19 אפריל 2015, 16:57
er79 כתב:סגל די חלש בעיניי, שוב תלוי מי הגארד הזר, הוא יכול כמובן לשדרג אותו. בין כה וכה מכבי תישאר אתלטית לדעתי, ואני לא רואה את זה כך שסופו הוא העקב אכילס סוף שלנו. החיסרון שלנו כפי שאני רואה זאת, זה היעדר מנהל משחק איכותי והיעדר קלעי ברמות הגבוהות. אילו היו שני שחקנים כאלה גם סופו היה נראה יותר טוב, למעט אולי הריבאונדים
19 אפריל 2015, 18:43
19 אפריל 2015, 19:32
yzafrir כתב:לגבי סופו , אם הוא לא יקח את עצמו בקיץ ויוריד במשקל משמעותית , אני מאמין שהוא ישוחרר. מה שכן אחרי מה שמכבי עשתה בשבילו אני מאמין שהוא יעבוד חזק בקיץ
19 אפריל 2015, 19:43
19 אפריל 2015, 19:44
jol9 כתב:אני לא מבין לגבי הפוטנציאל של אלכסנדר. הבחור כבר שלושה חודשים כאן, אין ספק שיש לו כשרון, אבל הוא כבר היה צריך למצוא
את מקומו בסגל כמחליף לגיטימי, וזה ממש לא קרה, אפילו בליגה.
אם הוא לא מקבל אזרחות, אז צריך לחפש שחקן טוב יותר.
19 אפריל 2015, 19:48
ankram כתב:er79 כתב:סגל די חלש בעיניי, שוב תלוי מי הגארד הזר, הוא יכול כמובן לשדרג אותו. בין כה וכה מכבי תישאר אתלטית לדעתי, ואני לא רואה את זה כך שסופו הוא העקב אכילס סוף שלנו. החיסרון שלנו כפי שאני רואה זאת, זה היעדר מנהל משחק איכותי והיעדר קלעי ברמות הגבוהות. אילו היו שני שחקנים כאלה גם סופו היה נראה יותר טוב, למעט אולי הריבאונדים
וההגנה , והכושר , והיציבות , והמשקל.
19 אפריל 2015, 19:57
19 אפריל 2015, 22:01
rc4991 כתב:קצת חבל לי שאנשים פה פתאום בעד בניה מחדש
לדעתי יש כאן שלד טוב מאוד ורק ההופעה האחרונה בהצלבה דחפה פה אנשים להיסטריה הזאת (לא היינו מרוצים לגמרי גם לפני אבל לדעתי המשחק הזה הטריף את כולם כאן כמו תמיד)
צריכים לעשות פה כמה שינויים כמו גארד טוב במקום היינס, לנסות להחליף את אוחיון במקל, ולהביא שני סנטרים טובים במקום סופו וטיוס שכנראה יעזבו ואז תהיה פה קבוצה טובה
20 אפריל 2015, 10:24
ובינתיים הנהלת מכבי מתכננת את העתיד הקרוב. על פי גורמים בקבוצה סילבן לנדסברג, עימו הואץ המו"מ, סיכם את רוב תנאיו בקבוצה.
במהלך המו"מ הבהיר לנדסברג כי ברצונו להמשיך בקבוצה, עם זאת לוואלה ספורט נודע כי ההכרזה הרשמית מתעכבת כי נותרו פרטים קטנים לסגור: מחלוקת על סעיפי היציאה ל- NBA, כמו גם מחלוקת על סעיפי היציאה לאירופה. במקביל מכבי תודיע בקרוב על החתמתו לחוזה ארוך טווח של הקפטן יוגב אוחיון. לגבי ג'ו אלכסנדר, במכבי אמנם נתקלו בקשיים באזרוחו, אולם קיימת אופטימיות בקבוצה כי השחקן אכן יזכה לאזרחות. "יש במועדון הערכה רבה לאלכסנדר ובמכבי עושים הכל לפתור את אזרוחו", מספר גורם במועדון.
20 אפריל 2015, 12:00
rc4991 כתב:קצת חבל לי שאנשים פה פתאום בעד בניה מחדש
לדעתי יש כאן שלד טוב מאוד ורק ההופעה האחרונה בהצלבה דחפה פה אנשים להיסטריה הזאת (לא היינו מרוצים לגמרי גם לפני אבל לדעתי המשחק הזה הטריף את כולם כאן כמו תמיד)
צריכים לעשות פה כמה שינויים כמו גארד טוב במקום היינס, לנסות להחליף את אוחיון במקל, ולהביא שני סנטרים טובים במקום סופו וטיוס שכנראה יעזבו ואז תהיה פה קבוצה טובה
20 אפריל 2015, 12:05
20 אפריל 2015, 12:06
ankram כתב:סופו באויר?? מתי הבן אדם קפץ מעל נייר עיתון ?
20 אפריל 2015, 12:09
ankram כתב:סופו באויר?? מתי הבן אדם קפץ מעל נייר עיתון ?
20 אפריל 2015, 14:42
roy1000 כתב:rc4991 כתב:קצת חבל לי שאנשים פה פתאום בעד בניה מחדש
אוחיון נשאר. היינס וטיוס יוחלפו. סופו באוויר.
20 אפריל 2015, 15:13
rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:קצת חבל לי שאנשים פה פתאום בעד בניה מחדש
זאת פשוט טעות לסגור עם אוחיון לפני הקיץ בלי לנסות להביא קודם את מקל
אני מקווה שלפחות יעשו החתמות טובות בשלושת הזרים
20 אפריל 2015, 17:21
rc4991 כתב:זאת פשוט טעות לסגור עם אוחיון לפני הקיץ בלי לנסות להביא קודם את מקל
20 אפריל 2015, 17:33
felix_r כתב:rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:קצת חבל לי שאנשים פה פתאום בעד בניה מחדש
זאת פשוט טעות לסגור עם אוחיון לפני הקיץ בלי לנסות להביא קודם את מקל
מקל סגור לעוד עונה בניז'ני עם אופציה לצאת ל NBA בקייץ. אין מה לחכות לו
20 אפריל 2015, 17:35
20 אפריל 2015, 17:36
roy1000 כתב:rc4991 כתב:זאת פשוט טעות לסגור עם אוחיון לפני הקיץ בלי לנסות להביא קודם את מקל
העלויות של מקל גדולות מדי והוא כבר הראה כמה פעמים שהוא לא ממש מתלהב לשחק במכבי ונוטה שלא לחתום אחרי מו"מ ארוך. אין מה לרדוף אחרי מקל ולתת לאוחיון לברוח בינתיים. אתה שוכח שאוחיון הוא הקפטן של הקבוצה ומשחק דקות ארוכות כשהוא פצוע לא פעם.
הגארד הזר והמחליך של טיוס יהיו שחקנים זולים.
20 אפריל 2015, 17:42
MTA2311 כתב:כמה נמוך?