אשכול המלפפונים / סגל - מחפשים קומבו גארד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מחפשים קומבו גארד

הודעהעל ידי Chen » 11 יולי 2011, 18:01

Holiday_Armadillo כתב:
where is the love? כתב:באמת דובר הרבה על יום שני..... ושום דבר לא נסגר....נמשיך לחכות ובינתיים זה לדעתי לא טוב..

לפי דעתי אם לא יודיעו כלום היום אז יודיעו מחר..
מה שאני לא רוצה שיקרה בשום אופן זה שיידחו להלפרין את המועד בפעם השלישית(היה אמור להיות עד סוף השבוע הקודם ודחו ליום שני הזה)..זה יהיה כבר מגוחך

ואם לא מחר אז מחרתיים ואם לא מחרתיים אז אחרי מחרתיים ואם לא אחרי מחרתיים אז היום שאחרי.. נו באמת, שיגידו מה נסגר :/
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי משה » 11 יולי 2011, 18:14

את דעתי על טל בורשטיין של העונה כבר כתבתי לא פעם ולא פעמיים, אבל במתכונת הנוכחית של ליגת קופל אין ברירה, חייבים אותו.
משה

הודעהעל ידי Chen » 11 יולי 2011, 18:19

עוד על ביינום
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1839886

ושמות נוספים שנשמעים לא רלוונטים:
מלבד ביינום, ברטלסטיין מייצג 37 שחקני NBA פעילים, ביניהם דני גריינג'ר, דייויד לי, ג'יימס פוזי, רוני טוריאף, ג'ארד דאדלי, ניק יאנג, ברנדון ראש, ואחרים. כשנשאל על התקדים שקבע דרון וויליאמס עם הצטרפותו לבשיקטאש והסיכוי ששחקנים רבים אחרים יילכו בעקבותיו, אמר הסוכן: "לשחקנים אין ברירה אלא לבחון אופציות נוספות. אין ספק שגם אנחנו מחפשים לעשות את זה. אבל כל מקרה הוא שונה, בהתחשב בחוזה של השחקן וכמה שנים נותרו לו".
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי rc4991 » 11 יולי 2011, 19:00

עושה רושם שהכוונות שלו רציניות אולי אפילו עד כדי כך שייצא מחוזהו,הלוואי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 11 יולי 2011, 19:27

הנהלת מונטגראנארו הכחישה רשמית את השמועות על התעניינות בבורשטיין
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי where is the love? » 11 יולי 2011, 19:31

עוד פחות מחצי שעה נגמר יום שני, מעניין מה חושבים במכבי עכשיו....
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יולי 2011, 19:33

felix_r כתב:הנהלת מונטגראנארו הכחישה רשמית את השמועות על התעניינות בבורשטיין

הם גם החתימו את פלקאנוס שהוא די על המשבצת של בורשטיין
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 11 יולי 2011, 19:48

הדבר הכי גרוע שיכול לקרות למכבי מהשביתה הזאת זה שאיכשהו אדון ביינום ימצא את עצמו בצהוב שוב. קליעה מבחוץ הוא לא פיתח ב-NBA, סגנון המשחק שלו בחיים לא ישתנה ושכל לא יהיה לו אף פעם, ושומר טוב הוא אף פעם לא היה. עדיף להביא איזה גארד אמריקאי מאירופה מאשר שחקן ששילוב שלו עם פארגו אפשרי רק בגלבוע\גליל, כי הסגנון משחק שלהם חופף ברמות מטורפות וגם המינוסים שלהם(שלא יהיה ספק, פארגו עדיף בעיני עשרות מונים. ביינום זה הזר היחיד שהיה פה שנתיים שלמות והפסיד עם מכבי 3 מ-4 תארים בארץ).
שחף

הודעהעל ידי rc4991 » 11 יולי 2011, 19:57

שחף כתב:הדבר הכי גרוע שיכול לקרות למכבי מהשביתה הזאת זה שאיכשהו אדון ביינום ימצא את עצמו בצהוב שוב. קליעה מבחוץ הוא לא פיתח ב-NBA, סגנון המשחק שלו בחיים לא ישתנה ושכל לא יהיה לו אף פעם, ושומר טוב הוא אף פעם לא היה. עדיף להביא איזה גארד אמריקאי מאירופה מאשר שחקן ששילוב שלו עם פארגו אפשרי רק בגלבוע\גליל, כי הסגנון משחק שלהם חופף ברמות מטורפות וגם המינוסים שלהם(שלא יהיה ספק, פארגו עדיף בעיני עשרות מונים. ביינום זה הזר היחיד שהיה פה שנתיים שלמות והפסיד עם מכבי 3 מ-4 תארים בארץ).

אני דווקא חולק עליך.
ביינום השתפר בקליעה שלו,כמו כן הוא השתפר בהגנה ובקבלת ההחלטות שלו(מאבד 1.3 כדורים למשחק בעוד הוא מחלק 3.2 אסיסטים כולל משחקים עם דאבל דאבל)
בכלל ביינום מתאים לשיטה של בלאט,שחקן אתלטי ומהיר שמסוגל ללחוץ על כל המגרש לנהל את ההתקפה ולתקוף את הסל כשצריך
יותר מזה,במידה וביינום יבוא יהיה לנו קו אחורי אתלטי,מהיר והגנתי ברמה מטורפת שתשגע את אירופה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 11 יולי 2011, 20:01

rc4991 כתב:
שחף כתב:הדבר הכי גרוע שיכול לקרות למכבי מהשביתה הזאת זה שאיכשהו אדון ביינום ימצא את עצמו בצהוב שוב. קליעה מבחוץ הוא לא פיתח ב-NBA, סגנון המשחק שלו בחיים לא ישתנה ושכל לא יהיה לו אף פעם, ושומר טוב הוא אף פעם לא היה. עדיף להביא איזה גארד אמריקאי מאירופה מאשר שחקן ששילוב שלו עם פארגו אפשרי רק בגלבוע\גליל, כי הסגנון משחק שלהם חופף ברמות מטורפות וגם המינוסים שלהם(שלא יהיה ספק, פארגו עדיף בעיני עשרות מונים. ביינום זה הזר היחיד שהיה פה שנתיים שלמות והפסיד עם מכבי 3 מ-4 תארים בארץ).

אני דווקא חולק עליך.
ביינום השתפר בקליעה שלו,כמו כן הוא השתפר בהגנה ובקבלת ההחלטות שלו (מאבד 1.3 כדורים למשחק בעוד הוא מחלק 3.2 אסיסטים כולל משחקים עם דאבל דאבל)
בכלל ביינום מתאים לשיטה של בלאט,שחקן אתלטי ומהיר שמסוגל ללחוץ על כל המגרש לנהל את ההתקפה ולתקוף את הסל כשצריך
יותר מזה,במידה וביינום יבוא יהיה לנו קו אחורי אתלטי,מהיר והגנתי ברמה מטורפת שתשגע את אירופה

אני מסכים. ביינום הוא החתמה מצויינת אם רוצים משהו בסגנון של פרקינס כדי לנסות לשחזר את ההצלחה של צמד הגארדים המוצלח של שנה שעברה. הוא אמנם פחות טוב בהגנה, אבל מייצר לעצמו מצבים הרבה יותר טוב מדורון בהתקפה. הוא גם קולע יותר טוב מהעונשין (ומגיע לשם לא מעט בזכות החדירה שלו). הריבאונד של שניהם מצויין ושניהם לא מצטיינים במיוחד בקליעה מעבר לקשת - כך שבשני פרמטרים אלו לא מדובר בירידה ברמה.

ביינום שמאבד פחות ומוסר יותר מהביינום של שתי העונות הקודמות שלו במכבי הוא פשוט חלום.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 11 יולי 2011, 20:09

yiffy כתב:
rc4991 כתב:

אני דווקא חולק עליך.
ביינום השתפר בקליעה שלו,כמו כן הוא השתפר בהגנה ובקבלת ההחלטות שלו (מאבד 1.3 כדורים למשחק בעוד הוא מחלק 3.2 אסיסטים כולל משחקים עם דאבל דאבל)

אני מסכים. ביינום הוא החתמה מצויינת אם רוצים משהו בסגנון של פרקינס כדי לנסות לשחזר את ההצלחה של צמד הגארדים המוצלח של שנה שעברה. הוא אמנם פחות טוב בהגנה, אבל מייצר לעצמו מצבים הרבה יותר טוב מדורון בהתקפה. הוא גם קולע יותר טוב מהעונשין (ומגיע לשם לא מעט בזכות החדירה שלו). הריבאונד של שניהם מצויין ושניהם לא מצטיינים במיוחד בקליעה מעבר לקשת - כך שבשני פרמטרים אלו לא מדובר בירידה ברמה.

ביינום שמאבד פחות ומוסר יותר מהביינום של שתי העונות הקודמות שלו במכבי הוא פשוט חלום.

תאר לעצמך חמישייה שכוללת את פארגו,ביינום,סמית',הנדריקס וג'יימס-זו תהיה החמישייה הכי אתלטית מהירה והגנתית באירופה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 11 יולי 2011, 20:09

ולמי שתהה - הדאנקים הללו מככבים גם ברמות הגבוהות ביותר:
http://www.youtube.com/watch?v=l7rL7ONw6a4
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי refael » 11 יולי 2011, 20:12

הבעיה שביינום כמו פארגו צריך את הכדור ביד אצלו רוב המשחק וזה בניגוד לפרקניס .
תמונה
refael

הודעהעל ידי yiffy » 11 יולי 2011, 20:16

6 לב צהוב כתב:הבעיה שביינום כמו פארגו צריך את הכדור ביד אצלו רוב המשחק וזה בניגוד לפרקניס .

זו דווקא לא בעיה. לפרקים הוא יוכלו להחליף אחד את השני וכך בכל רגע נתון יהיה למכבי על המגרש קומבו גארד שמסוגל ליצור לעצמו ולאחרים.

לפארגו יש ראיית משחק טובה יותר. כשביינום יהיה על המגרש, המשחק יעבור יותר דרכו ודרך שחקני הפנים שיקבלו ממנו מסירות מתחת לסל או יהפכו ריבאונדי התקפה לנקודות. המשחק של מכבי יהיה מגוון.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יולי 2011, 20:18

גם בדטרויט ניוז יש ראיון עם הסוכן שלו
http://www.detnews.com/article/20110711 ... -to-Israel

התוכן של הראיון גורם לי לחשוב שכל האתרים בארץ פשוט לקחו קרדיט על זה שהם כביכול ראיינו את הסוכן..אבל הם פשוט העתיקו את זה..
מדהים אותי שאין שום איזכור להאם ביינום רוצה לצאת מהחוזה שלו או להגיע כשחקן תחת חוזה(מה שלא יקרה)
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 11 יולי 2011, 20:30

לא מבין מאיפה בדיוק נוצר הרושם אצל חלק מאוהדי מכבי, שלבינום לא היתה קליעה מבחוץ?

לשם השוואה,
פארגו העונה 36.3% (29/80) לשלוש ביורוליג
בינום בעונתו האחרונה 35.7% (25/70) לשלוש ביורוליג
לא הבדל גדול. כאשר ביינום גם קלע יותר טוב לשתים ומקו העונשין.

לגבי הטיפשות כביכול של בינום... מה אני אגיד לכם, לא ראיתי הבדל גדול בינו לבין הצמד פארגו+פרקינס העונה באינטלגנציה. הכל פימפום של עופר שלח בטלויזיה, שיצר את הסטריוטיפ (קישקוש בסגנון: "פרקינס השחקן הכי חשוב של מכבי" ו-"איידסון נעלם במשחקים הגדולים")
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי itay92 » 11 יולי 2011, 20:39

הסיכוי שביינום יבוא גם ככה נמוך מאוד,אז חבל על הדיבורים של "אולי" ו"אם".
itay92

הודעהעל ידי felix_r » 11 יולי 2011, 20:42

itay92 כתב:הסיכוי שביינום יבוא גם ככה נמוך מאוד,אז חבל על הדיבורים של "אולי" ו"אם".

במילא אין על מי לדבר. אתה לא מצפה מאיתנו שנפתח פה דיון על נעמי... :dance1
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי itay92 » 11 יולי 2011, 20:46

לא אבל,תמיד אפשר לחזור לדיון אם סופו עובר 15 דקות משחק :D
itay92

הודעהעל ידי rc4991 » 11 יולי 2011, 20:57

itay92 כתב:הסיכוי שביינום יבוא גם ככה נמוך מאוד,אז חבל על הדיבורים של "אולי" ו"אם".

דווקא ככל שהזמן חולף התחושות שלי לגבי הגעתו למכבי מתחזקות,נקווה שכבר מחר נקבל כיוון
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: cannon, felix_r, Google Adsense [Bot], JarJarBinx ו־34 אורחים