jol9 כתב:דווקא זה יכול להיות הגימיק שפדרמן חיכה לו... גם יכול להציל את העונה הזאת, גם מגנט למנויים לעונה הבאה...
מי יודע.
נראה לך שהוא יסלח לפארגו?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:דווקא זה יכול להיות הגימיק שפדרמן חיכה לו... גם יכול להציל את העונה הזאת, גם מגנט למנויים לעונה הבאה...
מי יודע.
felix_r כתב:jol9 כתב:דווקא זה יכול להיות הגימיק שפדרמן חיכה לו... גם יכול להציל את העונה הזאת, גם מגנט למנויים לעונה הבאה...
מי יודע.
felix_r כתב:jol9 כתב:דווקא זה יכול להיות הגימיק שפדרמן חיכה לו... גם יכול להציל את העונה הזאת, גם מגנט למנויים לעונה הבאה...
מי יודע.
גל גל כתב:לפחותץ שיהיה סיכום לשנה הבאה
עידן כתב:גל גל כתב:לפחותץ שיהיה סיכום לשנה הבאה
ועל זה נאמר - אשרי המאמין
yzafrir כתב:פארגו למכבי זה חלום . זה בדיוק הגוטו גאיי שחסר לנו .
אם יסכים לחתום לשנתיים וחצי עם סעיף שיחרור רק אחרי העונה הבאה מכבי יכולה רק להרוויח מיזה .
לגבי כיבוד ההסכם של פארגו , כמו במקרה אוחיון צריך לנסח את החוזה בצורה ברורה כדי שלא יווצר מצב שהסוכן של השחקן יבלבל אותו .
אני עד היום טוען שאם לא השביתה שגרמה לקבוצות בNBA לעכב את כל הנושא של מומ' עם שחקנים על חוזה הוא היה מוצא חוזה עד תאריך הדד ליין שלו . סך הכל בניגוד לאוחיון למשל הוא הלך אחרי האתגר המקצועי והחלום ולא אחרי הכסף .
לי בתור אוהד אין כעס עליו ובטח שלא כמו על אוחיון בקיץ שכבר הספקתי מזמן לסלוח לו .
לא הייתם רוצים פה את פארגו במקום לוגן ?
misha כתב:אהבתי איך המאמן לא מתבלבל אפילו לשנייה ומיד מוסר לשחקן בפינה, שגם קלע.
misha כתב:בראד אולסון חתם בבארסה לשנתיים וחצי.
felix_r כתב:misha כתב:אהבתי איך המאמן לא מתבלבל אפילו לשנייה ומיד מוסר לשחקן בפינה, שגם קלע.
כן, מה המאמן חשב? שאולי השופט לא ישים לב?![]()
דווקא מי שנראה קצת המום זה צ'אק איידסון,
שכאילו שאול את השופט: מה זה היה?
kubachrick כתב:felix_r כתב:misha כתב:אהבתי איך המאמן לא מתבלבל אפילו לשנייה ומיד מוסר לשחקן בפינה, שגם קלע.
נראה לי שפשוט יש לו חוש הומור מפותח.
בכל מקרה זה המאמן של הקבוצה שמסרה לו ?
kubachrick כתב:felix_r כתב:misha כתב:אהבתי איך המאמן לא מתבלבל אפילו לשנייה ומיד מוסר לשחקן בפינה, שגם קלע.
נראה לי שפשוט יש לו חוש הומור מפותח.
בכל מקרה זה המאמן של הקבוצה שמסרה לו ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: toja27 ו־14 אורחים