ההכנות לעונה הבאה - התחילה עונת המלפפונים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ההכנות לעונה הבאה - התחילה עונת המלפפונים

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 יוני 2014, 07:22

מקאדו 3 כתב:
MTA2311 כתב:די חנוש.
"יש לי רק כבוד והערכה"? זה הרי לא נכון.

עדיין מדובר בזונת סטטיסטיקה שלא תורם(במקרה הטוב) למשחק הקבוצתי בשום צורה. הוא סקורר טוב. זה הכל.

תראה שוב כמה חשוב ותורם הוא היה משלב ההצלבה פיינל פור אירופי ונגד אילת , אבל מה זה חשוב הרי תמשיך לחזור על המנטרות שלך בלי קשר למציאות כי ככה אתה כותב מהיום שהגיע למכבי אז למה לתת לעובדות לקלקל ?

מותר לא לאהוב שחקן ולמען האמת הוא לא מהשחקנים האהובים עליי בתולדות מכבי , אבל מה לעשות שבמני טיים של העונה הוא התגלה כווינר גדול וכאחד שלא מפחד לקחת אחריות , אני לא חושב כמוך שמכבי תמצא שחקן יותר טוב בסכומים שהיא מוכנה להוציא אלה אם גם אתה חושב שאיזה ' זונת סטטיסטיקה ' מהחולדות עדיפה על שחקן שהופיע למני טיים של המני טיים באלופת אירופה .

אתה יכול לדבר על מנטרות עד מחר. מהשחקן הזה רואים רק דבר אחד מהיום שהוא הגיע למכבי.
לא ברור לי איך אפשר לראות משחקים של מכבי באופן תדיר(מניח שאתה רואה), ולא לראות מה ההשפעה שלו על המשחק הקבוצתי, כמה הוא עובד רק בשביל לשים עוד 2 נקודות על הלוח וכמה אינטליגנציית המשחק שלו נמוכה.
אתה מוזמן להמשיך להתרשם מהסטטיסטיקה שלו. עליי זה לא עובד.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 10 יוני 2014, 08:02

אתה יכול לקרוא לזה עובד בשביל עצמו בעניי זה מגוחך , שחקן שעושה הרבה מהנקודות שלו בשלבים מכריעים וברמות הכי גבוהות של אירופה ובהרבה מקרים הוא מהגורמים העקריים לניצחונות הכי חשובים של מכבי העונה , אני גם מסכים שלפעמים הוא מעצבן ונכנס עם הראש בקיר ...

רק שלדעתי חלק מאיתנו הופך כל איבוד או החתאה שלו לטרגדיה ואת המשחקים הטובים שלו מגמדים ומבטלים משום מה בעודד ששחקנים אחרים זוכים פה למחמאות וסגידה על כל פעולה טובה שעשו .

שוב אם אפשר להשאיר אותו בחוזה סביר אמי בעד , אני בטוח שאם ישוחרר נקבל איזה קרלון בראון במקרה הטוב ולא פארגו ...

מה גם שלדעתי מכבי אלופת אירופה הרבנ בזכות הסגנון ה ' מעצבן ' הזה של היקמן ורייס ולא ההיפך .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי er79 » 10 יוני 2014, 08:44

אני אנסה לתקוף את סוגיית רייס מהכיוון שלי. אני לא מכחיש שמהרגע שהוא חתם במכבי ועד לסוף הטופ 16 לערך, לא סבלתי את הבחור. כל הדברים ש-mta העלה, הוא עשה ואף מעבר: איבודים, ראש בקיר, קליעה בעייתית. לא היה לי ברור מה הוא בכלל עשה על הפרקט. כל נגיעה שלו בכדור החסירה אצלי פעימה, בפן השלילי של העניין. מצד שני, מאז סוף הטופ 16/תחילת ההצלבה, קמה פה מפלצת. לא נראה לי שמישהו פה, כולל אני, ציפה לזה. הרי זה לא שהוא השאיר חותם בליגות הבינוניות ובמפעלים הבינוניים בהם שיחק לפני. עד עכשיו אני לא מצליח לפתור את התעלומה הזאת. מה לעזאזל קרה לרייס בחודשיים האחרונים ומה הוא עשה לרייס הקודם? דיברתי שנה שעברה, אחרי שמכבי הפסידה את האלופות, על 5 מדדים שהיו חסרים למכבי ובעטיים הייתה לה עונה זוועתית. אחד המדדים שציינתי היה מדד הווינריות. כתבתי שלמכבי לא היה ווינר אז, ושחיסרון של שחקן כמו בלו, ווינר אדיר וקבלן תארים, שפרש זמנית באותה העונה, היה בעוכרינו. לא היה לנו שחקן שבמאני טיים של העונה יריח דם ויקטול כל קבוצה במשחקי ההכרעה. דווין סמית' לא היה כזה והוא אינו כזה גם היום. יתר השחקנים היו אפרוריים, כולל אגב היקמן. גל מקל, למשל, הוא ווינר, ואפשר להתווכח על יכולות המשחק שלו עד מחר. פעמיים הוא עקץ למכבי אליפות. ואין מה לעשות, mta, גם רייס כזה. אפשר להתווכח עד מחר על יכולות ניהול המשחק שלו וההשפעה שלו על הקבוצה, הוא לא מנהל משחק גדול, אבל אני אולי אפתיע אותך: לא רק שהוא הוכיח שהוא אחד הווינרים הגדולים שנחתו פה, לא רק שהוא סקורר ענק ומהשחקנים הטובים באירופה ביצירת מצבים לעצמם, בחודשיים האחרונים הוא גם משפיע לטובה על הקבוצה אבסולוטית. הוא ממעט לבצע טעיות בקבלת החלטות, מוסר אסיסטים, מפעיל נפלא את טיוס, ומקריב במשחק הגנה נפלא. הוא מדרבן את השחקנים, הוא מנהיג על המגרש, שחקן מטורף. אני עשיתי סוויץ' לא מובן מלתעב אותו ללסגוד לו. פרסמו ביוטיוב לא מזמן סרטון בספרדית של 7 דקות על איך מכבי ניצחה בצורה טקטית את ריאל באופן מושלם. זה היה מדהים לראות את זה בסלואו מושן. רייס היה מעורב כמעט בכל המהלכים, התקפית והגנתית. לזה אתה קורא לא להשפיע על הקבוצה? רייס היום עדיין לא ממנהלי המשחק הגדולים באירופה, אבל הוא הגארד הכי טוב באירופה, לא יעזור כלום. אם היית אומר לי בתחילת העונה שהוא יסריח את הפרקט בעונה הסדירה, אבל יחתים כרטיס כמו מלך ברגעי המאניטיים, לא היית קונה את זה? אני כן, ומוכן לקנות את זה גם בעונה הבאה. אילו ידעתי איזו מפלצת תתעורר בסוף העונה, הייתי קובר את הראש עמוק בחול מרוב בושה, אבל כבר אכלתי את הכובע. להחתים לחוזה ארוך טווח כבר עכשיו, כי אם לא בשנה הבאה השחקן הזה לא יהיה פה. לזכותו ייאמר שהוא גרם לי לשכוח מהרצון העז שלי לראות פה את פארגו. אני בטוח שגם מחר הוא ייתן משחק טוב, בעזרת השם.
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 יוני 2014, 10:08

נראה לי שרייס הוא קונצנזוס פה. היקמן(שעליו התנהל הדיון) לעומת זאת...
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי er79 » 10 יוני 2014, 13:12

MTA2311 כתב:נראה לי שרייס הוא קונצנזוס פה. היקמן(שעליו התנהל הדיון) לעומת זאת...

עליו אפשר לוותר. מליון הוא לא שווה.
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 10 יוני 2014, 13:21

er79 כתב:
rc4991 כתב:
er79 כתב:שהוא אומר הסגנון של מכבי הוא מתכוון לסגנון של בלאט, ולא ידוע אם בלאט ממשיך. בלאט לא מת על סגנון משחק של שחקנים כמו דונטה שמשחקים בסגנון איטי וחפירות עם הגב לסל, הוא אוהב משחק ריצות מהיר של פורוודים זריזים ואתלטיים, עדיפות גם לקלעים טובים. רק סופו הוא היוצא מן הכלל, אבל הוא משחק כסנטר בתוך הצבע, למטרות מיוחדות שבלאט כן משתמש בהן.

הוא ממש לא איטי,הוא חפר מתחת לסל כי זה היה ממש יעל אבל הוא גם יכול להריץ לך התקפות מהירות (ועוד מעמדה4)

איטי להחריד, במיוחד לעומת פורוורדים בסגנון שבלאט אוהב

לא יודע מאיפה אתה מביא את זה
הוא ממש לא איטי ובטח שלא כארבע
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Allan Turing » 10 יוני 2014, 21:19

MTA2311 כתב:נראה לי שרייס הוא קונצנזוס פה. היקמן(שעליו התנהל הדיון) לעומת זאת...

רייס הוא קונצנזוס אירופאי היום.
הוא עדיף על תאודוסיץ, על הוארטס על מקלב ועל דיאמנטידיס של היום, בפער.

הרכזים היחידים באירופה היום שנותנים לא מצאפ מבחינת מספרים והשפעה על המשחק הם רודריגז וספנוליס.
אז פארגו לא רוצה לבוא?? לא נורא. רייס טוב ממנו, ולא בקצת.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי felix_r » 11 יוני 2014, 00:39

Allan Turing כתב:

רייס הוא קונצנזוס אירופאי היום.
הוא עדיף על תאודוסיץ, על הוארטס על מקלב ועל דיאמנטידיס של היום, בפער.

הרכזים היחידים באירופה היום שנותנים לא מצאפ מבחינת מספרים והשפעה על המשחק הם רודריגז וספנוליס.
אז פארגו לא רוצה לבוא?? לא נורא. רייס טוב ממנו, ולא בקצת.

אתה מגזים בצורה פראית.

רייס הוא שחקן אחד-על-אחד נהדר, אבל הוא רכז בינוני מאוד.
ההצלחה הגדולה שלו בחלק האחרון של העונה נבעה מכך, שבלאט הפסיק לדרוש ממנו לנהל משחק ונתן לו אישור לנצל את הכישורים שלו באחד-על-אחד.

למזלנו הגדול בפיינל פור הוא שיחק נגד גארדים אירופיים, שלא מצטיינים בהגנה, כי ג'קסון נפצע בצסקא ודרייפר במדריד. אם לא הפציעות של שני האמריקאים האלה, שהם הגארדים השומרים הכי טובים בקבוצות שלהם, ממש לא בטוח, שרייס היה מצליח כל כך.

כמובן שזו לא אשמתו של רייס, שהשחקנים האלה נפצעו. הוא עשה את העבודה שלו על הצד הטוב ביותר, וכולנו שמחים על כך. למרות זאת, לא צריך להגזים, ולהכתיר אותו לרכז הטוב באירופה, כי הוא לא.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 11 יוני 2014, 07:39

אנשים נסחפו עם הסופרלטיבים עליו
יש לו עוד דרך לעבור עד שיהיה מהגארדים הטובים באירופה (ובטח שהטוב שבהם)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 11 יוני 2014, 07:47

למרות שאני אולי היחיד שהאמנתי בו מתחילת העונה ( יחד עם חביב שנעלם...) , אני מסכים עם פליקס , רייס שחקן טוב אבל הוא עדיין לא רכז ברמה של רודריגז וכו' . אבל הוא הרבה יותר מתאים לסגנון של מכבי העונה מהמון רכזים גדולים אחרים ו אני לא בטוח שהוא יכול להצליח בקבוצה כמו ריאל או צסק"א...אגב לפארגו יש את אותה בעיה מבחינת התאמה לסגנון מסויים.....
לגבי היקמן , אין ספק שהוא ראוי להמשיך אבל לא במלון דולר . בסכום כזה אפשר למצוא שחקנים ברמתו....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי יוסי22 » 11 יוני 2014, 07:50

נראה לי שבלי כוונה מישהו פה שם את הדגש על הנקודה החשובה בדיון הזה .

הבלבול בין היקמן לרייס הוא לא מיקרי , שניהם לוקחים על עצמם יותר מידי לפעמים אבל שניהם גם לא מפחדים לקחת על עצמם כשצריך .

אחד הועלה לדרגת אל והשני משום מה עדיין מקונטר על שטויות , החלק של היקמן באליפות אירופה לא קטן ולדעתי גם עולה על החלק של רייס .
יוסי22

הודעהעל ידי rc4991 » 11 יוני 2014, 08:36

yzafrir כתב:למרות שאני אולי היחיד שהאמנתי בו מתחילת העונה ( יחד עם חביב שנעלם...) , אני מסכים עם פליקס , רייס שחקן טוב אבל הוא עדיין לא רכז ברמה של רודריגז וכו' . אבל הוא הרבה יותר מתאים לסגנון של מכבי העונה מהמון רכזים גדולים אחרים ו אני לא בטוח שהוא יכול להצליח בקבוצה כמו ריאל או צסק"א...אגב לפארגו יש את אותה בעיה מבחינת התאמה לסגנון מסויים.....
לגבי היקמן , אין ספק שהוא ראוי להמשיך אבל לא במלון דולר . בסכום כזה אפשר למצוא שחקנים ברמתו....

האמת שגם אני החזקתי מרייס כשחתם (ראיתי אותו בריטאס) וחשבתי שהוא יהיה סקורר טוב אבל התייאשתי ממנו אחרי הפתיחה הנוראית וכשראיתי שהוא לא ניצל את החדירה המדהימה שלו ובמקום זה עשה שטויות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 יוני 2014, 10:37

יוסי22 כתב:נראה לי שבלי כוונה מישהו פה שם את הדגש על הנקודה החשובה בדיון הזה .

הבלבול בין היקמן לרייס הוא לא מיקרי , שניהם לוקחים על עצמם יותר מידי לפעמים אבל שניהם גם לא מפחדים לקחת על עצמם כשצריך .

אחד הועלה לדרגת אל והשני משום מה עדיין מקונטר על שטויות , החלק של היקמן באליפות אירופה לא קטן ולדעתי גם עולה על החלק של רייס .

מעניין. לפני 4 חודשים רייס חטף פה לא פחות מהיקמן, ועכשיו יש קונצנזוס שהוא שחקן מצויין. על היקמן הקונצנזוס הוא הפוך. מה זה אומר? שכנראה החלק של היקמן בזכייה הוא לא גדול אלא כנראה גם קטן משמעותית משל רייס.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 יוני 2014, 10:39

rc4991 כתב:אנשים נסחפו עם הסופרלטיבים עליו

אין לו שום דרך לעבור. הוא היה הגורם המרכזי בקבוצה שזכתה ביורוליג. "רק" זה מספיק בשביל לעלות אותו לדרגה של אחד מהגארדים הטובים באירופה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Roni1 » 11 יוני 2014, 10:58

MTA2311 כתב:
יוסי22 כתב:נראה לי שבלי כוונה מישהו פה שם את הדגש על הנקודה החשובה בדיון הזה .

מעניין. לפני 4 חודשים רייס חטף פה לא פחות מהיקמן, ועכשיו יש קונצנזוס שהוא שחקן מצויין. על היקמן הקונצנזוס הוא הפוך. מה זה אומר? שכנראה החלק של היקמן בזכייה הוא לא גדול אלא כנראה גם קטן משמעותית משל רייס.

אל תבלבל אנשים עם עובדות. היקמן ניצח לנו לבד את ההארכה באילת, ולמי אכפת שבלי השטויות שלו לא היינו מגיעים בכלל להארכה.
להיקמן יש חלק לא קטן בזכייה ביורוליג אבל העובדה היא שרוב האוהדים לא מצליחים להתחבר אליו.
Roni1

הודעהעל ידי rc4991 » 11 יוני 2014, 15:39

MTA2311 כתב:
rc4991 כתב:אנשים נסחפו עם הסופרלטיבים עליו

אין לו שום דרך לעבור. הוא היה הגורם המרכזי בקבוצה שזכתה ביורוליג. "רק" זה מספיק בשביל לעלות אותו לדרגה של אחד מהגארדים הטובים באירופה.

כל אחד והדעות שלו
מבחינתי הוא עדיין צריך להראות את אותה רמה לתקופה ארוכה יותר ובטח שלשפר את ניהול המשחק
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 11 יוני 2014, 15:44

כשאני חושב על זה אז היקמן באמת תורם לנו הרבה אבל הבעיה היא שהוא גם מזיק לא מעט
אני חושב שהפעולות הרעות שלו נצרבות לנו יותר עמוק בזיכרון

בכל מקרה אני לא רוצה אותו ואני חושב שמכבי חייבת להביא שם גדול כשהמועדפים עלי הם גאודלוק ופארגו
בנוסף צריך ללכת בכל הכח!!!! על דולמן ואז יהיה לנו סגל חזק מאוד ולא יקר מדי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 יוני 2014, 15:56

נו די כבר עם הדולמן הזה.
בואו נביא את טלטוביץ׳.

ככל שתצאו מהסרט יותר מהר ככה הקיץ יהיה לכם קל יותר.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 11 יוני 2014, 15:59

LIAV10 כתב:נו די כבר עם הדולמן הזה.
בואו נביא את טלטוביץ׳.

ככל שתצאו מהסרט יותר מהר ככה הקיץ יהיה לכם קל יותר.

רוב הסיכויים שהוא לא ישחק פה אבל זה לא אומר שלא צריך לנסות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 יוני 2014, 16:06

ננסה אז גם להחתים את ווסטברוק, אין מה להפסיד.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: שמוליק ו־16 אורחים