יורוליג מחזור 5: מכבי נגד ברצלונה, רביעי, 19:45

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג מחזור 5: מכבי נגד ברצלונה, רביעי, 19:45

הודעהעל ידי roy1000 » 03 נובמבר 2016, 20:58

argof כתב:ומה שהולך ומתגבש אצלי, זה שבמכבי מבינים את זה, והחליטו במודע לא לעשות כלום, ולחכות לינואר (למילר), משל היו אלי טביב. אני מקבל את התחושה שמישהו שם החליט להמר על מאזן סביב 50% (במקרה הטוב) עד שמילר חוזר, בתקווה שבמחצית השנייה של העונה ניתן יהיה להביא איזה רצף נצחונות מטורף, ולהציל את העונה. אחרת, אי אפשר להבין שהם לא רואים מה שכל אוהד ממוצע יכול לראות.

איזה 50%? בחלומות בלילה אתה תהיה ב- 50%. אני בספק אם תהיה ב- 30% בינואר.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 03 נובמבר 2016, 20:59

אחדשיודע כתב:דיברנו על שם שיכול לשדרג את מכבי מקבוצה X למועמדת פיינל פור בפוטנציה.
להגיד שזה לא ריאלי? הבולשיט הכי גדול ששמעתי.

יש הרבה שחקנים שיכולים לשדרג את מכבי - לברון, קיירי, דוראנט, קרי, דווייט הווארד ועוד המון.

בולשיט? אתה חושב שיש סיכוי סביר שמכבי תביא את טראברס? ברצינות?
אם כן, יש לי כמה גשרים למכור לך.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 03 נובמבר 2016, 21:02, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי אחדשיודע » 03 נובמבר 2016, 21:01

roy1000 כתב:
אחדשיודע כתב:דיברנו על שם שיכול לשדרג את מכבי מקבוצה X למועמדת פיינל פור בפוטנציה.
להגיד שזה לא ריאלי? הבולשיט הכי גדול ששמעתי.

בולשיט? אתה חושב שיש סיכוי סביר שמכבי תביא את טראברס? ברצינות?
אם כן, יש לי כמה גשרים למכור לך.

אם היא תרצה להביא אותו ותציע לו חוזה סביר, למה לא? תן לי סיבה אחת.
בוא לא ננפח אותו להרבה יותר ממה שהוא.

חלאס עם הדמגוגיה בשקל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 03 נובמבר 2016, 21:05

אחדשיודע כתב:אם היא תרצה להביא אותו ותציע לו חוזה סביר, למה לא? תן לי סיבה אחת.

יש המון שחקנים שאתה יכול להציע להם "חוזה סביר". מכבי לא מציעה חוזים סבירים לאף אחד. היא מחפשת מציאות ורק שחקנים שאין להם אופציות אחרות מגיעים למכבי. טראברס יהיה מאוד מבוקש באירופה. מכבי לא מתחרה על שחקנים.

הלוואי וזה היה דמגוגיה. לא יגיע שום טראברס ומעשה הסיכוי שיגיע מישהו עם משמעות הוא קלוש.
roy1000

הודעהעל ידי אחדשיודע » 03 נובמבר 2016, 21:16

roy1000 כתב:
אחדשיודע כתב:אם היא תרצה להביא אותו ותציע לו חוזה סביר, למה לא? תן לי סיבה אחת.

יש המון שחקנים שאתה יכול להציע להם "חוזה סביר". מכבי לא מציעה חוזים סבירים לאף אחד. היא מחפשת מציאות ורק שחקנים שאין להם אופציות אחרות מגיעים למכבי. טראברס יהיה מאוד מבוקש באירופה. מכבי לא מתחרה על שחקנים.

נו באמת. לא הוא, ולא אף שחקן כרגע "מבוקש מאוד" "ע"י קבוצות באירופה. תמיד יש התעניינויות כאלו ואחרות, אבל אנחנו לא בקיץ.
זאת ה-התקופה לקבוצה אירופאית כזאת או אחרת "לעקוץ" שחקן שמעבר למידותיה כביכול. ולא חסרות דוגמאות מהעבר.
את ההזדמנות יש, אף פעם לא אמרתי שינצלו אותה. אני די בטוח שהפדרמנים לא יביאו אף אחד בתקופה הקרובה (גם לא אונואקו), וכבר ציינתי זאת.
מה שאמרתי הוא שאני מעדיף שחקן בעל אוריינטציה הגנתית לעמדות הפנים, כמו וולטר טבארס, על פני שינוי בעמדת המאמן (אם זה ייפול על אחד מהם).
אחדשיודע

הודעהעל ידי jol9 » 03 נובמבר 2016, 21:36

אחדשיודע כתב:
jol9 כתב:
אחדשיודע כתב:לחלוטין לא מסכים, בשום פרט. אם תיקח למשל את וולטר טבארס שהוזכר פה (סנטר, לא פאוור פורוורד) - מדובר בשחקן שיכול לייצב לך את ההגנה, או לפחות לשפר אותה משמעותית - רים פרוטקטור אמיתי. וביחד עם מילר, זאת בקלות יכולה להיות קבוצת פיינל פור. גם עם רמי הדר אגב.

להגיד שמכבי לא צריכה להחתים מאמן בכיר? אף פעם לא אמרתי. מבחינתי, מכבי צריכה להחליף את כל הצוות המקצועי.
אבל אם מדובר בשחקן לעמדות הפנים או במאמן, אני מעדיף להתחזק בשחקן. בעיניי, לא נגיע לשום פיינל פור רק עם החלפת מאמן.
ואיך הגעת למסקנה שיהיה יקר יותר להחליף שחקן מאשר להחתים מאמן כמו קזלאוסקאס? או שיש פחות אפשרויות בשוק השחקנים מאשר בשוק מאמנים?

אמרת שני דברים:
בעיניך תוספר של וולטר ווייט יכולה (אפילו בקלות) להביא את מכבי לפיינל פור גם עם רמי הדר.
בעיניך לא נגיע לפיינל פור עם החלפת מאמן.

אני מסכים עם הדבר השני. אנחנו לא קבוצת פיינל פור. יותר מדי בעיות.

לחלוטין לא מסכים עם הדבר הראשון. איך אפשר בכלל לקבוע האם אנחנו נוכל להיות קבוצת פיינל
פור או לא ועוד בקלות?
רציני? שחקן די-ליג זה מה שיביא אותנו לפיינל פור?

רבאק יוני, אתה אפילו לא יודע איך קוראים לו. הוא לא שיחק די-ליג, הוא מנופה NBA ושחקן עם עבר אירופי בגראן קנריה.
אם אין לך מושג מי הוא ומה היכולות שלו, מאיפה אתה אם הוא יכול לעזור לך או לא?

אני לא יכול להבטיח לך שמכבי תגיע לפיינל פור אם תצרף שחקן כזה או אחר, אני כן יכול להגיד שעם שחקן כמו וולטר טבארס בתוספת של מילר לצידו (רק אם יצליח לחוזר לכושר סביר העונה) מכבי תוכל להפוך מועמדת בכירה לפיינל פור - ממש לא קלוש. כן, הרבה יותר מאשר בתרחיש של צירוף מאמן כזה או אחר ו-וויתור על אופציית חיזוק הסגל, אין לי ספק בכלל לגבי העניין הזה. הקבוצה הזאת מפצוצצת בכישרון התקפי, היא רק צריך עזרה בצד הגנתית. ובלי כלים הגנתיים אמיתיים, אין מה לדבר.

בכוונה עיוותתי את השם שלו...
וכן, אין לי מושג מי זה. מספיק היה להסתכל כמה דקות ברזומה שלו בשביל להבין שזה לא שחקן
שיכול להפוך את הקבוצה מנמושת יורוליג, למועמדת לפיינל פור.

לא מבין את האופטימיות לגבי מילר. גם אם יחזור, הסיכוי שיוכל לתרום כמו שציפו ממנו, הוא לא גבוה לדעתי.

בכל מקרה, זה ויכוח סרק (כרגיל בערך), כי אתה כ"כ משוכנע שהתסריט הדמיוני שלך, יותר טוב מהתסריט
הדמיוני שלי, ובגלל ששני התסריטים הם דמיוניים, ולא נוכל לבדוק אותם, אז באמת שאין מה לדון בזה
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 03 נובמבר 2016, 21:41

אחדשיודע כתב:נו באמת. לא הוא, ולא אף שחקן כרגע "מבוקש מאוד" "ע"י קבוצות באירופה. תמיד יש התעניינויות כאלו ואחרות, אבל אנחנו לא בקיץ.
זאת ה-התקופה לקבוצה אירופאית כזאת או אחרת "לעקוץ" שחקן שמעבר למידותיה כביכול. ולא חסרות דוגמאות מהעבר.
את ההזדמנות יש, אף פעם לא אמרתי שינצלו אותה. אני די בטוח שהפדרמנים לא יביאו אף אחד בתקופה הקרובה (גם לא אונואקו), וכבר ציינתי זאת.
מה שאמרתי הוא שאני מעדיף שחקן בעל אוריינטציה הגנתית לעמדות הפנים, כמו וולטר טבארס, על פני שינוי בעמדת המאמן (אם זה ייפול על אחד מהם).

אז אנחנו מסכימים שהתסריט שיגיע חיזוק כזה הוא לא ריאלי?
roy1000

הודעהעל ידי אחדשיודע » 03 נובמבר 2016, 21:51

jol9 כתב:בכוונה עיוותתי את השם שלו...
וכן, אין לי מושג מי זה. מספיק היה להסתכל כמה דקות ברזומה שלו בשביל להבין שזה לא שחקן

לא מבין את האופטימיות לגבי מילר. גם אם יחזור, הסיכוי שיוכל לתרום כמו שציפו ממנו, הוא לא גבוה לדעתי.

בכל מקרה, זה ויכוח סרק (כרגיל בערך), כי אתה כ"כ משוכנע שהתסריט הדמיוני שלך, יותר טוב מהתסריט
הדמיוני שלי, ובגלל ששני התסריטים הם דמיוניים, ולא נוכל לבדוק אותם, אז באמת שאין מה לדון בזה

לא רוצה להישמע בוטה, אבל אם אין לך מושג "מי זה", אז גם אין לך מושג מה הוא יכול לתרום לנו או לא.
מדובר ברים פרוטקטור אמיתי, כלי הגנתי לכל דבר ועניין. שום מאמן על הגלובוס לא יוכל להביא לך הגנה יש מאין, צריך חומר לעבוד איתו.

אין לי שום אופטימיות לגבי מילר. האופטימיות היא של מכבי, בעצם זה שהיא לא מחפשת חיזוק בכלל כרגע.
אני מסתכל על תרחיש אפשרי (גם אם הסיכויים הם פחות מ-50% אפילו), שבו מילר חוזר בהדרגה לקראת פברואר ומשתפר אט אט עד המאני-טיים. זה בעצם התרחיש היחידי בעיניי שבו מכבי יכולה להפוך למועמדת לפיינל פור, אז ברור שאני אתייחס אליו.
אחדשיודע

הודעהעל ידי אחדשיודע » 03 נובמבר 2016, 21:55

roy1000 כתב:
אחדשיודע כתב:נו באמת. לא הוא, ולא אף שחקן כרגע "מבוקש מאוד" "ע"י קבוצות באירופה. תמיד יש התעניינויות כאלו ואחרות, אבל אנחנו לא בקיץ.

אז אנחנו מסכימים שהתסריט שיגיע חיזוק כזה הוא לא ריאלי?

התסריט שבו מכבי מצרפת שחקן כלשהו על הגלובוס לא ריאלי בעיניי, השם באופן כללי מאוד ריאלי.
הכל שאלה של רצון בסופו של דבר, אם רוצים להתחזק/לשנות (ומתי) או לא. כרגע נראה שלא רוצים, ולכן לא ריאלי.
אחדשיודע

הודעהעל ידי my man » 04 נובמבר 2016, 00:27

אתם חייבים לקרוא את התגובה הזו מהפייס של מכבי...
כמה שטויות מדברים כאן בחיי.. המאמן זה הבעיה שלכם?
רמי הדר זה הדבר הכי טוב שקרה למכבי השבוע, וגם זה לא היה בכוונת תחילה של ההנהלה. הוא לקח קבוצה מרוסקת שלא היה לה מהלך אחד נורמלי והאנדרלמוסיה חגגה, מקצועית וחברתית, וגיבש אותה בימים ספורים לקבוצה שכיף לראות, שמשחקת בשקט, עושה תרגילים, שחקנים באים לידי ביטוי. הוא לא מתחנף לכוכבים. הוא מקצועי, וענייני. מנהל משחק מצויין. עשה עבודה גדולה בשבוע הזה.

לקרוא את זה זה ה-דבר הכי מרגש שקרה לי השבוע!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 נובמבר 2016, 00:29

my man כתב:אתם חייבים לקרוא את התגובה הזו מהפייס של מכבי...
רמי הדר זה הדבר הכי טוב שקרה למכבי השבוע, וגם זה לא היה בכוונת תחילה של ההנהלה. הוא לקח קבוצה מרוסקת שלא היה לה מהלך אחד נורמלי והאנדרלמוסיה חגגה, מקצועית וחברתית, וגיבש אותה בימים ספורים לקבוצה שכיף לראות, שמשחקת בשקט, עושה תרגילים, שחקנים באים לידי ביטוי. הוא לא מתחנף לכוכבים. הוא מקצועי, וענייני. מנהל משחק מצויין. עשה עבודה גדולה בשבוע הזה.

אין כמו רפרוף בפייס של מכבי ובקבוצת האוהדים בשביל לצחוק קצת בזמנים קשים
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 04 נובמבר 2016, 00:40

MTA2311 כתב:

אולי הם חתולים של פדרמן?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 נובמבר 2016, 00:42

שמואל1 כתב:
MTA2311 כתב:

אולי הם חתולים של פדרמן?

אין לי ספק שיש שם לייקים ותגובות קנויים
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי toja27 » 04 נובמבר 2016, 01:03

roy1000 כתב:
toja27 כתב:אני גם חושב שללא שינויים בסגל גם מאמן טוב יותר לא יכול לעזור.

בכללי לגבי בניית הסגל, וזה כבר נאמר כאן מספר פעמים לפני, הטעות המהותית לפי דעתי בצורה שמכבי בונה את הסגל זה שהם מחפשים את השחקנים הכי טובים בתקציב שעומד לרשותם במקום לבנות קבוצה. קבוצה מאוזנת עם חשיבה עמוקה .

וואללה? מי אמר את זה?
אתה יכול להתחיל לעבוד על הצעות לחתימות.

לצורך העניין, אני אמרתי את זה גם לפני כן במילים אחרות ואני מנחש שהיו גם אחרים. ואכן גם אתה ציינת את זה מספר פעמים. אני לא יכול לתת קרדיט ספיציפי כל פעם לאנשים, יש עלי לחץ רב והעבודה מרובה, השחקנים מורדים, התקשורת חוגגת בהפסדים וכל המערכת מתמוטטת. חייב להישאר חזק.

לגבי החתימה עוד יש זמן.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 04 נובמבר 2016, 01:34

אחדשיודע כתב:

לא רוצה להישמע בוטה, אבל אם אין לך מושג "מי זה", אז גם אין לך מושג מה הוא יכול לתרום לנו או לא.
מדובר ברים פרוטקטור אמיתי, כלי הגנתי לכל דבר ועניין. שום מאמן על הגלובוס לא יוכל להביא לך הגנה יש מאין, צריך חומר לעבוד איתו.

אין לי שום אופטימיות לגבי מילר. האופטימיות היא של מכבי, בעצם זה שהיא לא מחפשת חיזוק בכלל כרגע.
אני מסתכל על תרחיש אפשרי (גם אם הסיכויים הם פחות מ-50% אפילו), שבו מילר חוזר בהדרגה לקראת פברואר ומשתפר אט אט עד המאני-טיים. זה בעצם התרחיש היחידי בעיניי שבו מכבי יכולה להפוך למועמדת לפיינל פור, אז ברור שאני אתייחס אליו.

מה שלא יהיה, ובתסריט הכי אופטימי, קשה לי להאמין שמכבי תהיה בתמונת הפלייאוף בינואר - פברואר.

אם מסתכלים רגע קדימה, אז להביא לכאן שחקן שאולי יצליח ואולי לא, זה משני, לעומת האפשרות
להביא לכאן מאמן בכיר ולסגור איתו לכמה שנים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 04 נובמבר 2016, 01:41

toja27 כתב:
roy1000 כתב:
toja27 כתב:אני גם חושב שללא שינויים בסגל גם מאמן טוב יותר לא יכול לעזור.

בכללי לגבי בניית הסגל, וזה כבר נאמר כאן מספר פעמים לפני, הטעות המהותית לפי דעתי בצורה שמכבי בונה את הסגל זה שהם מחפשים את השחקנים הכי טובים בתקציב שעומד לרשותם במקום לבנות קבוצה. קבוצה מאוזנת עם חשיבה עמוקה .

וואללה? מי אמר את זה?
אתה יכול להתחיל לעבוד על הצעות לחתימות.

לצורך העניין, אני אמרתי את זה גם לפני כן במילים אחרות ואני מנחש שהיו גם אחרים. ואכן גם אתה ציינת את זה מספר פעמים. אני לא יכול לתת קרדיט ספיציפי כל פעם לאנשים, יש עלי לחץ רב והעבודה מרובה, השחקנים מורדים, התקשורת חוגגת בהפסדים וכל המערכת מתמוטטת. חייב להישאר חזק.

לגבי החתימה עוד יש זמן.

תהיה חזק טוז'ה
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 04 נובמבר 2016, 01:44

jol9 כתב:
אחדשיודע כתב:

מה שלא יהיה, ובתסריט הכי אופטימי, קשה לי להאמין שמכבי תהיה בתמונת הפלייאוף בינואר - פברואר.

אם מסתכלים רגע קדימה, אז להביא לכאן שחקן שאולי יצליח ואולי לא, זה משני, לעומת האפשרות
להביא לכאן מאמן בכיר ולסגור איתו לכמה שנים.

אני רוצה להאמין שמכבי כבר עמוק בשיחות עם טרינקיירי.
הוא האיש הכי מתאים להגיע לכאן ולבנות משהו גדול ולאורך זמן.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Mitelka » 04 נובמבר 2016, 01:58

MTA2311 כתב:
שמואל1 כתב:
MTA2311 כתב:

אולי הם חתולים של פדרמן?

אין לי ספק שיש שם לייקים ותגובות קנויים

תשמע זה הקבוצה הכי טובה בעולם. אני נקרע.

תגובה אופיינת שם: אפשר וצריך לנצח את ברצלונה אין להם כלום, פנאתנייקוס לא טובה וננצח, פנרבחצ'ה בבית מנצחים, צסק"א אפשר להפתיע הם שאננים, אוקלהומה בלי דוראנט זה לא אותו דבר וקליבלנד מנטרלים את הטריו ומנצחים.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי שועל » 04 נובמבר 2016, 02:27

גדול Mitelka

קבוצה הזויה, פני הקבוצה כפני חלק גדול מאוהדיה, ובגלל הפנטיות והעיוורון שלהם
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי roy1000 » 04 נובמבר 2016, 05:46

החציל האצטקי כתב:אני רוצה להאמין שמכבי כבר עמוק בשיחות עם טרינקיירי.
הוא האיש הכי מתאים להגיע לכאן ולבנות משהו גדול ולאורך זמן.

ומה הם אומרים בשיחות האלה? "בוא, דני יבנה לך אחלה קבוצה"?
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], עידן ו־8 אורחים