12 יוני 2013, 18:38
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:בנוסף, אם נבחן את הסגל של מכבי אז נגלה שהוא לא באמת שופע בשחקנים שהם "2 רמות מעל הליגה". היחידים שאני יכול לומר עליהם שהם באמת ברמה גבוהה יותר מהליגה - שון ג'יימס, ליאור אליהו (כשהוא בכושר טוב) ודווין סמית'.
כל השאר בכיף היו יכולים לשחק בגליל עליון או אילת ואף אחד לא היה מרים גבה.
וואלה. אין ספק שמדלי, שהיה בחמישיית העונה של היורוקאפ, יכול לשחק בגליל עליון. גם היקמן( שאני מתעב), שנותן מספרים מצויינים ביורוליג, יכול למצוא את עצמו בגליל עונה הבאה. לוגאן בכלל, שחקן שעבר בקאחה ובפאו, ללא ספק ימצא את עצמו בקרוב מאוד בנס ציונה.
חאלס. לבלאט לא מגיעות שום הנחות כזה מגיע לליגה.
12 יוני 2013, 18:40
12 יוני 2013, 18:45
rc4991 כתב:אוי ואבוי להנהלה אם הם הולכים להפיל את האשמה על בלאט
חבורת חוצפנים שמכתיבה לו הכל ולא נותנת לו לבנות קבוצה נורמלית ובסוף הם יאשימו את בלאט?
אור,אתה באמת תחליט אם בלאט ישאר על סמך משחק אחד?
אני מסכים שמכבי עדיין יותר טובה מהליגה(אם כי לא בהרבה)אבל זה בהחלט משהו שראינו העונה (והנפילות שהיו לנו במהלכה היו בגלל שמכבי השנה כל כך חלשה)
12 יוני 2013, 19:02
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:אוי ואבוי להנהלה אם הם הולכים להפיל את האשמה על בלאט
חבורת חוצפנים שמכתיבה לו הכל ולא נותנת לו לבנות קבוצה נורמלית ובסוף הם יאשימו את בלאט?
אור,אתה באמת תחליט אם בלאט ישאר על סמך משחק אחד?
אני מסכים שמכבי עדיין יותר טובה מהליגה(אם כי לא בהרבה)אבל זה בהחלט משהו שראינו העונה (והנפילות שהיו לנו במהלכה היו בגלל שמכבי השנה כל כך חלשה)
אם לא היייתי בטוח שהמחליף שלו יהיה גודס אז יכול להיות שכן. צביקה פוטר אחרי איבוד האליפות, לקבוצה הרבה יותר טובה מחיפה, ואחרי שהוא עשה גמר יורוליג. למה לבלאט מגיע יותר קרדיט? בכל מקרה, גם אם אני לא חושב שצריך לפטר אותו בגלל הפסד במשחק אחד, זה לא פוטר אותו מאשמה על אובדן אליפות לקבוצה פחות טובה.
אני לא מאמין שאתם באמת חושבים שהשחקנים שהגיעו לפה לא הרבה יותר טובים משאר השחקנים בליגה. זה כאילו לא משנה מה יקרה, בלאט הוא חסין מבחינתכם. יש פה אנשים, שאי אפשר להוציא מהם אפילו מילת ביקורת אחת על בלאט.
גם הקבוצה ה"לא נורמאלית" הזאת, צריכה לקחת פה אליפות בהליכה.
12 יוני 2013, 19:06
12 יוני 2013, 19:09
Holiday_Armadillo כתב:הפיטורים של צביקה לא היו בגלל האליפות
הפיטורים של פיני לא היו בגלל האליפות
וגם הפיטורים של בלאט (אם וכאשר)לא יהיו בגלל אליפות
אליפות היא רק תירוץ
12 יוני 2013, 19:58
13 יוני 2013, 18:14