ת'רד המלפפונים V3

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים V3 - כספי בדרך

הודעהעל ידי קובי » 13 יולי 2019, 22:21

הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי cifkcv » 13 יולי 2019, 22:27

אני לא חושב שהוא מועמד בכלל האמת.. נשמע כמו זריקת שם קלאסית.
cifkcv

הודעהעל ידי Mmm » 13 יולי 2019, 22:33

מה עם רכז...כספי פציע...
Mmm

הודעהעל ידי SirCharles » 13 יולי 2019, 22:45

גל גל כתב:
cifkcv כתב:ONE: מעלים שוב את השם של האנטר.
נהיה קבוצה של גמדים ממש אם הוא בא..

ניהיה חייבים עוד איזה סנטר כמו פאל לצורך העניין

כספי , כהן
בלאק ,האנטר ,פאל

אם מחתימים את כספי, האנטר ופאל יהיה לנו יופי של קו קדמי, אבל לא הייתי לוקח בחשבון את כהן ב-dept chart שלדעתי יראה ככה:
4 - כספי (20-25 דק'), האנטר (10-15), קלויארו (5-10)
5 - בלאק (20 דק'), פאל (10-15), האנטר (5-10)

קשה לראות את האנטר חותם פה לאור זה שהוא קיבל הצעה מבולוניה המתחדשת, אבל אם כן אז הוא בול הפורוורד- סנטר האתלטי שיכול להשלים את כספי ב4 וגם את בלאק/פאל בהרכבים אמנם נטולי קליעה אבל הרסניים ברחבות (וכמובן כסנטר בליגה שלנו).
גם פאל הוא לא בדיוק הטייפ של הצוות המקצועי שלנו. הוא עבר עונה עם פציעות בקובאן ולא לגמרי נכנס לעניניים ולכן הם גם ויתרו על האופציה עליו לפי מה שהבנתי אז יש הזדמנות פה להשיג אותו בזול, ויש עליו פוטנציאל שחבל על הזמן... 2.18 מ' אתלטי יחסית ומאוד ארוך שקולע באחוזים גבוהים (95%! מהשדה ביורוקאפ) מפריע לזריקות וגם מוסיף לזה יכולת מסירה לא רעה בכלל. הוא חלש מהקו ויש שאלות רציניות לגבי הכשירות שלו אבל כסנטר של 10-15 דקות שנותן מענה לענקים של הספרדיות הוא שווה את ההימור.

השאלה היא על מה ללכת בעמדה 3?
כספי לדעתי הוא כבר בעיקר 4 היום אבל הוא עדיין יכול לתת 10 דקות +/- בעמדה, קלויארו גם יכול לתת 10-15, זוסמן 5-10 ויש את אבדיה כמובן שהעונה בלי כל טורנירי הנוער למינהם יהיה חייב לקבל דקות ביורוליג אם הוא (ומכבי) רוצים להיבחר במקום גבוה בדראפט, אז אין סיבה שהוא לא יראה 5-10 דקות במשחק.
על פניו אפשר לגרד פה 40 דקות במשחק שישתנו בהתאם למצ'אפ בצד השני, כך שזה מאפשר להביא סווינגמן נוסף שיחליף את קיין ורול. זה יכול להיות 3 קלאסי יותר כמו ביופורד או אוקויה או פורוורד נמוך ואתלטי כמו ג'בונטה גרין או אפילו גארד ארוך כמו הולינס.

* עריכה: עכשיו ראיתי את ההודעות שהאנטר סיכם בבולוניה והולינס בזניט... אז יופי מכבי! שמתם את כל הביצים בסל של מילוש אז בינתיים האנטר והולינס שהם שניים מהפרוספקס יורוליג המובילים ביבשת חתמו ביריבה שלכם בעונה הבאה (זניט) ובקבוצה שמשקיעה מיליונים וכנראה תחזור ליורוליג בקרוב (בולוניה).
SirCharles

הודעהעל ידי קובי » 13 יולי 2019, 23:05

5 זרים בקו הקדמי?
כמה ב-total?
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי SirCharles » 13 יולי 2019, 23:07

קובי כתב:5 זרים בקו הקדמי?
כמה ב-total?

איך 5?
SirCharles

הודעהעל ידי arie85 » 13 יולי 2019, 23:10

SirCharles כתב:
גל גל כתב:

כספי , כהן
בלאק ,האנטר ,פאל

אם מחתימים את כספי, האנטר ופאל יהיה לנו יופי של קו קדמי, אבל לא הייתי לוקח בחשבון את כהן ב-dept chart שלדעתי יראה ככה:

קשה לראות את האנטר חותם פה לאור זה שהוא קיבל הצעה מבולוניה המתחדשת, אבל אם כן אז הוא בול הפורוורד- סנטר האתלטי שיכול להשלים את כספי ב4 וגם את בלאק/פאל בהרכבים אמנם נטולי קליעה אבל הרסניים ברחבות (וכמובן כסנטר בליגה שלנו).
גם פאל הוא לא בדיוק הטייפ של הצוות המקצועי שלנו. הוא עבר עונה עם פציעות בקובאן ולא לגמרי נכנס לעניניים ולכן הם גם ויתרו על האופציה עליו לפי מה שהבנתי אז יש הזדמנות פה להשיג אותו בזול, ויש עליו פוטנציאל שחבל על הזמן... 2.18 מ' אתלטי יחסית ומאוד ארוך שקולע באחוזים גבוהים (95%! מהשדה ביורוקאפ) מפריע לזריקות וגם מוסיף לזה יכולת מסירה לא רעה בכלל. הוא חלש מהקו ויש שאלות רציניות לגבי הכשירות שלו אבל כסנטר של 10-15 דקות שנותן מענה לענקים של הספרדיות הוא שווה את ההימור.

כספי לדעתי הוא כבר בעיקר 4 היום אבל הוא עדיין יכול לתת 10 דקות +/- בעמדה, קלויארו גם יכול לתת 10-15, זוסמן 5-10 ויש את אבדיה כמובן שהעונה בלי כל טורנירי הנוער למינהם יהיה חייב לקבל דקות ביורוליג אם הוא (ומכבי) רוצים להיבחר במקום גבוה בדראפט, אז אין סיבה שהוא לא יראה 5-10 דקות במשחק.
על פניו אפשר לגרד פה 40 דקות במשחק שישתנו בהתאם למצ'אפ בצד השני, כך שזה מאפשר להביא סווינגמן נוסף שיחליף את קיין ורול. זה יכול להיות 3 קלאסי יותר כמו ביופורד או אוקויה או פורוורד נמוך ואתלטי כמו ג'בונטה גרין או אפילו גארד ארוך כמו הולינס.

* עריכה: עכשיו ראיתי את ההודעות שהאנטר סיכם בבולוניה והולינס בזניט... אז יופי מכבי! שמתם את כל הביצים בסל של מילוש אז בינתיים האנטר והולינס שהם שניים מהפרוספקס יורוליג המובילים ביבשת חתמו ביריבה שלכם בעונה הבאה (זניט) ובקבוצה שמשקיעה מיליונים וכנראה תחזור ליורוליג בקרוב (בולוניה).

רק במכבי לא מעריכים את כהן, שחקן מצויין ל5-10 דקות בכל משחק יורוליג
arie85

הודעהעל ידי Mmm » 13 יולי 2019, 23:11

אדאמס על הכוונת של אולימפיאקוס
Mmm

הודעהעל ידי Jack55 » 13 יולי 2019, 23:16

arie85 כתב:
SirCharles כתב:
גל גל כתב:

כספי , כהן
בלאק ,האנטר ,פאל

רק במכבי לא מעריכים את כהן, שחקן מצויין ל5-10 דקות בכל משחק יורוליג

כי רק במכבי (ואוהדי מכבי) חוו על בשרם את התרומה החלשה של כהן ביורוליג.
הוא יכול לעלות ל5 דקות ליורוליג, לא יותר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי er79 » 13 יולי 2019, 23:17

Mmm כתב:אדאמס על הכוונת של אולימפיאקוס

האנדריי הזה טעה לא מעט. נראה
er79

הודעהעל ידי A.Parker » 13 יולי 2019, 23:23

1. אני לא רואה כישלון במשוא ומתן עם תיאודוסיץ', בטח לא אחד היסטורי כמו שהגדירו פה. זו היתה החלטה נטו שלו למרות שמכבי נתנה לו הצעה סבירה וטוב שלא התפרעה יותר ממנה.

2. הבעיה היא שעכשיו דברים מתפספסים בגלל שחיכו לו הרבה זמן. יכלו לסגור את הולינס בלי קשר אבל לא עשו את זה ועכשיו הוא יהיה בזניט.

3. לא מתלהב מכספי במיליון וחצי וגם לא בקצת פחות. אלה סכומים גבוהים מדי עבור מכבי לישראלי.

4. גראנט נשמע שחקן סבבה, שאולי גם יתאים יותר ממילוש. בלי קשר, זה יהיה מעולה אם מכבי תתכוון על שחקני NBA ולא תפסול אותם על סמך ניסיון יורוליג.
A.Parker

הודעהעל ידי Jack55 » 13 יולי 2019, 23:30

A.Parker כתב:1. אני לא רואה כישלון במשוא ומתן עם תיאודוסיץ', בטח לא אחד היסטורי כמו שהגדירו פה. זו היתה החלטה נטו שלו למרות שמכבי נתנה לו הצעה סבירה וטוב שלא התפרעה יותר ממנה.

2. הבעיה היא שעכשיו דברים מתפספסים בגלל שחיכו לו הרבה זמן. יכלו לסגור את הולינס בלי קשר אבל לא עשו את זה ועכשיו הוא יהיה בזניט.

3. לא מתלהב מכספי במיליון וחצי וגם לא בקצת פחות. אלה סכומים גבוהים מדי עבור מכבי לישראלי.

4. גראנט נשמע שחקן סבבה, שאולי גם יתאים יותר ממילוש. בלי קשר, זה יהיה מעולה אם מכבי תתכוון על שחקני NBA ולא תפסול אותם על סמך ניסיון יורוליג.

הכישלון הוא לא ספציפית לגביי מילוש, גם לגביו אבל העיקר זה שהיו כל כך הרבה רכזים פנויים (ברמה גבוהה) השנה בשוק ומכבי לא הצליחה לשים יד על אחד - זה הכישלון פה.

בנוגע לכספי, אישית אני לא מבין למה אתה כותב סכומים גבוהים מדי "לישראלי".
נכון הוא ישראלי אבל הוא לא סתם ישראלי כמו רוב הישראלים המעפנים שיש לנו, הוא הישראלי הכי טוב שיש שיכול לשחק טוב מאוד ברמת יורוליג.
אז הנקודה שלי שאני כאילו לא אוהב את ההגדרה הזאת לישראלי בלי להתייחס ליכולת שלו, כי בנוסף לזה שהוא ישראלי הוא שחקן ברמה גבוהה מאוד, ולא צריך לשכוח את זה וכאילו להתייחס שהוא רק ישראלי.

גם אם הוא לא היה ישראלי אני הייתי שמח אם היה מגיע במיליון-מיליון וחצי, לדעתי הוא שחקן מצוין ומלבד בעיית הפציעות שיכולה להשפיע, מבחינת יכולת הוא יכול להיות אחד השחקנים הטובים במפעל בעמדה שלו.
יכול להיות שאתה לא חושב שהיכולת שלו מספיקה וברור שזאת דעתך, אני חושב שהוא לגמרי יכול להיות אחד הטובים בעמדה שלו ביורוליג אם הוא יהיה פה.
נערך לאחרונה על ידי Jack55 בתאריך 13 יולי 2019, 23:31, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי שמואל1 » 13 יולי 2019, 23:30

A.Parker כתב:1. אני לא רואה כישלון במשוא ומתן עם תיאודוסיץ', בטח לא אחד היסטורי כמו שהגדירו פה. זו היתה החלטה נטו שלו למרות שמכבי נתנה לו הצעה סבירה וטוב שלא התפרעה יותר ממנה.

לשחקן NBA, מוכשר ככל שיהיה, לוקח משהו כמו חצי עונה להסתגל לאירופה. בחצי עונה הזאת הסיפור ביורוליג יכול להיגמר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי A.Parker » 13 יולי 2019, 23:35

שמואל1 כתב:

לשחקן NBA, מוכשר ככל שיהיה, לוקח משהו כמו חצי עונה להסתגל לאירופה. בחצי עונה הזאת הסיפור ביורוליג יכול להיגמר.

זה סתם בולשיט שהרגילו אותך לחשוב. שחקנים יכולים לעשות את המעבר בצורה חלקה ולהיות יעילים כבר בשלבים מוקדמים.
יש מקרים לפה ויש מקרים לשם, אבל זה ממש לא משהו גורף ומבחינתי זה תירוץ טיפשי לא להחתים שחקן שהרבה יותר טוב מכל הבררה שתועדף על פניו.
A.Parker

הודעהעל ידי my man » 14 יולי 2019, 00:53

החציל האצטקי כתב:
אנטוניו כתב:כל הכבוד חציל עוד פגיעה בול שלך.
תוכל לתת דוח סקאוטינג גם על ניק סטאוסקס.

אני לא חושב שסטאוסקאס יגיע.
בגדול- ורסיה מעט גדולה ואתלטית יותר של מייקל רול. קלעי נהדר שיכול לעזור קצת בהובלת הכדור ושומר בינוני.
שחקן נחמד, אבל לא ברור מי אמור לרכז.

האמת שגראנט, סטאוסקאס כספי ופאל יהיו אחלה החתמות..ויכולים לבנות בובה של קבוצה..
ומכאן ניתן להסיק שזה לא יקרה..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Rampel » 14 יולי 2019, 01:04

my man כתב:
החציל האצטקי כתב:
אנטוניו כתב:כל הכבוד חציל עוד פגיעה בול שלך.
תוכל לתת דוח סקאוטינג גם על ניק סטאוסקס.

אני לא חושב שסטאוסקאס יגיע.
בגדול- ורסיה מעט גדולה ואתלטית יותר של מייקל רול. קלעי נהדר שיכול לעזור קצת בהובלת הכדור ושומר בינוני.
שחקן נחמד, אבל לא ברור מי אמור לרכז.

האמת שגראנט, סטאוסקאס כספי ופאל יהיו אחלה החתמות..ויכולים לבנות בובה של קבוצה..
ומכאן ניתן להסיק שזה לא יקרה..

גראנט, כספי ופאל, כל אחד לתפקידו הם באמת אחלה החתמות.

סטאוסקאס אמנם קלעי נהדר ושחקן אינטליגנטי יחסית, אבל הוא שומר רע ושחקן הגנה לא טוב בכללי. לא מאמין שספרופולוס ירצה אותו כי היה לו את מייקל רול עם ניסיון יורוליג ופחות כסף והוא למזלנו כבר לא פה.

לדעתי כספי, אם וכשיהיה פה, נותן גמישות בחיפוש הפורוורד השני כי זה יכול להיות סווינגמן שישלים את זוס או 4/5 שישלים את בלאק ולדעתי זה צריך להיות עוד פליט NBA. השוק משם יהיה רווי ושווה פשוט להמשיך לעקוב ולעשות מהלכים, כי רוב הסגלים המורחבים יסגרו בימים הקרובים.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי A.Parker » 14 יולי 2019, 01:40

זה הימור די רציני אבל מה אתם אומרים על רוי היברט?
הקטע זה שהוא נעלם בשנה וחצי האחרונות
A.Parker

הודעהעל ידי my man » 14 יולי 2019, 01:46

A.Parker כתב:זה הימור די רציני אבל מה אתם אומרים על רוי היברט?

אממ..אני לא הייתי מהמר עליו..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Jack55 » 14 יולי 2019, 01:51

A.Parker כתב:זה הימור די רציני אבל מה אתם אומרים על רוי היברט?

מה? הוא פרש לפניי שנה... - https://247sports.com/nba/los-angeles-l ... 119876896/
הסנטר המחליף צריך להיות סנטר קלאסי, אתלט, עם ניסיון באירופה ואחד שרעב.
בדיוק כמו לסור.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי גל גל » 14 יולי 2019, 01:56

מקווה שמכבי יבנו נכון את הקו הקדמי

השנה גיבו את הקו האחורי ב3 "רכזים"
וולטרס ווילבקין ועוד זר

למדו מהפציעה של פארגו כביכול

אבל מה קורה אם חס וחלילה בלאק נפצע ? נתקעים עם סנטר מחליף אחד ? וכהן ?

מקווה שיהיו פה 2 סנטרים זרים ועוד 4 שיכול לשחק 5

ולא כספי קלואירו כהן וינס הנטר ובלאק

כי אכלנו אותה.
מכבי 2025
קלארק בלאט בורג
ווקר,יוקו,דיבה
לאמב,בורנל,לביא
הורד,ליף,ריימן
בראון,באסי,סורקין
גל גל

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים