פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ת'רד המלפפונים 23/24 V2

29 יולי 2023, 21:19

Avi1508 כתב:אין מילים
קצת מזכיר לי את התחושה מהעונה האחרונה שאחרי הפציעה של פוית'רס הבטיחו שחקן יקר ובפועל חתם פה בריימו
אנחנו עוד הולכים להתגעגע לניקולה שלמרות שהוא היה כשלון בתפקיד לפחות הוא היה שם גדול באירופה
התקווה היחידה שלי היא שסורקין יתחיל להביא את הקליעה משלוש לידי ביטוי ויקבל דקות בארבע ( היום בהכנה הוא סיים עם 24 נקודות ו2/3 לשלוש)
לא משנה כמה אנשי מקצוע ומי הם כשאין כסף זה מה שקורה

Sent from my RMX2111 using Tapatalk

29 יולי 2023, 21:30

אכזבה גדולה. הצורך הכי חשוב היה לחזק את הקו הקדמי, בסוף יצא מזה שחקן שכנראה לא עולה על פויתרס. איפה שיפור להגנה בצבע? איפה חיזוק לריבאונד?

29 יולי 2023, 21:43

Shay_uzan כתב:
omerk כתב:הימורים מי פליט ליגת העל שיגיע כ"חיזוק" באמצע העונה?

אנתוני בנט

הוא בהחלט בגיל המתאים

29 יולי 2023, 21:50

omerk כתב:
Shay_uzan כתב:
omerk כתב:הימורים מי פליט ליגת העל שיגיע כ"חיזוק" באמצע העונה?

אנתוני בנט

הוא בהחלט בגיל המתאים

פרנק בארטלי - תזכור את התגובה שלי

29 יולי 2023, 23:27

בעקבות הפציעה של גינת בנבחרת שוקלים לזמן את וויל ריימן

29 יולי 2023, 23:43

וואו ללא ספק אחד הקיצים המביכים שהיו פה. בגלל שהשקיעו קצת במהלך העונה החליטו לאזן את זה עם רצף החלטות הזויות וקמצניות בקיץ.

30 יולי 2023, 00:13

RomanR כתב:
קצת מזכיר לי את התחושה מהעונה האחרונה שאחרי הפציעה של פוית'רס הבטיחו שחקן יקר ובפועל חתם פה בריימו
אנחנו עוד הולכים להתגעגע לניקולה שלמרות שהוא היה כשלון בתפקיד לפחות הוא היה שם גדול באירופה
התקווה היחידה שלי היא שסורקין יתחיל להביא את הקליעה משלוש לידי ביטוי ויקבל דקות בארבע ( היום בהכנה הוא סיים עם 24 נקודות ו2/3 לשלוש)

לא נכון. לדעתי דווקא כסף הוא לא הסיפור הגדול הקיץ.
הקיץ הזה של מכבי היה בסימן צורך בהחתמות חכמות, מדוייקות, ולא בהכרח בכסף ענק. קבוצות כמו בסקוניה, ז'לגיריס, רד סטאר (עד השנה האחרונה) ואפילו באיירן מראות שוב ושוב איך עושים את זה נכון ובסכומים מוגבלים. פה בדיוק נמדדים אנשי מקצוע.. ופה קיבלנו את אבי אבן במיטבו.

אני בסדר עם ווב ע"ח מרטין, כל השאר נראים כמו חבורת סתמניקים שנפלו בהגרלת השאריות של הקיץ, ויותר מזה - יש פה ריח של הזחיחות מקיץ 2014.

30 יולי 2023, 00:23

מילוס כתב:
RomanR כתב:

לא נכון. לדעתי דווקא כסף הוא לא הסיפור הגדול הקיץ.
הקיץ הזה של מכבי היה בסימן צורך בהחתמות חכמות, מדוייקות, ולא בהכרח בכסף ענק. קבוצות כמו בסקוניה, ז'לגיריס, רד סטאר (עד השנה האחרונה) ואפילו באיירן מראות שוב ושוב איך עושים את זה נכון ובסכומים מוגבלים. פה בדיוק נמדדים אנשי מקצוע.. ופה קיבלנו את אבי אבן במיטבו.

אני בסדר עם ווב ע"ח מרטין, כל השאר נראים כמו חבורת סתמניקים שנפלו בהגרלת השאריות של הקיץ, ויותר מזה - יש פה ריח של הזחיחות מקיץ 2014.

עם קליבלנד במקום אנגולה עוד אפשר לחיות כי קרתה פה תקלה בבדיקות הרפואיות
אבל ההחתמה המסתמנת של ריברו אחרי שדיברו פה על לידיי, קמינסקי וגיל זו אחת ההחתמות הגרועות בשנים האחרונות (והתחרות היא קשה), כבר היה עדיף להביא איזה הימור מהג'י ליג אם אין כסף ולא להביא שחקן בינוני מינוס

30 יולי 2023, 06:08

RomanR כתב:

ממש לא נכון.
ב600 אלף שמשלמים לריברו איש מקצוע טוב מביא שחקן הרבה יותר טוב.

אבל במכבי אין אנשי מקצוע טובים כאידיאולוגיה. זה לא מעניין אותם.

30 יולי 2023, 06:33

יש לו לפחות משחק פנים טוב ככה זה נראה לא ?

30 יולי 2023, 06:44

מקאדו 3 כתב:יש לו לפחות משחק פנים טוב ככה זה נראה לא ?

הוא שחקן בסדר ברמה של מחליף בקבוצת תחתית יורוליג או טופ יורוקאפ, אין יותר מדי מה לנתח פה

30 יולי 2023, 09:23

תכלס זו החלפה של מרטין, פויתרס והיליארד בווב, ריברו וקליבלנד.
אמנם העוזבים איכזבו, אבל מבחינת מעמד כשהגיעו מכבי הלכה אחורה.
פויתרס הגיע כסנטר יורוליג פותח וטוב, אחרי עונה טובה ברוסיה שבה שיחק חזק. במקומו מקבלים שחקן ספסל מקבוצת תחתית יורוליג. רק ממבט על השכר שהוצע להם ברור שזה צעד אחורה.
מרטין היה הימור על שחקן שכיכב באוסטרליה. אמנם בלי ניסיון אירופי אבל עם טיפה עבר nba ועם אפסייד מסויים - חשבו שהגודל וה-skill set כשחקן שמסוגל לעשות דברים בהתקפה יתרום משהו נוסף, ואולי יתגלה כהברקה (בסוף איכזב...). הוחלף בווב - אולי יתאים יותר, אבל האפסייד מוגבל. רול פלייר לכל דבר.וזה עוד התחליף היותר טוב הקיץ.
היליארד הגיע ככוכב יורוליג, שחקן עם ניסיון יורוליג רציני כולל בקבוצות כמו צסקא. קליבלנד - אין מה להשוות מבחינת רקורד.
שורה תחתונה, מכבי הלכה אחורה, לא באמת ניסתה להתקדם מבחינת הסגל שסביב המובילים.

30 יולי 2023, 10:25

עדיין לא מצליח להתאושש מהחתמה של ריברו.
פשוט סתמי, שחקן חלש ומעבר לזה - פשוט לא מתאים.
באמת כבר עדיף לא להביא אף אחד ולחסוך את הכסף הזה..

30 יולי 2023, 10:47

לא הבנתי משהו, הקו הקדמי של ולנסיה טחן את אירופה שהחתימו את שני הגבוהים שלהם?

30 יולי 2023, 10:53

בעצמם נשארנו במקום עם ההחתמות, אולי קצת התקדמות עם ווב

30 יולי 2023, 10:56

זה די ברור שקטש בונה על סורקין בתור 4.5 משמעותי בסגל.
לצערי זה לא רציני לקבוצת פלייאוף אבל זה מה יש... לפחות רומן מראה ביטחון בזריקה לשלוש במשחקי הנבחרת

30 יולי 2023, 11:02

Tom1313 כתב:זה די ברור שקטש בונה על סורקין בתור 4.5 משמעותי בסגל.
לצערי זה לא רציני לקבוצת פלייאוף אבל זה מה יש... לפחות רומן מראה ביטחון בזריקה לשלוש במשחקי הנבחרת

זה בסדר גמור שסורקין יהיה 4.5. אז תשקיע בפורייה ולא ברומרו הסופר בינוני. גם אם רוצים לחסוך, NEO הצביע על נמסיס קייטה שהוא צעיר יותר, מוכשר יותר. הכל יותר מחציאל. החתמה אומללה והיא על הראש של דייויד וקטש.

30 יולי 2023, 11:03

JarJarBinx כתב:תכלס זו החלפה של מרטין, פויתרס והיליארד בווב, ריברו וקליבלנד.
אמנם העוזבים איכזבו, אבל מבחינת מעמד כשהגיעו מכבי הלכה אחורה.
פויתרס הגיע כסנטר יורוליג פותח וטוב, אחרי עונה טובה ברוסיה שבה שיחק חזק. במקומו מקבלים שחקן ספסל מקבוצת תחתית יורוליג. רק ממבט על השכר שהוצע להם ברור שזה צעד אחורה.
מרטין היה הימור על שחקן שכיכב באוסטרליה. אמנם בלי ניסיון אירופי אבל עם טיפה עבר nba ועם אפסייד מסויים - חשבו שהגודל וה-skill set כשחקן שמסוגל לעשות דברים בהתקפה יתרום משהו נוסף, ואולי יתגלה כהברקה (בסוף איכזב...). הוחלף בווב - אולי יתאים יותר, אבל האפסייד מוגבל. רול פלייר לכל דבר.וזה עוד התחליף היותר טוב הקיץ.
היליארד הגיע ככוכב יורוליג, שחקן עם ניסיון יורוליג רציני כולל בקבוצות כמו צסקא. קליבלנד - אין מה להשוות מבחינת רקורד.
שורה תחתונה, מכבי הלכה אחורה, לא באמת ניסתה להתקדם מבחינת הסגל שסביב המובילים.

מדויק למדי. יהיה קשה מאוד לשחזר את מקום 5 של שנה שעברה עם מה שנבנה פה, אני לא מדבר בכלל על להתקדם למעלה. ובאמת שהיה אפשר להצליח הרבה יותר, אפילו עם התקציב המוגבל שכן הוציאו.

30 יולי 2023, 11:15

לא מבין את החברים כאן .... ריברו בחצי מיליון זו החתמה נהדרת
שחקן שמתאים לקטש , זה הכי חשוב מבחינתי
תראו מה הסכומים שעפים השנה בשוק האירופי !!!!!! שני מיליון יורו זה כלום השנה ... מכבי לא במשחק על השחקנים הגדולים , פשוט לא במשחק !!!!
ריברו הולך לתת עונה מצוינת , תזכרו את דבריי

30 יולי 2023, 11:20

אכזבה גדולה , קמתי היום בבוקר בתחושת פספוס לגבי הקיץ הזה.
עוד היו יכולים לתקן עם ההחתמה האחרונה במקום ריברו. אבל שוב הם טועים.
היו יכולים לעשות פה משהו מדהים ולהשלים את הסגל עם מחשבה נכונה.
פרסם תגובה