my man כתב:אם רמי היה נשאר זה היה נראה בדיוק אותו דבר אם לא יותר גרוע..הוא ידע בדיוק לאן הוא הוביל את הקבוצה הזו והחליט לברוח/החליטו בשבילו לפני שזה יתפוצץ..
בגצקיס פשוט הזוי שהסכים להגיע לכאן בלי שום סיכויי הצלחה..הוא באמת גרוע גם מצד עצמו אבל רמי - זה שפל חסרר תקדים. האיש לא עבר סדרת פלייאוף בחייו- גם לא בלאומית. יש לו ניסיון של עונה וחצי בליגת העל ועם הרזומה הזה הוא הגיע לאמן אצלנו.. זה הרזומה הכי גרוע ביי פאר מכל מאמני היורוליג אי פעם. אני באמת לא מבין איך אתה מתעלם מזה..מה, בגלל שהוא ניצח 2/3 משחקים בעקבות אפקט החלפת המאמן?
גם לבגצ' יש כמה ניצחונות ביורוליג(וגם לפני מכבי)
אין שום סיבה להניח שאם רמי הדר היה נשאר היינו מפסידים 8 משחקים רצופים בליגה. זה משהו שמעולם לא קרה ולא סביר שהיה קורה עם רמי הדר שבקושי הפסיד משחקים בליגה.
אתה מבלבל פה בין שני דברים - לרמי הדר אין רקורד שהיה אמור להביא אותו לתפקיד, אבל מבחינת אימון פרופר, הוא הרבה יותר טוב מבגאצקיס שבכלל אי אפשר לקרוא לו "מאמן". אף שחקן לא סופר ולא ספר אותו מיום א'. מה שבגאצקיס עשה פה זה לחלוטין חסר תקדים ולא ברור לי למה אתה מתעלם מהצורה שבה הוא פירק את הקבוצה בצורה שרמי הדר רק יכל לחלום עליה.
אני מבין ששונאים את הדר. גם אני שונא אותו וחושב שהוא אפס, אבל בגאצקיס אפילו לרמה של אפס לא מגיע.