פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: כדורסל ישראלי

14 יולי 2016, 15:13

החציל האצטקי כתב:מינואר אני אומר שהוא בדרך לשם.

מעניין איזה צ'יפים יהיו להם לתת עבור דוסון.
בר טימור אולי?

לא יהיה חכם מצדם.

14 יולי 2016, 15:33

MTA2311 כתב:

בר טימור אולי?

לא יהיה חכם מצדם.

נראה לי שדווקא כן.
טימור זה סיפור די אבוד לדעתי בהפועל. הוא לא מתרומם ונכון יהיה גם לו ללכת להוביל קבוצה כבר.
העונה זו השנה האחרונה שלו בחוזה בירושלים, בדיוק כמו דאוסון בראשון, ככה שטרייד אחד על אחד עושה רושם שיכול להשתלם לכל הצדדים.

דאוסון זה נכס ששווה לירושלים הרבה. בעיקר כי זה "עוד נצחון על מכבי".

14 יולי 2016, 15:34

החציל האצטקי כתב:
MTA2311 כתב:

בר טימור אולי?

לא יהיה חכם מצדם.

נראה לי שדווקא כן.
טימור זה סיפור די אבוד לדעתי בהפועל. הוא לא מתרומם ונכון יהיה גם לו ללכת להוביל קבוצה כבר.
העונה זו השנה האחרונה שלו בחוזה בירושלים, בדיוק כמו דאוסון בראשון, ככה שטרייד אחד על אחד עושה רושם שיכול להשתלם לכל הצדדים.

כל אוהד מכבי צריך לקוות שיחתימו שחקן כמו טימור במקום את דאוסן

כל הנצחונות המוראליים האלה מביכים את כל המעורבים

14 יולי 2016, 15:36

החציל האצטקי כתב:
MTA2311 כתב:

בר טימור אולי?

לא יהיה חכם מצדם.

נראה לי שדווקא כן.

אני לוקח את טימור לפניו האמת.
דוסון לא עושה לי את זה כל כך.

14 יולי 2016, 15:38

טימור רכז מחליף ורביעי בתוך היררכיה של קומבו גארדים. דוסון סווינגמן שייכנס לואקום. יש הגיון בללכת על מהלך כזה. (קשה לי לראות את ראשון סוגרים את הסיפור רק תמורת כסף)

14 יולי 2016, 15:50

החציל האצטקי כתב:טימור רכז מחליף ורביעי בתוך היררכיה של קומבו גארדים. דוסון סווינגמן שייכנס לואקום. יש הגיון בללכת על מהלך כזה. (קשה לי לראות את ראשון סוגרים את הסיפור רק תמורת כסף)

מצד שני דוסון הוא שחקן עם אספירציות קצת יותר גבוהות מלשחק בירושלים. כמה ישאר שם? שנתיים? טימור זה שחקן שיכול להפוך לסמל.

בכל מקרה אף אחד מהם הוא לא שחקן שמשנה את מאזן הכוחות בין המועדונים.

14 יולי 2016, 15:50

תכלס אני בעד שהם ילכו להפועל , ככה מכבי גם תרצה להביא "כוכבים"
:clap2 :clap2 :clap2
:-bd :-bd :-bd :-bd
^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^

14 יולי 2016, 15:52

MTA2311 כתב:
החציל האצטקי כתב:טימור רכז מחליף ורביעי בתוך היררכיה של קומבו גארדים. דוסון סווינגמן שייכנס לואקום. יש הגיון בללכת על מהלך כזה. (קשה לי לראות את ראשון סוגרים את הסיפור רק תמורת כסף)

מצד שני דוסון הוא שחקן עם אספירציות קצת יותר גבוהות מלשחק בירושלים. כמה ישאר שם? שנתיים? טימור זה שחקן שיכול להפוך לסמל.

שאיפות לחוד ומציאות לחוד. מספיק לראות את דוסון 5 דקות בליגת הקיץ כדי להבין כמה עבודה עוד יש לו. בכדרור, בקליעה, בגנה ובעיקר בפיזיות.
יש לו עוד שנתיים שלוש של עבודה קשה על עצמו, והאמת שהכי נכון עבורו יהיה לעשות את זה בתור הכוכב של ירושלים.

בר יוכל לחזור בסוף העונה. הבן אדם בן 24 ועוד לא היה רכז מוביל. הוא חייב את זה בשביל הנסיון.

14 יולי 2016, 15:58

MTA2311 כתב:

ל- NBA דוסון לא יגיע.
במכבי הוא לא יראה דקות משחק.
דוסון צריך קבוצה שבה הוא יוכל להיות שחקן משמעותי ומוביל. קבוצה עם שאיפות שמשחקת באירופה.
המועמדת הטבעית לכך היא הפועל ירושלים ולכן לא מן הנמנע שהמהלך הזה אכן יתממש.

14 יולי 2016, 16:07

צאו כבר מהסרט, הוא לא עוזב את ראשון עבור אף קבוצה ישראלית

14 יולי 2016, 16:23

מה נשמע, חברה? בקצר ולעניין... נראה שלורד כהן ממש משעמם, אחרת באמת לא ברור לי מה זה ההנפצות המוזרות הללו. אמארה הוא שם גדול מאוד, אבל האמת? לא חושב שזה רעיון טוב. לא יודע מה לגבי היכולת המקצועית שלו היום, אבל בלי קשר, הוא משתייך לבעלות על הקבוצה וזה ייצור סיטואצייה די שכונתית לטעמי. בנוגע לדאוסן, יכול להיות פתרון טוב, אבל גם בעניין הזה קשה לי להאמין ועוד כשראשון לציון מוערבת בתמונה וחושבת שמדובר בלברון ג'יימס.

סיכויים קלושים שהם יבואו, לא מתרגש בשיט. יגיעו? נאכל את הכובע בשקט.

14 יולי 2016, 16:27

דווקא יהיה גימיק יפה מבחינת ירושלים להביא את אמארה. אני חושב שהוא עדיין יכול להיות אפקטיבי באירופה ל- 15-20 דקות.

14 יולי 2016, 16:28

Vaitz כתב:מה נשמע, חברה? בקצר ולעניין... נראה שלורד כהן ממש משעמם, אחרת באמת לא ברור לי מה זה ההנפצות המוזרות הללו. אמארה הוא שם גדול מאוד, אבל האמת? לא חושב שזה רעיון טוב. לא יודע מה לגבי היכולת המקצועית שלו היום, אבל בלי קשר, הוא משתייך לבעלות על הקבוצה וזה ייצור סיטואצייה די שכונתית לטעמי. בנוגע לדאוסן, יכול להיות פתרון טוב, אבל גם בעניין הזה קשה לי להאמין ועוד כשראשון לציון מוערבת בתמונה וחושבת שמדובר בלברון ג'יימס.

יש עוד תוכניות רכש בקנה? שמות, עמדות?
מה קורה עם ג'וש דאנקן?

14 יולי 2016, 16:30

החציל האצטקי כתב:
Vaitz כתב:מה נשמע, חברה? בקצר ולעניין... נראה שלורד כהן ממש משעמם, אחרת באמת לא ברור לי מה זה ההנפצות המוזרות הללו. אמארה הוא שם גדול מאוד, אבל האמת? לא חושב שזה רעיון טוב. לא יודע מה לגבי היכולת המקצועית שלו היום, אבל בלי קשר, הוא משתייך לבעלות על הקבוצה וזה ייצור סיטואצייה די שכונתית לטעמי. בנוגע לדאוסן, יכול להיות פתרון טוב, אבל גם בעניין הזה קשה לי להאמין ועוד כשראשון לציון מוערבת בתמונה וחושבת שמדובר בלברון ג'יימס.

מה קורה עם ג'וש דאנקן?

חתם אצל גרינברג בליגה השנייה בטורקיה.

14 יולי 2016, 16:45

roy1000 כתב:דווקא יהיה גימיק יפה מבחינת ירושלים להביא את אמארה. אני חושב שהוא עדיין יכול להיות אפקטיבי באירופה ל- 15-20 דקות.

התכוונת ל- 15-20 שנה הבאות

14 יולי 2016, 16:50

החציל האצטקי כתב:

מה קורה עם ג'וש דאנקן?

בקנה SF וסנטר (לפחות מקווה). חייבים סנטר בכיר נוסף, אי אפשר להסתמך על ג'ונס חסר הניסיון, מה גם שבמידה ומישהו מהם ייפצע, צריך גיבוי מתאים. ולא, פטרסון לא עונה על ההגדרה של סנטר, הוא סטרץ' פור ושלם הוא מתאים. רוזפלט? לא יקבל דקה באירופה, לפחות זאת השאיפה, אלא רק בליגה.

גוש כבר לא בארץ והיה ברור שלא יישאר, לא כשיש לך מאמן על הקווים שלא יודע להשתמש בו. עזבו את זה שג'וש חזר אחרי פציעה לא קלה, אבל גם ההתעלמות של פרנקו גרמה לשחקן להתפרק לגמרי.

14 יולי 2016, 16:52

רוזפלט יכול להיות יעיל גם ביורוקאפ

14 יולי 2016, 17:03

הנקודה היא שאתם ממשיכים עם אותו דפוס שנכשל. לקחת סטרץ' 4-5 שלא שומר טוב עם ליאור. כזה שגם לא בנוי לשחק לידו.
דאנקן לא נופל מפטרסון לדעתי. אני מאוד אוהב אותו. כשהוא כשיר הוא 4 יורוליג לגיטימי.
ג'ונס זה רכש נחמד כי הוא כן נותן שם באלאנס שלא היה בעונה שעברה עם פיזיות ואתלטיות ברמה אחרת.

באמת מעניין איזה רכש תביאו בעמדות 3 ו-5.

14 יולי 2016, 17:05

החציל האצטקי כתב:הנקודה היא שאתם ממשיכים עם אותו דפוס שנכשל. לקחת סטרץ' 4-5 שלא שומר טוב עם ליאור. כזה שגם לא בנוי לשחק לידו.
דאנקן לא נופל מפטרסון לדעתי. אני מאוד אוהב אותו. כשהוא כשיר הוא 4 יורוליג לגיטימי.
ג'ונס זה רכש נחמד כי הוא כן נותן שם באלאנס שלא היה בעונה שעברה עם פיזיות ואתלטיות ברמה אחרת.

באמת מעניין איזה רכש תביאו בעמדות 3 ו-5.

צודק בכל מילה, בגלל זה אני מחכה להחתמות האחרונות ומקווה שיביאו מישהו עם אוריינטציה הגנתית טובה ואולי זה ישתפר.

14 יולי 2016, 20:38

rc4991 כתב:רוזפלט יכול להיות יעיל גם ביורוקאפ

כבר פחות. הוא הזדקן ובעונה האחרונה כבר הורגשה אצלו ירידה משמעותית ביכולת
נושא נעול