פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

NBA PLAYOFFS 2016

05 מאי 2016, 05:27

קליבלנד עם 18 (!) שלשות (מתוך 27 ניסיונות) במחצית הראשונה נגד אטלנטה - שיא שלשות למחצית ב-NBA.

סיימו את המשחק כולו עם 25 שלשות (מתוך 45 ניסיונות) - שיא שלשות למשחק ב-NBA (לפלייאוף ובכלל). השיא הקודם, של אורלנדו ויוסטון, עמד על 23.

98:123 לקליבלנד ו-0:2 בסידרה.

Re: NBA PLAYOFFS 2016

05 מאי 2016, 08:37

אחדשיודע כתב:קליבלנד עם 18 (!) שלשות (מתוך 27 ניסיונות) במחצית הראשונה נגד אטלנטה - שיא שלשות למחצית ב-NBA.

סיימו את המשחק כולו עם 25 שלשות (מתוך 45 ניסיונות) - שיא שלשות למשחק ב-NBA (לפלייאוף ובכלל). השיא הקודם, של אורלנדו ויוסטון, עמד על 23.

05 מאי 2016, 08:46

אפילו שאמפרט קיבל אסיסט לשלשה מהראש של מאסקלה.

05 מאי 2016, 09:06

אחדשיודע כתב:קליבלנד עם 18 (!) שלשות (מתוך 27 ניסיונות) במחצית הראשונה נגד אטלנטה - שיא שלשות למחצית ב-NBA.

:eek :eek :eek

05 מאי 2016, 18:20

כצפוי, פרנק ווגל לא ימשיך באינדיאנה
דווקא שם הייתי שמחה לראות את בלאט

05 מאי 2016, 18:20

עוד משרת מאמן פנויה- אינדיאנה פייסרס

05 מאי 2016, 18:49

הפייסרס זו אחלה אופציה בשבילו. למרות מונטה אליס.

05 מאי 2016, 18:55

ווגל מאמן מצויין.

05 מאי 2016, 22:32

יש היום משחק בין ההיט לבין הרפטורס, שחייבים לנצח כדי להפסיק להיות הקבוצה הכי עלובה במזרח.

06 מאי 2016, 09:50

כצפוי, דיווחים בארה"ב שבלאט מועמד לפייסרס
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4799914,00.html

06 מאי 2016, 10:03

אינדיאנה יכולה להיות אופציה מעולה עבורו

06 מאי 2016, 15:30

אני די אפול מהכורסא אם בלאט יקבל איזושהי משרת מאמן ראשי בליגה. אף קבוצה לא תיקח מאמן שלא מסוגל להחזיק חדר הלבשה. אף אחד לא רואה בהגעה שלו לגמר הישג- זה נעשה בקונפרנס חלש עם שחקן שהולך לסגור את הקריירה בתור טופ 10 אם לא טופ 5 והגיע לשישה גמרים בלעדיו ועם מאמנים אחרים. מה שכן רואים זה שחקן שהסופרסטאר ששיחק תחתיו לא ספר אותו. יש עוזרים בליגה כמו מסינה שיקבלו קבוצה לפניו. כל הדיווחים האלה לדעתי נוצרים או ע''י התקשורת פה או על ידי הסוכן שלו.

NBA PLAYOFFS 2016

06 מאי 2016, 16:33

הנה שוב פעם מתחיל הדיון המיותר הזה. הישג או לא הישג בעינייך (או בעיניי), יש הערכה גדולה בארה״ב לבלאט. איבד או לא איבד את חדר ההלבשה, על המגרש הוא ניצח. עובדתית, לקליבלנד היו יותר ניצחונות איתו מאשר עם טיירון לו - אם בהשוואה לחצי הראשון של העונה, ואם בהשוואה של החצי השני של העונה הנוכחית לזה של שנה שעברה. ובמרבית הפלייאוף של שנה שעברה הוא שיחק ללא שניים מהכוכבים שלו, ועדיין הגיע מרחק 2 ניצחונות מאליפות.

ככה שלמעט אולי אליפות לקליבלנד, שום דבר לא באמת יעפיל על מה שקליבלנד השיגה בתקופת בלאט. הישג או לא הישג.
יודעים שהוא טעה בגישה שלו ללברון, יודעים שהוא חסר ניסיון בליגה ולא הצליח לרכוש עדיין את הכבוד של הכוכבים, ויודעים גם שהוא לא קיבל הזדמנות ראויה לתקן. לא כולם טיפשים בליגה הזאת.
זה לא מבטיח לו משרת אימון ראשית כבר בקיץ הזה (ולא בטוח שכדאי לקפוץ על כל הצעה), אבל הכל יכול להיות.

06 מאי 2016, 17:21

אגב, בהופס הייפ ערכו סקר אוהדים של מי המאמן החופשי המוערך עליהם ובלאט לקח מקום ראשון

06 מאי 2016, 19:23

אני אשמח לרפרנס קצת יותר מבוסס מאתר אוהדים לגבי ההערכה כביכול לבלאט. אצל הפרשנים לא ראיתי את זה והמעסיק הקודם שלו לא ממש הכביר עליו במילים טובות. לו ניצח פחות גם כי נתן ללברון וקיירי לנוח הרבה בחצי השני של העונה. בינתיים ראיתי את הקאבס בפלייאוף וזה נראה שונה לחלוטין מהתקופה של בלאט. הנעת כדור, מסירות, תרגילים. לא בידוד ללברון או קיירי וכולם מסתכלים מהצד. בלאט יצטרך לקבל תפקיד של עוזר ולהרוויח כבוד של שחקנים לפני שהוא יקבל לדעתי משרה של מאמן.

06 מאי 2016, 21:05

אז לפי בן מיטלמן, כספי ''הפך לאחד הנשקים הקטלניים במערב''
אין גבול?

06 מאי 2016, 21:16

היום קליבלנד יכולה להבטיח סופית ורשמית שהיא תיקח את הסדרה מול אטלנטה. אם תנצח הערב היא תוביל 3-0, שזה יתרון שאפילו הרוקטס לא יכולים לשמוט.
כמו כן, מועדון הפנסיונרים על שם ט' דאנקן מתמודד מול הwest-bricks, אחרי שהביתיות עברה לOKC. אם הספרס יפלו לפיגור של 2-1 הם יהיו חייבים להתאבד על המשחק הרביעי. כך או כך, כל אחת מהקבוצות תגיע עייפה לגמר המערב, שם ככל הנראה תחכה להם האלופה.

ולא שאפשר לקחת שום דבר ברצינות בשלב הזה, אבל יש שמועות שהספרס מעוניינים בדוראנט. לא יודע כמה אני מת על זה.

06 מאי 2016, 21:36

yanay21 כתב:היום קליבלנד יכולה להבטיח סופית ורשמית שהיא תיקח את הסדרה מול אטלנטה. אם תנצח הערב היא תוביל 3-0, שזה יתרון שאפילו הרוקטס לא יכולים לשמוט.
כמו כן, מועדון הפנסיונרים על שם ט' דאנקן מתמודד מול הwest-bricks, אחרי שהביתיות עברה לOKC. אם הספרס יפלו לפיגור של 2-1 הם יהיו חייבים להתאבד על המשחק הרביעי. כך או כך, כל אחת מהקבוצות תגיע עייפה לגמר המערב, שם ככל הנראה תחכה להם האלופה.

ולא שאפשר לקחת שום דבר ברצינות בשלב הזה, אבל יש שמועות שהספרס מעוניינים בדוראנט. לא יודע כמה אני מת על זה.

אני מקבל זקפה שלא הייתה מביישת קמפיין שיווקי של פייזר (לא מרקוס) רק מלחשוב על זה
אתה יודע מה זה כלי התקפי (והגנתי, אגב) כזה בידיים של פופ לצד קוואי ואולדריג'?
ומדובר בשחקן צנוע עם אגו במימדים סבירים ביחס ליכולות שלו ואחלה IQ כדורסל, בטח ביחס לחבר הערס שלו בOKC

06 מאי 2016, 21:49

שאקטין של השבוע:

קומפילציה של הMVP הבלתי מעורער של שאקטין 2015-16:

06 מאי 2016, 21:50

MaccabiTA כתב:
yanay21 כתב:היום קליבלנד יכולה להבטיח סופית ורשמית שהיא תיקח את הסדרה מול אטלנטה. אם תנצח הערב היא תוביל 3-0, שזה יתרון שאפילו הרוקטס לא יכולים לשמוט.

אני מקבל זקפה שלא הייתה מביישת קמפיין שיווקי של פייזר (לא מרקוס) רק מלחשוב על זה
אתה יודע מה זה כלי התקפי (והגנתי, אגב) כזה בידיים של פופ לצד קוואי ואולדריג'?
ומדובר בשחקן צנוע עם אגו במימדים סבירים ביחס ליכולות שלו ואחלה IQ כדורסל, בטח ביחס לחבר הערס שלו בOKC

אבל תחשוב שאנחנו לרוב מסתכלים על זה במובן של "כמה כישרון". כלומר, הכישרון של אולדריג', של קוואי, של דוראנט. אבל השאלה היא גם איך הכול מתחבר.
מה שאני אוהב בדוראנט זה שהוא דווקא מאוד אוהב למסור אסיסטים, לא נדירים המשחקים שיש לו יותר מחמישה, אז במובן הזה הוא יכול להשתלב מצויין. אבל הבעיה העיקרית שלי היא גם ההגנה שלו, שעם זה עוד אפשר לחיות, עם העמדה שלו, ועם הכסף.

ממה שכותבים(שוב, אי אפשר לדעת כלום) להביא את דוראנט יצריך לשלוח כמה שחקנים למקום אחר. הדיבור סובב בעיקר סביב מילס, דיאו וגרין. על מילס בפירוש אפשר לוותר, כי הוא בעיקר קלעי, ואני שונא את איך שהוא משמש כרכז. אבל דיאו, למרות הגיל שלו, הוא שחקן מבריק שיכול לשמש כרכז בפועל מהפוסט, וגרין הוא לא רק קלעי מצויין(כשהוא מתחמם) אלא גם שומר מצויין. ואז מגיעים למה שהכי מטריד אותי-העמדה.

הרי קוואי משחק בעמדה 3, וגם דוראנט. אולי בסמול בול זה יכול לעבוד, כשאחד מהם עובר לעמדה 4, אבל באופן קבוע זה לא מוצא חן בעיניי. שחקנים פיזיים בעמדה מספר 4 יכתשו את דוראנט, ואת קוואי זה יעייף יותר מדי להתכסח עם שחקנים גבוהים וחזקים ממנו(למרות שהוא יעשה את זה טוב מאוד, אבל יהיה לזה מחיר).

אני לא אתלונן אם הוא יבוא, ברור שזה ירגש אותי, ואני חושב שהוא ופופ יסתדרו מעולה, אבל זו סטייה רצינית מהמסלול הקבוע של הקבוצה. הרי עד שאולדריג' הגיע, הקבוצה לא רדפה אחרי אף שחקן גדול, להיפך, היא לקחה את השאריות שאף קבוצה לא רצתה(דיאו, גרין), או בחרה שחקנים בדראפט שלא בלטו בכלל(מאנו, טוני). יש מחיר ללכת על השמות הגדולים, גם תקציבית, וגם מבחינת רוטציות.
נושא נעול