פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים הרשמי V2- רייס חתם רשמית בחימקי

30 יוני 2014, 20:44

roy1000 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
cannon כתב:מרקו באניץ מועמד למכבי לפי יורוהופס

ולפי וואלה הוא מועמד למגדל

נראה לי שאפשר להגיד באופן סופי שמכבי ומגדל מתחרות על אותם השחקנים בדיוק. פעם ראשונה זה צרוף מקרים, פעם שניה זה כבר מוזר, אבל פעם שלישית זה כבר עובדה.

ופעם רביעית יכול להיות שהוא בכלל לא מועמד

30 יוני 2014, 20:46

Holiday_Armadillo כתב:ופעם רביעית יכול להיות שהוא בכלל לא מועמד

אפשר לספור על יד אחת את מספר הפעמים ששחקן זר מסויים היה מועמד למכבי ועוד קבוצה בארץ (גם אם רק בעיתון). העונה זה כבר 3 ומעלה.

30 יוני 2014, 20:49

לא נמאס לניקולה כל הזמן לדחוף לנו קרואטים לפרצוף? זה לא עבד פעמיים, זה גם לא יעבוד פעם שלישית. זה השחקן ה"איכותי" שמכבי דיברו עליו?

Re: ת'רד המלפפונים הרשמי V2- רייס סיכם בחימקי

30 יוני 2014, 20:50

שמואל1 כתב:
יוסי22 כתב:שמאול מה יהיה בעתיד אנחנו עוד נראה , כמו שאומרים נחיה ונראה .

אם אני אזכור אני אקפיץ לך את השרשור הזה כשמכבי יסיימו לבמות את הסגל ונראה כמה כסף הושקע נטו בעמדות הנ"ל.

בכל מקרה רד מהקשקוש של המנויים , ההיכל יהיה סולד אאוט בכל מקרה וגם אתה יודע את זה .

זה מה שעצוב.
לנו, האוהדים, יש את הכוח להשפיע על פדרמן אם נצביע ברגליים ולא נחדש מנויים עד שתבנה פה קבוצה ראויה.
אבל האוהדים הם כמו עדר, ממשיכים לשלם את המנויים היקרים ביותר באירופה, בעוד ההנהלה צוחקת לנו בפנים.

מדהים אותי שאתה ממשיך עם המנטרה הזו.
מדהים אותי שאתה אומר לאנשים מה לעשות עם הכסף שלהם.

אולי כדאי שתתעסק בדברים שלך ואל תגיד לאנשים אם לעשות מנוי או לא.
אה, ואני גאה להיות פראייר אם אני קונה מנוי לקבוצה שאני אוהב.

אחרי ששנה שעברה אמרת את אותו הדבר הייתי בטוח שתלמד את הלקח ותסתום את הפה לשם שינוי (אני לא צריך להזכיר לך מה היה השנה נכון?)

מכבי יותר גדולה מכל שחקן.

30 יוני 2014, 20:50

Holiday_Armadillo כתב:
roy1000 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

נראה לי שאפשר להגיד באופן סופי שמכבי ומגדל מתחרות על אותם השחקנים בדיוק. פעם ראשונה זה צרוף מקרים, פעם שניה זה כבר מוזר, אבל פעם שלישית זה כבר עובדה.

ומתי גלידה? ? :oops

30 יוני 2014, 20:51

חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
roy1000 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

ומתי גלידה? ? :oops

כשהמחירים יפסיקו להיות בשמיים
ולמה אי אפשר למצוא קוקילידה יותר?!

30 יוני 2014, 20:56

חנו'ש כתב:ומתי גלידה? ? :oops

המשפט פעם שלישית גלידה הוא אחד המשפטים המביכים ביותר שאי פעם נאמרו ושרק מדגימים את הטמטום הישראלי ואלה שגאים בו.
את יודעת מה המקור של המשפט?

Re: ת'רד המלפפונים הרשמי V2- רייס סיכם בחימקי

30 יוני 2014, 20:57

מקובי כתב:
שמואל1 כתב:
יוסי22 כתב:שמאול מה יהיה בעתיד אנחנו עוד נראה , כמו שאומרים נחיה ונראה .

אם אני אזכור אני אקפיץ לך את השרשור הזה כשמכבי יסיימו לבמות את הסגל ונראה כמה כסף הושקע נטו בעמדות הנ"ל.

בכל מקרה רד מהקשקוש של המנויים , ההיכל יהיה סולד אאוט בכל מקרה וגם אתה יודע את זה .

זה מה שעצוב.
לנו, האוהדים, יש את הכוח להשפיע על פדרמן אם נצביע ברגליים ולא נחדש מנויים עד שתבנה פה קבוצה ראויה.
אבל האוהדים הם כמו עדר, ממשיכים לשלם את המנויים היקרים ביותר באירופה, בעוד ההנהלה צוחקת לנו בפנים.

מדהים אותי שאתה ממשיך עם המנטרה הזו.
מדהים אותי שאתה אומר לאנשים מה לעשות עם הכסף שלהם.

אולי כדאי שתתעסק בדברים שלך ואל תגיד לאנשים אם לעשות מנוי או לא.
אה, ואני גאה להיות פראייר אם אני קונה מנוי לקבוצה שאני אוהב.

אחרי ששנה שעברה אמרת את אותו הדבר הייתי בטוח שתלמד את הלקח ותסתום את הפה לשם שינוי (אני לא צריך להזכיר לך מה היה השנה נכון?)

מכבי יותר גדולה מכל שחקן.

הייתי שמח לשמוע ממך מדי פעם גם דברים קצת יותר קונקרטיים מ"מכבי גדולה מכל שחקן".
סביר מבחינתך ש3 שחקני חמישייה עוזבים את מכבי אחרי שזכו באליפות אירופה?

30 יוני 2014, 21:00

"טייריס רייס הודיע היום רשמית למכבי אלקטרה ת"א כי הוא מנצל את סעיף היציאה שלו מהחוזה. מכבי מודה לטייריס על עונה חלומית שהסתיימה בזכייה בכל התארים האפשריים, ומאחלת לו הצלחה בהמשך.

ברצוננו להבהיר כי מכבי אלקטרה ת"א הייתה ערוכה לסיטואציה הזו, וכי כבר קיימים מספר מועמדים איכותיים ביותר להחליפו. אנו משוכנעים שההחתמות הקרובות שלנו יעזרו לנו להמשיך להיות בטופ האירופי."

קצת צחקתי כשקראתי את זה.

30 יוני 2014, 21:04

הייתי שמח לשמוע ממך מדי פעם גם דברים קצת יותר קונקרטיים מ"מכבי גדולה מכל שחקן".
סביר מבחינתך ש3 שחקני חמישייה עוזבים את מכבי אחרי שזכו באליפות אירופה?

נתחיל מזה ששחקן אחד פרש.
שחקן אחר קיבל הצעה שאי אפשר לסרב לה, ולדעתי הוא לא שווה את הסכום הזה (בשביל מכבי...)
השחקן השלישי עשה את העבודה שלו והיה טוב, לא יודע כמה הוא ירוויח בפנר אבל גם עליו אני לא בטוח שהיה צריך להתאבד.

להגיד שזה סביר? הלוואי וזה היה שונה, והם היו נשארים, אבל זה עולם הספורט. כסף משפיע מאוד ואנחנו אף פעם לא היינו בין הגדולים בתחום הזה (תמיד מכבי הביאה מציאות. תמיד...)

יש פה נטייה להיות טראגיים, שהכל אסון... וזה עוד לפני שהתחלנו את עונת המלפפונים (ההכנות מתחילות בעוד חודשיים וחצי!)
בתחילת שנה אנשים כאן אמרו שאנחנו לא עוברים את שלב הבתים הראשון... ואתה יודע איך העונה נגמרה (עם הרבה מזל, אבל את הטופ 8 אף אחד לא יקח ויגיד שזה מזל)

30 יוני 2014, 21:04

את הצחוק הייתי משאיר ליום שבו הסגל יושלם , התאריך היום הוא 30/6/2014 למי ששכח .. אנחנו עוד לא באוקטובר ואפשר להרגיע עם הלחץ .

אומנם שאלת את מקובי אבל מענין מה אתה רוצה באופן קונקרטי חוץ מסיסמאות על 3 שחקנים שעזבו .

אחד פרש , אחד מקבל חוזה מופרך שלמכבי אסור להתקרב אליו ואת השלישי אתה בכלל שונא ...

30 יוני 2014, 21:07

יוסי22 כתב:את הצחוק הייתי משאיר ליום שבו הסגל יושלם , התאריך היום הוא 30/6/2014 למי ששכח .. אנחנו עוד לא באוקטובר ואפשר להרגיע עם הלחץ .

אומנם שאלת את מקובי אבל מענין מה אתה רוצה באופן קונקרטי חוץ מסיסמאות על 3 שחקנים שעזבו .

אחד פרש , אחד מקבל חוזה מופרך שלמכבי אסור להתקרב אליו ואת השלישי אתה בכלל שונא ...

הייתי מסתפק ב" שוב מכבי לא מצליחה להשאיר שחקנים שהצטיינו אצלה".

אני ד"א, בכלל לא חושב שמדובר בסוף העולם. קבוצה להצלבה תהיה בכל מקרה, ואני גם השנה ממש לא הייתי מאלה שטענו שהקבוצה לא תעבור את הטופ 16. זה לא משנה בכלל את השורה התחתונה.

30 יוני 2014, 21:07

MTA2311 כתב:"טייריס רייס הודיע היום רשמית למכבי אלקטרה ת"א כי הוא מנצל את סעיף היציאה שלו מהחוזה. מכבי מודה לטייריס על עונה חלומית שהסתיימה בזכייה בכל התארים האפשריים, ומאחלת לו הצלחה בהמשך.

ברצוננו להבהיר כי מכבי אלקטרה ת"א הייתה ערוכה לסיטואציה הזו, וכי כבר קיימים מספר מועמדים איכותיים ביותר להחליפו. אנו משוכנעים שההחתמות הקרובות שלנו יעזרו לנו להמשיך להיות בטופ האירופי."

קצת צחקתי כשקראתי את זה.

צחקת? אני כמעט הלכתי מכות עם אבא שלי המסכן שלא עשה כלום ופשוט שאל אותי למה אני עצבני כ"כ...

:evil

30 יוני 2014, 21:16

איזה הזוי באינטרבסקט כותב שפרמאר הוא המועמד המוביל של מכבי, והם מנהלים איתו שיחות מזה כמה ימים

30 יוני 2014, 21:17

er79 כתב:איזה הזוי באינטרבסקט כותב שפרמאר הוא המועמד המוביל של מכבי, והם מנהלים איתו שיחות מזה כמה ימים

תשאל אותו מאיפה הוא משיג את פטריות ההזייה שלו. גם אני רוצה.

30 יוני 2014, 21:17

אולי בכל זאת כדאי עכשיו להתאמץ קצת יותר על היקמן ולתת לו איזו הצעה של איזור המיליון?

30 יוני 2014, 21:18

er79 כתב:איזה הזוי באינטרבסקט כותב שפרמאר הוא המועמד המוביל של מכבי, והם מנהלים איתו שיחות מזה כמה ימים

אי פעם משהו שנכתב באינטרבאסקט קרה?

בכל מקרה, הלוואי.

חחחחח
פארמר יעלה להם בערך כמו החוזה של רייס בחימקי. אז מה עשינו בזה?

אנשי מכבי טובים בשיחות עד שמגיעים למספרים. אין ממש על מה לדבר עם פרמאר. מכבי לא תשלם לו את הסכומים שיגרמו לו לחצות את האוקיינוס מזרחה.

30 יוני 2014, 21:20

MTA2311 כתב:

אי פעם משהו שנכתב באינטרבאסקט קרה?

בכל מקרה, הלוואי.

פצ'רוב וטורנס :laugh2
נושא נעול