומיים... (ציניות למי שלא הבין) כך שאף אחד מאיתנו לא יודע כלום על מי באמת מועמד ומי סתם עפיפון שאיזה סוכן מעלה לאוויר כדי לעשות באז כזה או אחר, לכן גם קצת תמוה בעיני שמדברים על המו"מ עם הלפרין כשהוא רישמית עדיין תחת חוזה לפחות עד להיום... או יותר נכון עד ללפני כ30 דקות.
לדעתי 95% ממה שפורסם הוא אוויר חם, כל מה שה"עיתונאיים" עושים זה מיחזור שמות וחיפוש פריאייג'נטים באינטרנט.

אי אפשר לתאר זאת טוב יותר, דב. מסכים עם כל מילה.
כרגיל, מרוב שמות שיעלו, יחתמו כאלה שאיש בכלל לא חשב עליהם.

05 יוני 2011, 21:39

Holiday_Armadillo כתב:
בעל זבוב כתב:לרוט יש חוזה בחולון וזו סתם הנפצה.

קצת מוזר שספורט5 פירסמו את זה אבל ''זו סתם הנפצה''..JUST SAYING :grin
ולא הבנתי את המשפט האחרון

לרוט יש חוזה אצל ציפי פרימו וזו עובדה.
בלאט מעדיף את אוחיון, את זה שמעתי.
אארון ג'קסון זה יום עסל יום בסל (תרתי משמע). לא ממש רכז, לא ממש קלעי וזה שתפס משחק טוב מול ריאל, לא הופך אותו לראוי.

05 יוני 2011, 21:40

dov42 כתב:צריך לזכור שיתכן שיש עדיין כמה ליגות שלא סיימו את משחקי האליפות שלהם - משמע אי אפשר באופן פורמלי לפנות לשחקן, ועדיין אין מידע לגבי ה"נעילה" בNBA, מה גם מו"מ יכול גם לקחת יותר מיומיים... (ציניות למי שלא הבין) כך שאף אחד מאיתנו לא יודע כלום על מי באמת מועמד ומי סתם עפיפון שאיזה סוכן מעלה לאוויר כדי לעשות באז כזה או אחר, לכן גם קצת תמוה בעיני שמדברים על המו"מ עם הלפרין כשהוא רישמית עדיין תחת חוזה לפחות עד להיום... או יותר נכון עד ללפני כ30 דקות.

חודשיים לפני שאליהו סיים את העונה בישראל כולם ידעו כבר על איזה חוזה הוא יחתום בקאחה וכמה הוא ירוויח שם..
פורמלית אסור לנהל שיחות,OFF THE RECORD כמובן שזה קורה..
שזה מצחיק כי קאחה העזו להגיד שהם יתבעו את מכבי אם השמועות שמכבי דיברו עם אליהו נכונות :rolleyes

אארון ג'קסון זה יום עסל יום בסל (תרתי משמע). לא ממש רכז, לא ממש קלעי וזה שתפס משחק טוב מול ריאל, לא הופך אותו לראוי.

אתה לא יודע מה יהיה בעונה הבאה..עובדה שיש לו הצעות מעוד קבוצות..חולון לא במצב לשלם לו את החוזה שלו..
אארון ג'קסון לא השחקן שהייתי מעדיפה שיגיע הנה,מצד שני גם לא אבכה

05 יוני 2011, 21:42

Holiday_Armadillo כתב:

חודשיים לפני שאליהו סיים את העונה בישראל כולם ידעו כבר על איזה חוזה הוא יחתום בקאחה וכמה הוא ירוויח שם..
פורמלית אסור לנהל שיחות,OFF THE RECORD כמובן שזה קורה..
שזה מצחיק כי קאחה העזו להגיד שהם יתבעו את מכבי אם השמועות שמכבי דיברו עם אליהו נכונות :rolleyes

אתה לא יודע מה יהיה בעונה הבאה..עובדה שיש לו הצעות מעוד קבוצות..חולון לא במצב לשלם לו את החוזה שלו..
אארון ג'קסון לא השחקן שהייתי מעדיפה שיגיע הנה,מצד שני גם לא אבכה

הצעות יש לכולם, עם או בלי חוזה. ככה זה בעולם חומרני.
פיצוי צריך לשלם ועבור רוט חוזה+פיצוי נשמע לי חולה רוח ברמת אגיאר.

05 יוני 2011, 21:49

הצעות יש לכולם, עם או בלי חוזה. ככה זה בעולם חומרני.
פיצוי צריך לשלם ועבור רוט חוזה+פיצוי נשמע לי חולה רוח ברמת אגיאר.

שוב,אתה לא יכול לדעת מה יהיה..
רק לפני יומיים פירסמו שהשחקנים של חולון פנו לבקרה התקציבית כי הם לא קיבלו משכורת..
חולון במצב כרגע לא יוכלו לשלם משכורות,בטח לא את החוזה של רוט שהוא הכי גדול בקבוצה..
לא משלמים לרוט? רוט לא ירצה לקצץ במשכורת? העמק השווה הוא שהחוזה של רוט לא יהיה תקף יותר ורוט יוכל לעבור לקבוצה אחרת..
תאמין לי שמכבי לא ישלמו עליו אפילו סנט

05 יוני 2011, 21:50

ברור שיש שיחות OFF THE RECORD, וברור שהיו גישושים וכבר הגיעו ל"הבנות" לא פורמליות, אבל בין זה לבין התעסקות לפרטי פרטים על חוזהו העתידי נראה לי רחוק, מה גם בנינו... הלפרין לא השחקן הכי חשוב שמכבי מחפשת... היתרון שלו הוא ת.ז. הכחולה שלו, חוץ מזה שחקן טוב, אבל לא אחד שישנה את פניה של קבוצה, בכל אופן בהנחה שהשמועות נכונות עליו ועל מכבי, אז הוא שחקן אחד מיני 800 שמות שרצים וירוצו עד לסגירת הסגל.

05 יוני 2011, 22:43

yzafrir כתב:אם סאשה פבלוביץ' מרוויח 800K לעונה , למה לו לחזור לאירופה בשביל סביב אותה משכורת ? בדרך כלל שחקנים חוזרים לאירופה רק כשזה משתלם להם כלכלית (פי 3 או 4..) כמו נאברו ואחרים...

אפשר גם להביא דוגמאות הפוכות של שחקנים שחזרו לאירופה בסכומים נמוכים יותר על מנת לשחק.
בשורה התחתונה אני מאוד אשמח לראות אותו בעונה הבאה במכבי.

06 יוני 2011, 03:44

Euro_Basket כתב:
yzafrir כתב:אם סאשה פבלוביץ' מרוויח 800K לעונה , למה לו לחזור לאירופה בשביל סביב אותה משכורת ? בדרך כלל שחקנים חוזרים לאירופה רק כשזה משתלם להם כלכלית (פי 3 או 4..) כמו נאברו ואחרים...

אפשר גם להביא דוגמאות הפוכות של שחקנים שחזרו לאירופה בסכומים נמוכים יותר על מנת לשחק.
בשורה התחתונה אני מאוד אשמח לראות אותו בעונה הבאה במכבי.

גם אני אשמח , אבל נראה לי גדול עלינו מבחינה כספית...

06 יוני 2011, 08:05

ONE מפציצים! :מכבי ת"א יוצאת לקניות: רשימת המועמדים להגיע
http://one.co.il/Article/181001.html

06 יוני 2011, 08:19

מהרשימה של ONE הכי מעניין הוא דה קולו אבל נראה לי הוא יהיה יקר מידי .

06 יוני 2011, 08:53

6 לב צהוב כתב:ONE מפציצים! :מכבי ת"א יוצאת לקניות: רשימת המועמדים להגיע
http://one.co.il/Article/181001.html

רשימה של שטויות במיץ.
אסף מתוק צריך להזהר אם הדברים שהוא אומר לשרון קביליו (עדיף שלא ידבר איתה בכלל), כי אין לה מוסג בכדורסל.

איך בדיוק טאקר ונאכבר יכולים להיות תחליפים לאיידסון? שניהם פורווארדים שמשחקים בעמדות 3-4, ואילו איידסון הוא גארד גבוה.
התפקוד שלהם שונה לגמרי. עמדה אחרת. מה גם שנאכבר מקבל בפילזן לפחות 2 מיליון יורו לעונה (יכול להיות שאפילו 3 אני לא זוכר בדיוק), ואין שום סיכוי בעולם, שמכבי תחתים אותו. אז למה סתם לכתוב שמות?

קרטיס ג'רלס? עלוב. אפילו בפרטיזן התאכזבו ממנו. 13% אחוז לשלוש. למה שמכבי תתעניין בו?

06 יוני 2011, 09:08

מסכים, שמות כמו טאקר, גרלס, ג'אבר ונאכבר, זה חול וזה כולרה, אף אחד מהם לא יהיה במכבי. את דה קולו לפני שנתיים מאוד רציתי במכבי, הוא גם היה בסגל שהרכבתי בחתימה שלי אז, אבל היום אני עדיין מעדיף לשמר את פרקינס ולחזק אותם בקומבו ישראלי כמו שייר או הלפרין. אם פרקינס יעזוב, דה קולו יכול להיות אופציה לא רעה.

06 יוני 2011, 09:21

הכתבה הזו ב-ONE היא פשוט עלבון לאינטיליגנציה. מרבית השחקנים שם לא היו מעולם מועמדים וגם לא יהיו, חלקם תחת חוזה בקבוצות עם כסף שלא ישחררו אותן וחלקם פשוט לא קשורים לשחקנים שמכבי צריכה. מאז שחברי משפחת פנאן ופיני גרשון עזבו את מכבי, אין ל-ONE שום מושג מה קורה במכבי ואני לא זוכר בשנה האחרונה אפילו ידיעה אחת (לא מועתקת) שהיתה נכונה בהקשר של הקבוצה. לפעמים, גם כשאין לך מה לכתוב, עדיף פשוט לא לכתוב כלום, אבל כנראה שהגברת קביליו מקבלת שכר לפי כמות המילים שהיא כותבת, אחרת קשה להסביר את הדחף שלה לכתוב כתבה שכל כך לא קשורה למציאות.

06 יוני 2011, 09:25

כבר משנה שעברה אין בוואן שום ידיעה חודשתית באמת . אחרי שלפני שנה הפילו אותה לפח לא היתי בכלל מבסס שום ידיעה על הצהבון . הפלוס החידי שהיה להם השנה זה שידורי גמר בפלאיי אוף היווני בכדורסל .
נושא נעול