06 ינואר 2017, 15:07
שועל כתב:הסוד של יאיר לפיד זה בעיקר החריצות שלו.
הוא חורש את הארץ, נפגש עם מאות אלפי אזרחים פנים מול פנים, הוא גם נוסע הרבה לחו"ל ומשגרר את מדינת ישראל, כמובן בשביל לקושש אהדה בארץ.
מה שיהיה בעוכריו זה היחסים שלו עם החרדים בקדנציה הקודמת, אני לא רואה אותם סולחים לא על זה כל כך מהר, בלעדיהם הוא יתקשה לבנות קואליציה.
06 ינואר 2017, 15:13
06 ינואר 2017, 15:16
Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:הסוד של יאיר לפיד זה בעיקר החריצות שלו.
הוא חורש את הארץ, נפגש עם מאות אלפי אזרחים פנים מול פנים, הוא גם נוסע הרבה לחו"ל ומשגרר את מדינת ישראל, כמובן בשביל לקושש אהדה בארץ.
מה שיהיה בעוכריו זה היחסים שלו עם החרדים בקדנציה הקודמת, אני לא רואה אותם סולחים לא על זה כל כך מהר, בלעדיהם הוא יתקשה לבנות קואליציה.
''לא''
06 ינואר 2017, 15:26
איתי-שגב כתב:לאור כל ה"סערה" שמתרחשת בכל הנושא עם השרה מירי רגב והבלבול האופייני בזהותי, רציתי להגיב ולומר שזה קרה בעבר וזה גם ייקרה בעתיד ואין צורך לייחס לזה יותר מדיי חשיבות..
סך הכל השרה תורמת המון לספורט הישראלי.. ואם להיות כנים יש לה הרבה עניינים יותר חשובים מאשר לדעת אם אני דובר עברית או לא, והיא סך הכל בן אדם..
שון
06 ינואר 2017, 16:08
roy1000 כתב:felix_r כתב:הצחיק אותי שבן אדם שלא יודע להגיע לבאר-שבע בלי ווייז דיבר על הצרכים של הפריפריה. זה נשמע פתטי.
מירי רגב לא רצה לראשות הממשלה בניגוד לדוגמן שלך
הקשקושים של לפיד בשנה האחרונה אכן מביכים, אבל זה עובד לו. לפחות בסקרים.
אין מה לעשות. בשביל לזכות בקולות של אנשי באר שבע צריך להגיד דברים מביכים. אני בטוח שאם הוא ייבחר כף רגלו לא תדרוך שוב בבאר שבע.
06 ינואר 2017, 16:09
שועל כתב:הסוד של יאיר לפיד זה בעיקר החריצות שלו.
06 ינואר 2017, 16:11
roy1000 כתב:חנו'ש כתב:לא קצת אנסתם את הת'רד??
אני לפחות העלתי את הקטע עם מירי רגב בפעם המאה בת'רד הדברים הקטנים....
יוני התחיל.
06 ינואר 2017, 16:15
jol9 כתב:שועל כתב:הסוד של יאיר לפיד זה בעיקר החריצות שלו.
מה שיהיה בעוכריו זה היחסים שלו עם החרדים בקדנציה הקודמת, אני לו רואה אותם סולחים לא על זה כל כך מהר, בלעדיהם הוא יתקשה לבנות קואליציה.
הוא לא יתקשה. בלי חרדים, אי אפשר לבנות קואליציה יציבה, אלא להסתמך על זועבי ועל זהבה ובהצלחה עם זה.
06 ינואר 2017, 16:23
jol9 כתב:רוי, למה אתה מתעקש להגיד דברים אמיר חצרוני סטייל?
אני בטוח שאתה לא חושב אפילו רבע מהדברים שאתה אומר, אז בשביל מה?
06 ינואר 2017, 16:25
06 ינואר 2017, 16:46
שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:הסוד של יאיר לפיד זה בעיקר החריצות שלו.
מה שיהיה בעוכריו זה היחסים שלו עם החרדים בקדנציה הקודמת, אני לו רואה אותם סולחים לא על זה כל כך מהר, בלעדיהם הוא יתקשה לבנות קואליציה.
הוא לא יתקשה. בלי חרדים, אי אפשר לבנות קואליציה יציבה, אלא להסתמך על זועבי ועל זהבה ובהצלחה עם זה.
אכן. אבל יכול להיות שהאח בנט שנמצא ביחסים מצוינים עם ליצמן והחרדים יוכל לגשר ביניהם. בפוליטיקה הכל אפשרי.
בנוסף הוא יכול לבנות קואליציה עם מפלגת העבודה, כחלון וליברמן.
06 ינואר 2017, 16:47
roy1000 כתב:jol9 כתב:רוי, למה אתה מתעקש להגיד דברים אמיר חצרוני סטייל?
אני בטוח שאתה לא חושב אפילו רבע מהדברים שאתה אומר, אז בשביל מה?
נו באמת. איבדנו את ההומור?
אבל אני לא צודק פה? לפיד אומר דברים מביכים וזה הולך לו.
06 ינואר 2017, 16:48
jol9 כתב:הסיכוי היחיד של ה"מרכז" להגיע לשלטון הוא אם הם ימנו מישהו מהימין להיות ראש ממשלה (נניח ליברמן).
אין שום סיכוי שלפיד מצליח לאגד סביבו 60 ח"כים לקואליציה.
06 ינואר 2017, 16:49
jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:הסוד של יאיר לפיד זה בעיקר החריצות שלו.
אכן. אבל יכול להיות שהאח בנט שנמצא ביחסים מצוינים עם ליצמן והחרדים יוכל לגשר ביניהם. בפוליטיקה הכל אפשרי.
זה לא יקרה.
העם ברובו ימני, ולכן מי שיהיה בשלטון יהיה הימין.
הסיכוי היחיד של ה"מרכז" להגיע לשלטון הוא אם הם ימנו מישהו מהימין להיות ראש ממשלה (נניח ליברמן).
06 ינואר 2017, 16:50
roy1000 כתב:jol9 כתב:הסיכוי היחיד של ה"מרכז" להגיע לשלטון הוא אם הם ימנו מישהו מהימין להיות ראש ממשלה (נניח ליברמן).
די כבר עם הבדיחה הזו של "ליברמן". לא רק בגלל שהסיכוי שהוא יהיה ראש ממשלה שווה לזה של אורן חזן, אלא בעיקר בגלל שהוא "ימין" בערך כמו שזהבה גלאון היא "ימין".
06 ינואר 2017, 16:51
jol9 כתב:סורי.. אם זה בהומור אז סבבה. אני פשוט זוכר שאמרת דברים מהסוג הזה אחרי הבחירות, ולא בהומור...
06 ינואר 2017, 16:51
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:הסיכוי היחיד של ה"מרכז" להגיע לשלטון הוא אם הם ימנו מישהו מהימין להיות ראש ממשלה (נניח ליברמן).
די כבר עם הבדיחה הזו של "ליברמן". לא רק בגלל שהסיכוי שהוא יהיה ראש ממשלה שווה לזה של אורן חזן, אלא בעיקר בגלל שהוא "ימין" בערך כמו שזהבה גלאון היא "ימין".
אני מניח שגם זה נאמר בהומור...
06 ינואר 2017, 16:52
שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:הסוד של יאיר לפיד זה בעיקר החריצות שלו.
זה לא יקרה.
הסיכוי היחיד של ה"מרכז" להגיע לשלטון הוא אם הם ימנו מישהו מהימין להיות ראש ממשלה (נניח ליברמן).
אני לא מושכנע בזה בכלל
זה מאוד פופולארי להגיד שהעם ברובו ימני, אבל האמת היא שהעם ברובו מחבב את נתניהו בהעדר אלטרנטיבה. אני לא רואה למשל את ליברמן משמש כראש ממשלה כי הוא לא נתפס כמועמד ראוי.
אני חושב שהעם ברובו מרכז שנוטה לימין, לפיד עונה לאחרונה על ההגדרה הזו.
06 ינואר 2017, 16:54
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:הסיכוי היחיד של ה"מרכז" להגיע לשלטון הוא אם הם ימנו מישהו מהימין להיות ראש ממשלה (נניח ליברמן).
אני מניח שגם זה נאמר בהומור...
לא. אתה באמת חושב שליברמן הוא "ימין"? ברצינות?
06 ינואר 2017, 16:55
jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:
זה לא יקרה.
אני לא מושכנע בזה בכלל
זה מאוד פופולארי להגיד שהעם ברובו ימני, אבל האמת היא שהעם ברובו מחבב את נתניהו בהעדר אלטרנטיבה. אני לא רואה למשל את ליברמן משמש כראש ממשלה כי הוא לא נתפס כמועמד ראוי.
אני חושב שהעם ברובו מרכז שנוטה לימין, לפיד עונה לאחרונה על ההגדרה הזו.
אני חושב שעובדתית, העם ברובו בחר במחנה הלאומי. לפיד הוא נציג של תל אביבים שבעים מהסוג של רוי. הוא לא באמת מייצג את מעמד הביניים באשדוד ובעפולה.
בכל מקרה, כל עוד נתניהו מחליט שהוא נשאר, הוא יהיה ראש ממשלה, ככה שכל האחרים לא רלוונטים בינתיים.