פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם

19 אפריל 2015, 16:57

er79 כתב:סגל די חלש בעיניי, שוב תלוי מי הגארד הזר, הוא יכול כמובן לשדרג אותו. בין כה וכה מכבי תישאר אתלטית לדעתי, ואני לא רואה את זה כך שסופו הוא העקב אכילס סוף שלנו. החיסרון שלנו כפי שאני רואה זאת, זה היעדר מנהל משחק איכותי והיעדר קלעי ברמות הגבוהות. אילו היו שני שחקנים כאלה גם סופו היה נראה יותר טוב, למעט אולי הריבאונדים

וההגנה , והכושר , והיציבות , והמשקל.

19 אפריל 2015, 18:43

תגידו , אתם באמת מאמינים שבנדר ירשם כזר במכבי שנה הבאה ? אין שום סיכוי שמכבי ירשמו ילד בן 17-18 כמחליף שני בעמדה 4 מוכשר ככל שיהיה ואני בטוח שאין לו סעיף כזה בחוזה.
אני מאמין שאלכסנדר ישאר גם אם לא יקבל אזרחות בעיקר בגלל העלות והפוטנציאל שלו. אין לי ספיק גם שאם יתחיל את העונה עם כולם הוא גם יראה הרבה יותר טוב וילמד את הכדורסל האירופי יותר טוב.
לגבי סופו , אם הוא לא יקח את עצמו בקיץ ויוריד במשקל משמעותית , אני מאמין שהוא ישוחרר. מה שכן אחרי מה שמכבי עשתה בשבילו אני מאמין שהוא יעבוד חזק בקיץ

19 אפריל 2015, 19:32

yzafrir כתב:לגבי סופו , אם הוא לא יקח את עצמו בקיץ ויוריד במשקל משמעותית , אני מאמין שהוא ישוחרר. מה שכן אחרי מה שמכבי עשתה בשבילו אני מאמין שהוא יעבוד חזק בקיץ

השאלה זה אם מכבי יקחו את הסיכון הזה עם סופו? כי עד שידעו במכבי אם הוא עבד קשה בקיץ זה כבר יהיה מאוחר מדי.

19 אפריל 2015, 19:43

אני לא מבין לגבי הפוטנציאל של אלכסנדר. הבחור כבר שלושה חודשים כאן, אין ספק שיש לו כשרון, אבל הוא כבר היה צריך למצוא
את מקומו בסגל כמחליף לגיטימי, וזה ממש לא קרה, אפילו בליגה.
אם הוא לא מקבל אזרחות, אז צריך לחפש שחקן טוב יותר.

19 אפריל 2015, 19:44

jol9 כתב:אני לא מבין לגבי הפוטנציאל של אלכסנדר. הבחור כבר שלושה חודשים כאן, אין ספק שיש לו כשרון, אבל הוא כבר היה צריך למצוא
את מקומו בסגל כמחליף לגיטימי, וזה ממש לא קרה, אפילו בליגה.
אם הוא לא מקבל אזרחות, אז צריך לחפש שחקן טוב יותר.

1+

19 אפריל 2015, 19:48

ankram כתב:
er79 כתב:סגל די חלש בעיניי, שוב תלוי מי הגארד הזר, הוא יכול כמובן לשדרג אותו. בין כה וכה מכבי תישאר אתלטית לדעתי, ואני לא רואה את זה כך שסופו הוא העקב אכילס סוף שלנו. החיסרון שלנו כפי שאני רואה זאת, זה היעדר מנהל משחק איכותי והיעדר קלעי ברמות הגבוהות. אילו היו שני שחקנים כאלה גם סופו היה נראה יותר טוב, למעט אולי הריבאונדים

וההגנה , והכושר , והיציבות , והמשקל.

לסופו גם יש יתרונות אם מפעילים אותו ומנצלים אותו כמו שצריך. לא שאני חושב שהוא must במכבי, אני רק טוען שמכבי חלשה, גם בגללו אבל בעיקר בגלל חולשה אדירה בקו האחורי. בכל מקרה, לא יודע אם קו אחורי של אוחיון ופארגו יוביל אותנו לאנשהו, הרבה תלוי בגארד הזר שאתה מציע, בזהות שלו, ואני גם לא חושב שבנדר בשל כרגע להיות המחליף של רנדל מהספסל.

19 אפריל 2015, 19:57

קצת חבל לי שאנשים פה פתאום בעד בניה מחדש
לדעתי יש כאן שלד טוב מאוד ורק ההופעה האחרונה בהצלבה דחפה פה אנשים להיסטריה הזאת (לא היינו מרוצים לגמרי גם לפני אבל לדעתי המשחק הזה הטריף את כולם כאן כמו תמיד)
צריכים לעשות פה כמה שינויים כמו גארד טוב במקום היינס, לנסות להחליף את אוחיון במקל, ולהביא שני סנטרים טובים במקום סופו וטיוס שכנראה יעזבו ואז תהיה פה קבוצה טובה

19 אפריל 2015, 22:01

rc4991 כתב:קצת חבל לי שאנשים פה פתאום בעד בניה מחדש
לדעתי יש כאן שלד טוב מאוד ורק ההופעה האחרונה בהצלבה דחפה פה אנשים להיסטריה הזאת (לא היינו מרוצים לגמרי גם לפני אבל לדעתי המשחק הזה הטריף את כולם כאן כמו תמיד)
צריכים לעשות פה כמה שינויים כמו גארד טוב במקום היינס, לנסות להחליף את אוחיון במקל, ולהביא שני סנטרים טובים במקום סופו וטיוס שכנראה יעזבו ואז תהיה פה קבוצה טובה

החלפה של ארבעה שחקנים בתפקידים בכירים זה דיי מהפך . לטיוס יהיה יותר קל וזול להביא מחליף אבל לסופו זה בעיה . סנטר מאסיבי שיודע לחפור ברמות של סופו קשה מעוד למצוא ואם כבר מוצאים כזה אז המחיכ בשמים . אני חושב שהעונה הזו הוא נמצא בשפל כזה שהוע כבר מבין שאם לא יקח את עצמו בידים הוא גמר את הקרירה בכדורסל.
צריך לדאוג שיגיע חודש לפני כל השחקנים לאימונים אינטנסיבים וזה בלי קשר למשקל שהוא יהיה חייב להוריד בקיץ. עני הייתי מהמר עליו עוד עונה.

20 אפריל 2015, 10:24

http://sports.walla.co.il/item/2847480

ובינתיים הנהלת מכבי מתכננת את העתיד הקרוב. על פי גורמים בקבוצה סילבן לנדסברג, עימו הואץ המו"מ, סיכם את רוב תנאיו בקבוצה.

במהלך המו"מ הבהיר לנדסברג כי ברצונו להמשיך בקבוצה, עם זאת לוואלה ספורט נודע כי ההכרזה הרשמית מתעכבת כי נותרו פרטים קטנים לסגור: מחלוקת על סעיפי היציאה ל- NBA, כמו גם מחלוקת על סעיפי היציאה לאירופה. במקביל מכבי תודיע בקרוב על החתמתו לחוזה ארוך טווח של הקפטן יוגב אוחיון. לגבי ג'ו אלכסנדר, במכבי אמנם נתקלו בקשיים באזרוחו, אולם קיימת אופטימיות בקבוצה כי השחקן אכן יזכה לאזרחות. "יש במועדון הערכה רבה לאלכסנדר ובמכבי עושים הכל לפתור את אזרוחו", מספר גורם במועדון.

20 אפריל 2015, 12:00

אוחיון נשאר. היינס וטיוס יוחלפו. סופו באוויר.

20 אפריל 2015, 12:05

סופו באויר?? מתי הבן אדם קפץ מעל נייר עיתון ? :-)

20 אפריל 2015, 12:06

ankram כתב:סופו באויר?? מתי הבן אדם קפץ מעל נייר עיתון ? :-)

מחזיקים אותו באוויר עם מנוף. אף אחד לא דיבר על לקפוץ.

20 אפריל 2015, 12:09

ankram כתב:סופו באויר?? מתי הבן אדם קפץ מעל נייר עיתון ? :-)

סופו דווקא קופץ גבוה

20 אפריל 2015, 14:42

roy1000 כתב:

זאת פשוט טעות לסגור עם אוחיון לפני הקיץ בלי לנסות להביא קודם את מקל
אני מקווה שלפחות יעשו החתמות טובות בשלושת הזרים

20 אפריל 2015, 15:13

rc4991 כתב:
roy1000 כתב:

מקל סגור לעוד עונה בניז'ני עם אופציה לצאת ל NBA בקייץ. אין מה לחכות לו

20 אפריל 2015, 17:21

rc4991 כתב:זאת פשוט טעות לסגור עם אוחיון לפני הקיץ בלי לנסות להביא קודם את מקל

העלויות של מקל גדולות מדי והוא כבר הראה כמה פעמים שהוא לא ממש מתלהב לשחק במכבי ונוטה שלא לחתום אחרי מו"מ ארוך. אין מה לרדוף אחרי מקל ולתת לאוחיון לברוח בינתיים. אתה שוכח שאוחיון הוא הקפטן של הקבוצה ומשחק דקות ארוכות כשהוא פצוע לא פעם.

הגארד הזר והמחליך של טיוס יהיו שחקנים זולים.

20 אפריל 2015, 17:33

felix_r כתב:
rc4991 כתב:
roy1000 כתב:

מקל סגור לעוד עונה בניז'ני עם אופציה לצאת ל NBA בקייץ. אין מה לחכות לו

יש לו גם אופציית יציאה לאירופה תמורת ביי אאוט נמוך

20 אפריל 2015, 17:35

כמה נמוך?

20 אפריל 2015, 17:36

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:זאת פשוט טעות לסגור עם אוחיון לפני הקיץ בלי לנסות להביא קודם את מקל

העלויות של מקל גדולות מדי והוא כבר הראה כמה פעמים שהוא לא ממש מתלהב לשחק במכבי ונוטה שלא לחתום אחרי מו"מ ארוך. אין מה לרדוף אחרי מקל ולתת לאוחיון לברוח בינתיים. אתה שוכח שאוחיון הוא הקפטן של הקבוצה ומשחק דקות ארוכות כשהוא פצוע לא פעם.

הגארד הזר והמחליך של טיוס יהיו שחקנים זולים.

ואני הבנתי שאם מכבי היו מציעים לו חוזה ארוך טווח הוא היה חותם
לאן אוחיון כבר יברח? לירושלים? גם אם הוא ילך זה לא יהיה אסון גדול

20 אפריל 2015, 17:42

MTA2311 כתב:כמה נמוך?

לא זוכר אבל פחות ממאה אלף אם אני לא טועה
נושא נעול