28 יוני 2015, 11:29
אדגר פו כתב:ד"א, לדעתי טיוס אמור להודיע עד סוף החודש למכבי( יום שלישי הקרוב ) מה הוא הולך לעשות, ללכת או להישאר.
28 יוני 2015, 12:46
roy1000 כתב:אדגר פו כתב:ד"א, לדעתי טיוס אמור להודיע עד סוף החודש למכבי( יום שלישי הקרוב ) מה הוא הולך לעשות, ללכת או להישאר.
הוא לא הולך להישאר פה.
28 יוני 2015, 12:50
JarJarBinx כתב:וגם אם כן, אז בחוזה חדש.
28 יוני 2015, 12:56
28 יוני 2015, 13:23
argof כתב:בעלויות שכר, מקל כישראלי שווה פחות או יותר לפארמאר כזר.
את פארמאר, if worst come to worst, אפשר להפוך לישראלי בכל עת.
האם הקומבינציה של רוצ'סטי, אוחיון, פארמאר, יבזורי (ואם כבר משקיעים לטווח ארוך - כמו שפעם טרחו לעשות - אז שון דאוסן במקום יבזורי) לא עדיפה על קומבינציה של רוצ'סטי, אוחיון, מקל, זר של 500,000?
אם שון דאוסן יידע שהוא שחקן רוטציה אמיתי, להביא אותו זו רק שאלה של כסף ו/או טרייד (מישהו אמר ג'ייק כהן ו/או דרגאן בנדר?)
ואז במכבי ישחקו שחקנים שרוצים בנשמתם להיות שם. מקל לא כזה.
28 יוני 2015, 13:46
tzachMTA כתב:argof כתב:בעלויות שכר, מקל כישראלי שווה פחות או יותר לפארמאר כזר.
האם הקומבינציה של רוצ'סטי, אוחיון, פארמאר, יבזורי (ואם כבר משקיעים לטווח ארוך - כמו שפעם טרחו לעשות - אז שון דאוסן במקום יבזורי) לא עדיפה על קומבינציה של רוצ'סטי, אוחיון, מקל, זר של 500,000?
אם שון דאוסן יידע שהוא שחקן רוטציה אמיתי, להביא אותו זו רק שאלה של כסף ו/או טרייד (מישהו אמר ג'ייק כהן ו/או דרגאן בנדר?)
מסכים... ממש טמטום..
28 יוני 2015, 14:52
felix_r כתב:tzachMTA כתב:argof כתב:בעלויות שכר, מקל כישראלי שווה פחות או יותר לפארמאר כזר.
מסכים... ממש טמטום..
זה ממש לא מדויק. השכר של מקל לא שווה לשכרו של פארמר.
פארמר רוצה 2 מיליון לעונה (מכבי מנסה לשכנע אותו לחתום ב 1.5).
גם אם פארמר מסכים ל 1.5 , זה 2 מיליון ברוטו עלות לקבוצה.
700K נטו של מקל זה 1.4 ברוטו.
הבדל של 600K. מחיר של שחקן לא רע.
בלי קשר למחירים, אני לא הייתי מביא את מקל.
מקל ואוחיון בקבוצה אחת זה מיותר.
28 יוני 2015, 14:54
28 יוני 2015, 15:01
28 יוני 2015, 15:11
אדגר פו כתב:ג'רום דייסון שזכה באליפות היסטורית עם ססארי ( עם עבר של הפועל חולון ) על הרד"ר של מכבי .
28 יוני 2015, 15:15
28 יוני 2015, 15:15
felix_r כתב:אדגר פו כתב:ג'רום דייסון שזכה באליפות היסטורית עם ססארי ( עם עבר של הפועל חולון ) על הרד"ר של מכבי .
לא היה לי ספק, שהמקסימום של סקאוטינג בשביל מכבי זה לראות משחקים שמשודרים בספורט 5
עכשיו נהפוך לססארי עם דייסון + רוצ'סטי בתפקיד לוגאן
28 יוני 2015, 15:16
my man כתב:felix_r כתב:אדגר פו כתב:ג'רום דייסון שזכה באליפות היסטורית עם ססארי ( עם עבר של הפועל חולון ) על הרד"ר של מכבי .
לא היה לי ספק, שהמקסימום של סקאוטינג בשביל מכבי זה לראות משחקים שמשודרים בספורט 5
היי, לפחות ניקח את האליפות..הא?
וברצינות...אני לא מאמין שזה השם שעלה הוא יהיה היינס 2!
28 יוני 2015, 15:20
felix_r כתב:my man כתב:felix_r כתב:אדגר פו כתב:ג'רום דייסון שזכה באליפות היסטורית עם ססארי ( עם עבר של הפועל חולון ) על הרד"ר של מכבי .
הוא ממש לא היינס 2. הוא סלאשר מעולה שסוחט עבירות בכמויות
28 יוני 2015, 15:22
28 יוני 2015, 15:23
my man כתב:felix_r כתב:my man כתב:felix_r כתב:אדגר פו כתב:ג'רום דייסון שזכה באליפות היסטורית עם ססארי ( עם עבר של הפועל חולון ) על הרד"ר של מכבי .
הוא ממש לא היינס 2. הוא סלאשר מעולה שסוחט עבירות בכמויות
גם היינס היה כזה בסיינה...הוא היה קלעי מעולה עם חדירה מצויינת עם צעד ראשון פסיכי לחלוטין ואתלטיות מדהימה...זה מה שאמרו עליו כשהוא הגיע...
אלא שלא היה לו ניסיון ברמות הגבוהות/ניסיון גרוע במילאנו..
28 יוני 2015, 15:26
28 יוני 2015, 15:28
אדגר פו כתב:ועכשיו יורוהופס אומרים שפארמר בשיחות רציניות עם מכבי. והוא רוצה לחזור לארץ הקודש. קולולוש.
http://www.eurohoops.net/2015/06/euroleague/106140
28 יוני 2015, 15:31
Holiday_Armadillo כתב:אדגר פו כתב:ועכשיו יורוהופס אומרים שפארמר בשיחות רציניות עם מכבי. והוא רוצה לחזור לארץ הקודש. קולולוש.
http://www.eurohoops.net/2015/06/euroleague/106140
28 יוני 2015, 15:32