26 יוני 2017, 19:39
my man כתב:toja27 כתב:arel123 כתב:ShiriV כתב:er79 כתב:מסכים. סוג של גאודלוק משונמך ודי מבוגר. לא הייתי משלם עליו יותר מחצי מליון ותכלס אם זה האלטרנטיבה כבר הייתי משאיר את גאודלוק
אתה מדבר על לוג'סקי?
איך ההגנה שלו אגב?
אני משאיר כבר את סילי במקומו, גם בגלל השכר וסילי לא פציע כמו לוג'סקי
והוא שומר סבבה, לא משהו מיוחד
קונה את ההצעה שלך.
חיכיתי לזה..
arel123 כתב:toja27 כתב:שחקן הגנה טוב יותר מגאודלוק, קבוצתי יותר, חכם יותר ומנוסה יותר. בנוסף קלעי טוב מאוד. הוא קצת מעבר לשיא אני מאמין אבל הוא סוג של שחקן שהייתי רוצה שישחק בקבוצה אחרי כל האמרקאים הרגילים שמכבי נוהגים להביא( ראד, מילר גאדלוק וימס פארגו וכו').
אבל 900 אלף זה טו מאץ' בשביל שחקן כמוהו, 600 אלף בגג של הגג אמור להיות השכר שלו
26 יוני 2017, 19:43
toja27 כתב:arel123 כתב:toja27 כתב:שחקן הגנה טוב יותר מגאודלוק, קבוצתי יותר, חכם יותר ומנוסה יותר. בנוסף קלעי טוב מאוד. הוא קצת מעבר לשיא אני מאמין אבל הוא סוג של שחקן שהייתי רוצה שישחק בקבוצה אחרי כל האמרקאים הרגילים שמכבי נוהגים להביא( ראד, מילר גאדלוק וימס פארגו וכו').
אני יכול להסכים עם מה שאתה אומר בגלל הגיל שלו. אני חושב שהוא שווה בסביבות ה750.
26 יוני 2017, 19:45
ShiriV כתב:אז קשה קצת לומר שהוא שינמוך לגאודלוק.. הוא אולי לא קלעי מפואר כמו גאודלוק, אבל הוא מביא יתרון באספקטים אחרים. המינוס הם הפציעות שלו והגיל..
26 יוני 2017, 19:47
arel123 כתב:toja27 כתב:arel123 כתב:toja27 כתב:שחקן הגנה טוב יותר מגאודלוק, קבוצתי יותר, חכם יותר ומנוסה יותר. בנוסף קלעי טוב מאוד. הוא קצת מעבר לשיא אני מאמין אבל הוא סוג של שחקן שהייתי רוצה שישחק בקבוצה אחרי כל האמרקאים הרגילים שמכבי נוהגים להביא( ראד, מילר גאדלוק וימס פארגו וכו').
הגיל והפציעות, בכל מקרה הוא שחקן לא רע אבל זה ממש לא הכיוון שמכבי צריכה, להוציא 900 אלף על שחקן כמוהו זאת בדיחה אחת גדולה .
אני מעדיף שחקן אחר במקומו במחיר הזה ואפילו במיליון
מקווה מאוד שלא יחתום
26 יוני 2017, 19:48
toja27 כתב:arel123 כתב:toja27 כתב:arel123 כתב:toja27 כתב:שחקן הגנה טוב יותר מגאודלוק, קבוצתי יותר, חכם יותר ומנוסה יותר. בנוסף קלעי טוב מאוד. הוא קצת מעבר לשיא אני מאמין אבל הוא סוג של שחקן שהייתי רוצה שישחק בקבוצה אחרי כל האמרקאים הרגילים שמכבי נוהגים להביא( ראד, מילר גאדלוק וימס פארגו וכו').
הגיל והפציעות, בכל מקרה הוא שחקן לא רע אבל זה ממש לא הכיוון שמכבי צריכה, להוציא 900 אלף על שחקן כמוהו זאת בדיחה אחת גדולה .
אני מעדיף שחקן אחר במקומו במחיר הזה ואפילו במיליון
מקווה מאוד שלא יחתום
אני חושב קצת אחרת. זה בדיוק הכיוון משמכבי צריכה, רק לא בהכרח שזה יהיה לוג'יסקי.
אגב הפציעות, אני לא זוכר שהוא כל כך פציע כמו שאתם מתארים. היו לו פציעות פה ושם אבל זה רחוק מהרמה של רנדל למשל.
26 יוני 2017, 19:52
ShiriV כתב:אז קשה קצת לומר שהוא שינמוך לגאודלוק.. הוא אולי לא קלעי מפואר כמו גאודלוק, אבל הוא מביא יתרון באספקטים אחרים. המינוס הם הפציעות שלו והגיל..
26 יוני 2017, 19:53
26 יוני 2017, 19:55
toja27 כתב:לוג'יסקי שחקן התקפה טוב יותר מסילי וגם הרבה יותר מנוסה. הוא שיחק 4 שנים בקבוצה קבוצתית וקשוחה כמו אולימפייקוס והרוח הזאת כבר "מוטבעת" בו. שוב סילי ב275 אלף זו עסקה פצצה לדעתי. אבל לוגיסקי הוא שחקן נחמד מאוד לדעתי. בכל אופן אני מרוצה אם זה כיוון השחקנים שמכבי הולכת אליו.
26 יוני 2017, 19:56
26 יוני 2017, 19:56
toja27 כתב:לוג'יסקי שחקן התקפה טוב יותר מסילי וגם הרבה יותר מנוסה. הוא שיחק 4 שנים בקבוצה קבוצתית וקשוחה כמו אולימפייקוס והרוח הזאת כבר "מוטבעת" בו. שוב סילי ב275 אלף זו עסקה פצצה לדעתי. אבל לוגיסקי הוא שחקן נחמד מאוד לדעתי. בכל אופן אני מרוצה אם זה כיוון השחקנים שמכבי הולכת אליו.
26 יוני 2017, 19:58
שועל כתב:toja27 כתב:לוג'יסקי שחקן התקפה טוב יותר מסילי וגם הרבה יותר מנוסה. הוא שיחק 4 שנים בקבוצה קבוצתית וקשוחה כמו אולימפייקוס והרוח הזאת כבר "מוטבעת" בו. שוב סילי ב275 אלף זו עסקה פצצה לדעתי. אבל לוגיסקי הוא שחקן נחמד מאוד לדעתי. בכל אופן אני מרוצה אם זה כיוון השחקנים שמכבי הולכת אליו.
הכל נחמד, לטעמי הוא עדיף על גאודלוק בגלל סגנון המשחק ובגלל השכר, אבל הוא נפצע לא מעט בעבר וזה סיכון שלא צריך לקחת.
26 יוני 2017, 20:02
26 יוני 2017, 20:04
arel123 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:לוג'יסקי שחקן התקפה טוב יותר מסילי וגם הרבה יותר מנוסה. הוא שיחק 4 שנים בקבוצה קבוצתית וקשוחה כמו אולימפייקוס והרוח הזאת כבר "מוטבעת" בו. שוב סילי ב275 אלף זו עסקה פצצה לדעתי. אבל לוגיסקי הוא שחקן נחמד מאוד לדעתי. בכל אופן אני מרוצה אם זה כיוון השחקנים שמכבי הולכת אליו.
הכל נחמד, לטעמי הוא עדיף על גאודלוק בגלל סגנון המשחק ובגלל השכר, אבל הוא נפצע לא מעט בעבר וזה סיכון שלא צריך לקחת.
גאודלוק לא רואה אותו, הוא חודר יותר טוב וקולע יותר טוב, שחקן התקפה הרבה יותר טוב מאשר לוג'סקי .
נכון שההגנה של לוג'סקי טובה יותר אבל לדעתי לפחות גאודלוק עדיף
אם זה גאודלוק ב1.4 או לוגסקי ב900, אני לוקח את גאודלוק בלי לחשוב פעמיים בכלל
אבל זאת רק דעתי
26 יוני 2017, 20:05
בשלות כתב:כל שחקן שמכבי רוצים גם אנאדולו רוצים ...
26 יוני 2017, 20:06
26 יוני 2017, 20:13
toja27 כתב:arel123 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:לוג'יסקי שחקן התקפה טוב יותר מסילי וגם הרבה יותר מנוסה. הוא שיחק 4 שנים בקבוצה קבוצתית וקשוחה כמו אולימפייקוס והרוח הזאת כבר "מוטבעת" בו. שוב סילי ב275 אלף זו עסקה פצצה לדעתי. אבל לוגיסקי הוא שחקן נחמד מאוד לדעתי. בכל אופן אני מרוצה אם זה כיוון השחקנים שמכבי הולכת אליו.
גאודלוק לא רואה אותו, הוא חודר יותר טוב וקולע יותר טוב, שחקן התקפה הרבה יותר טוב מאשר לוג'סקי .
נכון שההגנה של לוג'סקי טובה יותר אבל לדעתי לפחות גאודלוק עדיף
אם זה גאודלוק ב1.4 או לוגסקי ב900, אני לוקח את גאודלוק בלי לחשוב פעמיים בכלל
אבל זאת רק דעתי
לא אכפת לי שאתה מעדיף את גאודלוק על פניו, כל אחד ודעתו אבל רק נשים דברים במקומם. לוגיסקי שחקן התקפה טוב. הוא קולע מצויין מבחוץ וגם מחצי מרחק ובנוסף יודע לחדור לצבע. הוא לא מכונה משומנת כמו גאודלוק שקולע שלושות על הפנים, וחודר לצבע עם איזה פלאוטר נחמד אבל שחקן התקפה טוב ומעלה. וכל זה בלי להזכיר את כל הפקטורים שמסביב כמו אלמנטים אחרים של משחק והמחיר.
26 יוני 2017, 20:15
arel123 כתב:מאוד מפתיע אותי ששומעים שספליטר קרוב לסיכום, דיברנו עליו פה הרבה אבל לא תיארתי לעצמי שמכבי באמת יציעו לו הצעה, אותי אישית זה מפתיע .
בקשר לשחקן, כישראלי זאת החתמה מעולה, נכון הוא לא מה שהוא היה בNBA, אבל ביורוליג הוא יכול להשתלב לא רע ולתרום, וזה שהוא ישראלי רק הופך את זה לעוד יותר טוב בליגה .
אני לא מצפה ממנו להופעות מדהימות, אבל אני מצפה למשחקים טובים גם בגיל 32
26 יוני 2017, 20:24
אחדשיודע כתב:arel123 כתב:מאוד מפתיע אותי ששומעים שספליטר קרוב לסיכום, דיברנו עליו פה הרבה אבל לא תיארתי לעצמי שמכבי באמת יציעו לו הצעה, אותי אישית זה מפתיע .
בקשר לשחקן, כישראלי זאת החתמה מעולה, נכון הוא לא מה שהוא היה בNBA, אבל ביורוליג הוא יכול להשתלב לא רע ולתרום, וזה שהוא ישראלי רק הופך את זה לעוד יותר טוב בליגה .
אני לא מצפה ממנו להופעות מדהימות, אבל אני מצפה למשחקים טובים גם בגיל 32
1) הוא לא ישראלי. הוא עשוי לקבל אזרחות מתוקף חוק השבות, אבל צריך להוכיח קודם שסבא או סבתא שלו יהודים. אהרל'ה ויסברג דיבר רק על סבא רבא שלו מצד האבא.
2) בשום פנים ואופן זאת יכולה לא החתמה "מעולה", לא כזר ולא כישראלי. מדובר בשחקן סופר פציע, שבמקרה הטוב היה יכול להתאים לספוט של הסנטר המחליף. יש למכבי כבר סנטר מחליף.
3) "הידיעה" מגיעה ממקור זר ומפוקפק. לדבר על זה בתור משהו קונקרטי, זה לא רציני.toja27 כתב:לוג'יסקי שחקן התקפה טוב יותר מסילי וגם הרבה יותר מנוסה. הוא שיחק 4 שנים בקבוצה קבוצתית וקשוחה כמו אולימפייקוס והרוח הזאת כבר "מוטבעת" בו. שוב סילי ב275 אלף זו עסקה פצצה לדעתי. אבל לוגיסקי הוא שחקן נחמד מאוד לדעתי. בכל אופן אני מרוצה אם זה כיוון השחקנים שמכבי הולכת אליו.
לא שהייתי מסתמך יותר מידי על דיווח מגורם זר לא מוכר, אבל איך בדיוק אפשר להיות מרוצה מהחתמה פוטנציאלית של שחקן פציע בן 32 על 1.8 מיליון אירו לשנתיים? אם מדברים על כיוונים, אז זה לא כיוון טוב. אתה מציב תקרה נמוכה מידי.