15 יולי 2024, 12:07
מרסר כתב:
משמח מאוד, שחקן נשמה.
15 יולי 2024, 14:12
15 יולי 2024, 14:15
15 יולי 2024, 14:43
06 אוגוסט 2024, 00:10
06 אוגוסט 2024, 00:26
06 אוגוסט 2024, 02:04
Avi1508 כתב:https://www.ynet.co.il/sport/israelibasketball/article/bjpgds0ka
לפי הדיווח הזה בווינט הוא ירוויח בעונה הבאה 700 אלף דולר
נשמע לי מאוד מוגזם אלא אם הסכום הוא לפי ברוטו
06 אוגוסט 2024, 07:40
felix_r כתב:Avi1508 כתב:https://www.ynet.co.il/sport/israelibasketball/article/bjpgds0ka
לא נשמע אמתי
06 אוגוסט 2024, 08:24
06 אוגוסט 2024, 09:18
Avi1508 כתב:https://www.ynet.co.il/sport/israelibasketball/article/bjpgds0ka
29 נובמבר 2024, 00:13
07 אפריל 2025, 11:26
07 אפריל 2025, 12:23
A.Parker כתב:אני רואה, שוב, שהשכר שלו סביב 650 אלף דולר. כנראה שבאמת שדרגו גם לו את השכר בקיץ, למרות הירידה הדרמטית ביכולת.
יושבים בהנהלה אנשים טיפשים שמוותרים על זרים איכותיים בפחות ממיליון דולר, אבל מחתימים ישראלים בינוניים על חוזים עצומים.
טמטום מוחלט.
07 אפריל 2025, 14:55
A.Parker כתב:אני רואה, שוב, שהשכר שלו סביב 650 אלף דולר. כנראה שבאמת שדרגו גם לו את השכר בקיץ, למרות הירידה הדרמטית ביכולת.
יושבים בהנהלה אנשים טיפשים שמוותרים על זרים איכותיים בפחות ממיליון דולר, אבל מחתימים ישראלים בינוניים על חוזים עצומים.
טמטום מוחלט.
07 אפריל 2025, 16:49
עידן כתב:A.Parker כתב:אני רואה, שוב, שהשכר שלו סביב 650 אלף דולר. כנראה שבאמת שדרגו גם לו את השכר בקיץ, למרות הירידה הדרמטית ביכולת.
טמטום מוחלט.
כבר היה את הדיון הזה. אני די בטוח שאראל אמר בזמנו שזה הסכום לשנתיים, לא לעונה, ושהדיווחים באתרים השונים הם לא נכונים.
07 אפריל 2025, 17:05
omerk כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:אני רואה, שוב, שהשכר שלו סביב 650 אלף דולר. כנראה שבאמת שדרגו גם לו את השכר בקיץ, למרות הירידה הדרמטית ביכולת.
טמטום מוחלט.
כבר היה את הדיון הזה. אני די בטוח שאראל אמר בזמנו שזה הסכום לשנתיים, לא לעונה, ושהדיווחים באתרים השונים הם לא נכונים.
כן זה נשמע לא הגיוני בעליל. גם בשיא שלו הוא לא התקרב לסכומים האלו
07 אפריל 2025, 18:00
עידן כתב:omerk כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:אני רואה, שוב, שהשכר שלו סביב 650 אלף דולר. כנראה שבאמת שדרגו גם לו את השכר בקיץ, למרות הירידה הדרמטית ביכולת.
טמטום מוחלט.
אכן. לא חסרות סיבות לרדת על ההנהלה, אבל לא נראה לי שזו אחת מהן. אני לא מאמין שהכפילו לו בקיץ את השכר וזה איכשהו עבר מתחת לרדאר.
זה פשוט אותו נתון ישן של 650 אלף דולר בחוזה לשנתיים לדעתי.
07 אפריל 2025, 18:52
MTA2311 כתב:עידן כתב:omerk כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:אני רואה, שוב, שהשכר שלו סביב 650 אלף דולר. כנראה שבאמת שדרגו גם לו את השכר בקיץ, למרות הירידה הדרמטית ביכולת.
טמטום מוחלט.
אכן. לא חסרות סיבות לרדת על ההנהלה, אבל לא נראה לי שזו אחת מהן. אני לא מאמין שהכפילו לו בקיץ את השכר וזה איכשהו עבר מתחת לרדאר.
זה פשוט אותו נתון ישן של 650 אלף דולר בחוזה לשנתיים לדעתי.
אבל אפשר לרדת עליה לאור המדיניות הכללית של שפיכת סכומים הזויים על ישראלים מתוך פאניקה ובלי מחשבה
07 אפריל 2025, 18:57
עידן כתב:A.Parker כתב:אני רואה, שוב, שהשכר שלו סביב 650 אלף דולר. כנראה שבאמת שדרגו גם לו את השכר בקיץ, למרות הירידה הדרמטית ביכולת.
טמטום מוחלט.
07 אפריל 2025, 18:59
A.Parker כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:אני רואה, שוב, שהשכר שלו סביב 650 אלף דולר. כנראה שבאמת שדרגו גם לו את השכר בקיץ, למרות הירידה הדרמטית ביכולת.
טמטום מוחלט.
לא יודע, קשה לי להאמין שכל האתרים טועים. הוא מראש הרוויח נראה לי בסביבות 400-450 אלף.
היה דיבור על שדרוג גם בשכר שלו, אז זה בהחלט אפשרי.
וכן, הם יכולים להיות עד כדי כך טיפשים.