פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: מלפפונים / סגל 2012

18 מאי 2011, 17:46

טיקי חוזר כתב:לא נראה לי שזה ריאלי מבחינת העליות . רוסים משלמים הרבה ואזרחות הרוסית שלו מאוד יקרה ... הוא מרוויח לפחות 2 מיליון דולר לדעתי .....פליקס יודע הכי טוב ....

קאון הרוויח בצסק"א 950,000 יורו לעונה.

18 מאי 2011, 17:48

Mta_atic כתב:
טיקי חוזר כתב:לא נראה לי שזה ריאלי מבחינת העליות . רוסים משלמים הרבה ואזרחות הרוסית שלו מאוד יקרה ... הוא מרוויח לפחות 2 מיליון דולר לדעתי .....פליקס יודע הכי טוב ....

מכבי לא תשלם את הסכומים האלה בחיים

בסדר אפשר למצוא איזה מישהו טוב מהמכללות ובזול ולהשקיע בעמדת הגארד

18 מאי 2011, 17:48

הקבוצה שאני הכי מתעניין לגביה בקיץ הקרוב היא צסק''א באמת. מדברים על כל מיני משברים כלכליים(למרות שצריך לזכור שמשבר כלכלי בצסק''א הוא עדיין ביחס לצסק''א, ולא ביחס למכבי חיפה למשל)והסגל עצמו עייף, זקן ולא מסוגל לרוץ יחד אפילו שבוע מעבר לעונה הנוכחית. יש שם גם מאמן מצויין כמו קזלאוסקס, למרות שיתכן ולא ישאר במידה ויפסיד את האליפות.

אגב, קאון הוא שחקן פשוט מעולה בעיניי! הפציעה הרסה לו את המומנטום, אבל הוא הראה דברים מאוד יפים בעונה שעברה.

18 מאי 2011, 17:50

גל גל כתב:
Mta_atic כתב:

למה לחפש?
שון ג'ימס הולך לחתום ויש לך את הנדריקס ששיחק העונה בעמדה 5.

לא שאני חסיד של ג'יימס, אבל אם מחתימים אותו לא יביאו עוד סנטר.
חוץ מזה, אם הייתי צריך לחפש סנטר לא הייתי הולך למכללות.
הייתי מעדיף זקנים כמו דניאל סנטיאגו או מריו קאסון (שחוץ מזה שהוא הד קייס הוא אחלה שחקן) מאשר לקחת עוד ג'ף פוט.

18 מאי 2011, 17:52

גל גל כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
גל גל כתב:תגידו אתם חושבים שמכבי יכולים להביא את סשה קאון??

יכולו היות מחליף מציון לסופו כשיעלה מהספסל

יכולים? לא יודעת..למרות שיש כמה פלוסים כמו זה שהוא שיחק עם בלאט ברוסיה וכל מיני..
אני דווקא הסכמתי עם משהו ששלח אמר בחמישיות(וזה לא קורה הרבה..)-מכבי צריכה לחפש סנטר ראשון,לא סנטר שני..
עד כמה שסופו נתן את העונה הכי טובה שלו ביורוליג עד עכשיו..הוא עדיין גימיק..הוא לא מה שיביא למכבי את גביע אירופה

לא יודע עד כמה סופו יוכל לעלות מהספסל..הוא מאוד פרפקציוניסט

הוא עשה את זה כל הקריירה שלו..
הוא במילא יכול לשחק רק 20 דקות במשחק..אי אפשר להתחשב רק באגו שלו ולהגיד ''אה יש לו אגו אז לא נביא מישהו שיעזור לקבוצה''

גל גל כתב:
Mta_atic כתב:

מכבי צריכים מישהו מאסיבי עם גוף..רוב השחקנים במכללות עדיין לא פיתחו גוף כזה..

18 מאי 2011, 17:52

Holiday_Armadillo כתב:

יכולים? לא יודעת..למרות שיש כמה פלוסים כמו זה שהוא שיחק עם בלאט ברוסיה וכל מיני..
אני דווקא הסכמתי עם משהו ששלח אמר בחמישיות(וזה לא קורה הרבה..)-מכבי צריכה לחפש סנטר ראשון,לא סנטר שני..
עד כמה שסופו נתן את העונה הכי טובה שלו ביורוליג עד עכשיו..הוא עדיין גימיק..הוא לא מה שיביא למכבי את גביע אירופה

באופן כללי אני ממעטת להסכים עם מה ששלח אומר וגם כאן אני חולקת עליו.
אולי סופו לא הביא עדיין גביע אירופה הוא הביא אותה הכי קרוב שרק אפשר.
אם אתה מביא מישהו כסנטר ראשון למכבי, אתה מוחק את סופו.
הרי זה ידוע כמה סופו דורש טיפוח אישי ותשומת לב גבוהה. הוא לא יכול להתמודד בתוך סוללת גבוהים עמוקה כשהוא לא הגבוה המרכזי בה.

תוסיפי לזה את העובדה שלהביא סנטר מוביל בנוסף לסופו ולרצונות להשאיר את שאר הסגל, זה מעבר ליכולות הכלכליות של מכבי וגם זה לא כזה קל למצוא באירופה כאלה (תזכרי מה נאלצנו לסבול מאז שניקו עזב ועד שתפסנו את סופו בעמדה הזו), ותביני שזה כנראה לא יקרה.

18 מאי 2011, 17:54

חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

באופן כללי אני ממעטת להסכים עם מה ששלח אומר וגם כאן אני חולקת עליו.
אולי סופו לא הביא עדיין גביע אירופה הוא הביא אותה הכי קרוב שרק אפשר.
אם אתה מביא מישהו כסנטר ראשון למכבי, אתה מוחק את סופו.
הרי זה ידוע כמה סופו דורש טיפוח אישי ותשומת לב גבוהה. הוא לא יכול להתמודד בתוך סוללת גבוהים עמוקה כשהוא לא הגבוה המרכזי בה.

תוסיפי לזה את העובדה שלהביא סנטר מוביל בנוסף לסופו ולרצונות להשאיר את שאר הסגל, זה מעבר ליכולות הכלכליות של מכבי וגם זה לא כזה קל למצוא באירופה כאלה (תזכרי מה נאלצנו לסבול מאז שניקו עזב ועד שתפסנו את סופו בעמדה הזו), ותביני שזה כנראה לא יקרה.

שוב..סופו אולי נחשב סנטר ראשון אבל הוא יכול לשחק רק 20 דקות במשחק..מה מכבי אמורים לעשות עם זה? להתחשב ברגשות שלא ולא להביא סנטר מאסיבי וטוב רק בגלל שסופו ייעלב?

ד''א-מישהו יודע אם בונים על בריאן זובק ב-NBA? הוא שחקן אדיר לפי דעתי ולפי מה שכתוב בויקי הוא פריי-אייג'נט..יהיה מדהים אם מכבי תביא אותו

18 מאי 2011, 17:59

Holiday_Armadillo כתב:תגידו אתם חושבים שמכבי יכולים להביא את סשה קאון??

שוב..סופו אולי נחשב סנטר ראשון אבל הוא יכול לשחק רק 20 דקות במשחק..מה מכבי אמורים לעשות עם זה? להתחשב ברגשות שלא ולא להביא סנטר מאסיבי וטוב רק בגלל שסופו ייעלב?

ד''א-מישהו יודע אם בונים על בריאן זובק ב-NBA? הוא שחקן אדיר לפי דעתי ולפי מה שכתוב בויקי הוא פריי-אייג'נט..יהיה מדהים אם מכבי תביא אותו

לא מסכים עם מה שאת אומרת.
סופו הסתדר יפה עם 20 הדקות שלו בתור סנטר פותח העונה, הגיע לשיא קריירה ונבחר לחמישיית העונה.
צריך ראיה גדולה מזה שזה מקומו?
חוץ מזה, להחזיק את סופו בקבוצה פירושו להשתמש באיזונים עדינים (כולל לתת לו ביטחון כשחקן חמישייה).
הפרת את האיזונים - איבדת את סופו.

בנוגע לזובאק - עקבתי אחריו עוד מימיו ב"דיוק".
אני לא יודע לתהות על קנקנו.
ב"דיוק" הממוצעים שלו לא היו מי יודע מה, ויחסית לגובה שלו יש לו המון מה לשפר לפני שהוא מגיע לשחק בקבוצה כמו מכבי.

18 מאי 2011, 18:00

Holiday_Armadillo כתב:

זה בדיוק מה שאמרו כולם בקיץ, והיה לך כל כך רע העונה עם זה?
וזה לא רק העיניין של הרגשות שלו, אלא העובדה שזה משפיע על הביצועים שלו במגרש. אם את רוצה לקבל את סופו בגדולתו, שחקן חמישייה ראשונה של היורוליג, כמו שקיבלת אותו העונה, צריך להתחשב ברגשותיו. אם את רוצה את סופו של אולי', תביאי לו עוד סנטרים לפניו (לא הבנתי עוד גם מי ישלם עליהם).

18 מאי 2011, 18:00

אנשים מכבי כמעט בוודאות תשחק באדריאטית(אנשים שמחדשים מנויים כבר מתבקשים להוסיף כסף.)
איך לדעתכם צריכה להראות הקבוצה בשביל 3 משחקים בשבוע?
דבר נוסף-שחקנים לא ירצו לשחק אצלינו-זה עומס מטורף של טיסות ומשחקים.

18 מאי 2011, 18:02

חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

זה בדיוק מה שאמרו כולם בקיץ, והיה לך כל כך רע העונה עם זה?
וזה לא רק העיניין של הרגשות שלו, אלא העובדה שזה משפיע על הביצועים שלו במגרש. אם את רוצה לקבל את סופו בגדולתו, שחקן חמישייה ראשונה של היורוליג, כמו שקיבלת אותו העונה, צריך להתחשב ברגשותיו. אם את רוצה את סופו של אולי', תביאי לו עוד סנטרים לפניו (לא הבנתי עוד גם מי ישלם עליהם).

זה לא היה רע,אבל זה גם לא הספיק(ולפי דעתי גם לא יספיק)לגביע אירופה..
זה כמו שפאו פותחים עם וויוקאס ובהמשך מכניסים את מאריץ'..
עניין של ''סנטר ראשון וסנטר שני'' זה לאו דווקא מי פותח בחמישייה..

בנוגע לזובאק - עקבתי אחריו עוד מימיו ב"דיוק".
אני לא יודע לתהות על קנקנו.
ב"דיוק" הממוצעים שלו לא היו מי יודע מה, ויחסית לגובה שלו יש לו המון מה לשפר לפני שהוא מגיע לשחק בקבוצה כמו מכבי.

הוא לא הכלי ההתקפי הכי טוב שיש,אבל הוא ריבאונדר מצויין וגם חוסם מצויין..יהיה לו יתרון כמעט על כל סנטר באירופה לפי דעתי..

18 מאי 2011, 19:12

לא הבנתי מה את רוצה לומר בדיוק?

להגיע לגמר אליפות אירופה זה הישג ענק ואם סופו הביא את מכבי לשם אז ההבאה שלו היא הישג ענק של מכבי.

מעבר לזה אני ממש לא חושב שסופו הוא ההבדל בין מקום שני למקום ראשון אלא קו גארדים קצת יותר משמעותי ושימוש נכון של בלאט באליהו( בלי משחקים מטופשים) , ראינו במשחק הזה איך אוברדוביץ' בא עם מטרה אחת בראש וזה להוציא את סופו מהמשחק , הוא הצליח בזה וגמר את הסיפור .

בקבוצה יותר מאוזנת עם גארדים שקולעים מבחוץ אף מאמן לא יוכל לתת כזה טיפול לסופו והוא יהפוך לקטלני יותר ממה שהוא היה השנה .

18 מאי 2011, 19:24

נחכה ונראה..
אני לא חושבת שסופו זה מספיק בשביל לקחת גביע אירופה

18 מאי 2011, 19:55

אני לא מכיר אף סנטר בהיסטוריה שהביא לבד את הגביע לקבוצה שלו , זה אחד המשפטים הכי מטומטמים (מתוך רבים) של שלח ששמעתי . בעונה שסופו נבחר לחמשייה הראשונה והקבוצה שלו הגיע לגמר תוך כדי שאין לו אף מחליף אמיתי בקבוצה להגידש דבר כזה זה פשוט בורות . סופו לבד לא יביא למכבי את הגביע כמו שפארגו לבד או פרקינס לבד....לא יביאו את הגביע אבל אם יהיה לו מחליף אמיתי וגם לגארדים יהיו מחליפים איכותיים ( ולא טל או דריק עם כל הכבוד) אז כן יהיה אפשר לקחת את הגביע .
סופו צריך לשחק את ה-20 דק' שלו לסרוגין לאורך המשחק אבל בכל מקרה לביטחון שו עדיף שיפתח . את שאר הדק' ישחקו ג'יימס והנדריקס לצורך העניין .....

אני כל הזמן נזכר בצ'ורצ'יץ בקדנציה הראשונה שלו במכבי ואחר כך בהפועל ירושלים , איך הייתי רוצה לראות את סופו ככה...הנה כתבה נחמדה עליו
http://www.cadursela.co.il/Profile.asp?id=265

אגב , טוני פארקר ישחק בוילרבאן פשוט כי הוא הבעלים של הקבוצה....

18 מאי 2011, 20:01

yzafrir כתב:אני לא מכיר אף סנטר בהיסטוריה שהביא לבד את הגביע לקבוצה שלו , זה אחד המשפטים הכי מטומטמים (מתוך רבים) של שלח ששמעתי . בעונה שסופו נבחר לחמשייה הראשונה והקבוצה שלו הגיע לגמר תוך כדי שאין לו אף מחליף אמיתי בקבוצה להגידש דבר כזה זה פשוט בורות . סופו לבד לא יביא למכבי את הגביע כמו שפארגו לבד או פרקינס לבד....לא יביאו את הגביע אבל אם יהיה לו מחליף אמיתי וגם לגארדים יהיו מחליפים איכותיים ( ולא טל או דריק עם כל הכבוד) אז כן יהיה אפשר לקחת את הגביע .
סופו צריך לשחק את ה-20 דק' שלו לסרוגין לאורך המשחק אבל בכל מקרה לביטחון שו עדיף שיפתח . את שאר הדק' ישחקו ג'יימס והנדריקס לצורך העניין .....

אני כל הזמן נזכר בצ'ורצ'יץ בקדנציה הראשונה שלו במכבי ואחר כך בהפועל ירושלים , איך הייתי רוצה לראות את סופו ככה...הנה כתבה נחמדה עליו
http://www.cadursela.co.il/Profile.asp?id=265

אגב , טוני פארקר ישחק בוילרבאן פשוט כי הוא הבעלים של הקבוצה....

ברור שאף שחקן לא יכול להביא לבד גביע לקבוצה..
דיאמנטידיס לא עשה את זה לבד,נבארו לא עשה את זה לבד,פארקר לא עשה את זה לבד..
ונכון שאין לו אף מחליף אמיתי..אבל השאלה היא האם השחקן שיביאו יוכל להיות כוכב(או לפחות טוב++++ שירדפו אחריו העשירות)ולתפקד ברגעים מכריעים כשסופו לא מתפקד..
כי ראינו שאוברדוביץ' ידע איך לעצור את סופו(למרות שעשו עליו כמה עבירות שלא נשרקו)ואז סופו פשוט יצא מהמשחק,ספורטיבית ומנטלית..
פשוט כל הזמן מדברים פה על שחקן שיבוא רק למלא מקום כשסופו לא על המגרש ואני חושבת שצריך לשאוף ליותר מ''ממלא מקום''

18 מאי 2011, 20:09

באופן כללי לא קרא הרבה פעמים שסופו לא תיפקד העונה ואני בטוח ששנה הבאה זה יקרה עוד פחות כי בסך הכל הוא צובר נסיון ולומד .... הבעיה נגד פאו הייתה שגם אליהו לא תיפקד ואז למעשה לא קיבלנו תפוקה מאף אחד מהגבוהים . אבל אם ג'יימס יחליף את סופו ואליהו יתחיל לתפקד וגם הנדריקס יתן תפוקה בעמדה 4 אני לא רואה שום בעיה בזה .
סופו הוא הסנטר הראשון שלנו וה-20-25 דק' שהוא נותן יעלות מאוד בסופו של דבר....

18 מאי 2011, 20:12

yzafrir כתב:באופן כללי לא קרא הרבה פעמים שסופו לא תיפקד העונה ואני בטוח ששנה הבאה זה יקרה עוד פחות כי בסך הכל הוא צובר נסיון ולומד .... הבעיה נגד פאו הייתה שגם אליהו לא תיפקד ואז למעשה לא קיבלנו תפוקה מאף אחד מהגבוהים . אבל אם ג'יימס יחליף את סופו ואליהו יתחיל לתפקד וגם הנדריקס יתן תפוקה בעמדה 4 אני לא רואה שום בעיה בזה .
סופו הוא הסנטר הראשון שלנו וה-20-25 דק' שהוא נותן יעלות מאוד בסופו של דבר....

אמרו לפני הגמר עשרות פעמים שאוברדוביץ' יודע איך לעצור את סופו ועשה את זה כמה וכמה פעמים..זאת אומרת שזה לא היה מקרי,וברגע שמאמן יודע איך לעצור את סופו אז הוא(ומכבי)בבעיה גדולה..כי יש לו ארסנל מאוד מוגבל(אבל יעיל)של כלים..
אני אישית לא חושבת ששון ג'יימס צריך להיות במכבי אבל זה כבר דיון אחר וכל אחד והדעה שלו..

18 מאי 2011, 21:00

בתחילה הרופאים לא האמינו שפרקינס יוכל ללכת ללא קביים כבר בחודש מאי, אך הגארד מפגין יכולת החלמה מרשימה, ועל פי הערכות יוכל לחזור לשחק באוקטובר או נובמבר. למרות קצב ההחלמה החיובי, ספק אם ימשיך במכבי ת"א בעונה הבאה.

מה זה????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

18 מאי 2011, 21:22

ספקולציה בשקל של רועי גלדסטון. תסריט יותר הגיוני הוא שמכבי תחתים את פרקינס לשנתיים - שלוש אם אופציית יציאה כפוף למצבו ותבחן את החזרה שלו במהלך העונה.

19 מאי 2011, 09:49

לפי דברים שיצא לי לקרוא באתרים מחו"ל אידסון מבוקש גם הוא בספרד כאשר חוץ מבארסה וריאל ויטוריה היא הרצינית יותר לגביו.

בנוסף גם פארגו וגם אידסון יציבו אולטימטום למכבי שהם לא מוכנים להישאר בקבוצה אם היא תחליט לשחק באדריאטית.

באם הדברים נכונים, יוצא שמכבי נמצאת במלכוד 22,
מצד אחד - כדי להשאיר את פארגו ואידסון צריכים ללכת למהלך של האדיריאטית.
מצד שני - אם הצעד של הליכה לאדריאטית יתממש, שניהם יעזבו.
נושא נעול