30 יוני 2014, 20:44
roy1000 כתב:Holiday_Armadillo כתב:cannon כתב:מרקו באניץ מועמד למכבי לפי יורוהופס
ולפי וואלה הוא מועמד למגדל
נראה לי שאפשר להגיד באופן סופי שמכבי ומגדל מתחרות על אותם השחקנים בדיוק. פעם ראשונה זה צרוף מקרים, פעם שניה זה כבר מוזר, אבל פעם שלישית זה כבר עובדה.
30 יוני 2014, 20:46
Holiday_Armadillo כתב:ופעם רביעית יכול להיות שהוא בכלל לא מועמד
30 יוני 2014, 20:49
30 יוני 2014, 20:50
שמואל1 כתב:יוסי22 כתב:שמאול מה יהיה בעתיד אנחנו עוד נראה , כמו שאומרים נחיה ונראה .
אם אני אזכור אני אקפיץ לך את השרשור הזה כשמכבי יסיימו לבמות את הסגל ונראה כמה כסף הושקע נטו בעמדות הנ"ל.
בכל מקרה רד מהקשקוש של המנויים , ההיכל יהיה סולד אאוט בכל מקרה וגם אתה יודע את זה .
זה מה שעצוב.
לנו, האוהדים, יש את הכוח להשפיע על פדרמן אם נצביע ברגליים ולא נחדש מנויים עד שתבנה פה קבוצה ראויה.
אבל האוהדים הם כמו עדר, ממשיכים לשלם את המנויים היקרים ביותר באירופה, בעוד ההנהלה צוחקת לנו בפנים.
30 יוני 2014, 20:50
Holiday_Armadillo כתב:roy1000 כתב:Holiday_Armadillo כתב:cannon כתב:מרקו באניץ מועמד למכבי לפי יורוהופס
נראה לי שאפשר להגיד באופן סופי שמכבי ומגדל מתחרות על אותם השחקנים בדיוק. פעם ראשונה זה צרוף מקרים, פעם שניה זה כבר מוזר, אבל פעם שלישית זה כבר עובדה.
ופעם רביעית יכול להיות שהוא בכלל לא מועמד
30 יוני 2014, 20:51
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:roy1000 כתב:Holiday_Armadillo כתב:cannon כתב:מרקו באניץ מועמד למכבי לפי יורוהופס
ופעם רביעית יכול להיות שהוא בכלל לא מועמד
ומתי גלידה? ?
30 יוני 2014, 20:56
חנו'ש כתב:ומתי גלידה? ?
30 יוני 2014, 20:57
מקובי כתב:שמואל1 כתב:יוסי22 כתב:שמאול מה יהיה בעתיד אנחנו עוד נראה , כמו שאומרים נחיה ונראה .
אם אני אזכור אני אקפיץ לך את השרשור הזה כשמכבי יסיימו לבמות את הסגל ונראה כמה כסף הושקע נטו בעמדות הנ"ל.
בכל מקרה רד מהקשקוש של המנויים , ההיכל יהיה סולד אאוט בכל מקרה וגם אתה יודע את זה .
זה מה שעצוב.
לנו, האוהדים, יש את הכוח להשפיע על פדרמן אם נצביע ברגליים ולא נחדש מנויים עד שתבנה פה קבוצה ראויה.
אבל האוהדים הם כמו עדר, ממשיכים לשלם את המנויים היקרים ביותר באירופה, בעוד ההנהלה צוחקת לנו בפנים.
מדהים אותי שאתה ממשיך עם המנטרה הזו.
מדהים אותי שאתה אומר לאנשים מה לעשות עם הכסף שלהם.
אולי כדאי שתתעסק בדברים שלך ואל תגיד לאנשים אם לעשות מנוי או לא.
אה, ואני גאה להיות פראייר אם אני קונה מנוי לקבוצה שאני אוהב.
אחרי ששנה שעברה אמרת את אותו הדבר הייתי בטוח שתלמד את הלקח ותסתום את הפה לשם שינוי (אני לא צריך להזכיר לך מה היה השנה נכון?)
מכבי יותר גדולה מכל שחקן.
30 יוני 2014, 21:00
30 יוני 2014, 21:04
הייתי שמח לשמוע ממך מדי פעם גם דברים קצת יותר קונקרטיים מ"מכבי גדולה מכל שחקן".
סביר מבחינתך ש3 שחקני חמישייה עוזבים את מכבי אחרי שזכו באליפות אירופה?
30 יוני 2014, 21:04
30 יוני 2014, 21:07
יוסי22 כתב:את הצחוק הייתי משאיר ליום שבו הסגל יושלם , התאריך היום הוא 30/6/2014 למי ששכח .. אנחנו עוד לא באוקטובר ואפשר להרגיע עם הלחץ .
אומנם שאלת את מקובי אבל מענין מה אתה רוצה באופן קונקרטי חוץ מסיסמאות על 3 שחקנים שעזבו .
אחד פרש , אחד מקבל חוזה מופרך שלמכבי אסור להתקרב אליו ואת השלישי אתה בכלל שונא ...
30 יוני 2014, 21:07
MTA2311 כתב:"טייריס רייס הודיע היום רשמית למכבי אלקטרה ת"א כי הוא מנצל את סעיף היציאה שלו מהחוזה. מכבי מודה לטייריס על עונה חלומית שהסתיימה בזכייה בכל התארים האפשריים, ומאחלת לו הצלחה בהמשך.
ברצוננו להבהיר כי מכבי אלקטרה ת"א הייתה ערוכה לסיטואציה הזו, וכי כבר קיימים מספר מועמדים איכותיים ביותר להחליפו. אנו משוכנעים שההחתמות הקרובות שלנו יעזרו לנו להמשיך להיות בטופ האירופי."
קצת צחקתי כשקראתי את זה.
30 יוני 2014, 21:16
30 יוני 2014, 21:17
er79 כתב:איזה הזוי באינטרבסקט כותב שפרמאר הוא המועמד המוביל של מכבי, והם מנהלים איתו שיחות מזה כמה ימים
30 יוני 2014, 21:17
30 יוני 2014, 21:18
er79 כתב:איזה הזוי באינטרבסקט כותב שפרמאר הוא המועמד המוביל של מכבי, והם מנהלים איתו שיחות מזה כמה ימים
30 יוני 2014, 21:20
MTA2311 כתב:er79 כתב:איזה הזוי באינטרבסקט כותב שפרמאר הוא המועמד המוביל של מכבי, והם מנהלים איתו שיחות מזה כמה ימים
אי פעם משהו שנכתב באינטרבאסקט קרה?
בכל מקרה, הלוואי.