פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: NBA 2011/12 - הפלייאוף כבר כאן

04 יוני 2012, 20:06

בוש כנראה יחזור למשחק הבא בסדרה.

04 יוני 2012, 20:13

asafb96 כתב:
jol9 כתב:
asafb96 כתב:
jol9 כתב:איזה יופי של סדרות גמר. 4 קבוצות בערך באותה הרמה, שיילכו ויכו אחת בשנייה עד הסוף. לא מן הנמנע שיהיו כאן 7 משחקים בשתי הסדרות.
חבל שלא יוצא לי לראות כמעט... :-(

אתה יכול להקליט... כל המשחקים של המזרח בESPN ושל המערב בספורט 5

וואי, איזה מטומטם אני.... :oops

תכלס, בשביל מה יש לי YES MAX???

:taunt
כל כך כיף לקום בבוקר ולראות את המשחקים האלה עם קפה ואיזה עוגה טובה. ולראות את לברון מפסיד, ועוד אחרי עוד פאשלה במאני טיים, זה בכלל בונוס ;)

בוקר.... הלילה אני מקליט בטוח!!!

04 יוני 2012, 20:19

איך לעזעזל שנה שנייה ברציפות הסנטר המוביל של קבוצה שרצה לאליפות הוא שחקן שלא היינו לוקחים למכבי כסנטר מחליף? מה נסגר עם ריילי?

04 יוני 2012, 20:33

הם היו צריכים להשקיע את הMLE בסנטר במקום לבזבז אותו על מילר לפני שנתיים ובאטיה בקיץ.

05 יוני 2012, 03:46

ניצחון של אוקלהומה בציפורניים כמו שצריך להיות במשחק 5 של גמר המערב

המשחק הזה גרם לי להבין סופית שאוקלהומה לא יגיעו לשום מקום עם ווסטברוק
הוא יבריק פה ושם אבל הבן אדם פשוט לא יודע את המקום שלו
בגללו דוראנט לא נוגע בכדור 35 דקות עד שסקוטי ברוקס נותן לו את ההוראה לזרוק בלי הכרה
הוא עושה מה שבא לו ואני יודעת שהוא צעיר אבל הוא צריך להבין מתי די

לרוק היה משפט ב-WWE שהוא היה אומר KNOW YOUR ROLE AND SHUT YOUR MOUTH..ווסטברוק צריך להפנים

05 יוני 2012, 07:54

רק אצלי הפורום הופיע בג'יבריש בשעות הבוקר?

אני שמח על הניצחון של אוקלהומה, הם הפייבוריטים שלי.
ווסטברוק פשוט חמור! אין מילה אחרת.
הוא פשוט שחקן טיפש.
יכולות מדהימות, אבל טיפש!

אני לא צופה אדוק של ה-NBA ככה שרק עכשיו עושה הכרות מעמיקה עם היכולות של דוראנט.
הוא פשוט מד-הים.
סופרמן.
באיזו קלילות הוא עושה את הסלים שלו.
גם אחלה מתראיין ועושה רושם של בחור נחמד וצנוע אז בכלל אני בעדו.

05 יוני 2012, 12:15

משחק אדיר ומלא תהפוכות, שנגמר בניצחון של הקבוצה הטובה יותר כנראה. קשה לי לראות עכשיו את הספרס מנצחים באוקלהומה.
ג'ינובילי אדיר, מזכיר לי כל פעם מחדש למה הוא אחד השחקנים האהובים עלי בכדורסל. גם דוראנט היה אדיר, אבל מעל כולם מי שעשה את נקודות המומנטום וגמר את המשחק הוא ג'יימס הארדן. הולך ומתברר כשחקן עצום.
כמו שאמרתי הרבה פעמים, ווסטברוק מטומטם, ואם אני הGM של אוקלהומה, אני פשוט בועט אותו משם. יש להם קבוצה כל כך איכותית, אבל הוא אשכרה דופק אותם. שחקן טיפש שמנסה כל הזמן לגנוב את ההצגה ולהוכיח שהוא לא פחות טוב מדוראנט

05 יוני 2012, 12:34

עם כל הכבוד ל"טמטום" של ווסטברוק, הוא והקבוצה שלו נמצאים מרחק ניצחון ביתי אחד מגמר הNBA כשהוא יושב על 21, 5, 5
ומוסיף 2 חטיפות ורק 2 איבודי כדור.
נראה לי לא כזה גרוע...

05 יוני 2012, 13:28

נכון, אבל עושה את זה באחוזים ממש לא טובים ומחזיק הרבה הרבה יותר מדי בכדור, ולוקח בכוח יותר מדי זריקות במקום לחפש את הסקורר הכי טוב בNBA היום.

05 יוני 2012, 13:33

jol9 כתב:עם כל הכבוד ל"טמטום" של ווסטברוק, הוא והקבוצה שלו נמצאים מרחק ניצחון ביתי אחד מגמר הNBA כשהוא יושב על 21, 5, 5
ומוסיף 2 חטיפות ורק 2 איבודי כדור.
נראה לי לא כזה גרוע...

צריך לראות את המשחקים כדי להבין. עזוב את האחוזים המזעזעים (35% מהשדה), הבן אדם פשוט יכול לקלוע ולקלוע, אבל אז יש רגעים שהוא פשוט משתולל ומחרב את המשחק. לוקח זריקות קשות מאוד, ומנסה לגנוב את ההצגה. הוא גם מכדרר המון ופשוט לא יודע לוותר על הכדור. יש כל כך הרבה התקפות שאתה פשוט רואה את דוראנט, הסקורר הטוב בליגה, עומד ומסתכל התקפות על גבי התקפות במשך דקות ואפילו רבעים ברציפות, שווסטברוק תוקע את ההתקפה, מכדרר 15-20 שניות, ואז זורק זריקה קשה/מאבד/מוסר לשחקן אחר שיקח זריקה בלתי אפשרית. הוא שחקן כל כך איכותי ומוכשר, אבל מאוד טיפש וחסר יציבות. הוא שחקן שיהיה אדיר, יסחוב אותך למעלה, ובמאני טיים יחרב לך את המשחק. לא אוהב אותו פשוט. לצד סקורר על כמו דוראנט, ושחקן יוצא מהכלל כמו הארדן, עם גבוהים מצוינים בהגנה אבל שלא יודעים לייצר לעצמם נקודות, ותלויים ברכז, אני חושב שלאוקלהומה עדיף רכז יותר רגוע ומנהל משחק. לדעתי אפשר לראות את זה בנתונים של פרקינס-סנטר הגנתי בעיקר, שצבירת הנקודות שלו תלוייה ברכז. הוא כמעט ולא מייצר לעצמו, כמעט כל הנקודות שלו תלויות באיך הרכז יפעיל אותו. לצד רונדו, בשנה האחרונה שלו לפני עונת הפציעות שלו, הוא היה שחקן של 10 נקודות ב60% מהשדה, כאמור בזכות רונדו שידע להפעיל אותו מצוין. לצד ווסטברוק השנה הוא עשה 5 נקודות ב49% מהשדה, ווסטברוק פשוט לא מנהל משחק, אלא חושב רק על עצמו.
נכון, הם כרגע בגמר פלייאוף עם יתרון, ובהחלט יכולים לקחת אליפות, אבל אני חושב שאוקלהומה, כמה שהיא נראית מצוין עכשיו, יכולה להיראות עוד יותר טוב עם רכז אמיתי וטוב. או שלפחות ייכנס לווסטברוק לראש שהוא קודם כל רכז, ויבין שדוראנט הוא הכוכב של הקבוצה. כי למסור הוא יודע, הוא רק צריך להבין מיהו ומה הוא צריך לעשות כדי שהקבוצה תהיה טובה יותר

05 יוני 2012, 13:48

בתור אחד שראה בערך 60-70 אחוז מהמשחקים של אוקלהומה העונה, אני יכול להגיד שהתקדמות שווסטברוק עשה במהלך העונה הזאת היא עצומה (ואני לא מת עליו בכלל). אפשר לראות במשחק 3 ו4 לא כל כך הלך לו אז הוא ניהל יפה מאוד את המשחק ונתן הגנה נהדרת עם המון לחימה. בעונה שעברה למי שזוכר בפלייאוף אין מצב שהוא היה מבין שזה לא היום שלו ומתרכז בדברים אחרים, העונה הוא עושה את זה (דרוש עוד שיפור אני לא אומר שלא), אבל ווסטבורק יחד עם דוראנט, הארדן ואיבקה הוא אבן יסוד בקבוצה.
יאללה אוקלהומה!

05 יוני 2012, 13:53

אגב, נאש חופשי בקיץ. יכול להיות מעניין אם יחתימו אותו לצד ווסטברוק, כי הוא בהחלט יכול לעזור להם. חסר להם רכז אמיתי, ווסטברוק הוא פשוט סקורר, ונאש שחקן שיכול לעזור המון בהפעלת הגבוהים, בניהול המשחק וגם בקליעה. יחד עם הארדן-ספאלושה-דוראנט זה יכול להיות קוו אחורי רצחני.
מה שמוזר בווסטברוק, זה שלפני שנתיים ושלוש שנים, הוא היה שחקן של יותר מ8 אסיסטים, והוא בהחלט נראה כמו רכז אמיתי וטוב בתחילת הקריירה, אבל פתאום משהו בו השתנה

05 יוני 2012, 14:10

ווסטברוק עשה מאמץ גדול לחרב את המשחק - רואה שזה לא הערב שלו ובכל זאת מתעקש לזרוק (הכי הרבה מכל השחקנים על המגרש) זריקות קשות בתוספת לאיבודים מטופשים (6). למזלם דוראנט והארדן היו שם כדי לנצח את המשחק.
בספרס מאנו היה בערב ענק אבל פשוט לא קיבל מספיק עזרה. פארקר די בינוני במשחקים האחרונים.

05 יוני 2012, 15:44

asafb96 כתב:אגב, נאש חופשי בקיץ. יכול להיות מעניין אם יחתימו אותו לצד ווסטברוק, כי הוא בהחלט יכול לעזור להם. חסר להם רכז אמיתי, ווסטברוק הוא פשוט סקורר, ונאש שחקן שיכול לעזור המון בהפעלת הגבוהים, בניהול המשחק וגם בקליעה. יחד עם הארדן-ספאלושה-דוראנט זה יכול להיות קוו אחורי רצחני.
מה שמוזר בווסטברוק, זה שלפני שנתיים ושלוש שנים, הוא היה שחקן של יותר מ8 אסיסטים, והוא בהחלט נראה כמו רכז אמיתי וטוב בתחילת הקריירה, אבל פתאום משהו בו השתנה

נראה לי שמיאמי ילכו עליו..

05 יוני 2012, 16:14

יש דרך בה אני אוכל לראות את המשחקים שהיו דרך האינטרנט?

05 יוני 2012, 17:20

אפשר להוריד מפה: http://bt.davka.info/

05 יוני 2012, 18:10

LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:אגב, נאש חופשי בקיץ. יכול להיות מעניין אם יחתימו אותו לצד ווסטברוק, כי הוא בהחלט יכול לעזור להם. חסר להם רכז אמיתי, ווסטברוק הוא פשוט סקורר, ונאש שחקן שיכול לעזור המון בהפעלת הגבוהים, בניהול המשחק וגם בקליעה. יחד עם הארדן-ספאלושה-דוראנט זה יכול להיות קוו אחורי רצחני.

נראה לי שמיאמי ילכו עליו..

כן, נראה שמיאמי היו שמחים להביא אותו. גם בג'ייסון טרי אני חושב שנאמר שהם מעוניינים. הוא יכול להיות נכס לכל קבוצה שהולכת לאליפות

05 יוני 2012, 18:43

misha כתב:אפשר להוריד מפה: http://bt.davka.info/

תודה,איזה משחק מהפלייאוף שיש עכשיו(מזרח ומערב)כדאי לי לראות?(אני מניח שסאן אנטוניו-אוקלהומה השאלה איזה?)
נערך לאחרונה על ידי rc4991 בתאריך 05 יוני 2012, 19:06, נערך פעם אחת בסך הכל.

05 יוני 2012, 18:53

לדעתי, משחק 2 של שתי הסדרות הם המשחקים הכי טובים עד עכשיו. או המשחק האחרון של המערב למרות מחצית ראשונה ברמה נמוכה.

05 יוני 2012, 19:20

אני אהבתי את משחק מספר 4 של המערב אבל זה רק אם לא אכפת לך לראות את סן אנטוניו מפסידה
נושא נעול