פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים החדש

12 יוני 2016, 16:45

er79 כתב:האמת שניהם לא באים לי טוב, מלא ריברס כישראלי, אני מחפש גארד שעושה יותר דברים מאשר לקלוע, מקווה שזה לא נכון

אם אתה מתכוון ב-"לקלוע" זה רק זריקות אז גאודלוק נותן הרבה יותר מזה. נכון שהנשק העיקרי שלו זה קליעה משלוש, אך הוא יודע לחדור מעולה משני צידי המגרש.
הוא ממש לא כמו רוצ'סטי שכל מה שהוא עושה זה סטפ-בק לאחור בשביל קליעה לשלוש.
הבעיה של גאודלוק היא שהוא מכדרר המון (המון!) ובקבוצה שהולכת להיות אני לא יודע כמה כדורים נצטרך בשביל מקל, גאודלוק, ווימס (דווקא הוא הכי פחות) ומילר.

12 יוני 2016, 16:48

Adam כתב:הבעיה של גאודלוק היא שהוא מכדרר המון (המון!) ובקבוצה שהולכת להיות אני לא יודע כמה כדורים נצטרך בשביל מקל, גאודלוק, ווימס (דווקא הוא הכי פחות) ומילר.

שכחת את רכ״ד (רב-כדרר) יוגב אוחיון..
נערך לאחרונה על ידי מכביסט24 בתאריך 12 יוני 2016, 16:49, נערך פעם אחת בסך הכל.

12 יוני 2016, 16:49

אתה טועה, הוא בעיקר תופס כדור ומיידה אותו. קלעי נהדר אמנם, אבל לא יותר מזה. ויותר מכל, זה לא הפתרון ליד יוגב ומקל. מכבי חייבת גארד יוצר שיוריד מהם את עומס קבלת ההחלטות ויהווה פתרון נוסף למשחק הקו האחורי. מהבחינה הזו גאודלוק לא שונה בהרבה מרוצ'סטי

12 יוני 2016, 16:50

אם גם גאדלוק וגם ריברס יבוא בתור ישראלי יכול להיות טוב

אבל חסר לי איזה גו טו גאי שיחדור מעולה בסגל הזה

12 יוני 2016, 16:54

אגב, לא יודע עד כמה המצייצים הטורקים האלה בטוויטר אמינים. אותו מצייץ גם כותב בשעות האחרונות שמכבי מעוניינים ברייס. הלוואי, אבל לא רואה את זה קורה ולא רואה בהם כאמינים במיוחד. כל קיץ הטורקים מתחרקשים בטוויטר

12 יוני 2016, 16:56

אני באמת לא מבין אבל את הבניה של מכבי מה הם רוצים להשיק איה סוג קבוצה מה הם מחפשים מישהו שהוא קלעי?
מישהו שיוצר?
אחרי סילי יש מקום לעוד גארד אחד השאלה איזה סוג זה יהיה סילי נראלי סוג של היקמן כזה

12 יוני 2016, 16:57

ריברס הוא פתרון לא רע. 3&d עם נסיון וקלאץ׳.

12 יוני 2016, 17:01

er79 כתב:אתה טועה, הוא בעיקר תופס כדור ומיידה אותו. קלעי נהדר אמנם, אבל לא יותר מזה. ויותר מכל, זה לא הפתרון ליד יוגב ומקל. מכבי חייבת גארד יוצר שיוריד מהם את עומס קבלת ההחלטות ויהווה פתרון נוסף למשחק הקו האחורי. מהבחינה הזו גאודלוק לא שונה בהרבה מרוצ'סטי

https://www.youtube.com/watch?v=c4yRDfBAN_8
http://www.euroleague.net/competition/p ... #!E2014_RS
ממש לא מסכים איתך. אני אישית ראיתי הרבה משחקים שלו בתקופתו בפנרבחצ'ה. אתה גם מוזמן להסתכל בעוד הרבה סרטונים שלו.
גאודלוק יודע ליצר לעצמו מצבי זריקה ברמה הכי גבוהה שיש באירופה. כמעט כל הנקודות שלו מגיעות מאחד על אחד. הוא מייצר לעצמו מרווח מהשחקן וזורק לשלוש בעיקר, אך גם יודע לעבור שחקן ולחדור טוב מאוד משני צידי המגרש.
תוסיף את זה שיש לו אופי רצחני, הוא לא מפחד לקחת על עצמו. הוא ה-BAD GUY שהיה חסר לנו העונה. לא כמו רוצ'סטי הרכרוכי הזה שמשתין ברגעי לחץ.
להזכיר לך שהוא זה שחתם סופית את המשחק השלישי בהצלבה נגד מכבי עם סל ניצחון והעיף אותנו?
כמו שאמרתי, הבעיה העיקרית שלו זה כידרור יתר, אך מכאן ולהשוות אותו לרוצ'סטי זאת פשוט טעות.

12 יוני 2016, 17:03

er79 כתב:אגב, לא יודע עד כמה המצייצים הטורקים האלה בטוויטר אמינים. אותו מצייץ גם כותב בשעות האחרונות שמכבי מעוניינים ברייס. הלוואי, אבל לא רואה את זה קורה ולא רואה בהם כאמינים במיוחד. כל קיץ הטורקים מתחרקשים בטוויטר

גם בארץ פורסם עליו כמועמד (בוואלה ובעוד אתר אם איני טועה).
זה לא סוד שמכבי רוצים אותו. השאלה היא אם היא יכולה להרשות לעצמה מבחינה כלכלית.

12 יוני 2016, 17:32

Adam כתב:
er79 כתב:אגב, לא יודע עד כמה המצייצים הטורקים האלה בטוויטר אמינים. אותו מצייץ גם כותב בשעות האחרונות שמכבי מעוניינים ברייס. הלוואי, אבל לא רואה את זה קורה ולא רואה בהם כאמינים במיוחד. כל קיץ הטורקים מתחרקשים בטוויטר

מילא זה, אבל לא ברור לי איך הוא מוצג כמלפפון אם למיטב זיכרוני יש לו חוזה בחימקי לעוד עונה. זה בייאאוט מפלצתי, וזה עוד לפני שכר של לפחות 2 מליון דולר בשביל לגרום לו לבוא לפה. לא רואה את זה קורה. לגבי גאודלוק, לא ראיתי הרבה משחקים שלו, אבל ראיתי מספיק בשביל להבין את סגנון המשחק שלו, וזה רחוק ממה שאתה מתאר. אולי לך זה מספיק, אני מחפש גארד יותר ורסטילי ופחות חד ממדי. קליעות הוא עושה מעולה, כל השאר פחות.

12 יוני 2016, 18:26

12 יוני 2016, 19:08

er79 כתב:
Adam כתב:

מילא זה, אבל לא ברור לי איך הוא מוצג כמלפפון אם למיטב זיכרוני יש לו חוזה בחימקי לעוד עונה. זה בייאאוט מפלצתי, וזה עוד לפני שכר של לפחות 2 מליון דולר בשביל לגרום לו לבוא לפה. לא רואה את זה קורה. לגבי גאודלוק, לא ראיתי הרבה משחקים שלו, אבל ראיתי מספיק בשביל להבין את סגנון המשחק שלו, וזה רחוק ממה שאתה מתאר. אולי לך זה מספיק, אני מחפש גארד יותר ורסטילי ופחות חד ממדי. קליעות הוא עושה מעולה, כל השאר פחות.

רייס לא יגיע. אלה פרסומים למטרת מנויים.
וגם אם מכבי דיברו איתו, זה רק דיבורים. אני לא רואה תסריט שבו מכבי תשלם ביי-אאוט מטורף ותשלם לו 2 מליון יורו...
את גאודלוק לדוגמה אני דווקא כן רואה חותם כאן בחוזה דומה למה שווימס חתם.

12 יוני 2016, 19:20

הליגה הגרמנית הסתיימה באליפות נוספת של באמברג, שמקבלת את הכרטיס ליורוליג.
זה הזמן להביא את וונמייקר.

12 יוני 2016, 20:03

יש אופציות טובות ממנו

12 יוני 2016, 20:35

er79 כתב:יש אופציות טובות ממנו

כן, כמו די ג'יי סילי !

תמשיך לחלום

12 יוני 2016, 20:47

אנטוניו כתב:שובו של המלפפון מברוקפאלידיס
לפי וואלה

מברוקפאלידיס הוא אופציה יחסית זולה ולא רעה בכלל. היה בלתי ניתן לעצירה ביורוקאפ, מאוד מגוון בהתקפה.
ביחס למה שמכבי מסוגלת להביא הוא הכי טוב שיש.

12 יוני 2016, 20:53

הוא יותר טוב מצירבאס.

12 יוני 2016, 20:59

felix_r כתב:
er79 כתב:יש אופציות טובות ממנו

כן, כמו די ג'יי סילי !

תמשיך לחלום

לחלום תמיד מותר

12 יוני 2016, 22:13

שועל כתב:
אנטוניו כתב:שובו של המלפפון מברוקפאלידיס
לפי וואלה

מברוקפאלידיס הוא אופציה יחסית זולה ולא רעה בכלל. היה בלתי ניתן לעצירה ביורוקאפ, מאוד מגוון בהתקפה.
ביחס למה שמכבי מסוגלת להביא הוא הכי טוב שיש.

"לוקאס הוא הסנטר היווני הטוב ביותר מבחינה התקפית, ללא ספק", אומר העיתונאי היווני, אריס בראקס, מ-Eurohoops.net. "הבעיה שלו היא שהוא לא שומר. הוא לא טוב בשמירה האישית
וגם בפיק אנד רול יש לו בעיות. פנאתינייקוס חיפשה גבוה טוב יותר ממנו ולכן החליטה שלא להשאירו בקבוצה".

בגיל 31 אפשר כבר לתייג את מברוקפאלידיס כשחקן של קבוצות בינוניות. הוא מעולם לא הצליח ביורוליג, נכשל בשתי המעצמות במדינתו וגם כשניסה את מזלו לתקופה קצרה בברצלונה (מאי 2012). למרות הכול הוא כן היה מבוקש באירופה בפגרה (הצעה ממלאגה) בשל העובדה ששוק הסנטרים ביבשת אינו משופע בשחקנים. ברגע שא.א.ק אתונה הציעה לו חוזה על סך 500 אלף יורו, ונוכח העובדה שנולד לו לאחרונה ילד והוא לא רצה לעזוב את יוון, מברוקפאלידיס לקח את ההצעה.

בדו"ח שנכתב עליו באתר Teamscout.net נכתב כי "מברוקפאלידיס הוא שחקן שצריך דקות כדי לתרום, הוא לא יכול לעלות מהספסל וישר לתת תפוקה. סוג שחקן כזה ספק אם מתאים לקבוצות טופ יורוליג בהן יש רוטציה רבה בין הגבוהים. לרמה השנייה באירופה זה בהחלט מספיק, ורואים את זה מצוין במקרה שלו".

מצד שני, היכולת שלו בשבועות האחרונים בא.א.ק אתונה מראה שכן מדובר בשחקן שהתפספס בדרך.

12 יוני 2016, 22:23

דרג הבינוני ביורוליג זה מה שאנחנו , לא ?
כמחליף יכול להיות נחמד ולא יקר (אם באמת מחפשים שחקן זול...)
נושא נעול