03 דצמבר 2016, 05:03
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:אם נמיר את השעות שהשקעת לשעות עבודה סביר להניח שהיה יוצא הרבה יותר זול לקנות הארד דרייב חדש, אבל היי, הרווחת הרפתקאה.
האמת שדי מרשים עד כמה שאת הנדי-וומן (זה תופס גם על וומן?), אני בתור ג׳ובניק למופת עד אנגולה אפילו לא ידעתי מה זה לדרמן
האמת שאני מתה על פרוייקטים כאלה, זה שווה את הסיפוק בסוף שהצלחת
מביך כמות הזמן שזה לקח לי אבל זה רק בגלל שהברגים היו ממתכת ממש רכה ואיבדו דיי מהר את הצורה שלהם
אבל אתה מעפולה, אז אני מניחה שסכין קפיצית ידעת מה זה
ברור, העירייה מעניקה סכין קפיצית יוקרתית לכל בוגר גן חובה בעיר.
אם אתה כבר פה, אז תעזור בלי לדעת במה - שקוף, סגול או כחול?
עריכה:
לא הגבת תוך שתי שניות
שקוף it is
זרקת אותי אחורה ל'או כחול או סגול' של שאולי
אם זה עוזר, במידה והייתי מגיב בזמן גם הייתי בוחר בשקוף
03 דצמבר 2016, 05:05
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:
האמת שאני מתה על פרוייקטים כאלה, זה שווה את הסיפוק בסוף שהצלחת
מביך כמות הזמן שזה לקח לי אבל זה רק בגלל שהברגים היו ממתכת ממש רכה ואיבדו דיי מהר את הצורה שלהם
אבל אתה מעפולה, אז אני מניחה שסכין קפיצית ידעת מה זה
ברור, העירייה מעניקה סכין קפיצית יוקרתית לכל בוגר גן חובה בעיר.
עריכה:
לא הגבת תוך שתי שניות
שקוף it is
מעצבן אותי שאני לא מבינה את כל הרפרנסים האלה מהפרלמנט
ממש חור בהשכלה
לפחות הפעם לא פישלת (בפוטנציה)
03 דצמבר 2016, 05:07
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:ברור, העירייה מעניקה סכין קפיצית יוקרתית לכל בוגר גן חובה בעיר.
עריכה:
לא הגבת תוך שתי שניות
שקוף it is
ממש חור בהשכלה
את חייבת לעצמך את ההשלמה הזאת.
האמת שהקטע הזה ספציפית מהמערכונים שלו בארץ נהדרת כשאולי אאל"ט אבל פרגני לעצמך מחר זמן איכות עם עצמך, קערת פופקורן (או מגש פיצה לצורך העניין) ומרתון של הפרלמנט, לא תתאכזבי
03 דצמבר 2016, 05:18
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:
עריכה:
לא הגבת תוך שתי שניות
שקוף it is
ממש חור בהשכלה
האמת שהקטע הזה ספציפית מהמערכונים שלו בארץ נהדרת כשאולי אאל"ט אבל פרגני לעצמך מחר זמן איכות עם עצמך, קערת פופקורן (או מגש פיצה לצורך העניין) ומרתון של הפרלמנט, לא תתאכזבי
יש לי כל כך הרבה מרתונים שאני צריכה לעשות כי נערמים לי פה פרקים
להיות מבוגר עם מחוייבויות זה ממש מסריח
03 דצמבר 2016, 05:21
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:זרקת אותי אחורה ל'או כחול או סגול' של שאולי
ממש חור בהשכלה
יש לי כל כך הרבה מרתונים שאני צריכה לעשות כי נערמים לי פה פרקים
להיות מבוגר עם מחוייבויות זה ממש מסריח
מזל שעברת עבודה, אחרת היית צופה בהכל רק בקבר כמו פולניה אמיתית
03 דצמבר 2016, 12:09
03 דצמבר 2016, 16:03
03 דצמבר 2016, 16:09
איתי-שגב כתב:איפה ינאי ?
03 דצמבר 2016, 16:14
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:איפה ינאי ?
כבר אמרתי פה שהוא מת אבל מסתבר שלאף אחד לא אכפת
03 דצמבר 2016, 16:17
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:איפה ינאי ?
כבר אמרתי פה שהוא מת אבל מסתבר שלאף אחד לא אכפת
אנחנו שוכחים מהר
03 דצמבר 2016, 16:24
איתי-שגב כתב:איפה ינאי ?
03 דצמבר 2016, 16:37
03 דצמבר 2016, 17:17
MaccabiTA כתב:ינאי אל תקשיב להם, אני צריך מישהו לחגוג איתו את הווינר-שוט של קוואי ולזעוף איתו על העובדה שמול הוויזארדס בבית הזדקקנו לווינר שוט של קוואי..
03 דצמבר 2016, 17:19
roy1000 כתב:MaccabiTA כתב:ינאי אל תקשיב להם, אני צריך מישהו לחגוג איתו את הווינר-שוט של קוואי ולזעוף איתו על העובדה שמול הוויזארדס בבית הזדקקנו לווינר שוט של קוואי..
ראית את הסרט?
03 דצמבר 2016, 17:56
03 דצמבר 2016, 18:10
03 דצמבר 2016, 18:20
איתי-שגב כתב:כרמל, אבא שלי קנה לי מקלדת ועכבר אלחוטיים (שלי חצי שבור עכשיו, ציפיתי שיקנה חוטי כי קניתי בהתחלה אלחוטיים והוא היה נגד זה).
האמת שזה לא ממש מעניין אותי חוץ מהקטע של הסוללה.. זה רציתי שיש לעכבר סוללה ששורדת שנה ומקלדת ששורדת 3 שנים ? או שלגיימרים שמשתמשים בעכבר ובמקלדת יותר (לוחצים הרבה על העכבר ומשתמשים במקלדת כל הזמן במשחקים) זה יוצא הרבה פחות ?.
זה זה : http://www.logitech.com/en-sg/product/w ... ombo-mk270.
03 דצמבר 2016, 18:21
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:כרמל, אבא שלי קנה לי מקלדת ועכבר אלחוטיים (שלי חצי שבור עכשיו, ציפיתי שיקנה חוטי כי קניתי בהתחלה אלחוטיים והוא היה נגד זה).
האמת שזה לא ממש מעניין אותי חוץ מהקטע של הסוללה.. זה רציתי שיש לעכבר סוללה ששורדת שנה ומקלדת ששורדת 3 שנים ? או שלגיימרים שמשתמשים בעכבר ובמקלדת יותר (לוחצים הרבה על העכבר ומשתמשים במקלדת כל הזמן במשחקים) זה יוצא הרבה פחות ?.
גם אני חששתי מזה בהתחלה כשקניתי את הסט האלחוטי הראשון שלי כי..למי בא להתעסק עם לקנות סוללות על סוללות כל איזה שלושה חודשים
אבל בוא נגיד שאם העכבר והמקלדת נשארים תקינים, לא אמורה להיות לך בעיה
הבעיה הראשונה והעיקרית בסט אלחוטי זה תמיד לתקינות של המוצר, לא לסוללות, כי הן מחזיקות הרבה יותר זמן ממה שחושבים
03 דצמבר 2016, 18:24
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:כרמל, אבא שלי קנה לי מקלדת ועכבר אלחוטיים (שלי חצי שבור עכשיו, ציפיתי שיקנה חוטי כי קניתי בהתחלה אלחוטיים והוא היה נגד זה).
גם אני חששתי מזה בהתחלה כשקניתי את הסט האלחוטי הראשון שלי כי..למי בא להתעסק עם לקנות סוללות על סוללות כל איזה שלושה חודשים
הבעיה הראשונה והעיקרית בסט אלחוטי זה תמיד לתקינות של המוצר, לא לסוללות, כי הן מחזיקות הרבה יותר זמן ממה שחושבים
נראלי שאפשר לסמוך על מוצר מקורי של logitech..
03 דצמבר 2016, 18:26
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:כרמל, אבא שלי קנה לי מקלדת ועכבר אלחוטיים (שלי חצי שבור עכשיו, ציפיתי שיקנה חוטי כי קניתי בהתחלה אלחוטיים והוא היה נגד זה).
נראלי שאפשר לסמוך על מוצר מקורי של logitech..
יש איזה טרנד בשנים האחרונות לבנות מקלדות ועכברים (במיוחד עכברים) מאוד לא עמידים, אז זה לא תמיד תלוי בחברה כי רוב החברות מייצרות מוצרים שלא מחזיקים יותר מדי זמן
בוא נגיד שאם זה מחזיק לך שנה, אתה שייך לקבוצה של אנשים עם מזל טוב
הסט שאני קניתי..עכשיו אני משתמשת במקלדת כי היא כמו חדשה, אבל העכבר החזיק לי ממש מעט זמן (כמה חודשים בודדים, לא עבר את החצי שנה), וגם הסט הזה הוא של חברה מוכרת