05 יוני 2011, 21:14
Holiday_Armadillo כתב:חביב אורנג'ד כתב:צריכים גם לזכור, שהליגות בצרפת, איטליה, יוון וספרד (בהן משחקים מועמדים לעונה הבא) טרם הסתיימו ולכן, מכבי לא יכולה להחתים מהם כבר עכשיו שחקנים. אז כבר עכשיו ליילל/לכעוס/לבכות על כך שמכבי לא החתימה מחליף לאידסון (שרק לפני כמה ימים בלבד הודיע שלא ימשיך) זה סוג של התממות או פינוק.
זאת השורה התחתונה..
לא נגמרה ליגה? אי אפשר להחתים שחקן
ותאמינו לי שאם אתם חושבים שהנהלת מכבי והצוות המקצועי יושבים רגל על רגל אז או שאתם סתם אוהבים לשנוא אנשים מסויימים וחס וחלילה שתודו שהם עובדים,או שאתם חיים באיזשהו עולם הזוי
05 יוני 2011, 21:18
חביב אורנג'ד כתב:אם לא יצא מההחתמות האילו כלום, אז לא צריך לנפח את החתמתו של רוט יותר מדי.
אני שוב מזכיר שאם רוט יתפוס את מקומו של בורשטיין, זה רק שדרוג (ויש לברך על כך) ובכל מקרה, מכבי תצטרך להחתים גארד ישראלי (בלי קשר אם הוחתם מחליף של לאידסון או לא).
לגבי ה"החתמות הדחופות", אני בכלל לא בטוח שכדאי כבר עכשיו להחתים שחקן לתפקיד בכיר.
צריך לראות איך השוק מתפתח ולבדוק אפשרויות באיתור מציאות. אני מזכיר שסופו (שהיה אולי ההחתמה המשמעותית ביותר בקיץ), בכלל לא הוזכר כמועמד בתחילת הקיץ הקודם, ואף אחד לא שיער שבכלל ניתן להחתימו.
צריכים גם לזכור, שהליגות בצרפת, איטליה, יוון וספרד (בהן משחקים מועמדים לעונה הבא) טרם הסתיימו ולכן, מכבי לא יכולה להחתים מהם כבר עכשיו שחקנים. אז כבר עכשיו ליילל/לכעוס/לבכות על כך שמכבי לא החתימה מחליף לאידסון (שרק לפני כמה ימים בלבד הודיע שלא ימשיך) זה סוג של התממות או פינוק.
05 יוני 2011, 21:23
חנו'ש כתב:חביב אורנג'ד כתב:אם לא יצא מההחתמות האילו כלום, אז לא צריך לנפח את החתמתו של רוט יותר מדי.
אני שוב מזכיר שאם רוט יתפוס את מקומו של בורשטיין, זה רק שדרוג (ויש לברך על כך) ובכל מקרה, מכבי תצטרך להחתים גארד ישראלי (בלי קשר אם הוחתם מחליף של לאידסון או לא).
לגבי ה"החתמות הדחופות", אני בכלל לא בטוח שכדאי כבר עכשיו להחתים שחקן לתפקיד בכיר.
צריך לראות איך השוק מתפתח ולבדוק אפשרויות באיתור מציאות. אני מזכיר שסופו (שהיה אולי ההחתמה המשמעותית ביותר בקיץ), בכלל לא הוזכר כמועמד בתחילת הקיץ הקודם, ואף אחד לא שיער שבכלל ניתן להחתימו.
צריכים גם לזכור, שהליגות בצרפת, איטליה, יוון וספרד (בהן משחקים מועמדים לעונה הבא) טרם הסתיימו ולכן, מכבי לא יכולה להחתים מהם כבר עכשיו שחקנים. אז כבר עכשיו ליילל/לכעוס/לבכות על כך שמכבי לא החתימה מחליף לאידסון (שרק לפני כמה ימים בלבד הודיע שלא ימשיך) זה סוג של התממות או פינוק.
אני לא בוכה או מייללת, יש לי סבלנות ואני לגמרי סומכת על בלאט לגבי ההחתמות החשובות שיגיעו ולא דחוף לי שיגיעו עכשיו.
אבל זה כן מה שמכבי צריכה לרכז את מירב המשאבים שלה כרגע.
אני פשוט לא אוהבת כשמכבי בונה את הסגל הפוך.
חוץ מזה, יש גם ישראלים שאמורים להיות יותר דחופים וחשובים למכבי ממורן רוט, כמו הלפרין למשל...
בלי קשר, גם הייתי מעדיפה שלעמדת ה"גארד הישראלי הנוסף והלא חשוב שישמש רק לליגה" יחתימו שחקן צעיר שעוד יש סיכוי שיתפתח ממנו משהו בעתיד.
05 יוני 2011, 21:32
05 יוני 2011, 21:37
05 יוני 2011, 21:38
בעל זבוב כתב:לרוט יש חוזה בחולון וזו סתם הנפצה.
מי שיותר קרוב הוא דווקא אוחיון, שבלאט חולה עליו.
ועשו לי טובה: לא אארון ג'קסון.
05 יוני 2011, 21:38
dov42 כתב:צריך לזכור שיתכן שיש עדיין כמה ליגות שלא סיימו את משחקי האליפות שלהם - משמע אי אפשר באופן פורמלי לפנות לשחקן, ועדיין אין מידע לגבי ה"נעילה" בNBA, מה גם מו"מ יכול גם לקחת יותר מיומיים... (ציניות למי שלא הבין) כך שאף אחד מאיתנו לא יודע כלום על מי באמת מועמד ומי סתם עפיפון שאיזה סוכן מעלה לאוויר כדי לעשות באז כזה או אחר, לכן גם קצת תמוה בעיני שמדברים על המו"מ עם הלפרין כשהוא רישמית עדיין תחת חוזה לפחות עד להיום... או יותר נכון עד ללפני כ30 דקות.
לדעתי 95% ממה שפורסם הוא אוויר חם, כל מה שה"עיתונאיים" עושים זה מיחזור שמות וחיפוש פריאייג'נטים באינטרנט.
05 יוני 2011, 21:39
Holiday_Armadillo כתב:בעל זבוב כתב:לרוט יש חוזה בחולון וזו סתם הנפצה.
מי שיותר קרוב הוא דווקא אוחיון, שבלאט חולה עליו.
ועשו לי טובה: לא אארון ג'קסון.
קצת מוזר שספורט5 פירסמו את זה אבל ''זו סתם הנפצה''..JUST SAYING![]()
ולא הבנתי את המשפט האחרון
05 יוני 2011, 21:40
dov42 כתב:צריך לזכור שיתכן שיש עדיין כמה ליגות שלא סיימו את משחקי האליפות שלהם - משמע אי אפשר באופן פורמלי לפנות לשחקן, ועדיין אין מידע לגבי ה"נעילה" בNBA, מה גם מו"מ יכול גם לקחת יותר מיומיים... (ציניות למי שלא הבין) כך שאף אחד מאיתנו לא יודע כלום על מי באמת מועמד ומי סתם עפיפון שאיזה סוכן מעלה לאוויר כדי לעשות באז כזה או אחר, לכן גם קצת תמוה בעיני שמדברים על המו"מ עם הלפרין כשהוא רישמית עדיין תחת חוזה לפחות עד להיום... או יותר נכון עד ללפני כ30 דקות.
לדעתי 95% ממה שפורסם הוא אוויר חם, כל מה שה"עיתונאיים" עושים זה מיחזור שמות וחיפוש פריאייג'נטים באינטרנט.
לרוט יש חוזה אצל ציפי פרימו וזו עובדה.
בלאט מעדיף את אוחיון, את זה שמעתי.
אארון ג'קסון זה יום עסל יום בסל (תרתי משמע). לא ממש רכז, לא ממש קלעי וזה שתפס משחק טוב מול ריאל, לא הופך אותו לראוי.
05 יוני 2011, 21:42
Holiday_Armadillo כתב:dov42 כתב:צריך לזכור שיתכן שיש עדיין כמה ליגות שלא סיימו את משחקי האליפות שלהם - משמע אי אפשר באופן פורמלי לפנות לשחקן, ועדיין אין מידע לגבי ה"נעילה" בNBA, מה גם מו"מ יכול גם לקחת יותר מיומיים... (ציניות למי שלא הבין) כך שאף אחד מאיתנו לא יודע כלום על מי באמת מועמד ומי סתם עפיפון שאיזה סוכן מעלה לאוויר כדי לעשות באז כזה או אחר, לכן גם קצת תמוה בעיני שמדברים על המו"מ עם הלפרין כשהוא רישמית עדיין תחת חוזה לפחות עד להיום... או יותר נכון עד ללפני כ30 דקות.
חודשיים לפני שאליהו סיים את העונה בישראל כולם ידעו כבר על איזה חוזה הוא יחתום בקאחה וכמה הוא ירוויח שם..
פורמלית אסור לנהל שיחות,OFF THE RECORD כמובן שזה קורה..
שזה מצחיק כי קאחה העזו להגיד שהם יתבעו את מכבי אם השמועות שמכבי דיברו עם אליהו נכונותלרוט יש חוזה אצל ציפי פרימו וזו עובדה.
בלאט מעדיף את אוחיון, את זה שמעתי.
אארון ג'קסון זה יום עסל יום בסל (תרתי משמע). לא ממש רכז, לא ממש קלעי וזה שתפס משחק טוב מול ריאל, לא הופך אותו לראוי.
אתה לא יודע מה יהיה בעונה הבאה..עובדה שיש לו הצעות מעוד קבוצות..חולון לא במצב לשלם לו את החוזה שלו..
אארון ג'קסון לא השחקן שהייתי מעדיפה שיגיע הנה,מצד שני גם לא אבכה
05 יוני 2011, 21:49
הצעות יש לכולם, עם או בלי חוזה. ככה זה בעולם חומרני.
פיצוי צריך לשלם ועבור רוט חוזה+פיצוי נשמע לי חולה רוח ברמת אגיאר.
05 יוני 2011, 21:50
05 יוני 2011, 22:43
yzafrir כתב:אם סאשה פבלוביץ' מרוויח 800K לעונה , למה לו לחזור לאירופה בשביל סביב אותה משכורת ? בדרך כלל שחקנים חוזרים לאירופה רק כשזה משתלם להם כלכלית (פי 3 או 4..) כמו נאברו ואחרים...
06 יוני 2011, 03:44
Euro_Basket כתב:yzafrir כתב:אם סאשה פבלוביץ' מרוויח 800K לעונה , למה לו לחזור לאירופה בשביל סביב אותה משכורת ? בדרך כלל שחקנים חוזרים לאירופה רק כשזה משתלם להם כלכלית (פי 3 או 4..) כמו נאברו ואחרים...
אפשר גם להביא דוגמאות הפוכות של שחקנים שחזרו לאירופה בסכומים נמוכים יותר על מנת לשחק.
בשורה התחתונה אני מאוד אשמח לראות אותו בעונה הבאה במכבי.
06 יוני 2011, 08:05
06 יוני 2011, 08:19
06 יוני 2011, 08:53
6 לב צהוב כתב:ONE מפציצים! :מכבי ת"א יוצאת לקניות: רשימת המועמדים להגיע
http://one.co.il/Article/181001.html
06 יוני 2011, 09:08
06 יוני 2011, 09:21
06 יוני 2011, 09:25