05 ספטמבר 2016, 20:04
LIAV10 כתב:תכלס? לא שאתלונן אם יגיע, להיפך, אבל הוא לא פרפקט פיט, ממש לא.
toja27 כתב:מקאדו 3 כתב:MTA2311 כתב:מקאדו 3 כתב:מעניין , ניגמרו השחקנים עם תכונות מתאימות לבקאפ סנטר במכבי שצריך עכשיו לחכות לשחקן שרוב הסכויים גם אם לא ימצא קבוצה באנ בי איי יילך לקבוצה שתציע לו חוזה הרבה יותר גדול ממה שמכבי מסוגלת ורוצה באירופה או בסין ? כאילו מה זה או הוא או מאברוק או כלום ?
התשובה היא כן.
איזה שחקנים אתה מצפה למצוא בספטמבר?
אני לא סקאוט אבל לא מאמין שאלה 2 השחקנים היחידים שנישארו שמתאימים למכבי .
אני חושב שזה פחות העניין. תיזכר בהרגשה שרצית משהו וחשבת שהדבר הספיציפי הזה יתאים מאוד לתוך החיים שלך (תמונה, בגד, רכב, בת זוג וכו') ולמרות שהיו אפשריות אחרות מכל אלו את הדבר הזה רצית. אותו דבר עם מכבי ורובינסון.
במחשבה הם כבר ביחד רק שנשאר עוד קצת זמן למימוש
05 ספטמבר 2016, 20:07
שועל כתב:toja27 כתב:מקאדו 3 כתב:MTA2311 כתב:מקאדו 3 כתב:מעניין , ניגמרו השחקנים עם תכונות מתאימות לבקאפ סנטר במכבי שצריך עכשיו לחכות לשחקן שרוב הסכויים גם אם לא ימצא קבוצה באנ בי איי יילך לקבוצה שתציע לו חוזה הרבה יותר גדול ממה שמכבי מסוגלת ורוצה באירופה או בסין ? כאילו מה זה או הוא או מאברוק או כלום ?
התשובה היא כן.
איזה שחקנים אתה מצפה למצוא בספטמבר?
אני לא סקאוט אבל לא מאמין שאלה 2 השחקנים היחידים שנישארו שמתאימים למכבי .
אני חושב שזה פחות העניין. תיזכר בהרגשה שרצית משהו וחשבת שהדבר הספיציפי הזה יתאים מאוד לתוך החיים שלך (תמונה, בגד, רכב, בת זוג וכו') ולמרות שהיו אפשריות אחרות מכל אלו את הדבר הזה רצית. אותו דבר עם מכבי ורובינסון.
במחשבה הם כבר ביחד רק שנשאר עוד קצת זמן למימוש
טוז'ה אתה אופטימי בהגזמה היום
אני שוקל לאזן את זה אם פסימיות מוגברת משלי
רובינסון לא יהיה כאן
05 ספטמבר 2016, 20:09
05 ספטמבר 2016, 20:09
05 ספטמבר 2016, 20:11
שועל כתב:בעולם שלי הוא דופק דאנקים ומתפרצות על הראש של צירבס ומברו
05 ספטמבר 2016, 20:13
toja27 כתב:שועל כתב:בעולם שלי הוא דופק דאנקים ומתפרצות על הראש של צירבס ומברו
אני מקווה שאתה נהנה מהמחשבה הזאת כי בסופו של דבר זה מה שחשוב
05 ספטמבר 2016, 20:28
שועל כתב:toja27 כתב:שועל כתב:בעולם שלי הוא דופק דאנקים ומתפרצות על הראש של צירבס ומברו
אני יהנה אם זה לא יתממש
זה כל הקטע בלהיות פסימי, אתה מופתע לטובה כל הזמן
תשקול את זה...
05 ספטמבר 2016, 20:30
שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:תכלס? לא שאתלונן אם יגיע, להיפך, אבל הוא לא פרפקט פיט, ממש לא.
הוא פרפקט פיט. בדיוק השחקן שמכבי צריכה, ואני גם יכול לראות אותו הופך לאחד הסנטרים הטובים באירופה.
05 ספטמבר 2016, 20:34
05 ספטמבר 2016, 20:54
05 ספטמבר 2016, 20:57
toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:שועל כתב:בעולם שלי הוא דופק דאנקים ומתפרצות על הראש של צירבס ומברו
אני יהנה אם זה לא יתממש
זה כל הקטע בלהיות פסימי, אתה מופתע לטובה כל הזמן
תשקול את זה...
פסימיות זאת אנרגיה שלא הביאה לשום טוב בשום מקום ובשום נקודה של זמן. אפילו עם נגלוש לתחום "האובייקטיבי" תראה שבריאות ואיכות חיים של האדם קשורה לאופן מחשבה חיובי, אפילו במחקרים . כשמישהו חולה חס וחלילה, לחשוב בצורה פסימית על העתיד לא משפרת את מצב גופו כי מחשבות שליליות מביאות רגשות לא נוחים לבן אדם dis-ease . מה שאמרת שקול למישהו שגר כל חייו בתחתית שמכאן יש רק לעלות ולכן הוא מופתע לטובה תמיד. רק שבמציאות אדם שחי במצב כזה מביא לעצמו נסיבות דומות גם בעתיד.
אבל כל אדם חופשי, ובוחר להאמין במה שהוא בוחר להאמין ותוצאה מכך יחווה את החיים שלו מצדיקים את האמונה שהוא בחר.
05 ספטמבר 2016, 20:59
LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:תכלס? לא שאתלונן אם יגיע, להיפך, אבל הוא לא פרפקט פיט, ממש לא.
הוא פרפקט פיט. בדיוק השחקן שמכבי צריכה, ואני גם יכול לראות אותו הופך לאחד הסנטרים הטובים באירופה.
לא הוא לא, אתה לא מכיר אותו, מבין את הבלבול, בכל זאת שחור גבוה שדופק דאנקים.
בפועל הוא חוסם בינוני, לא שחקן הגנה גדול והיכולת לשמור על הטבעת מוטלת בספק גם באירופה.
05 ספטמבר 2016, 21:05
05 ספטמבר 2016, 21:07
החציל האצטקי כתב:אחלה סקאוטינג, חבר'ה. עבודה יפה.
05 ספטמבר 2016, 21:14
LIAV10 כתב:החציל האצטקי כתב:אחלה סקאוטינג, חבר'ה. עבודה יפה.
משהו לא נכון?
05 ספטמבר 2016, 21:17
MTA2311 כתב:מה שכן, אם שילם בעצמו ביי אאוט של מיליון וחצי מכבי תצטרך לשלם לו הרבה כסף בשביל שישתלם לו להגיע
05 ספטמבר 2016, 21:17
05 ספטמבר 2016, 21:18
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:מה שכן, אם שילם בעצמו ביי אאוט של מיליון וחצי מכבי תצטרך לשלם לו הרבה כסף בשביל שישתלם לו להגיע
לא עקבתי. על מה מדובר? בייאאוט מאיפה? שחקני NBA לא יכולים לשלם בייאאוט על החוזה של עצמם. הם יכולים רק לוותר על חלק מהכסף שמגיע להם תמורת שחרור.