מלפפונים ברעל!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים ברעל!

הודעהעל ידי שחף » 30 מאי 2012, 20:35

לא חייבים מסה בעמדה 4, אני מסתפק באתלטיות ואורך.
שחף

הודעהעל ידי קובי » 30 מאי 2012, 20:37

שחף, מה אתה אומר על מאריץ' למכבי ? ולגבי שרמדיני-מאריץ' ?
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי שחף » 30 מאי 2012, 20:38

פנטסטי. בתקווה שאכן יצא לפועל(מאריץ'). בלאט יוציא ממנו מה שאובראדוביץ' לא הוציא, ולמכבי סוף סוף יהיה גודל ראוי בעמדת הסנטר מול הענקים של הגדולות.
מצויין.
שחף

הודעהעל ידי קובי » 30 מאי 2012, 20:41

מה לגבי לאנגפורד ? אני מניח שאתה בעדו... גם אתה, כשאר הפורום, סולד מלוגאן כאופציייה לסקנד ?
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 מאי 2012, 20:42

את מי הייתי מביא ל-4 שחף?
ארוך ואתלטי..
ג׳יימס?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שחף » 30 מאי 2012, 20:45

קובי כתב:מה לגבי לאנגפורד ? אני מניח שאתה בעדו... גם אתה, כשאר הפורום, סולד מלוגאן כאופציייה לסקנד ?

לאנגפורד הוכיח את עצמו כגו טו גאי ברמה הכי גבוהה. לגבי לוגאן. הוא סטריק שוטר. מול מכבי, לדוגמא, הוא היה טוב במשחקי הבית של קאחה ורע בחוץ. שחקן לא יציב.

לגבי שון ג'יימס, אני לא בטוח שיחסית ל-4 הוא כל כך אתלטי. ניקולה מירוטיץ' או טלטוביץ' יותר אתלטיים ממנו. לא ראיתי את שון ג'יימס דופק האלי הופים למרות שמוטת הידיים שלו זהה לכמה סנטרים מובילים ב-NBA.
שחף

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 מאי 2012, 20:50

שחף כתב:
קובי כתב:מה לגבי לאנגפורד ? אני מניח שאתה בעדו... גם אתה, כשאר הפורום, סולד מלוגאן כאופציייה לסקנד ?

לאנגפורד הוכיח את עצמו כגו טו גאי ברמה הכי גבוהה. לגבי לוגאן. הוא סטריק שוטר. מול מכבי, לדוגמא, הוא היה טוב במשחקי הבית של קאחה ורע בחוץ. שחקן לא יציב.

לגבי שון ג'יימס, אני לא בטוח שיחסית ל-4 הוא כל כך אתלטי. ניקולה מירוטיץ' או טלטוביץ' יותר אתלטיים ממנו. לא ראיתי את שון ג'יימס דופק האלי הופים למרות שמוטת הידיים שלו זהה לכמה סנטרים מובילים ב-NBA.

אז מי כן?
גם ארוך וגם אתלט?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yarinsaky » 30 מאי 2012, 20:53

אולי מישהוא גם ארוך, גם אתלטי, גם קולע שלשות וגם מחוספס ? זה יקלע לטעם של כולם.

יאללה, עוד 15 דפים נחליף עוד אשכול עם דיבורים בלבד. מדהים.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 מאי 2012, 20:58

yarinsaky כתב:אולי מישהוא גם ארוך, גם אתלטי, גם קולע שלשות וגם מחוספס ? זה יקלע לטעם של כולם.

יאללה, עוד 15 דפים נחליף עוד אשכול עם דיבורים בלבד. מדהים.

מישהי כמו מייגן פוקס אולי?? :huh
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 30 מאי 2012, 21:01

אולי. או בוגי יעלון. הוא לפחות ארוך ומחוספס.
צריך להפוך את האשכול הזה לת'רד לילה שכונה או משהוא כזה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 מאי 2012, 21:11

חח למה אתה מתעצבן, יש ת׳רד מלפפונים בנעוץ שאסור לדון בו, ויש את זה שכן צריך לדון בו ולעלות אופציות אפשריות..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי where is the love? » 31 מאי 2012, 05:14

yarinsaky כתב:
where is the love? כתב:
שחף כתב:אפשר לחשוב שדוויט האוורד מחכה למכבי שתיקח אותו בטרייד ודני פדרמן צריך להחליט הערב אם עושים את זה או מחכים למאריץ'...

אל תהיה כל כך בטוח ידידי, הרי למכבי לוקח המון המון מחשבות בנוהל החתמת שחקן למכבי, כך שמאריץ והווארד וכל שחקן אחר טוב ככול שיהיה יסתבך בסוף עם הדברים המוזרים האלו.
אני פשוט מקווה שיהיה לנו את מאריץ, לפחות שיהיה לנו את מאריץ, אין לי יותר מדי ציפיות מהקיץ הזה.

שנה שעברה התעצבנתי והרגשתי לא טוב, היום אני אומר שפשוט אני כבר לא מצפה לכלום, התייאשתי מהם, פשוט ככה.

קח הכול באיזי, סך הכול כדורסל.
יום אחרי שתתחתן תרגיש לא טוב.

אתה צודק קודם כל. אבל מה שיותר התכוונתי הוא שיש לי כמה בעיות הרבה יותר גדולות שצריך לפתור עוד לפני מכבי, התכוונתי למעשה שלא צריך להפוך את מכבי לבעיה.
לגבי חתונה? קודם כל שמישהי תיצא איתי, אחר כך נדבר, בינתיים התחתונה האמיתית היא השחקן המחוספס!
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי גל גל » 31 מאי 2012, 07:01

where is the love? כתב:
yarinsaky כתב:
where is the love? כתב:
שחף כתב:אפשר לחשוב שדוויט האוורד מחכה למכבי שתיקח אותו בטרייד ודני פדרמן צריך להחליט הערב אם עושים את זה או מחכים למאריץ'...

אל תהיה כל כך בטוח ידידי, הרי למכבי לוקח המון המון מחשבות בנוהל החתמת שחקן למכבי, כך שמאריץ והווארד וכל שחקן אחר טוב ככול שיהיה יסתבך בסוף עם הדברים המוזרים האלו.
אני פשוט מקווה שיהיה לנו את מאריץ, לפחות שיהיה לנו את מאריץ, אין לי יותר מדי ציפיות מהקיץ הזה.

שנה שעברה התעצבנתי והרגשתי לא טוב, היום אני אומר שפשוט אני כבר לא מצפה לכלום, התייאשתי מהם, פשוט ככה.

קח הכול באיזי, סך הכול כדורסל.
יום אחרי שתתחתן תרגיש לא טוב.

אתה צודק קודם כל. אבל מה שיותר התכוונתי הוא שיש לי כמה בעיות הרבה יותר גדולות שצריך לפתור עוד לפני מכבי, התכוונתי למעשה שלא צריך להפוך את מכבי לבעיה.
לגבי חתונה? קודם כל שמישהי תיצא איתי, אחר כך נדבר, בינתיים התחתונה האמיתית היא השחקן המחוספס!

חח לא הבנתי את הקטע המחוספס איך אתה מחליט מי מחוספס ומי לא? מזה מחוספס בעצם בשבילך?
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי er79 » 31 מאי 2012, 08:49

הלפרין שוחרר רשמית מסנט פטרסבורג, על פי וואלה. המניע, לפי דבריו של המנהל הספורטיבי, שהוא לא לקח אחריות במאני טיים. מוכר לכם המשפט מאיפשהו?
er79

הודעהעל ידי where is the love? » 31 מאי 2012, 08:56

עבור גל ושאר החבר'ה:
ובכן גל, ההגדרה של מחוספס היא הגדרה מורכבת.
קודם כל שחקן מחוספס הוא שחקן כדורסל טוב, זה חשוב כמובן, יש משהו בעיניים, באופי של אותו שחקן שגורם לך להתאהב בו מבלי שום קשר למשחק עצמו, שאתה יכול לסמוך עליו שלא משנה מה יהיה אתה יודע שהוא אומר שיהיה בסדר, אולי אני מפחד מפאו ומשאר שחקנים אבל הוא, הוא לא מפחד הוא אומר שיהיה בסדר.
אפשר לקלוט את זה מהמבטים , מהחיוכים, מהעיניים הנוצצות, והכי חשוב מצעקות, ולמה אני מתכוון צעקות, למשל אתה זוכר את פארגו שעשה קליעות מטורפות באותה סדרה נגד קאחה לבוראל, ברגע מסויים הוא פשוט שמח והתחיל לדפוק על החזה שלו באמצעות ידיו, תוך כדי שהוא מחייך, אתה רואה את הבטחון שלו, את הסטייל ואתה יודע, הוא יכול לטעות , הוא יכול להצליח אבל בכל מקרה הוא מאמין.
אחד השחקנים בדרגת החספוס הכי טובה הוא דורון פרקיס, תסתכלו עליו, מקסים, שובה את הלב, לפחות את שלי, אני בדרך כלל מגיע למשחקים קצת לפני השריקה, ואתה רואה אותו מתאמן וביחד עם אוזניות על הראש, אתה רואה את החספוס, את הבטחון את הכיף והרגש שלו, ואתה יודע שהוא איתך. אני עובר ימים לא קלים, ולפעמים אני אומר לעצמי יהיה בסדר, בוא נשדר את הבטחון והחספוס של אותם שחקנים ולא משנה מה יהיה, נחייך ונשתדל בדיוק כמו בסרטון של השחקן המחוספס גייקוב פולן שמחייך ומשהו בו אומר אני אהיה איתך.
אפשר להסתכל בסרטון המרגש על פולן איך שהוא נופל על הרצפה, רץ לאוהדים ואתה מרגיש את התשוקה והחספוס, נכנס בין שחקנים, מוסר, קולע, והכי חשוב שמח להיות על המגרש.
אתה רואה את פולן שבוכה במסיבת העיתונאים, אתה רואה את הרגש , את האהבה.
נכון שחשוב לנצח וחשוב תארים, ועוד איך, אבל לפעמים הדרך יותר מעניינת מהכל, ששחקן וקבוצה ומאמן שנותנים המון לקבוצה אז אתה יודע שניסית, אתה יודע שעשית את מה שאתה יכול לעשות הכי טוב, בגלל זה אחרי הסדרה מול פאו לא הרגשתי שהפסדתי, ואפילו הגדרתי את המשחק האחרון שהיה למרות ההפסד כמשחק הכי הירואי ומדהים בשנים האחרונות.
אחד השחקנים הכי מחוספסים שהיה פה זה שאראס, ובכן כל מילה מיותרת, הבטחון שהוא משדר פשוט חזק ביותר וכל מילה לגביו מיותרת.
יש המון שחקנים שעברו זמנים קשים וגדלו במקומות לא קלים והכדורסל והאמונה הצליחו להוציא אותם מזה, כמו למשל פטריק בברלי המצויין אם תרצה אתה יכול להסתכל בסדרה hoops dreams
למשל ארון גקסון, הקטע שהוא עושה סימן עם העין שלו ומוציא את הלשון שובה את הלב ופשוט גורם לך רק לבוא ולראות את התשוקה שלו משחקת.
יש עוד המון שחקנים מחוספסים, אגב יש שחקנים טובים מאוד שבכלל לא מחוספסים, פשוט כל אחד וטעמו.
יש אוהדים ואוהדות שכל אחד ואחת כאן , מעדיפים משהו מסויים, למשל נניח יש כאלו שמעדיפים בעמדת הסנטר מישהו בעל מסה וגבוה, יש כאלו מעדיפים זריזות וחוכמה...אני למשל מעדיף את מאריץ את המבט בעיניים הזקן המסוסקס , את המבט האדיש אך המסוכן , כמו מלתעות, כמו רגש, רק רוצה להטביע את הסל וביחד לגרום לי ולעוד מיליוני צופים , שמחה לשניה אחת בין כל הדברים.
כמובן שלפעמים סגנון המשחק של החספוס, נובע מבטחון מחוכמה ומהמון דברים.

כיצד אפשר לזהות את החספוס, בהמון דרכים אבל כמובן הרבה מאוד גם שייך לסקס אפיל שאותו מציק השחקן המחוספס! :heart
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי עפר » 31 מאי 2012, 09:25

er79 כתב:הלפרין שוחרר רשמית מסנט פטרסבורג, על פי וואלה. המניע, לפי דבריו של המנהל הספורטיבי, שהוא לא לקח אחריות במאני טיים. מוכר לכם המשפט מאיפשהו?

אין מה לעשות. זה השחקן. חבל מאוד שהגארד הישראלי הכי מוכשר ,והוא באמת מוכשר, הוא נפילה כזו.
למכבי אין ברירה אלא לקחת אותו ולשם לו לא מעט. ברור שבלי הדרכון הישראלי שלו מכבי לא היו מסתכלים עליו אפילו. לשחק בליגת קופל באחד ממחזורי הליגה הרגילים ולקלוע 25 נקודות זה אין לו בעיה.
הבעייה שלו היא בזמן האמיתי.
כמו שליאור לא ישמור בחיים טוב ככה הלפרין יברח מאחריות. חבל, אבל זה מה שיש.
עפר

הודעהעל ידי LIAV10 » 31 מאי 2012, 09:40

where is the love? כתב:עבור גל ושאר החבר'ה:
ובכן גל, ההגדרה של מחוספס היא הגדרה מורכבת.
קודם כל שחקן מחוספס הוא שחקן כדורסל טוב, זה חשוב כמובן, יש משהו בעיניים, באופי של אותו שחקן שגורם לך להתאהב בו מבלי שום קשר למשחק עצמו, שאתה יכול לסמוך עליו שלא משנה מה יהיה אתה יודע שהוא אומר שיהיה בסדר, אולי אני מפחד מפאו ומשאר שחקנים אבל הוא, הוא לא מפחד הוא אומר שיהיה בסדר.
אפשר לקלוט את זה מהמבטים , מהחיוכים, מהעיניים הנוצצות, והכי חשוב מצעקות, ולמה אני מתכוון צעקות, למשל אתה זוכר את פארגו שעשה קליעות מטורפות באותה סדרה נגד קאחה לבוראל, ברגע מסויים הוא פשוט שמח והתחיל לדפוק על החזה שלו באמצעות ידיו, תוך כדי שהוא מחייך, אתה רואה את הבטחון שלו, את הסטייל ואתה יודע, הוא יכול לטעות , הוא יכול להצליח אבל בכל מקרה הוא מאמין.
אחד השחקנים בדרגת החספוס הכי טובה הוא דורון פרקיס, תסתכלו עליו, מקסים, שובה את הלב, לפחות את שלי, אני בדרך כלל מגיע למשחקים קצת לפני השריקה, ואתה רואה אותו מתאמן וביחד עם אוזניות על הראש, אתה רואה את החספוס, את הבטחון את הכיף והרגש שלו, ואתה יודע שהוא איתך. אני עובר ימים לא קלים, ולפעמים אני אומר לעצמי יהיה בסדר, בוא נשדר את הבטחון והחספוס של אותם שחקנים ולא משנה מה יהיה, נחייך ונשתדל בדיוק כמו בסרטון של השחקן המחוספס גייקוב פולן שמחייך ומשהו בו אומר אני אהיה איתך.
אפשר להסתכל בסרטון המרגש על פולן איך שהוא נופל על הרצפה, רץ לאוהדים ואתה מרגיש את התשוקה והחספוס, נכנס בין שחקנים, מוסר, קולע, והכי חשוב שמח להיות על המגרש.
אתה רואה את פולן שבוכה במסיבת העיתונאים, אתה רואה את הרגש , את האהבה.
נכון שחשוב לנצח וחשוב תארים, ועוד איך, אבל לפעמים הדרך יותר מעניינת מהכל, ששחקן וקבוצה ומאמן שנותנים המון לקבוצה אז אתה יודע שניסית, אתה יודע שעשית את מה שאתה יכול לעשות הכי טוב, בגלל זה אחרי הסדרה מול פאו לא הרגשתי שהפסדתי, ואפילו הגדרתי את המשחק האחרון שהיה למרות ההפסד כמשחק הכי הירואי ומדהים בשנים האחרונות.
אחד השחקנים הכי מחוספסים שהיה פה זה שאראס, ובכן כל מילה מיותרת, הבטחון שהוא משדר פשוט חזק ביותר וכל מילה לגביו מיותרת.
יש המון שחקנים שעברו זמנים קשים וגדלו במקומות לא קלים והכדורסל והאמונה הצליחו להוציא אותם מזה, כמו למשל פטריק בברלי המצויין אם תרצה אתה יכול להסתכל בסדרה hoops dreams
למשל ארון גקסון, הקטע שהוא עושה סימן עם העין שלו ומוציא את הלשון שובה את הלב ופשוט גורם לך רק לבוא ולראות את התשוקה שלו משחקת.
יש עוד המון שחקנים מחוספסים, אגב יש שחקנים טובים מאוד שבכלל לא מחוספסים, פשוט כל אחד וטעמו.
יש אוהדים ואוהדות שכל אחד ואחת כאן , מעדיפים משהו מסויים, למשל נניח יש כאלו שמעדיפים בעמדת הסנטר מישהו בעל מסה וגבוה, יש כאלו מעדיפים זריזות וחוכמה...אני למשל מעדיף את מאריץ את המבט בעיניים הזקן המסוסקס , את המבט האדיש אך המסוכן , כמו מלתעות, כמו רגש, רק רוצה להטביע את הסל וביחד לגרום לי ולעוד מיליוני צופים , שמחה לשניה אחת בין כל הדברים.
כמובן שלפעמים סגנון המשחק של החספוס, נובע מבטחון מחוכמה ומהמון דברים.

כיצד אפשר לזהות את החספוס, בהמון דרכים אבל כמובן הרבה מאוד גם שייך לסקס אפיל שאותו מציק השחקן המחוספס! :heart

dafuq

בסך הכל אני מבין מה שאתה אומר, אבל זה מצחיק איך שאתה אומר את זה..
(ברוח טובה, לא להעליב או משהו :) )
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 31 מאי 2012, 11:10

שמתי לב שכמה אתרים רושמים שמכבי במשא ומתן עם האטשמייר
יכול להיות שמכבי רוצה אותו כסנטר שלישי או שהיא בכלל רוצה אותו לעמדה 4?(או כמובן שזה לא נכון)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 31 מאי 2012, 11:15

where is the love? - תגובה גדולה! :clap2
האמת שכולנו אוהבים את השואו, האתלטיות והתשוקה ויש הרבה אמת ב"חספוס" הזה שהבחור מדבר עליו.
(יותם הלפרין למשל- הוא האנתי-תזה ל"חספוס" הזה וזו חלק מהסיבה שהרבה מאוד מתקשים להתחבר אליו)
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 31 מאי 2012, 11:17

rc4991 כתב:שמתי לב שכמה אתרים רושמים שמכבי במשא ומתן עם האטשמייר
יכול להיות שמכבי רוצה אותו כסנטר שלישי או שהיא בכלל רוצה אותו לעמדה 4?(או כמובן שזה לא נכון)

סנטר שלישי? מדובר בשחקן שיקבל שכר באזור של 800 אלף דולר. הוא יכול אולי לשחק קצת בעמדה 4, אבל הוא לא מספיק מהיר לעמדה הזו והעמדה הטבעית שלו היא 5. אם יגיע הוא יחלוק את עמדת הסנטר עם שרמדיני. מדובר בשחקן חזק, עם משחק גב לסל לא רע, קליעה לא רעה מחצי מרחק ומדי פעם מסוגל גם לקלוע שלשה. לא שומר גדול וכמעט ובכלל לא חוסם. התקפית הוא טוב ומגוון יותר מהנדריקס, הגנתית הוא פחות טוב.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk, שמוליק ו־11 אורחים