אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

הודעהעל ידי where is the love? » 28 נובמבר 2011, 12:35

פארוק כתב:איך לעזאזל חורגים מהתקציב??
פארגו = חסכו.
פרקינס= חסכו.
אידסון = הביאו את סמית בחצי כסף ועשירית תפוקה.
על מי בדיוק הוציאו השנה.
שכחתי:
מאצ'באן= חסכו.
אדריאטית הוסיפו 2 מיליון דולר.

מה קורה פה? על מי ההנהלה חושבת שהם עובדים.

אני גם לא יודע... הבעיה היא לא רק זה אלא שמכבי תמיד מנסה להראות כמה היא נחותה בעמדה תקציבית ואולי זה נכון ביחס לעשירות באירופה אבל המצב בטח לא חמור כמו שהם מתארים, הם הלכו לאדריאטית בשביל הכסף, ובכן אתה שואל איפה הכסף? האמת שכנראה אנחנו לא יודעים ובכל זאת המצב כאן יותר חמור מאשר כסף אלא בלקיחת החלטות על הראש של המאמן וזה חבל. יחד עם זאת נקווה לטוב!
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי where is the love? » 28 נובמבר 2011, 12:36

jol9 כתב:מעצבן. הדברים האלה לא היו במכבי בשנה שעברה, וחבל שהכל צף עכשיו באותו הזמן.

פאפאס הוא שחקן חשוב במערכת, והבעיות בינו לבין דייויד צריכות להיפתר. זה לא מכבד את שניהם הסיפור הזה.

זה באמת נכון, מאוד נהנתי משנה שעברה מהשקט שהיה סביב הקבוצה ואני ממש לא רוצה שיתחילו בעיות כאלו, אבל אני מאמין שזה יפתר.
תמונה

where is the love?

הודעהעל ידי קודי » 28 נובמבר 2011, 12:36

jol9 כתב:
קודי כתב:
jol9 כתב:אני בטוח שהשורה הזאת מעודדת את יובל.... :frightened

כתוצאה מעזיבתו של ג'ורדן פארמר, מכבי ת"א מחפשת אחר רכז מחליף אך תקדיש לכך סכום נמוך יחסית וזאת מאחר שהמועדון מצוי בחריגה של כמיליון דולרים מהתקציב.

כן, היה ברור שזה יגיע. זו ההקדמה לביטוי "השוק חלש".
במכבי חיים באיזה יקום מקביל, אחרת קשה לי להבין איך הם חשבו שבתקציב מצומצם יצליחו לשים באמצע העונה יד על רכז טוב כשעל כל שחקן כזה מתחרות עוד כמה קבוצות שיש להן הרבה יותר מזומנים מלמכבי, דוגמת ריאל, ויטוריה ובשיקטאש. הרי חלק גדול מאיתנו צעק את זה לפני כמה חודשים אבל בהנהלה התפללו שהכל יסתדר מעצמו.

האמת שגם אני קיוויתי. אבל שוב, כמו שאני אומר לפעמים. לנו מותר לטעות, והטעויות שלהם הרבה יותר משמעותיות ויקרות.

ברור עכשיו שמכבי נמצאת במצב די קשה.

מכאן יכולים להיות כמה תרחישים:
1 - מכבי תמשיך בכיוון טוב. קצת תתקשה אבל בסוף תסתדר ותמשיך להיות קבוצה חזקה. בתסריט כזה סביר שלא יביאו אף אחד.
2 - מכבי תתקשה מאוד ותתחיל שרשרת של הפסדים, שיכריחו את ההנהלה להביא לכאן שחקן יחסית יקר (מה שלא מבטיח שיהיה טוב).
3 - מכבי תיחלש באופן ניכר, אבל עדיין תצליח לגרד ניצחונות ולהישאר במצב לא רע בכל המסגרות. לדעתי במקרה הזה גם לא יביאו אף אחד, והאמירה כאן תהיה שאין שחקנים
מספיק טובים בשוק (כמו שאתה חושש בדר"כ).

לדעתי אלה האופציות ההגיוניות, שכמובן ש-2 ו-3 הן ממש על הפנים.

יוני, לא מדובר כאן בטעות תמימה אלא בחוסר מחשבה. הם הרי ידעו שהשביתה תסתיים במוקדם או במאוחר ולא עשו דבר.
לגבי התרחישים שלך - הם נכונים ואני מסכים איתם, רק חבל שכדי שיגיע שחקן צריכה להגיע שרשרת של הפסדים ולא מספיקה בקשתו המקצועית של המאמן שמבקש (או יותר נכון מתחנן) אחד כזה. כל מי שראה את מכבי עד עכשיו ראה שהקבוצה בבעיה בלי פרמאר ואין צורך לראות "איך הקבוצה רצה" אחרי שהוא עוזב. ברור לחלוטין שאם נותרו עוד 6 חודשים לעונה ועזב אותך השחקן ששיחק הכי הרבה דקות, קלע הכי הרבה נקודות, מסר הכי הרבה, לקח הכי הרבה ריבאונדים, חטף הכי הרבה והיה בעל המדד הגבוה בקבוצה, אז צריך להביא לו מחליף, וזה באנדרסטייטמנט.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 28 נובמבר 2011, 12:37

צר לי, אבל מה שבלאט עושה עם פאפאס זה פשוט גועל נפש.
הבן אדם קיבל הצעות גדולות מאוד, מקבוצות בינוניות, והעדיף לבוא למכבי במחיר מצחיק. הראה כל העונה, שכשהוא על המגרש הוא מצוין, ומשום מה, בלאט פשוט מייבש אותו. אולי סיבה אישית, אולי הוא רוצה את אוחיון בעניינים עם ביטחון, אולי לאנגפורד וסמית' לא מספיק בעניינים, אולי הוא רוצה דקות לפארמר שהוא הכי טוב במכבי, אולי הוא רוצה לתת כבוד לקפטן ולתת לו דקות. לא יודע למה, ואף אחד כנראה חוץ מבלאט לא יודע למה, אבל לייבש ככה שחקן כזה זה פשוט לא פייר מבחינתו של פאפאס, ולא מתאים לאדם כמו בלאט
מקווה מאוד שהיום הוא יקבל דקות, וכל זה יהיה מאחור
asafb96

הודעהעל ידי where is the love? » 28 נובמבר 2011, 12:39

asafb96 כתב:צר לי, אבל מה שבלאט עושה עם פאפאס זה פשוט גועל נפש.
הבן אדם קיבל הצעות גדולות מאוד, מקבוצות בינוניות, והעדיף לבוא למכבי במחיר מצחיק. הראה כל העונה, שכשהוא על המגרש הוא מצוין, ומשום מה, בלאט פשוט מייבש אותו. אולי סיבה אישית, אולי הוא רוצה את אוחיון בעניינים עם ביטחון, אולי לאנגפורד וסמית' לא מספיק בעניינים, אולי הוא רוצה דקות לפארמר שהוא הכי טוב במכבי, אולי הוא רוצה לתת כבוד לקפטן ולתת לו דקות. לא יודע למה, ואף אחד כנראה חוץ מבלאט לא יודע למה, אבל לייבש ככה שחקן כזה זה פשוט לא פייר מבחינתו של פאפאס, ולא מתאים לאדם כמו בלאט

אני ממש אוהב את באלט ואני מסכים איתך זה באמת לא מתאים לאדם כמו בלאט ולכן אני התאכזבתי מזה.. נקווה לטוב.
תמונה

where is the love?

הודעהעל ידי yarinsaky » 28 נובמבר 2011, 12:40

ד"א, מילא אוחיון - אולי יש כאן איזה תרוץ מקצועי של שחקן אתלטי ומהיר יותר.
אבל מדוע בורשטיין מועדף על פני פאפאלוקאס בעמדת הרכז במשחקים האחרונים ? נראה לי מוזר, כי בורשטיין איטי היום אפילו מפאפלוקאס עצמו.

יוכל להיות שצריך למנות את היווני לקפטן. אני מאוד מקווה שאין כאן פוליטיקה לשמה, ולא רק מצד בלאט. כולם יודעים למי מקורב בורשטיין .

ד"א, לפי הפרסום זו לא פעם ראשונה שהוא רצה להשתחרר. ידוע שמכבי מאוד לא אוהבים שחקנים שפותחים את הפה כך במהלך העונה. כמעט בטוח שזה לא רק יבוש של בלאט פרופר.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 28 נובמבר 2011, 12:43, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי where is the love? » 28 נובמבר 2011, 12:43

yarinsaky כתב:ד"א, מילא אוחיון - אולי יש כאן איזה תרוץ מקצועי של שחקן אתלטי ומהיר יותר.
אבל מדוע בורשטיין מועדף על פני פאפאלוקאס בעמדת הרכז במשחקים האחרונים ? נראה לי מוזר, כי בורשטיין איטי היום אפילו מפאפלוקאס עצמו.

יוכל להיות שצריך למנות את היווני לקפטן. אני מאוד מקווה שאין כאן פוליטיקה לשמה, ולא רק מצד בלאט. כולם יודעים למי מקורב בורשטיין .

למי בורשטיין מקורב?
תמונה

where is the love?

הודעהעל ידי yarinsaky » 28 נובמבר 2011, 12:44

מישהוא בצוות המקצועי שהוא מנהל גם.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 28 נובמבר 2011, 12:45

אני מסכים איתך, אבל משהו כאן מאוד לא מסתדר לי. בלאט הוא לא מאמן של חשבונות ולא משחק משחקים אלא מעדיף את טובת הקבוצה. אין לי ספק שהיה איזה שהוא אירוע משמעתי או ויכוח ביניהם שגרם לבלאט לשים עליו איקס, מאחר שהוא אחד המאמנים האחרונים שאוהבים לעשות סדרות חינוך.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 28 נובמבר 2011, 12:48

קודי, אני משער שבלאט קיבל כאן "עזרה והכוונה " מלמעלה ביבוש שלו. כך אני חושב , אבל אולי אני טועה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 28 נובמבר 2011, 12:51

where is the love? כתב:
פארוק כתב:איך לעזאזל חורגים מהתקציב??
פארגו = חסכו.
פרקינס= חסכו.
אידסון = הביאו את סמית בחצי כסף ועשירית תפוקה.
על מי בדיוק הוציאו השנה.
שכחתי:
מאצ'באן= חסכו.
אדריאטית הוסיפו 2 מיליון דולר.

מה קורה פה? על מי ההנהלה חושבת שהם עובדים.

אני גם לא יודע... הבעיה היא לא רק זה אלא שמכבי תמיד מנסה להראות כמה היא נחותה בעמדה תקציבית ואולי זה נכון ביחס לעשירות באירופה אבל המצב בטח לא חמור כמו שהם מתארים, הם הלכו לאדריאטית בשביל הכסף, ובכן אתה שואל איפה הכסף? האמת שכנראה אנחנו לא יודעים ובכל זאת המצב כאן יותר חמור מאשר כסף אלא בלקיחת החלטות על הראש של המאמן וזה חבל. יחד עם זאת נקווה לטוב!

בחייאתתתתתתת רבאק. לא נמאס??? כאילו מה, כל פעם זה יחזור? אז התאוריה אומרת שלמכבי תקציב עתק ופדרמן גונב הביתה חצי ממנו? יש לכם עוד השגות לגבי זה או שאתם עדיין תקועים בחישובים המצחיקים האלה?

בקשר להתנהלות, כרגע, נראה שבדיעבד הייתה טעות. לא שאני חושב שקוו אחורי של גארד זר (גם אם שחקן סביר, לא יותר) פאפאס, אוחיון ולאנגפורד, עם הקוו הקדמי האדיר זה אסון עצום, אבל אולי היה אפשר להוציא יותר, אבל זה בדיעבד, כי ההנהלה בתכנון שלה ניסו להשאיר פה את פארגו ואידסון, ואת פארגו הצליחו. גם במקום אוחיון היה צריך ליהיות פה הלפרין, ופה הפשלה היא לחלוטין של הלפרין ולא של מכבי, שלא סידר את עניין המס לפני שחתם. מכבי לא קשורה לעניין הזה בשום צורה ועניין, ובמקומו הגיעה אוחיון. קרה מה שקרה, הביאו תחליפים, פארמר עזב, ועכשיו צריך גארד זר. מה שכן אי אפשר לקחת מההנהלה, שהם לא התפטו להביא גארד בינוני מהר, אלא חיכו, ובסוף הצליחו לדוג את לאנגפורד בחוזה די גדול ביחס לסכומים של מכבי. לגבי עניין הכושר שלו, נחכה ונראה איך הוא יתקדם.. עניין פאפאס לא ברור כל כך. בתחילת העונה הוא נראה מצוין כל עוד קיבל דקות, אבל בלאט פשוט מייבש אותו מסיבה לא ברורה. נראה מה יסגר שם.
בכל אופן, אני חושב שמוקדם מאוד לקבור את העונה וכבר מעכשיו לצאת בהצהרות שההנהלה אשמה בעונה הזאת שהלכה לפח. עם הזמן הקבוצה תתגבש, כל אחד ימצא את מקומו, שחקנים יהיו מן הסתם בכושר טוב יותר, תיהיה רוטציה ברורה, ומכבי יכולה לדבר חזק מאוד השנה.
אם בארסה לקחו אליפות אירופה עם רוביו הבינוני להחריד והאוברייטד מהגדולים שיצא לי לראות, סאדה, מהנגרים הגדולים שיצא לי לראות, ולאקוביץ' גרסת הקשיש, אין סיבה שמכבי לא תוכל להביא תואר עם פאפאס, אוחיון, לאנגפורד וגארד נוסף, שעד אמצע ינואר זה לא דחוף שהוא יהיה בכושר ומחובר כבר לקבוצה ב100%, כי מקומה של מכבי בטופ 16 מובטח כנראה, ואפשר גם לסיים במקום הראשון לדעתי אחרי שריאל תחסר את רודי ואיבקה, ולהם בעמדת הרכז יש את רודריגז ויול שנראה בינוני מאוד, ככה שמצבם גם לא ממש מזהיר..
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 28 נובמבר 2011, 12:53

yarinsaky כתב:קודי, אני משער שבלאט קיבל כאן "עזרה והכוונה " מלמעלה ביבוש שלו. כך אני חושב , אבל אולי אני טועה.

לא מאמין. נראה כאילו זו החלטה בלעדית של בלאט, שמעדיף בעיקר את אוחיון על פני פאפאס. דווקא בורשטיין מצדיק את הדקות שהוא מקבל בשבועות האחרונים, מאחר שהוא משחק טוב יותר מלנגפורד.
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 28 נובמבר 2011, 12:55

קודי כתב:

אני מסכים איתך, אבל משהו כאן מאוד לא מסתדר לי. בלאט הוא לא מאמן של חשבונות ולא משחק משחקים אלא מעדיף את טובת הקבוצה. אין לי ספק שהיה איזה שהוא אירוע משמעתי או ויכוח ביניהם שגרם לבלאט לשים עליו איקס, מאחר שהוא אחד המאמנים האחרונים שאוהבים לעשות סדרות חינוך.

דווקא בלאט עושה לא מעט סדרות חינוך עם אליהו וסופו. גם הנדריקס שעולה מהספסל, לפעמים עושה טעות אחרי דקה, ובלאט מוציא אותו בעצבים ולא משתף אותו למשך כל המשחק
משהו פה לא נראה לי
לירין, אני ממש לא חושב שזה "הכוונה מלמעלה". לדעתי להיפך. ההנהלה רוצה שהוא ישתף אותו יותר. יש פה משהו שאנחנו לא יודעים, זה בטוח, וזה ממש לא מתאים ולא לעניין
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 28 נובמבר 2011, 12:56

אסף, קודם נראה שיגיע לכאן רכז סביר ואז נדבר. אני מתקשה לראות את מכבי משלמת את המחיר הדרוש על מנת להנחית כאן מישהו כזה. בלי אחד כזה ברור גם לך לאן הקבוצה הזו הולכת.
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 28 נובמבר 2011, 12:57

טוב, זו סתם השערה כי לפי הכתבה זו לא פעם ראשונה שהוא מתלונן, אז מוזר שאז ההנהלה לא התערבה בעניין ( או שהתערבה ואנחנו לא יודעים ).
בורשטין באמת היה סביר פלוס במשחקים האחרונים שלו, אבל לדעתי הוא שיחק לא מעט בעמדה מספר 1 דווקא.

עכשיו הרבה תלוי בלאנגפורד באמת. גם אליו לבלאט לא תהיה יותר מדי סבלנות בקרוב אם לא יתחיל להראות ניצוצות.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 28 נובמבר 2011, 12:59

קודי כתב:אסף, קודם נראה שיגיע לכאן רכז סביר ואז נדבר. אני מתקשה לראות את מכבי משלמת את המחיר הדרוש על מנת להנחית כאן מישהו כזה. בלי אחד כזה ברור גם לך לאן הקבוצה הזו הולכת.

אני מאמין שכן יבוא.
אתה מתקשה לראות? להזכיר לך כמה דברים "התקשת לראות", וקרו? במקומך לא הייתה מהמר על כלום..
אמרו שיגיע ככל הנראה עוד גארד, אני כרגע בוחר להאמין לזה, ולא למה "מה שנראה לך"
והכוונה ברכז סביר, זה לא בו מקאלב או דיאמנטידיס, אלא שחקן זול, כמו ההוא מאריס, או איזה פליט סביר (אם יהיה כזה).
asafb96

הודעהעל ידי where is the love? » 28 נובמבר 2011, 13:01

הבעיה היא שכל הלחץ עכשיו על לנגפורד ואני חושש שכל פעולה שלו עכשיו תבחן בזכוכית מגדלת, אבל אני מאמין שאולי זה משהו שדווקא ידליק אותו.
תמונה

where is the love?

הודעהעל ידי yarinsaky » 28 נובמבר 2011, 13:02

לא יודע, אסף. מה הטעם בלהביא סתם שחקן מאריס ? מז זה יוסיף לנו מקצועית סתם שחקנים בינוניים ?

אם אין כוונה להביא גארד ברמה שלא יביאו אף אחד וילחמו עם מה שיש עד סוף העונה. במילא בשנה הבאה מפרקים את העסק בקו האחורי, אז שיחסכו מזומנים.
אני במילא לא להוט אחרי פיינלפור השנה, אז לא נגיע. אבל לא צריך להוסיף שטויות על מה שכבר קורה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 28 נובמבר 2011, 13:04

asafb96 כתב:
קודי כתב:אסף, קודם נראה שיגיע לכאן רכז סביר ואז נדבר. אני מתקשה לראות את מכבי משלמת את המחיר הדרוש על מנת להנחית כאן מישהו כזה. בלי אחד כזה ברור גם לך לאן הקבוצה הזו הולכת.

אני מאמין שכן יבוא.
אתה מתקשה לראות? להזכיר לך כמה דברים "התקשת לראות", וקרו? במקומך לא הייתה מהמר על כלום..
אמרו שיגיע ככל הנראה עוד גארד, אני כרגע בוחר להאמין לזה, ולא למה "מה שנראה לך"
והכוונה ברכז סביר, זה לא בו מקאלב או דיאמנטידיס, אלא שחקן זול, כמו ההוא מאריס, או איזה פליט סביר (אם יהיה כזה).

מה בדיוק הטעם להוסיף לחבורת הרול פליירים הבלתי נגמרת שיש לנו עוד אחד כזה? מה זה יתן? ברור שאני לא מדבר על מקאלב או דיאמנטידיס אבל בין שני אלה לבין רכזים בינוניים שיש כמו זבל באירופה יש הרבה מאוד שחקנים.
קודי

הודעהעל ידי יוסי22 » 28 נובמבר 2011, 13:05

where is the love? כתב:הבעיה היא שכל הלחץ עכשיו על לנגפורד ואני חושש שכל פעולה שלו עכשיו תבחן בזכוכית מגדלת, אבל אני מאמין שאולי זה משהו שדווקא ידליק אותו.

לדעתי הרכב שלו ושל פאפס שמתפקד הרבה יותר כעושה משחק מאשר ספק נקודות להבדיל מפארמר ילך הרבה יותר טובה מאשר פארמר ולאנגפורד , ככה שלפחות בגזרה של לאנגפורד לדעתי מכבי רק תרוויח .

אני גם חושב שעם קו קידמי כמו של מכבי אפשר לקבל קצת הנחות בקו האחורי (שגם שנה שעברה לא היה מציאה גדולה חוץ מפארגו )ועם רכז סביר מכבי יכולה לרוץ רחוק , רק שבלאט ייצב קודם את העסק סביב פאפס ולאנגפורד , זה מבחינתי המפתח כרגע.
יוסי22

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־23 אורחים