המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:כן, ממש גאודלוק יישאר כאחד שעולה מהספסל ועוד יוותר בשביל זה על כסף
החציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:כן, ממש גאודלוק יישאר כאחד שעולה מהספסל ועוד יוותר בשביל זה על כסף
אם זה לא יקרה הוא ילך הביתה.
זה הרבה פחות מופרך ממה שזה נראה לדעתי.
toja27 כתב:החציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:כן, ממש גאודלוק יישאר כאחד שעולה מהספסל ועוד יוותר בשביל זה על כסף
אם זה לא יקרה הוא ילך הביתה.
זה הרבה פחות מופרך ממה שזה נראה לדעתי.
הוא כבר בבית, אין לו בית אחר. כדור הארץ הוא הבית של כולנו
toja27 כתב:אגב, מה אומרים על עמית שמחון ?
מודה שלא ראיתי אותו כמעט העונה, אבל זוכר אותו שחקן עם פוטנציאל, ונראה שהוא נתן עונה לא רעה.
felix_r כתב:ככל שאני חושב על זה יותר, אני מגיע למסקנה, שאנחנו לא צריכים את גאודלוק.
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:ככל שאני חושב על זה יותר, אני מגיע למסקנה, שאנחנו לא צריכים את גאודלוק.
תסביר
goshimon כתב:צריך להיזהר לא לעשות את השגיאה של יבזורי, שהבאנו אותו רק בשביל שלא ילך לירושלים, הוא גרד בקושי את קצה הספסל, ובתקציב שלו היינו יכולים לשדרג את השחקנים שכן משחקים. עכשיו עושים אותה טעות עם משעור (שחקן מוגבל ללא קליעה) ועם ברטולומאו (שחקן חלש פיזית שנתן חמישה משחקים טובים ועכשיו שוב נשריין לו חוזה מטורף להרבה שנים כמו עם מקל).
לא להשתגע. לא צריך כל ישראלי שנתן כמה משחקים טובים במחיר מופקע. עדיין משלמים על מקל וסילבן.
ankram כתב:דיבא , משעור וטיוס סוגרים לנו את הבסיס הישראלי , עקב החוקים המפגרים בליגה צריך עוד אחד (כדי שלא נגיע בסוף על הגחון) , אני מאד אוהב את בלייזר , יחד עם שגב זה 5 ישראלים (לא צריך יותר).
ושוב , מחליף את כל הזרים
er79 כתב:ankram כתב:דיבא , משעור וטיוס סוגרים לנו את הבסיס הישראלי , עקב החוקים המפגרים בליגה צריך עוד אחד (כדי שלא נגיע בסוף על הגחון) , אני מאד אוהב את בלייזר , יחד עם שגב זה 5 ישראלים (לא צריך יותר).
ושוב , מחליף את כל הזרים
נראה לי שזה יהיה הכיוון, למרות שאני חושב שאוחיון או מקל יישארו. אני דווקא הייתי לוטש עיניים לראות מה קורה עם ליף בדראפט לפני שאני סוגר את בלייזר. בעצם בלייזר כבר האריך חוזה בחיפה למיטב זכרוני כך שהוא לא רלוונטי. בהנחה ודיבא, משעור וטיוס במכבי (ועל השלישייה הזו חייבים להתעקש בכל מחיר ומקווה שבלאט יזרום עם זה)ף אני סבור שהרביעי יהיה אחד מאוחיון או מקל (אופתע אם בלאט יחתוך את שניהם ויביא גארד שלישי כמו זיו) והחמישי יהיה מתאזרח או מישהו שלא חשבנו שיגיע (אולי ליף, אולי מישהו מהמכללות או שחקן יהודי המשחק באירופה, אולי אפילו וורקמן).
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], שמוליק ו־7 אורחים