ההכנות לעונה הבאה - התחילה עונת המלפפונים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ההכנות לעונה הבאה - התחילה עונת המלפפונים

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 09 יוני 2014, 14:07

שמואל1 כתב:אל תשכחו שדונטה כבר בן 31, ממש לא ילד.
אני מתקשה לראות אותו הופך לשחקן יורוליג לגיטימי בקבוצה מובילה כמו מכבי בשלב הזה של הקריירה.
עניין הקליעה מאוד בעייתי. ביורוליג השומרים הרבה יותר אגרסיביים ואתלטיים, ומתחת לסל מחכים טומיצ'ים, בורוסיסים ופליפה רייסים. יהיה לו הרבה יותר קשה.
מה שכן- בליגה הישראלית הוא בלתי עציר.

פעם הראשונה אני מסכים עם שמואל . מה לעשות שבסגנון המשחק שלו הוא יצא תוך 20 דק' עם 5 עבירות כולם בהתקפה , שאם וכאשר יהיה במכבי שופטים כמו אסטירון וגילי כהן ישרקו לו גם כל עבירות שהוא עושה .....כמו ששורקים לבסופו לדוגמה .
תראו את הסתתיסטיקה שלו ביול"ב במיוחד בשלב השני :
http://www.eurocupbasketball.com/eurocu ... code=U2013
חוץ ממשחקי מול סיינה שהשנה לדומה לכלום ומשחק אחד מול נומבורג בבית בין אדם עשה 11 נק'.
סטטיסטיקה בליגה ישראלית פחוט מעניינת . עבדה שאת דנקן רוצים להחתים קבוצות מאירופה ואליו שטיקה
טיקי חוזר

הודעהעל ידי rc4991 » 09 יוני 2014, 15:25

er79 כתב:שהוא אומר הסגנון של מכבי הוא מתכוון לסגנון של בלאט, ולא ידוע אם בלאט ממשיך. בלאט לא מת על סגנון משחק של שחקנים כמו דונטה שמשחקים בסגנון איטי וחפירות עם הגב לסל, הוא אוהב משחק ריצות מהיר של פורוודים זריזים ואתלטיים, עדיפות גם לקלעים טובים. רק סופו הוא היוצא מן הכלל, אבל הוא משחק כסנטר בתוך הצבע, למטרות מיוחדות שבלאט כן משתמש בהן.

הוא ממש לא איטי,הוא חפר מתחת לסל כי זה היה ממש יעל אבל הוא גם יכול להריץ לך התקפות מהירות (ועוד מעמדה4)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 09 יוני 2014, 15:31

הוא התמודד אתמול בצורה מדהימה אם בלו וסמית שהם שומרים נהדרים
הוא לקח את בלו ששומר נהדר בפוסט פעם אחר פעם עד לסל וזה הרגיש כאילו היה עוד סופו על המגרש

גם בהגנה הוא נהדר והוא פיזי יותר מבלו וסמית ובהחלט מסוגל לשמור על פאוור פורוורדים ביורוליג
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 09 יוני 2014, 15:36

rc4991 כתב:הוא התמודד אתמול בצורה מדהימה אם בלו וסמית שהם שומרים נהדרים
הוא לקח את בלו ששומר נהדר בפוסט פעם אחר פעם עד לסל וזה הרגיש כאילו היה עוד סופו על המגרש

גם בהגנה הוא נהדר והוא פיזי יותר מבלו וסמית ובהחלט מסוגל לשמור על פאוור פורוורדים ביורוליג

בלו שחקן הגנה טוב רק מול שחקנים מסוימים. מול מספרי ארבע כבדים הוא מסתדר מצויין (עיין ערך ניקולה מירוטיץ') אבל קשה לו הרבה יותר להתמודד עם פורוורדים אתלטיים.
עוד בעיה שיש לי עם דונטה, מעבר לגיל ולקליעה- יש לו אופי בעייתי. אם הוא לא יסתדר עם המאמן של מכבי, הוא לא ישקיע ואפילו יגרום נזק. רק בתחילת העונה כמעט זרקו אותו מהקבוצה אחרי שיצא נגד ההנהלה ששיחררה את אחד השחקנים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי משה » 09 יוני 2014, 17:39

דווקא שחקנים ששלטו בליגה הישראלית בקבוצות אחרות לא עוררין הצליחו יפה מאוד במכבי (שון ג'ימס, טרנס מוריס, פארגו ופרקינס). אילו שחקנים שהיו שחקני ליגת העל טובים אבל לא אדירים כמו סימונס, וויליאמס, מגי וכו' לא הצליחו. ברור שיש כאן הימור עם דונטה סמית, אבל הוא שייך מבחינת איכויות שהוא יכול לתת לקבוצה הראשונה ולכן ההסתברות שלו להצליח במכבי לדעתי הם גבוהים.
משה

הודעהעל ידי שמואל1 » 09 יוני 2014, 17:42

משה כתב:דווקא שחקנים ששלטו בליגה הישראלית בקבוצות אחרות לא עוררין הצליחו יפה מאוד במכבי (שון ג'ימס, טרנס מוריס, פארגו ופרקינס). אילו שחקנים שהיו שחקני ליגת העל טובים אבל לא אדירים כמו סימונס, וויליאמס, מגי וכו' לא הצליחו. ברור שיש כאן הימור עם דונטה סמית, אבל הוא שייך מבחינת איכויות שהוא יכול לתת לקבוצה הראשונה ולכן ההסתברות שלו להצליח במכבי לדעתי הם גבוהים.

דווקא סימונס וג'ייסון ווליאמס היו לא פחות דומיננטים בליגה משון ג'יימס , פארגו ופרקינס.
סימונס, לדוגמה, הגיע למכבי אחרי 2 עונות של 20 נקודות למשחק ואליפות וחלק ראו אותו כאנתוני פארקר הבא.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 09 יוני 2014, 17:49

מבחינת כוח פיזי הוא ממש מזכיר את אלן אנדרסון ואת פיג'יי טאקר (למרות שהוא היה בחולון אהבתי את הסגנון שלו)
הוא אתמול חפר הרבה באותיות כי פרנקו ניסה לנצל אותו שם (כמו שמכבי ניסתה לקחת את מורן לפוסטאפ בכל הזדמנות בערך...), אבל היה מדהים לראות אותו גם מוביל כדור במתפרצת (וצועק על רנדל שיחתוך במהלך שנגמר בסל ועבירה...). מסכים שהרבה מהמסירות שלו נגמרו באיבודים הרבה בגלל המקבלים ולאו דווקא בגלל המסירה...

צריך לזכור שהוא היה קצת בעייתי (מבחינת אופי) בתחילת שנה... ומכבי נוטה להביא שחקנים שהם ילדים טובים.

בכל מקרה מקצועית יש לו מקום, אבל זה תלוי גם איך יבנו את שאר הקבוצה (נוטה להסכים שאנחנו נצטרך 4 שקולע טוב מבחוץ..)
מקובי

הודעהעל ידי felix_r » 09 יוני 2014, 18:07

מקובי כתב:מבחינת כוח פיזי הוא ממש מזכיר את אלן אנדרסון ואת פיג'יי טאקר (למרות שהוא היה בחולון אהבתי את הסגנון שלו)
הוא אתמול חפר הרבה באותיות כי פרנקו ניסה לנצל אותו שם (כמו שמכבי ניסתה לקחת את מורן לפוסטאפ בכל הזדמנות בערך...), אבל היה מדהים לראות אותו גם מוביל כדור במתפרצת (וצועק על רנדל שיחתוך במהלך שנגמר בסל ועבירה...). מסכים שהרבה מהמסירות שלו נגמרו באיבודים הרבה בגלל המקבלים ולאו דווקא בגלל המסירה...

צריך לזכור שהוא היה קצת בעייתי (מבחינת אופי) בתחילת שנה... ומכבי נוטה להביא שחקנים שהם ילדים טובים.

בכל מקרה מקצועית יש לו מקום, אבל זה תלוי גם איך יבנו את שאר הקבוצה (נוטה להסכים שאנחנו נצטרך 4 שקולע טוב מבחוץ..)

הוא חפר לרוב על לאנדסברג, שבגלל חסרונו של אוחיון קיבל אתמול 30 דקות, וזו לא חוכמה גדולה לחפור על לאנדסברג.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 09 יוני 2014, 18:11

על בעית הגיל של סמית דיברתי עוד עונה שעברה כשהוזכר לעמדה 3 בהשוואה להופסון וכבר אז אמרתי שאני מעדיף את הופסון בגלל עניין הגיל . אבל כשמדברים עליו לעמדה 4 אז זה סיפור אחר כי עניין הגיל פחות קריטי ....בכלל הוא קצת שינה סגנון משחק הופך יותר ל-4 מאשר -3 . קצת מזכיר לי את השינוי שעבר דבון ג'פרסון ו אפילו בלו שהתחיל כ-3....
אגב אם בלו עוזב אז כנראה שצריך שני שחקנים לעמדה 4 וסמית' ורנדל יכולים להתאים לדעתי...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 09 יוני 2014, 21:08

אני חושב שאני היחיד פה או בין היחידים שחושב כך אבל ... אני מאוד מקווה שמכבי תנסה באמת להשאיר את היקמן אחד האנדרייטדים הגדולים בתולדות מכבי ווינר גדול שחקן של מאני טיים ואחלה שחקן .

נכון שלפעמים הוא יכול להוציא אותך משלוותך אבל זה ממש לא פייר לספור לו רק את המינוסים ולבטל את הפלוסים , זה אומנם מצית את הדמיון ונחמד לחפש מחליפים אבל הרצון הלא מובן הזה לוותר על שחקן כזה בקלות ולבטל אותו קצת לא מובן לי .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי חנו'ש » 09 יוני 2014, 21:50

מקאדו 3 כתב:אני חושב שאני היחיד פה או בין היחידים שחושב כך אבל ... אני מאוד מקווה שמכבי תנסה באמת להשאיר את היקמן אחד האנדרייטדים הגדולים בתולדות מכבי ווינר גדול שחקן של מאני טיים ואחלה שחקן .

נכון שלפעמים הוא יכול להוציא אותך משלוותך אבל זה ממש לא פייר לספור לו רק את המינוסים ולבטל את הפלוסים , זה אומנם מצית את הדמיון ונחמד לחפש מחליפים אבל הרצון הלא מובן הזה לוותר על שחקן כזה בקלות ולבטל אותו קצת לא מובן לי .

אני מבינה מאיפה זה בא.
בסה"כ הוא שחקן טוב, ואחלה גבר, והוא באמת ווינר.
אני אישית לא מצליחה להתחבר אליו, אפילו עכשיו.
יש לי רק כבוד והערכה, אבל לא מצליחה להתחבר.
אתה צודק לגבי המינוסים שלו שקצת מעלימים את הפלוסים (ויש הרבה כאלה), אבל לי אישית, שכל והבנת משחק זה מרכיב חשוב מאוד בעיניי, וכשיש שחקן עם כל כך מעט מזה, זה קצת מרגיז אותי.
חבל שהחיסרון המרכזי שלו, הוא דווקא באספקט שבעיניי הוא קריטי, אחרת לגמרי הייתי איתך ברצון להשאיר אותו.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 יוני 2014, 22:05

די חנוש.
"יש לי רק כבוד והערכה"? זה הרי לא נכון.

עדיין מדובר בזונת סטטיסטיקה שלא תורם(במקרה הטוב) למשחק הקבוצתי בשום צורה. הוא סקורר טוב. זה הכל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 09 יוני 2014, 22:22

גם סקורר טוב הוא לא.
רוב הזמן הוא מיידה אבנים מחוץ לקשת, והסיומת שלו בחדירה מאוד לא יציבה.
מילא שחקן טיפש, לא אחראי ואוגואיסט- אבל הוא גם לא סקורר יציב.
אין בשחקן הזה שום יתרון, שום תרומה. כתם שחור לדורות במכבי.
במחשבה שנייה הוא כן תורם, אבל ליריבה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 09 יוני 2014, 22:27

MTA2311 כתב:די חנוש.

עדיין מדובר בזונת סטטיסטיקה שלא תורם(במקרה הטוב) למשחק הקבוצתי בשום צורה. הוא סקורר טוב. זה הכל.

תראה, אני לא מתכחשת לזה שאף פעם לא אהבתי אותו, אבל כמו ששיניתי את דעתי על רייס מן הקצה אל הקצה, כך גם היקמן בסה"כ התחיל להתחבב עליי (זכיה בגביע אירופה יכול לעשות את זה...)
עדיין אני לא חושבת שהוא צריך להישאר, אבל הפסקתי לזלזל בו - בסופו של דבר, הוא כן שחקן טוב.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 09 יוני 2014, 22:43

תראה שוב כמה חשוב ותורם הוא היה משלב ההצלבה פיינל פור אירופי ונגד אילת , אבל מה זה חשוב הרי תמשיך לחזור על המנטרות שלך בלי קשר למציאות כי ככה אתה כותב מהיום שהגיע למכבי אז למה לתת לעובדות לקלקל ?

מותר לא לאהוב שחקן ולמען האמת הוא לא מהשחקנים האהובים עליי בתולדות מכבי , אבל מה לעשות שבמני טיים של העונה הוא התגלה כווינר גדול וכאחד שלא מפחד לקחת אחריות , אני לא חושב כמוך שמכבי תמצא שחקן יותר טוב בסכומים שהיא מוכנה להוציא אלה אם גם אתה חושב שאיזה ' זונת סטטיסטיקה ' מהחולדות עדיפה על שחקן שהופיע למני טיים של המני טיים באלופת אירופה .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 09 יוני 2014, 22:47

חנו'ש כתב:

תראה, אני לא מתכחשת לזה שאף פעם לא אהבתי אותו, אבל כמו ששיניתי את דעתי על רייס מן הקצה אל הקצה, כך גם היקמן בסה"כ התחיל להתחבב עליי (זכיה בגביע אירופה יכול לעשות את זה...)
עדיין אני לא חושבת שהוא צריך להישאר, אבל הפסקתי לזלזל בו - בסופו של דבר, הוא כן שחקן טוב.

אם בסופו של דבר הוא כן שחקן טוב אז למה את לא חושבת שהוא צריך להישאר ? כי מכבי בשקל וחצי תביא שחקן יותר טוב ? באמת שאני לא מבין את היחס כלפיי היקמן , סורי .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי חנו'ש » 09 יוני 2014, 23:22

מקאדו 3 כתב:
חנו'ש כתב:

אם בסופו של דבר הוא כן שחקן טוב אז למה את לא חושבת שהוא צריך להישאר ? כי מכבי בשקל וחצי תביא שחקן יותר טוב ? באמת שאני לא מבין את היחס כלפיי היקמן , סורי .

כבר הסברתי למה.
ויכול להיות שאתה צודק ומי שיגיע במקומו בשקל וחצי, לא יהיה יותר טוב.
אני מקווה שלפחות הוא יהיה פחות טיפש....
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Maccabikid » 09 יוני 2014, 23:26

אם היקמן יישאר זה לא יהיה תמורת סכום נמוך במיוחד כך שהמחליף שלו, לפחות תאורטית יבוא גם הוא בסכום לא נמוך, סכום כזה שאפשר להביא בו שחקן טוב ואיכותי מהיקמן.
Maccabikid

הודעהעל ידי er79 » 09 יוני 2014, 23:56

rc4991 כתב:
er79 כתב:שהוא אומר הסגנון של מכבי הוא מתכוון לסגנון של בלאט, ולא ידוע אם בלאט ממשיך. בלאט לא מת על סגנון משחק של שחקנים כמו דונטה שמשחקים בסגנון איטי וחפירות עם הגב לסל, הוא אוהב משחק ריצות מהיר של פורוודים זריזים ואתלטיים, עדיפות גם לקלעים טובים. רק סופו הוא היוצא מן הכלל, אבל הוא משחק כסנטר בתוך הצבע, למטרות מיוחדות שבלאט כן משתמש בהן.

הוא ממש לא איטי,הוא חפר מתחת לסל כי זה היה ממש יעל אבל הוא גם יכול להריץ לך התקפות מהירות (ועוד מעמדה4)

איטי להחריד, במיוחד לעומת פורוורדים בסגנון שבלאט אוהב
er79

הודעהעל ידי משה » 10 יוני 2014, 00:58

er79 כתב:
rc4991 כתב:

איטי להחריד, במיוחד לעומת פורוורדים בסגנון שבלאט אוהב

על מה אתה מדבר? דונטה סמית כשחקן בעמדה 4 הוא איטי? הוא נייד ומוביל כדור ומתפרצות כמו שחקן בעמדה 2.
משה

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־6 אורחים