31 יולי 2019, 19:23
Rampel כתב:אז נראה שזה הכיוון:
אניס, וולטרס, ג'ונדי
ווילבקין, בראיינט, זוסמן
כספי/אייסי, אבדיה
אייסי/כספי, קלויארו, כהן
בלאק, האנטר
בסופו של דבר, אם אניס יגיע לפה לצד אייסי וכספי, אני דווקא די מרוצה מהסגל. עד כדי עמדה 5 כמובן שהשתינו עליה מבחינת גיוון ועומק, כשהאנטר מיותר בטירוף, בטח אחרי שאייסי הגיע, אבל זה מה יש.
לגבי אניס, אני חשבתי שהוא יכול להיות הימור טוב עוד כשקאנון העלה את השם שלו בתחילת הקיץ וכבר אז רשמתי שהוא מתאמן מתחילת 2019. אם הוא מגיע בראש הנכון, אז הפציעה שלו לא נוראית ויש לא מעט שחקנים שחזרו מפציעות דומות וחזרו בכושר לא פחות ולפעמים אפילו יותר טוב (פול ג'ורג').
וכן, אין ספק שמדובר בהימור, אבל אחרי הכסף שהוציאו על אייסי כדי שעמדות הפורוורד יראו טוב, היה ברור שלא ישאר הרבה כסף לרכז על שכולם פה קיוו לו. אני אישית מתחילת הקיץ התאמתי ציפיות שלא יהיה פה כוכב על, אז עם כל כמה שהיה כיף לשחק איתכם ב-MyGM, אני דווקא לגמרי סבבה עם ההימור הזה.
בכל אופן, אם בלאק יזכר בתקופה בלייקרס שהוא גרם למוזגוב לשבת עמוק בספסל (אגב, אותו מוזגוב יבוא לנקום בו במוסקבה ב-3.10) והצליח גם להתמודד עם 7 פוטרים אז אולי, אולי (וזו צריכה להיות אופטימיות סופר זעירה כי יש פה המון סימני שאלה והמון אולי) אפשר באמת להתמודד על הצלבה. אגב, אולי אניס ששיחק איתו באותה הקבוצה בלייקרס יפעיל את הטריגר![]()
מצד שני, אני עדיין לא מבין איך ינהלו רוטציה של 8 זרים כשבכל שבוע יהיה לפחות משחק אחד שצריך להתכונן אליו רק עם חמישה מתוכם. בתחילת הקיץ היה נראה שאפשר להתסדר עם 7 זרים, כשעל וולטרס מפמפמים כל הקיץ שהוא מגיע להיות רכז מחליף ואני מניח שהוא גם מקבל את המסרים וכנראה שהביאו אותו כדי להיות הזר הנוח שידע להיות מחוץ לרוטציה במידת הצורך, כשביחד איתו השאירו את קלויארו שידע לקבל את זה השנה. אבל מי הזר השלישי שישב בחוץ? בראיינט שהיה בחמישיית העונה? האנטר שמגיע כאלוף יורוליג? הם ידעו לקבל את זה שהם לא משחקים? כי בראיינט כנראה יראה את זוסמן מקבל דקות על חשבונו ומבזבז אותן בפינה בהתקפות והאנטר כנראה יראה את ג'ייק כהן מפגין רכות בלתי נסבלת. מאוד מקווה שזה לא יצור בעיות בחדר ההלבשה.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
31 יולי 2019, 19:36
cifkcv כתב:Rampel כתב:אז נראה שזה הכיוון:
אניס, וולטרס, ג'ונדי
ווילבקין, בראיינט, זוסמן
כספי/אייסי, אבדיה
אייסי/כספי, קלויארו, כהן
בלאק, האנטר
בסופו של דבר, אם אניס יגיע לפה לצד אייסי וכספי, אני דווקא די מרוצה מהסגל. עד כדי עמדה 5 כמובן שהשתינו עליה מבחינת גיוון ועומק, כשהאנטר מיותר בטירוף, בטח אחרי שאייסי הגיע, אבל זה מה יש.
לגבי אניס, אני חשבתי שהוא יכול להיות הימור טוב עוד כשקאנון העלה את השם שלו בתחילת הקיץ וכבר אז רשמתי שהוא מתאמן מתחילת 2019. אם הוא מגיע בראש הנכון, אז הפציעה שלו לא נוראית ויש לא מעט שחקנים שחזרו מפציעות דומות וחזרו בכושר לא פחות ולפעמים אפילו יותר טוב (פול ג'ורג').
וכן, אין ספק שמדובר בהימור, אבל אחרי הכסף שהוציאו על אייסי כדי שעמדות הפורוורד יראו טוב, היה ברור שלא ישאר הרבה כסף לרכז על שכולם פה קיוו לו. אני אישית מתחילת הקיץ התאמתי ציפיות שלא יהיה פה כוכב על, אז עם כל כמה שהיה כיף לשחק איתכם ב-MyGM, אני דווקא לגמרי סבבה עם ההימור הזה.
בכל אופן, אם בלאק יזכר בתקופה בלייקרס שהוא גרם למוזגוב לשבת עמוק בספסל (אגב, אותו מוזגוב יבוא לנקום בו במוסקבה ב-3.10) והצליח גם להתמודד עם 7 פוטרים אז אולי, אולי (וזו צריכה להיות אופטימיות סופר זעירה כי יש פה המון סימני שאלה והמון אולי) אפשר באמת להתמודד על הצלבה. אגב, אולי אניס ששיחק איתו באותה הקבוצה בלייקרס יפעיל את הטריגר![]()
מצד שני, אני עדיין לא מבין איך ינהלו רוטציה של 8 זרים כשבכל שבוע יהיה לפחות משחק אחד שצריך להתכונן אליו רק עם חמישה מתוכם. בתחילת הקיץ היה נראה שאפשר להתסדר עם 7 זרים, כשעל וולטרס מפמפמים כל הקיץ שהוא מגיע להיות רכז מחליף ואני מניח שהוא גם מקבל את המסרים וכנראה שהביאו אותו כדי להיות הזר הנוח שידע להיות מחוץ לרוטציה במידת הצורך, כשביחד איתו השאירו את קלויארו שידע לקבל את זה השנה. אבל מי הזר השלישי שישב בחוץ? בראיינט שהיה בחמישיית העונה? האנטר שמגיע כאלוף יורוליג? הם ידעו לקבל את זה שהם לא משחקים? כי בראיינט כנראה יראה את זוסמן מקבל דקות על חשבונו ומבזבז אותן בפינה בהתקפות והאנטר כנראה יראה את ג'ייק כהן מפגין רכות בלתי נסבלת. מאוד מקווה שזה לא יצור בעיות בחדר ההלבשה.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
700 אלף זה לא כסף כזה גדול בעיניי.. אבל נו שווין.
אני חושב שזה הימור גדול מדי - וגם יש לי הרגשה שחסר לנו שחקנים שיקלעו בצורה אמינה בעמדות הגארד. נייט ואלייז'ה אתה לא באמת יודע מה תקבל. ואניס הוא לא סקורר כלכך.
31 יולי 2019, 19:39
31 יולי 2019, 19:48
cifkcv כתב:אם מכבי רוצה היא יכולה למצוא עוד 700 אלף דולר בוא.. אם יש רכז ששווה להשקיע בו.
ואני מדבר על יכולת סקורינג, אני לא יודע כמה נייט הוא סקורר אמין, הוא בטח לא דילייני\אדמאס\ג'יימס.
מבחינת ניהול משחק אין לי בעיה איתו והוא אחלה רכז מחליף, אבל לא על זה אני מדבר.
כן לאלייזה יש אפסייד גדול וזה עוד הימור סביר אבל שוב, תראה כמה הימורים.. מקווה שאניס לא יחתום.
31 יולי 2019, 19:50
31 יולי 2019, 20:04
cifkcv כתב:חוץ מסקוטי אני מדבר.
נגיד הוא ביום לא טוב או חלילה פצוע? מי מספק נקודות בצורה אמינה?
31 יולי 2019, 20:16
cifkcv כתב:חוץ מסקוטי אני מדבר.
31 יולי 2019, 20:55
31 יולי 2019, 21:17
MM3 כתב:בתכלס ברמת הכישרון אין פה שיפור גדול אם בכלל, יש פה עניין של התאמה לצרכים. והיתרון הגדול של החברה החדשים זה שהם חדשים ואין לנו מושג איך הם יראו במכבי.
פארגו לפני הפציעה או אניס לוקח את פארגו.
רול או ברייאנט - רול
האנטר או טיוס - האנטר ורק מהסיבה הכלכלית אין פה שדרוג
אייסי או אובריאנט - תלוי בעם כספי או לא .. בלי אובריאנט עם אייסי
מקיין הייתי נפרד גם בלי מחליף
Sent from my MI 8 using Tapatalk
31 יולי 2019, 21:19
Jack55 כתב:cifkcv כתב:חוץ מסקוטי אני מדבר.
בראיינט הגיע לפה על תקן סקורר מהספסל, אני מאוד מקווה שהוא יצליח להפוך לסקורר שכולם מקווים שהוא יהיה, אם כן מכבי הרוויחה ובגדול.
גם אניס אם יהיה כשיר יכול לספק נקודות טובות, ובקו הקדמי כמובן יש את כספי שהוא הסקורר הבולט שם.
31 יולי 2019, 22:58
MTA2311 כתב:בינתיים כל עונה ב3 האחרונות היינו בטוחים ש"יותר גרוע מהעונה שעברה לא יכול להיות", ולפחות בנו סגל עדיף על זה של שנה שעברה.
נחשו מה קרה בסוף.
31 יולי 2019, 23:01
MM3 כתב:בתכלס ברמת הכישרון אין פה שיפור גדול אם בכלל, יש פה עניין של התאמה לצרכים. והיתרון הגדול של החברה החדשים זה שהם חדשים ואין לנו מושג איך הם יראו במכבי.
רול או ברייאנט - רול
31 יולי 2019, 23:06
arie85 כתב:MM3 כתב:בתכלס ברמת הכישרון אין פה שיפור גדול אם בכלל, יש פה עניין של התאמה לצרכים. והיתרון הגדול של החברה החדשים זה שהם חדשים ואין לנו מושג איך הם יראו במכבי.
רול או ברייאנט - רול
אתה לוקח את פארגו של לפני הפציעה לפני אניס של לפני הפציעה?
31 יולי 2019, 23:26
31 יולי 2019, 23:27
arie85 כתב:MTA2311 כתב:בינתיים כל עונה ב3 האחרונות היינו בטוחים ש"יותר גרוע מהעונה שעברה לא יכול להיות", ולפחות בנו סגל עדיף על זה של שנה שעברה.
נחשו מה קרה בסוף.
בכל אחת משלוש העונות האחרונות מכבי השתפרה באחוזי הנצחונות שלה ביורוליג, תשתפר עוד קצת גם העונה ותהיה בפליאוף
01 אוגוסט 2019, 02:39
01 אוגוסט 2019, 02:49
גל גל כתב:במידה ואניס חותם פה
אתם חושבים שהקו האחורי של מכבי יכול לשמור ? או לא יכול לשמור ?
אניס ,וולטרס ,דיבה
ווילבקין ,בראיינט ,זוסמן ?
01 אוגוסט 2019, 08:47
גם ההתאמה ההגנתית איכשהו מסתדרת. אניס הוא שחקן עם ידיים מהירות שמנסה לחטוף את הכדור ולחסום קווי מסירה והוא גם שומר קבוצתי טוב. עם כל כמה שהוא מעט מוגבל ברגליים, יש לו IQ כדורסל טוב באופן כללי ואת זה שום פציעה לא תיקח לו.Jack55 כתב:גל גל כתב:במידה ואניס חותם פה
אתם חושבים שהקו האחורי של מכבי יכול לשמור ? או לא יכול לשמור ?
אניס ,וולטרס ,דיבה
ווילבקין ,בראיינט ,זוסמן ?
לא הקו האחורי הכי מדהים מבחינת הגנה אבל הוא סביר+ בעיניי ולא כזה רע כמו שחשבתי שיהיה.
אם מסתכלים על התמונה הכללית זה ברור שיש יותר כישרון התקפי מאשר הגנתי בקו האחורי הזה, אבל כאמור גם היכולות ההגנתיות לא נוראיות, ואם לפרט את זה לפי שחקן שחקן :
זוסמן אחלה סטופר הגנתי שבמידה ויצליח לעשות את קפיצת המדרגה השנה יוכל להוות כאחלה של שחקן הגנה ברגעים קריטים על המגרש, גם את דיבה אפשר לזרוק על איזה גארד זריז או סקורר לכמה דקות, הוא יכול להתיש אותו ולתת עבודת הגנה טובה.
אניס נראלי שומר טוב אם מסתכלים על התמונה הכללית, הרבה יותר טוב מג'יימס בוא נגיד ככה, גם ה1.91 שלו מוסיף מאשר איזה רכז נמוך, אותו דבר לגביי בראיינט, אמנם הם לא כל כך זריזים אבל בגדול הם שומרים נחמדים.
וולטרס שומר סביר, לא נוראי ולא טוב, הוא יכול להסתדר עם חלק מהגארדים אבל כמובן לא עם הכוכבים והזריזים, כנל לגביי ווילבקין.
01 אוגוסט 2019, 09:15
01 אוגוסט 2019, 09:54