פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: NBA PLAYOFFS 2016

06 מאי 2016, 21:51

דוראנט בספרס זה הדבר הכי מרגש שיכול לקרות בליגה הזאת

06 מאי 2016, 21:55

MTA2311 כתב:דוראנט בספרס זה הדבר הכי מרגש שיכול לקרות בליגה הזאת

יותר מדוראנט בווריורס?

06 מאי 2016, 21:56

yanay21 כתב:

יותר מדוראנט בווריורס?

שונא את הווריורס כמו את לברון

06 מאי 2016, 21:58

MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:

יותר מדוראנט בווריורס?

גם אני לא מעריץ, אבל עד כדי כך? הם נהיו שחצנים(במיוחד דריימונד) אחרי האליפות. לברון הגיע לליגה שמוק.

06 מאי 2016, 22:00

yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:

יותר מדוראנט בווריורס?

גם אני לא מעריץ, אבל עד כדי כך? הם נהיו שחצנים(במיוחד דריימונד) אחרי האליפות. לברון הגיע לליגה שמוק.

נסחפתי קצת (לברון בליגה משלו), אבל נשבר לי הזין מהקבוצה הזאת. לא יכול לראות אותם יותר.

06 מאי 2016, 22:02

MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:

יותר מדוראנט בווריורס?

נסחפתי קצת (לברון בליגה משלו), אבל נשבר לי הזין מהקבוצה הזאת. לא יכול לראות אותם יותר.

הם פה לפחות לטווח הארוך, אלא אם יקרה משהו יוצא דופן.

06 מאי 2016, 22:11

בינתיים הוא מנסה להרוס לנו את העונה הכי מוצלחת בתולדות הפרנצ'ייז אז הייתי מתרכז בזה, אבל אם וכאשר זה יהיה לא פחות ממדהים. אין לדעתי כוכב בקנה מידה שלו לא עכשיו ולא בעשור האחרון שהיה משתלב בספרס טוב יותר ממנו.

06 מאי 2016, 22:15

MaccabiTA כתב:בינתיים הוא מנסה להרוס לנו את העונה הכי מוצלחת בתולדות הפרנצ'ייז אז הייתי מתרכז בזה, אבל אם וכאשר זה יהיה לא פחות ממדהים. אין לדעתי כוכב בקנה מידה שלו לא עכשיו ולא בעשור האחרון שהיה משתלב בספרס טוב יותר ממנו.

ווסטברוק יהרוס את העונה שלהם, לפני שדוראנט יהרוס את שלנו. אלא אם פתאום הכול יתחבר להם.

אתה צופה במשחק?

06 מאי 2016, 22:26

yanay21 כתב:
MaccabiTA כתב:בינתיים הוא מנסה להרוס לנו את העונה הכי מוצלחת בתולדות הפרנצ'ייז אז הייתי מתרכז בזה, אבל אם וכאשר זה יהיה לא פחות ממדהים. אין לדעתי כוכב בקנה מידה שלו לא עכשיו ולא בעשור האחרון שהיה משתלב בספרס טוב יותר ממנו.

ווסטברוק יהרוס את העונה שלהם, לפני שדוראנט יהרוס את שלנו. אלא אם פתאום הכול יתחבר להם.

אתה צופה במשחק?

חד משמעית, בפלייאוף אני משתדל לא לפספס אף משחק
מקווה מאוד שנחזיר את הביתיות כבר במשחק הזה כי אנחנו לא רוצים להגיע למשחק 4 בחוץ (ועוד באוקלהומה) כשהפסד שם אותנו מרחק צעד אחד מהדחה.
מאמין שהמשחק הזה ילך להכרעה ברבע הרביעי, לדעתי הפעם אנחנו נבוא עם ההובלה, רוצה להאמין שהפעם ההכרעה תיפול לצד של הטובים

06 מאי 2016, 22:30

MaccabiTA כתב:
yanay21 כתב:

אתה צופה במשחק?

חד משמעית, בפלייאוף אני משתדל לא לפספס אף משחק
מקווה מאוד שנחזיר את הביתיות כבר במשחק הזה כי אנחנו לא רוצים להגיע למשחק 4 בחוץ (ועוד באוקלהומה) כשהפסד שם אותנו מרחק צעד אחד מהדחה.
מאמין שהמשחק הזה ילך להכרעה ברבע הרביעי, לדעתי הפעם אנחנו נבוא עם ההובלה, רוצה להאמין שהפעם ההכרעה תיפול לצד של הטובים

מאמין שקוואי יגיע למשחק הזה.

07 מאי 2016, 00:03

האופטימיות של שניכם מגעילה אותי, יוני תן להם באן לחודש.
פה זה פורום של פסימים, לא טוב לכם? יום טוב לכם.

07 מאי 2016, 00:33

LIAV10 כתב:האופטימיות של שניכם מגעילה אותי, יוני תן להם באן לחודש.
פה זה פורום של פסימים, לא טוב לכם? יום טוב לכם.

לא יותר בכיוון של "יום טוב לכם?אז תמותו"?

07 מאי 2016, 01:24

תאכל שזיפים.

07 מאי 2016, 02:23

חוסר האהבה בין לברון ללאב זה בערך הדבר הכי בולט בעולם. הם אפילו לא מנסים להסתיר את זה.

07 מאי 2016, 02:27

שחף כתב:אני אשמח לרפרנס קצת יותר מבוסס מאתר אוהדים לגבי ההערכה כביכול לבלאט. אצל הפרשנים לא ראיתי את זה והמעסיק הקודם שלו לא ממש הכביר עליו במילים טובות. לו ניצח פחות גם כי נתן ללברון וקיירי לנוח הרבה בחצי השני של העונה. בינתיים ראיתי את הקאבס בפלייאוף וזה נראה שונה לחלוטין מהתקופה של בלאט. הנעת כדור, מסירות, תרגילים. לא בידוד ללברון או קיירי וכולם מסתכלים מהצד. בלאט יצטרך לקבל תפקיד של עוזר ולהרוויח כבוד של שחקנים לפני שהוא יקבל לדעתי משרה של מאמן.

לפני הפציעות של קיירי ולאב בפלייאוף הקאבס שיחקו הרבה יותר טוב ויפה ממה שהם משחקים עכשיו. רק אחרי הפציעות לא הייתה לבלאט ברירה והוא הלך למשחק איטי של בידודים (שעבד מצויין והביא אותו לגמר עם סגל די מצחיק).

אתה לא באמת בא להגיד שטיירון לו מאמן יותר טוב מבלאט נכון?

בדבר אחד אתה כן צודק - בלאט לא הצליח לרכוש כבוד מבלרון ובתוספת הלכלוכים (המאוד חריגים) של גריפין עליו, אני חושב שהוא יתקשה לרכוש כבוד משחקנים בליגה אם הוא יקבל משרה נוספת.

NBA PLAYOFFS 2016

07 מאי 2016, 03:38

שחף כתב:אני אשמח לרפרנס קצת יותר מבוסס מאתר אוהדים לגבי ההערכה כביכול לבלאט. אצל הפרשנים לא ראיתי את זה והמעסיק הקודם שלו לא ממש הכביר עליו במילים טובות. לו ניצח פחות גם כי נתן ללברון וקיירי לנוח הרבה בחצי השני של העונה. בינתיים ראיתי את הקאבס בפלייאוף וזה נראה שונה לחלוטין מהתקופה של בלאט. הנעת כדור, מסירות, תרגילים. לא בידוד ללברון או קיירי וכולם מסתכלים מהצד. בלאט יצטרך לקבל תפקיד של עוזר ולהרוויח כבוד של שחקנים לפני שהוא יקבל לדעתי משרה של מאמן.

״לו ניצח פחות גם כי נתן ללברון וקיירי לנוח״? לפחות תדייק בעובדות.
אז ככה, בחצי הראשון של העונה, קיירי שותף רק ב-15 משחקים מתוך 41. בחצי השני, עם טיירון לו, הוא שיחק ב-38 משחקים מתוך 41.
לברון החמיץ משחק אחד בלבד בחצי הראשון של העונה (אותו הפסידו), לעומת 5 בחצי השני (4 מתוכם הפסידו).

גם אם נתעלם מהיעדרותו של קיירי בתחילת העונה, ונוריד מהמשוואה את המשחקים שבהם לברון נעדר וקליבלנד הפסידו (למרות שאי אפשר לקבוע בוודאות שהיו מנצחים אותם) - לקליבלנד יש 10 הפסדים בתקופת בלאט, ו-10 הפסדים בתקופת טיירון לו. רק שבחצי הראשון של העונה, בתקופת בלאט, קליבלנד פגשה את סן אנטוניו וגולדן סטייט למפגשי חוץ + משחק ביתי נגד גולדן סטייט. אחת מהן עם המאזן הביתי הטוב בהיסטוריה, והשנייה עם המאזן הכללי הטוב בהיסטוריה.

ואם נעשה השוואה לחצי השני של העונה שעברה - לברון נח אז 3 משחקים, וקליבלנד הפסידה רק 9 משחקים מתוך 41 (כאמור לעומת 14 הפסדים מתוך 41 בחצי השני של העונה הנוכחית). אם אתה מוריד את המשחקים ללא לברון, ההבדל היה צריך להיות שני משחקים בלבד - אבל הוא 5.

או שאתה ממש מתעב אותו או שאתה מנסה להיות יותר מידי אובייקטיבי בעניינו (שזאת בעיניי הפרובינציאליות האמיתית), ויוצא שאתה שופט/מחמיר איתו יתר על המידה. טו מאץ׳ התעסקות בשלילי, תוך התעלמות מהעובדות שבשטח.
אמנם קשה להגיד שהוא הגיע להישג יוצא דופן בסופו של דבר (אם כי ממש לא מובן מאליו להגיע לגמר ה-NBA ללא שניים מהכוכבים שלך), אבל בוודאי ובוודאי שהוא לא נכשל (או אפילו קרוב לזה) כפי שאתה מנסה לצייר אותו משום מה. בסיטואציה שלו, לא בטוח אם מישהו יכל להביא את קליבלנד להישגים טובים יותר בעונה שעברה.

אגב, זה משהו שמתעלמים ממנו, אבל בלאט האט במכוון את קצב המשחק של קליבלנד מאז הפציעה של קיירי, כפי שרוי ציין. יותר מזה - כפי שדיווחו בזמנו עיתונאים שמסקרים את הקבוצה, הצוות המקצועי תיכנן מלכתחילה לחזור לקצב משחק מהיר יותר ברגע שקיירי יחזור לכושר משחק מלא, מה שלא יכלו לעשות מיד לאחר החזרה שלו מפציעה (שיתפו אותו בהדרגתיות, תוך הגבלת הדקות שלו וקצב משחק איטי) והיה פחות אפקטיבי ללא קיירי עצמו. טיירון לו לא חשב על זה לבדו, הוא בסך הכל יישם את התכנון המקורי ולקח לעצמו את הקרדיט.

NBA PLAYOFFS 2016

07 מאי 2016, 04:32

9 דקות לסוף, אטלנטה ביתרון 8.
3 וחצי דקות לסוף, היא בפיגור 9.

איף, הקבוצות שקליבלנד פוגשת בפלייאוף הזה כל כך חסרות אופי. רק חסר להם את טורונטו כדי להשלים סרייה.

עם כל משחק שעובר, פריי מתגלה כבינגו גדול יותר עבור קליבלנד. 27 נקודות ב-28 דקות.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 07 מאי 2016, 04:35, נערך פעם אחת בסך הכל.

07 מאי 2016, 04:35

רק וייד יציל את המזרח וייקח לקאבס משחק..

07 מאי 2016, 05:15

רבע ראשון טוב
חבל שלא ניצלנו את הדקות האחרונות להגדיל את ההפרש לדו ספרתי

07 מאי 2016, 05:36

ההגנה של גרין על מתפרצות היא סוג של אומנות
עכשיו KD מקבל זריקות עונשין כצדקה כי הוא לא קיבל המחצית אחרי שראס קיבל את שלו..
וידעתי שאיבאקה הארור הזה יכאיב לנו לאורך כל הסדרה, כל פעם צולף שלשה בזמן להוציא אותם כשהם מתחילים ליפול לבוק
נושא נעול