14 אוגוסט 2017, 13:45
שמואל1 כתב:יש הרבה שחקנים טובים שהגיעו לסין. זה לא אומר כלום.jol9 כתב:moring1 כתב:קלעי לא רע בכלל, בהחלט יכול לשחק בעמדה 2 כפותח. אני רק מדמיין אם הוא יגיע איזה קו אחורי מפחיד זה יהיה... אבל הוא לא.
הוא רק בן 28 ועשה כמה עונות מעולות ב-NBA אז אין סיבה שאחת הקבוצות לא תקח אותו.
בכל זאת הוא התגלגל לסין איכשהו...
14 אוגוסט 2017, 13:46
arie85 כתב:MM3 כתב:arie85 כתב:MM3 כתב:אני מאוד מקווה שזאת הרמה שמכבי מכוונים אליה .. אבל לא השחקן הספציפי הזה, ממש לא מה שמכבי צריכה לפי דעתי.
אוי נו באמת
ואוו מנומק .. למה לדעתך צריך עוד שחקן בדיוק על עמדה שיש לנו כבר זר פותח ? הוא רכז . לא 2. אני מבין שמלהיב אותך שיש לו עבר ב NBA. אבל ברוח התגובה שלך #דיי נו
באירופה הוא יכול להיות 2 בקלות, חוץ מזה שקל להגיד באמצה אוגוסט שכיף שמכבי מכוונת לשחקן כזה אבל צריך גארד קצת אחר, אם באמת הוא יכול להגיע, אתה לא מוותר על שחקן כזה
14 אוגוסט 2017, 13:47
Naor116 כתב:נוריס שחקן טוב הגנתית משמעותית ממקריי ,הבעיה היחידה היא גארדים נמוכים אבל הוא בהחלט יכול לפצות על המיסמאצ׳(סוג של אייברי בראדלי) אני די אוהב אותו אבל אם החליטו על דנא הגנתי אז עד הסוף ולא להביא כבר סנטר "התקפי" אלא סוג של תומאס רובינסון
14 אוגוסט 2017, 13:49
Holiday_Armadillo כתב:קראו לפארגו ופרקינס תאומים בזמנו, אבל הם השלימו אחד את השני טוב מאוד
פארגו מעולם לא היה שחקן הגנתי טוב (לעומת פרקינס), ופרקינס מעולם לא היה סקורר עם סטאר קוולטי כמו פארגו
אין טעם להגיד שהם היו תאומים וזה מראה ששחקנים זהים יכולים להצליח
אתה לא הולך לשחזר את העונה ההיא והם גם לא היו תאומים באמת (כמו שרייס והיקמן לא היו)
14 אוגוסט 2017, 13:49
חח לאNaor116 כתב:Holiday_Armadillo כתב:קראו לפארגו ופרקינס תאומים בזמנו, אבל הם השלימו אחד את השני טוב מאוד
פארגו מעולם לא היה שחקן הגנתי טוב (לעומת פרקינס), ופרקינס מעולם לא היה סקורר עם סטאר קוולטי כמו פארגו
אתה לא הולך לשחזר את העונה ההיא והם גם לא היו תאומים באמת (כמו שרייס והיקמן לא היו)
פארגו שחקן הגנתי טוב
14 אוגוסט 2017, 13:51
Naor116 כתב:Holiday_Armadillo כתב:קראו לפארגו ופרקינס תאומים בזמנו, אבל הם השלימו אחד את השני טוב מאוד
פארגו שחקן הגנתי טוב
14 אוגוסט 2017, 13:52
Holiday_Armadillo כתב:קראו לפארגו ופרקינס תאומים בזמנו, אבל הם השלימו אחד את השני טוב מאוד
14 אוגוסט 2017, 13:53
er79 כתב:Naor116 כתב:נוריס שחקן טוב הגנתית משמעותית ממקריי ,הבעיה היחידה היא גארדים נמוכים אבל הוא בהחלט יכול לפצות על המיסמאצ׳(סוג של אייברי בראדלי) אני די אוהב אותו אבל אם החליטו על דנא הגנתי אז עד הסוף ולא להביא כבר סנטר "התקפי" אלא סוג של תומאס רובינסון
כולם יחסמו, כולם יחטפו, מי יסיים? מי יקלע? מי ישים את הכדור ברשת? סגל חייב להיות מאוזן. כמו שאתה לא רוצה חמישייה של קלעי שלשות שלא יודעת להזיז רגליים בהגנה (אלא אם אתה maccabeo מאינטרבאסקט) אז בוודאי שלא תרצה חמישייה הגנתית גרידא. במצב כזה היה עדיף להשאיר את גאודלוק. על גקסון אי אפשר להסתמך לבד מה גם שהוא מיועד להיות מנהל המשחק לכאורה. רול לא שחקן מוכח ביורוליג. גם דיבא. לתומאס לא הייתי קורא סקורר מטורף. חסר לך כלים התקפיים בסגל הזה
14 אוגוסט 2017, 13:55
להרבה קבוצות היה את הכלים שהיו למכבי בעונה ההיא, ועדיין לא עשו עונה זהה, כי זה כמעט בלתי אפשריer79 כתב:Holiday_Armadillo כתב:קראו לפארגו ופרקינס תאומים בזמנו, אבל הם השלימו אחד את השני טוב מאוד
נכון ולא נכון. פארגו לא שמר מעולה אבל היה חוטף מצוין והשתלב יפה עם פרקינס ואידסון בלחץ. דווקא בעניין הזה גקסון מזכיר אותו מאוד כי לחטוף הוא יודע, לשמור קצת פחות. קחי גם בחשבון שאידסון הוא לא תומאס אבל זה פחות מפריע לי. הבעיה היא שבמעטפת אני מחפש את הסקורר הנוסף או הקלעי שיספק נקודות. לא מוצא מישהו כזה ממש. אבל כנראה שסאפחיה יודע טוב יותר ממני. אני רק אומר שאם הוא חיפש שחקן בתכונות של מקריי לא נראה לי שימצא את זה בקול. שחקן כמו קנינגהאם היה מסתדר לי יותר.
14 אוגוסט 2017, 13:56
14 אוגוסט 2017, 14:03
er79 כתב:Naor116 כתב:נוריס שחקן טוב הגנתית משמעותית ממקריי ,הבעיה היחידה היא גארדים נמוכים אבל הוא בהחלט יכול לפצות על המיסמאצ׳(סוג של אייברי בראדלי) אני די אוהב אותו אבל אם החליטו על דנא הגנתי אז עד הסוף ולא להביא כבר סנטר "התקפי" אלא סוג של תומאס רובינסון
כולם יחסמו, כולם יחטפו, מי יסיים? מי יקלע? מי ישים את הכדור ברשת? סגל חייב להיות מאוזן. כמו שאתה לא רוצה חמישייה של קלעי שלשות שלא יודעת להזיז רגליים בהגנה (אלא אם אתה maccabeo מאינטרבאסקט) אז בוודאי שלא תרצה חמישייה הגנתית גרידא. במצב כזה היה עדיף להשאיר את גאודלוק. על גקסון אי אפשר להסתמך לבד מה גם שהוא מיועד להיות מנהל המשחק לכאורה. רול לא שחקן מוכח ביורוליג. גם דיבא. לתומאס לא הייתי קורא סקורר מטורף. חסר לך כלים התקפיים בסגל הזה
14 אוגוסט 2017, 14:07
Naor116 כתב:er79 כתב:Naor116 כתב:נוריס שחקן טוב הגנתית משמעותית ממקריי ,הבעיה היחידה היא גארדים נמוכים אבל הוא בהחלט יכול לפצות על המיסמאצ׳(סוג של אייברי בראדלי) אני די אוהב אותו אבל אם החליטו על דנא הגנתי אז עד הסוף ולא להביא כבר סנטר "התקפי" אלא סוג של תומאס רובינסון
אני מגזים עכשיו אבל בסגל של גקסון קול תומאס בולדן ורובינסון אתה יכול להריץ התקפה לא רעה בכלל, לא חייב סקורר אבסולוטי כדי להצליח. גקסון וקול יכולים לייצר לך חדירות לסל וגם לקלוע בצורה בינונית + לשלוש, אם ספאחיה יסדר קצת לתומאס את הראש והוא יצליח לשחזר את היכולות מהעונה בבארסה הוא יכול להיות שחקן טוב מאוד שעומד על הקשת ומחכה לכדור יחד עם בולדן, מה גם שיש לו יכולות פוסט אפ לא רעות. בולדן ותומאס שחקני פיק אנד רול טובים ואפשר להריץ גם פיק אנד פופ לא רע בינו לבין גקסון/קול . הבעיה ההתקפית הכי גדולה פה היא תומאס אבל אם הוא יתן חצי מהתפוקה ההתקפית של רנדל לדוגמא אז זה נסבל ביותר. הוא יכול לייצר נקודות בריבאונד התקפה שזה צד שהוא מצטיין בו (פוטבאק במיוחד) והוא יודע לעבור את המגרש קואסט טו קואסט עד לסל. מה גם שהמהירות שלו נותנת לו אפשרות לעבור הרבה סנטרים בצעד ראשון מהיר (והוא עושה את זה בניגוד לטיוס למשל)
14 אוגוסט 2017, 14:10
felix_r כתב:אני לא מבין משהו. למה שחקן בן 28, שהוכיח את עצמו כשחקן רוטציה טוב ב NBA , לבוא למכבי ? תסבירו לי.
14 אוגוסט 2017, 14:10
er79 כתב:Naor116 כתב:er79 כתב:Naor116 כתב:נוריס שחקן טוב הגנתית משמעותית ממקריי ,הבעיה היחידה היא גארדים נמוכים אבל הוא בהחלט יכול לפצות על המיסמאצ׳(סוג של אייברי בראדלי) אני די אוהב אותו אבל אם החליטו על דנא הגנתי אז עד הסוף ולא להביא כבר סנטר "התקפי" אלא סוג של תומאס רובינסון
אני מגזים עכשיו אבל בסגל של גקסון קול תומאס בולדן ורובינסון אתה יכול להריץ התקפה לא רעה בכלל, לא חייב סקורר אבסולוטי כדי להצליח. גקסון וקול יכולים לייצר לך חדירות לסל וגם לקלוע בצורה בינונית + לשלוש, אם ספאחיה יסדר קצת לתומאס את הראש והוא יצליח לשחזר את היכולות מהעונה בבארסה הוא יכול להיות שחקן טוב מאוד שעומד על הקשת ומחכה לכדור יחד עם בולדן, מה גם שיש לו יכולות פוסט אפ לא רעות. בולדן ותומאס שחקני פיק אנד רול טובים ואפשר להריץ גם פיק אנד פופ לא רע בינו לבין גקסון/קול . הבעיה ההתקפית הכי גדולה פה היא תומאס אבל אם הוא יתן חצי מהתפוקה ההתקפית של רנדל לדוגמא אז זה נסבל ביותר. הוא יכול לייצר נקודות בריבאונד התקפה שזה צד שהוא מצטיין בו (פוטבאק במיוחד) והוא יודע לעבור את המגרש קואסט טו קואסט עד לסל. מה גם שהמהירות שלו נותנת לו אפשרות לעבור הרבה סנטרים בצעד ראשון מהיר (והוא עושה את זה בניגוד לטיוס למשל)
נשמע לי כמו הימור גדול מדי. על הספסל ימתינו לך שחקנים שעל הנייר אחוזי השלשות שלהם טובים משל כל שחקן אחר בחמישייה. אם היה לי בספסל שחקן כמו בלו ניחא, אבל אין לי. חסר לי סקורר התקפי או קלעי ברמה של גאודלוק האמת. אין ספק שהגנתית זו חמישיה טובה למדי. לא מעולה אבל טובה למדי. לא יודע אם זה מספיק.
14 אוגוסט 2017, 14:12
שועל כתב:arie85 כתב:MM3 כתב:arie85 כתב:MM3 כתב:אני מאוד מקווה שזאת הרמה שמכבי מכוונים אליה .. אבל לא השחקן הספציפי הזה, ממש לא מה שמכבי צריכה לפי דעתי.
אוי נו באמת
ואוו מנומק .. למה לדעתך צריך עוד שחקן בדיוק על עמדה שיש לנו כבר זר פותח ? הוא רכז . לא 2. אני מבין שמלהיב אותך שיש לו עבר ב NBA. אבל ברוח התגובה שלך #דיי נו
באירופה הוא יכול להיות 2 בקלות, חוץ מזה שקל להגיד באמצה אוגוסט שכיף שמכבי מכוונת לשחקן כזה אבל צריך גארד קצת אחר, אם באמת הוא יכול להגיע, אתה לא מוותר על שחקן כזה
לא בטוח שהוא יכול להיות 2 בקלות, בעיקר בצד ההתקפי. זה הימור.
14 אוגוסט 2017, 14:14
Naor116 כתב:er79 כתב:Naor116 כתב:er79 כתב:Naor116 כתב:נוריס שחקן טוב הגנתית משמעותית ממקריי ,הבעיה היחידה היא גארדים נמוכים אבל הוא בהחלט יכול לפצות על המיסמאצ׳(סוג של אייברי בראדלי) אני די אוהב אותו אבל אם החליטו על דנא הגנתי אז עד הסוף ולא להביא כבר סנטר "התקפי" אלא סוג של תומאס רובינסון
נשמע לי כמו הימור גדול מדי. על הספסל ימתינו לך שחקנים שעל הנייר אחוזי השלשות שלהם טובים משל כל שחקן אחר בחמישייה. אם היה לי בספסל שחקן כמו בלו ניחא, אבל אין לי. חסר לי סקורר התקפי או קלעי ברמה של גאודלוק האמת. אין ספק שהגנתית זו חמישיה טובה למדי. לא מעולה אבל טובה למדי. לא יודע אם זה מספיק.
נקווה שזוסמן יהפוך לשחקן של 40 אחוז וגם דיבא איכשהו יפתיע ביורוליג
14 אוגוסט 2017, 14:15
14 אוגוסט 2017, 14:16
אחדשיודע כתב:שועל כתב:arie85 כתב:MM3 כתב:arie85 כתב:אוי נו באמת
הוא לא 2. לא הגנתית ולא התקפית.
14 אוגוסט 2017, 14:33
14 אוגוסט 2017, 14:39
Weems13 כתב:קצת מדאיג שקול שוחרר מקבוצתו בסין אחרי תשעה משחקים.
שועל כתב:אחדשיודע כתב:שועל כתב:arie85 כתב:MM3 כתב:ואוו מנומק .. למה לדעתך צריך עוד שחקן בדיוק על עמדה שיש לנו כבר זר פותח ? הוא רכז . לא 2. אני מבין שמלהיב אותך שיש לו עבר ב NBA. אבל ברוח התגובה שלך #דיי נו
הוא לא 2. לא הגנתית ולא התקפית.
אני חושב שבאירופה הוא יכול להתסדר הגנתית גם כ2.