where is the love? כתב:פארוק כתב:איך לעזאזל חורגים מהתקציב??
פארגו = חסכו.
פרקינס= חסכו.
אידסון = הביאו את סמית בחצי כסף ועשירית תפוקה.
על מי בדיוק הוציאו השנה.
שכחתי:
מאצ'באן= חסכו.
אדריאטית הוסיפו 2 מיליון דולר.
מה קורה פה? על מי ההנהלה חושבת שהם עובדים.
אני גם לא יודע... הבעיה היא לא רק זה אלא שמכבי תמיד מנסה להראות כמה היא נחותה בעמדה תקציבית ואולי זה נכון ביחס לעשירות באירופה אבל המצב בטח לא חמור כמו שהם מתארים, הם הלכו לאדריאטית בשביל הכסף, ובכן אתה שואל איפה הכסף? האמת שכנראה אנחנו לא יודעים ובכל זאת המצב כאן יותר חמור מאשר כסף אלא בלקיחת החלטות על הראש של המאמן וזה חבל. יחד עם זאת נקווה לטוב!
בחייאתתתתתתת רבאק. לא נמאס??? כאילו מה, כל פעם זה יחזור? אז התאוריה אומרת שלמכבי תקציב עתק ופדרמן גונב הביתה חצי ממנו? יש לכם עוד השגות לגבי זה או שאתם עדיין תקועים בחישובים המצחיקים האלה?
בקשר להתנהלות, כרגע, נראה שבדיעבד הייתה טעות. לא שאני חושב שקוו אחורי של גארד זר (גם אם שחקן סביר, לא יותר) פאפאס, אוחיון ולאנגפורד, עם הקוו הקדמי האדיר זה אסון עצום, אבל אולי היה אפשר להוציא יותר, אבל זה בדיעבד, כי ההנהלה בתכנון שלה ניסו להשאיר פה את פארגו ואידסון, ואת פארגו הצליחו. גם במקום אוחיון היה צריך ליהיות פה הלפרין, ופה הפשלה היא לחלוטין של הלפרין ולא של מכבי, שלא סידר את עניין המס לפני שחתם. מכבי לא קשורה לעניין הזה בשום צורה ועניין, ובמקומו הגיעה אוחיון. קרה מה שקרה, הביאו תחליפים, פארמר עזב, ועכשיו צריך גארד זר. מה שכן אי אפשר לקחת מההנהלה, שהם לא התפטו להביא גארד בינוני מהר, אלא חיכו, ובסוף הצליחו לדוג את לאנגפורד בחוזה די גדול ביחס לסכומים של מכבי. לגבי עניין הכושר שלו, נחכה ונראה איך הוא יתקדם.. עניין פאפאס לא ברור כל כך. בתחילת העונה הוא נראה מצוין כל עוד קיבל דקות, אבל בלאט פשוט מייבש אותו מסיבה לא ברורה. נראה מה יסגר שם.
בכל אופן, אני חושב שמוקדם מאוד לקבור את העונה וכבר מעכשיו לצאת בהצהרות שההנהלה אשמה בעונה הזאת שהלכה לפח. עם הזמן הקבוצה תתגבש, כל אחד ימצא את מקומו, שחקנים יהיו מן הסתם בכושר טוב יותר, תיהיה רוטציה ברורה, ומכבי יכולה לדבר חזק מאוד השנה.
אם בארסה לקחו אליפות אירופה עם רוביו הבינוני להחריד והאוברייטד מהגדולים שיצא לי לראות, סאדה, מהנגרים הגדולים שיצא לי לראות, ולאקוביץ' גרסת הקשיש, אין סיבה שמכבי לא תוכל להביא תואר עם פאפאס, אוחיון, לאנגפורד וגארד נוסף, שעד אמצע ינואר זה לא דחוף שהוא יהיה בכושר ומחובר כבר לקבוצה ב100%, כי מקומה של מכבי בטופ 16 מובטח כנראה, ואפשר גם לסיים במקום הראשון לדעתי אחרי שריאל תחסר את רודי ואיבקה, ולהם בעמדת הרכז יש את רודריגז ויול שנראה בינוני מאוד, ככה שמצבם גם לא ממש מזהיר..