המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ankram כתב:toja27 כתב:החציל האצטקי כתב:הוא סקורר מאוד אמין, אבל ההגנה שלו שערורייתית.
אפשר היה להחביא אותו אם היה משחק לידו איזה סנטר ענק וזריז כמו טאבארס.
עם בלאק זה תיאום שלא עובד.
אני לא בטוח שהמילה שערוריתית זאת המילה שאני הייתי משתמש, יש לו רגעים בהגנה שכאילו הוא פתאום בשוק, אבל ברוב הזמן הוא דווקא מזיז רגליים ומנסה.
את ג'ק כהן הייתי מתאר כשחקן עם הגנה שעוריירתית למשל.
ג'ייק כהן מול ברצלונה , 4 עבירות תוך דקה , ג'ייק כהן מול אפס , 2 שלשות ואיבוד כדור , זה הסנטר הפותח של נבחרת ישראל......
MTA2311 כתב:ולכן המסקנה היא שמה שחסר במכבי זה עוד קצת עברית בחדר ההלבשה
שמואל1 כתב:המועדון מאבד את הקהל, אין עם מי להזדהות על הפרקט ומחוצה לו.
אני בהחלט לא אתנגד לקבוצה עם בסיס איכותי של זרים ומסביבם ישראלים ראויים - כמו כספי, ליף, קולשוב, זוסמן, אבדיה. זו הנוסחה שעבדה בשושלת.
סגל של 12 זרים בינוניים פשוט לא עובד, וזה לא הולך להשתנות.
שמואל1 כתב:המועדון מאבד את הקהל, אין עם מי להזדהות על הפרקט ומחוצה לו.
אני בהחלט לא אתנגד לקבוצה עם בסיס איכותי של זרים ומסביבם ישראלים ראויים - כמו כספי, ליף, קולשוב, זוסמן, אבדיה. זו הנוסחה שעבדה בשושלת.
סגל של 12 זרים בינוניים פשוט לא עובד, וזה לא הולך להשתנות.
toja27 כתב:אני גם באופן אישי לא מרגיש ששחקנים ישראלים זה מה שחסר לי..כלומר הייתי רוצה לראות את זוסמן מתפתח לשחקן חמישיה אצלנו אבל לא בכוח לדחוף אותו רק כי הוא ישראלי.
כן מפריע לי שמכבי שנה אחרי שנה היא קבוצת אמרקאים בלי אירופאים לרמת היורוליג.
jol9 כתב:toja27 כתב:אני גם באופן אישי לא מרגיש ששחקנים ישראלים זה מה שחסר לי..כלומר הייתי רוצה לראות את זוסמן מתפתח לשחקן חמישיה אצלנו אבל לא בכוח לדחוף אותו רק כי הוא ישראלי.
יש 300 מליון אמריקאים בעולם הזה. בוא לא נקטלג אותם תחת אותה מקשה.
אני יכול להסכים עם האמירה שלך אם משנים אותה טיפה לכיוון של שחקנים עם נסיון בכדורסל האירופאי. זה משהו אחר.
אני מזכיר את עונת התואר בסופרוליג. מכבי גם אז היתה על טהרת אמריקאים עם בורשטיין והנפלד, והיא היתה קבוצה מופלאה.
jol9 כתב:toja27 כתב:אני גם באופן אישי לא מרגיש ששחקנים ישראלים זה מה שחסר לי..כלומר הייתי רוצה לראות את זוסמן מתפתח לשחקן חמישיה אצלנו אבל לא בכוח לדחוף אותו רק כי הוא ישראלי.
אני יכול להסכים עם האמירה שלך אם משנים אותה טיפה לכיוון של שחקנים עם נסיון בכדורסל האירופאי. זה משהו אחר.
אני מזכיר את עונת התואר בסופרוליג. מכבי גם אז היתה על טהרת אמריקאים עם בורשטיין והנפלד, והיא היתה קבוצה מופלאה.
Jack55 כתב:לא מבין מה הבעיה, פשוט צריך להביא זרים יותר איכותיים משמות כמו ריי, רול קיין וכו' .
אולי צריך לחזק את השלד הישראלי אבל ממש לא להוציא על זה את רוב התקציב .
צריך להשקיע בזרים טובים ומוכחים ולא בעוד סתם שחקנים בינוניים מינוס .
MM3 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:אני גם באופן אישי לא מרגיש ששחקנים ישראלים זה מה שחסר לי..כלומר הייתי רוצה לראות את זוסמן מתפתח לשחקן חמישיה אצלנו אבל לא בכוח לדחוף אותו רק כי הוא ישראלי.
אריאל מקדונלד היה ״סלובני״ , לאף אחד לא אכפת מאיפה השחקנים מגיעים נראה לי שהם צריכים להישפט לפי זה שהם שחקני כדורסל או לא. כרגע מכבי הולכת על האופציה השניה.
גל גל כתב:Jack55 כתב:לא מבין מה הבעיה, פשוט צריך להביא זרים יותר איכותיים משמות כמו ריי, רול קיין וכו' .
אולי צריך לחזק את השלד הישראלי אבל ממש לא להוציא על זה את רוב התקציב .
צריך להשקיע בזרים טובים ומוכחים ולא בעוד סתם שחקנים בינוניים מינוס .
אם זה לא היה בעיה אז כל הקבוצות היו מצליחות ומכבי כבר שניםפ הייתה בפיינלח פור כל שנה
כנראה שבמכבי ובהמון קבוצות באירופה זה בעיה
toja27 כתב:זה נראה מאוד תמוה בעיני שאחרי כל כך הרבה שנים, אנשים עדיין לא הבינו את המנטליות שכל כך הרבה שחקנים אמרקאים מביאים איתם כשהם מגיעים מארצות הברית בניגוד לרוב השחקנים האירופאים.
אבל בסדר מי אני שאפריע בסקאוטינג של שחקני תפר בNBA שרק חולמים על לחזור לנבא ושחקני ג'יי ליג שלא יודעים מסגרת תחרותית אמיתית מה זה ואין להם מושג לאן הם מגיעים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Shay_uzan ו־8 אורחים