פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מאיק צירבס - הושאל לבאיירן מינכן

27 ינואר 2017, 14:48

זה יכול להסביר למה הוא היה נראה ככה, בושה ששחקנים ככה מתנהגים לחברים לקבוצה שלהם, בושה

27 ינואר 2017, 14:50

יש דבר שערורייתי שלא קרה במועדון הזה?

27 ינואר 2017, 14:51

שועל כתב:יש דבר שערורייתי שלא קרה במועדון הזה?

האשמות על עבירות מין עדיין לא היו

27 ינואר 2017, 14:51

שמואל1 כתב:מסכת ההשפלות של מאיק צירבס: "צחקו עליו, קיללו אותו, רדו בו"
גם אחרי הניצחון, רחוק מלהיות רגוע במכבי תל אביב. נסיבות העזיבה המצערות של צירבס מתבררות: "שחקנים בקבוצה גרמו לו לבכות, זה היה נורא".

http://sports.walla.co.il/item/3035300

היית לי הרגשה חזקה שהוא סבל מבחינה חברתית בקבוצה כפי שכתבתי למקאדו viewtopic.php?f=2&t=3158&start=300
כבר נאמר כאן לפני, יש כאן אנשים במיוחד חלק מהזרים שהם חומר אנושי רע.
נערך לאחרונה על ידי toja27 בתאריך 27 ינואר 2017, 14:52, נערך פעם אחת בסך הכל.

27 ינואר 2017, 14:52

אמרתי כבר שהוא לא אשם ואיך שהוא משחק זה לא בגללו.
צפוי.

27 ינואר 2017, 14:52

לא ברור לי הסיפור הזה, במועדון ידעו והמשיכו לתת לזה לקרות. נתנו להתנהלות הזאת להמשך?
לא מספיק שווימס העיף את ארז (טוב או לא טוב פחות חשוב כרגע), עושה מה שבא לו ומחריב אינסוף משחקים, אז הוא גם מתעלל בשחקנים אחרים? גם אם מילר יחזור וגם אם לא, הוא לא אמור להיות פה, ויפה שעה אחת קודם.

27 ינואר 2017, 14:53

RomanR כתב:לא ברור לי הסיפור הזה, במועדון ידעו והמשיכו לתת לזה לקרות. נתנו להתנהלות הזאת להמשך?
לא מספיק שווימס העיף את ארז (טוב או לא טוב פחות חשוב כרגע), עושה מה שבא לו ומחריב אינסוף משחקים, אז הוא גם מתעלל בשחקנים אחרים? גם אם מילר יחזור וגם אם לא, הוא לא אמור להיות פה, ויפה שעה אחת קודם.

יכול להיות שיש כאלה שהם בראש הפירמידה מבחינת הצרות, אבל אני מניחה ש-99٪ מהשחקנים אשמים במה שקורה

27 ינואר 2017, 14:55

Holiday_Armadillo כתב:
RomanR כתב:לא ברור לי הסיפור הזה, במועדון ידעו והמשיכו לתת לזה לקרות. נתנו להתנהלות הזאת להמשך?

יכול להיות שיש כאלה שהם בראש הפירמידה מבחינת הצרות, אבל אני מניחה ש-99٪ מהשחקנים אשמים במה שקורה

אולי, אבל אם שחקן מושך כל כך הרבה אש, ומברבר עצמו לדעת ומציג כלום ושום דבר על הפרקט, הוא לא אמור להיות פה. במיוחד לא ברור לי למה הם התעמרו בצירבס? הם לא יודעים שהוא ענק ויכול לשבור להם את המפרקת?

27 ינואר 2017, 14:57

RomanR כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אולי, אבל אם שחקן מושך כל כך הרבה אש, ומברבר עצמו לדעת ומציג כלום ושום דבר על הפרקט, הוא לא אמור להיות פה. במיוחד לא ברור לי למה הם התעמרו בצירבס? הם לא יודעים שהוא ענק ויכול לשבור להם את המפרקת?

אני בצד של אלה שנמאס להם מווימס, אז אני לא צריכה עוד סיבות או תירוצים בשביל זה

כנראה שצירבס נכנס במשבצת של gentle giant

27 ינואר 2017, 14:58

אישית לא חושב שזה נכון במקרה הזה להאשים את כל הקבוצה. אני די בטוח שלא אייברסון ולא סילי ולא מקל ולא פניני כמעט גרמו לצירבאס לבכות. אבל ישנם כאן שחקנים שצריכים לעוף מכאן על טיל.
מדהים איזו קבוצה אבודה מכבי גם מבחינת קביעת סטנדרטיים של התנהגות. זה לא מפליא שהקבוצה עם כימיה כזאת נוראית.
ומדהים כמה ימי חסד נתתי לסוני וימס, האיש הזה ביזיון.

27 ינואר 2017, 15:01

אייברסון זה אח
חבל שהוא לא שחקן כדורסל

מאיק צירבס - הושאל לבאיירן מינכן

27 ינואר 2017, 15:03

מפליא אותכם? אותי לא.
ההנהלה סימנה את האלפא דוג שלה מתחילת העונה וזה אסוני ווימס. בגלל זה אדלשטיין הודח אחרי 2 משחקי יורוליג, בגלל שסוני לא אהב את שיטת המשחק של אדלשטיין, וגם לא התאמץ כלל. אסוני דרש וקיבל מאמנים שיתנו לו לעשות ככל העולה על רוחו, לקבל את ההחלטות בכל התקפה ולשמור על כוכב היריבה בכל משחק, מאמן שלא יתיישר לפי הקפריזות של אסוני , לא יהיה בקבוצה. זה למה ניקולה לא עמד מול אסוני שהוא תקף את אדלשטיין, זה למה אסוני מוביל את ההתקפה ונותן ליוגב ואוחיון להיות המסיימים ( !!!?????) במקום ההיפך, זה למה אסוני מחרב את המשחק מהלך אחר מהלך ולא מסופסל, זה למה אסוני מחרב את הקבוצה מבפנים וכלום לא קורה. יש פה שילוב מחריד של בן אדם שהוא זבל של בן אדם למערכת מקצועית שלמה של פחדנים ואנשים רדודים, שאשכרה נותנים לו לחרב את המועדון. זאת פשןט בדיחה עצובה ולא מצחיקה ואנחנו צופים בסטנד אפ גרוע ומגוחך.

27 ינואר 2017, 15:07

ankram כתב:מפליא אותכם? אותי לא.
ההנהלה סימנה את האלפא דוג שלה מתחילת העונה וזה אסוני ווימס. בגלל זה אדלשטיין הודח אחרי 2 משחקי יורוליג, בגלל שסוני לא אהב את שיטת המשחק של אדלשטיין, וגם לא התאמץ כלל. אסוני דרש וקיבל מאמנים שיתנו לו לעשות ככל העולה על רוחו, לקבל את ההחלטות בכל התקפה ולשמור על כוכב היריבה בכל משחק, מאמן שלא יתיישר לפי הקפריזות של אסוני , לא יהיה בקבוצה. זה למה ניקולה לא עמד מול אסוני שהוא תקף את אדלשטיין, זה למה אסוני מוביל את ההתקפה ונותן ליוגב ואוחיון להיות המסיימים ( !!!?????) במקום ההיפך, זה למה אסוני מחרב את המשחק מהלך אחר מהלך ולא מסופסל, זה למה אסוני מחרב את הקבוצה מבפנים וכלום לא קורה. יש פה שילוב מחריד של בן אדם שהוא זבל של בן אדם למערכת מקצועית שלמה של פחדנים ואנשים רדודים, שאשכרה נותנים לו לחרב את המועדון. זאת פשןט בדיחה עצובה ולא מצחיקה ואנחנו צופים בסטנד אפ גרוע ומגוחך.

המועדון הזה קרס וממשיך לקרוס, אם צריכים סיבות לפשיטת הרגל המקצועית והערכית של המועדון - אז (א)סוני

27 ינואר 2017, 15:08

שועל כתב:אייברסון זה אח
חבל שהוא לא שחקן כדורסל

האח עם התסמונת דאון?

27 ינואר 2017, 15:11

למה מועדון כמו מכבי מתרפס בפני שחקן כמו סוני ווימס? אפשר לחשוב איזה שחקן גדול הוא.
בכל זאת חושב שהוא צריך לגמור את העונה, בלעדיו לא רואה סיטואציה שאנחנו לוקחים אליפות או את הגביע.

27 ינואר 2017, 15:12

הפוך בונבוניירה, הפוך

27 ינואר 2017, 15:13

בלי ווימס נצא למסע סנסציוני של 11 נצחונות ברצף וזכייה קלה בגביע.
הוא אשם בהכל.

27 ינואר 2017, 15:13

וימס כנראה הגרוע מכולם אבל הוא לא הבעיה היחידה בסגל הזה מבחינת הגישה ההתנהגות והבגרות. הוא נמצא בחברה טובה עם גאודלוק, ראד ומילר.

27 ינואר 2017, 15:14

הסגל הזה חרא ולא יגיע לכלום, אבל ווימס השחקן הכי רע בסגל נכון להיום קל

27 ינואר 2017, 15:16

שועל כתב:הסגל הזה חרא ולא יגיע לכלום, אבל ווימס השחקן הכי רע בסגל נכון להיום קל

לא מאמין שעוד לא שיחררו אותו עם כל מה שקרה מאוחורי הקלעים מתחילת העונה.
פרסם תגובה