my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:כי זה לא כסף... זה הסמכויות.
חחחח
למה זה מצחיק?
כי זאת בדיוק ההודעה שלי שנכתבה כמה דקות לפניך
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:כי זה לא כסף... זה הסמכויות.
חחחח
למה זה מצחיק?
MTA2311 כתב:לא כסף. ויתור על סמכויות.
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:בואו נצא שנייה מנקודת הנחה שרמי הדר צריך להבטיח את מעמדו כדי שקזה לא יחליף אותו. כלומר, אשכרה נותנים לו צ'אנס להיכשל, במקום להביא מלכתחילה מאמן נורמלי מאירופה. אני מתקשה לעכל.
ברור. הם לא מעוניינים בקזלאוסקס.
MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:כי זה לא כסף... זה הסמכויות.
חחחח
למה זה מצחיק?
כי זאת בדיוק ההודעה שלי שנכתבה כמה דקות לפניך
rc4991 כתב:צריך להיות ממש מפגר בשביל לא להביא את קזלאוסקאס
roy1000 כתב:רמי הדר זה החלום הרטוב של ג'וניור. יס מן שיסכים לכל דבר לא משנה כמה הזוי.
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:רמי הדר זה החלום הרטוב של ג'וניור. יס מן שיסכים לכל דבר לא משנה כמה הזוי.
מה פתאום, הוא גנרל צבאי קשוח ומעשן, לא ראית את הכתבות עליו?
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:roy1000 כתב:רמי הדר זה החלום הרטוב של ג'וניור. יס מן שיסכים לכל דבר לא משנה כמה הזוי.
מה פתאום, הוא גנרל צבאי קשוח ומעשן, לא ראית את הכתבות עליו?
הוא אימן תחת ג'ף רוזן, שכנראה שם את הבעלים שלנו בכיס הקטן בכל הקשור להתערבות בוטה בהחלטות המקצועיות בקבוצה.
jol9 כתב:ורד כהן חושבת שמכבי יילכו על שאראס...
http://sports.walla.co.il/item/3008371
אתה יכול להגיד לנו שיצאתם לדרך חדשה עם רמי הדר?
"מינינו את רמי הדר כמאמן, ואנחנו לא מחפשים שום מאמן זר. מי שאמר שמחפשים מאמן זר אמר דברים לא מדוייקים. זה לא סוד, בתחילת העונה היו לנו מספר מועמדים כמאמנים זרים. הדיון הפנימי בהנהלה הביא להחלטה שהולכים על מאמן ישראלי, וברגע שהלכנו על מאמן ישראלי, גם רמי הדר היה בין המועמדים, אבל בסוף הוחלט לקחת את אדלשטיין".
אתה יכול להגיד בוודאות שרמי הדר הוא המאמן עד סוף העונה?
"אני יכול להגיד שאין לנו שום הרהור לגבי מעמדו של רמי הדר, אבל אנחנו לא חושבים כרגע על שום מאמן אחר. מבחינתי ומבחינת כולם, הוא המאמן. דברים יכולים להשתנות בין רגע, אבל זה לא המצב. השאיפה שלנו היא שרמי הדר יסיים איתנו את העונה".
כשסוף סוף נהיה בהרכב מלא, יהיה לנו הרכב יוצא מן הכלל ואיתו אנחנו צריכים לצאת למלחמה
yanay21 כתב:הם אשכרה חשבו לתת לרמי הדר לאמן מההתחלה. זה עדיין לא שוקע אצלי. כאילו, גאודלוק, ווימס, מילר(לפני שהתפגר), 25 מיליון דולר, השם של המועדון מונח על הכף, ורמי הדר. כאילו, פאק. פאק.
my man כתב:yanay21 כתב:הם אשכרה חשבו לתת לרמי הדר לאמן מההתחלה. זה עדיין לא שוקע אצלי. כאילו, גאודלוק, ווימס, מילר(לפני שהתפגר), 25 מיליון דולר, השם של המועדון מונח על הכף, ורמי הדר. כאילו, פאק. פאק.
איזה עוד מאמן יקבל סגל מוכן בלי אפשרות לשינויים ובלי אפשרות לטעון כנגד ההנהלה שאחראית על הכל ובכישלון תפיל הכל על המאמן...
זה פשוט אבי אבן עם ניסיון בלאומית...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים