09 פברואר 2017, 17:10
er79 כתב:שועל כתב:המניה של כספי בירידה חדה, הוא מודע לזה שגם אם הוא יעבור לקבוצה אחרת הוא יהיה שחקן ספסל שולי מאוד.
מהיכרותי את התנהלותו בשנים האחרונות, הבחור עקשן במובן החיובי והמקצועי שבמילה. היו כבר כמה קייצים שהמצב שלו היה לוט בערפל והוא נאחז בתקווה עד הדקה ה-90 ומצא משהו. זה ברור שהוא בכיוון של להיות מעבר לשיא או שכבר בתוך זה, אבל אני סבור שהוא ישרוד שם עוד עונה או שתיים. גם אם לא, למה שיבוא למכבי? כל קבוצת טופ יורוליג צפויה להציע לו הרבה יותר.
09 פברואר 2017, 17:15
09 פברואר 2017, 17:19
09 פברואר 2017, 17:29
09 פברואר 2017, 17:32
ההתנהלות של מכבי מזכירה לי את זו של ארמאני מילאנו: היא זורקת הרבה כסף באוויר, מחתימה שמות גדולים, וממנה מאמן שכל תפקידו הוא פשוט להיות שם. אין חשיבה מאחורי הבנייה של מכבי. היא מנוהלת כמו קבוצת פנטזי, שכל מה שעומד מאחוריה הוא סטטיסטיקה ולא שום דבר אחר.(פיל פרוקופייב, מוסקבה, רוסיה ("ספורטס"))
למכבי תל אביב, וזו הבעיה המרכזית בעיניי, אין שום תוכנית ואין שום תכנון. מאחורי בניית הסגל לא עמדה שיטה או משנה סדורה. הצהובים פשוט הביאו את השחקנים הטובים ביותר שמצאו בשוק, בלי שיהיה קשר בין אחד לשני.
התבוסה בבלגרד גרמה לי להפסיק להאמין בקבוצה הזו: ראיתי שחקנים שמושפלים על ידי היריבה, והם פשוט לא מגיבים. נראה שזה אפילו לא הפריע להם.(בורה אוזר, איסטנבול, טורקיה ("יורוהופס"))
כבר אי אפשר לראות במכבי את הווינרית שהייתה לאורך כל כך הרבה שנים. נראה שהמועדון הזה איבד את תרבות הניצחונות ואת העליונות שהייתה לו.(ג'וזפה ניגרו, מילאנו, איטליה ("לה גאזטה דלו ספורט"))
מצאתי את עצמי לא פעם הולך ובודק מי המאמן של מכבי השבוע, כי כבר התקשיתי לעקוב אחרי כל השינויים שהיא ביצעה בעמדה הזו. (קרלוס פרס דה ארילוסאה, ויטוריה, ספרד ("אל קוראו"))
09 פברואר 2017, 17:40
09 פברואר 2017, 17:42
Holiday_Armadillo כתב:ובארץ יש בקושי כתב אחד שמסוגל להצביע על הבעיות הנכונות
09 פברואר 2017, 17:42
Holiday_Armadillo כתב:ובארץ יש בקושי כתב אחד שמסוגל להצביע על הבעיות הנכונות
09 פברואר 2017, 17:44
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:ובארץ יש בקושי כתב אחד שמסוגל להצביע על הבעיות הנכונות
או זה או שכולם אינטרנסטים..לא יודע מה יותר גרוע..
09 פברואר 2017, 17:45
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:ובארץ יש בקושי כתב אחד שמסוגל להצביע על הבעיות הנכונות
09 פברואר 2017, 17:46
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:ובארץ יש בקושי כתב אחד שמסוגל להצביע על הבעיות הנכונות
זה פשוט לא יאמן.
אני אשכרה כל יום רואה את הפאנל של מגרש פתוח, ואף פעם אין שום יציאה על ההנהלה!
האוזמן השפוי היחיד.
09 פברואר 2017, 17:49
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:ובארץ יש בקושי כתב אחד שמסוגל להצביע על הבעיות הנכונות
אף אחד לא אינטרסנט למכבי, הם כבר שנים מנסים לפגוע בה, הם פשוט לא מספיק חכמים בשביל לנתח את המצב בצורה נכונה ולא פופוליסטית (ע''ע מליניאק)איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:ובארץ יש בקושי כתב אחד שמסוגל להצביע על הבעיות הנכונות
זה פשוט לא יאמן.
האוזמן השפוי היחיד.
כששמים מנחה בפאנל שלא מבין בספורט, הוא לא יכול לנווט את הדיון בכיוון הנכון ולדעת אם מה שעונים לו זה דבר חכם או לא, אז הוא גם לא יכול לסתור טיעונים לא נכונים
09 פברואר 2017, 17:50
09 פברואר 2017, 17:51
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:ובארץ יש בקושי כתב אחד שמסוגל להצביע על הבעיות הנכונות
אף אחד לא אינטרסנט למכבי, הם כבר שנים מנסים לפגוע בה, הם פשוט לא מספיק חכמים בשביל לנתח את המצב בצורה נכונה ולא פופוליסטית (ע''ע מליניאק)איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:ובארץ יש בקושי כתב אחד שמסוגל להצביע על הבעיות הנכונות
זה פשוט לא יאמן.
האוזמן השפוי היחיד.
כששמים מנחה בפאנל שלא מבין בספורט, הוא לא יכול לנווט את הדיון בכיוון הנכון ולדעת אם מה שעונים לו זה דבר חכם או לא, אז הוא גם לא יכול לסתור טיעונים לא נכונים
אבל הם עדיין ניזונים ממנה. לפני כמה שנים עוד היה אפשר לתרץ את ההתנהלות (אפילו פה עוד היו כמה כאלה). היום זה כבר בלתי אפשר, גם אם אתה לא העיפרון הכי חד בקלמר. אם מישהו עדיין מתעסק בכל המסביב, זה כי הוא עדיין צריך לקבל כל מני הדלפות מאנשי מועדון.
09 פברואר 2017, 17:51
אחדשיודע כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:ובארץ יש בקושי כתב אחד שמסוגל להצביע על הבעיות הנכונות
עיתונות הספורט בישראל מביכה. חוסר המקצועיות זועק לשמיים.
09 פברואר 2017, 18:05
09 פברואר 2017, 18:06
MTA2311 כתב:יש לו עוד חצי עונה להילחם על חוזה
09 פברואר 2017, 18:10
09 פברואר 2017, 18:21
09 פברואר 2017, 18:26