המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:er79 כתב:זה ברור שפיני סובייקטיבי, אבל חלק מהדברים שאמר נכונים, כמו הדברים על ווימס ועל מאמן הכושר.
מה נאמר על רגב?
יוסי22 כתב:מצטער שהייתי עסוק בשעות האחרונות , פעם הבאה אודיע מראש![]()
לגופו של עניין מאוד מאכזבת אותי ההתנהלות הזו , לא הייתה שום סיבה להיגרר למצב הזה ובוודאי שאין הצדקה להישאר עם רמי הדר כמאמן קבוע .
לא אהבתי את ארז ואני לא חושב שהוא מאמן ראוי למכבי אבל אחרי שהחליטו ללכת עליו זה הזוי לפטר אותו אחרי יומיים ..
אני משער שהוא חיכה לגיבוי ושם אולטימטום שהפך לכדור שלג , אבל מועדון כמו מכבי צריך להתנהל בצורה קצת יותר מחושבת ופחות אימפולסיבית .
אני עדיין חושב שיש למכבי סגל נהדר השנה שיכול להגיע רחוק , לכן קריטי לטפל בעניין המאמן כמה שיותר מהר .
רק השנייה נכנסתי הביתה ואני יודע שצריך לקחת את הכותרות פה בעירבון מוגבל , מישהו בהנהלה הודיע שרמי הדר הוא המאמן הקבוע ?
שמואל1 כתב:יוסי22 כתב:מצטער שהייתי עסוק בשעות האחרונות , פעם הבאה אודיע מראש![]()
לגופו של עניין מאוד מאכזבת אותי ההתנהלות הזו , לא הייתה שום סיבה להיגרר למצב הזה ובוודאי שאין הצדקה להישאר עם רמי הדר כמאמן קבוע .
לא אהבתי את ארז ואני לא חושב שהוא מאמן ראוי למכבי אבל אחרי שהחליטו ללכת עליו זה הזוי לפטר אותו אחרי יומיים ..
אני משער שהוא חיכה לגיבוי ושם אולטימטום שהפך לכדור שלג , אבל מועדון כמו מכבי צריך להתנהל בצורה קצת יותר מחושבת ופחות אימפולסיבית .
אני עדיין חושב שיש למכבי סגל נהדר השנה שיכול להגיע רחוק , לכן קריטי לטפל בעניין המאמן כמה שיותר מהר .
רק השנייה נכנסתי הביתה ואני יודע שצריך לקחת את הכותרות פה בעירבון מוגבל , מישהו בהנהלה הודיע שרמי הדר הוא המאמן הקבוע ?
כן. שמעון מזרחי.
שמואל1 כתב:הראיון עם מזרחי לפני האימון
שחף1 כתב:זה קצת משעשע שמבין כל ההנהלה של מכבי שולחים את שמעון להתראיין. אם יש פלוס מסויים לדני זה שהוא נשמע אמין יחסית. שמעון נשמע כמו רדיו מ-1948
שחף1 כתב:אני לא מת על פדרמן ולא על הבן שלו, אבל הוא לפחות לא חרטטן כמו שמעון
jol9 כתב:שחף1 כתב:זה קצת משעשע שמבין כל ההנהלה של מכבי שולחים את שמעון להתראיין. אם יש פלוס מסויים לדני זה שהוא נשמע אמין יחסית. שמעון נשמע כמו רדיו מ-1948
אני חושב שדני הבין שאין לו טעם להיות בפרונט. עדיף לו כנראה לקבל את ההחלטות מאחורי הכלאים,
ושהביקורת תלך לזקנים, שגם ככה סניליים ושוכחים אחרי חמש דקות את מה שנאמר (מנסיון).
סומך על מסינה.
המאמן שמכבי תביא, צריך לדעת להתנהל מולו כמו צריך. הוא לא שחקן פשוט, אבל שחקנים גדולים הם לא אנשים פשוטים.
לארז נגיד הוא ישתין בפנים באימון הראשון כבר. לטבק הוא יתן כאפה עם הזין. שלא נדע.
שחף1 כתב:אור הייתי חייב להביא את הציטוט הזה מההחתמה של ווימס:סומך על מסינה.
המאמן שמכבי תביא, צריך לדעת להתנהל מולו כמו צריך. הוא לא שחקן פשוט, אבל שחקנים גדולים הם לא אנשים פשוטים.
לארז נגיד הוא ישתין בפנים באימון הראשון כבר. לטבק הוא יתן כאפה עם הזין. שלא נדע.
מדהים שאנשים פה קוראים את המפה 4 חודשים לפני מי שמנהל את הקבוצה הזאת
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־9 אורחים