המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אבי כתב:מה שצוטט בשמו זה שמתכוונים להחתים עוד 2 זרים: אחד במקום אידסון ואחד במקום פרקינס.
טיקי חוזר כתב:בי ברסא עוקבת אחרי קצב החלמתו והוא מפלרטת איתה . ומכבי תחתים עוד שני זרים וזה בדיוק מה שמאמן רצה . בלאט לא נהול הפרקינס בכלל .
Holiday_Armadillo כתב:Euro_Basket כתב:כפי שגודס אמר, מחפשים 2 זרים ושני ישראלים לקו האחורי.
שייר והלפרין כבר חתמו, כעת אני מניח שיגיעו קומבו-גארד (אם פרקינס לא יישאר) וסווינגמן ובכך יושלם הסגל.
יש למישהו ידיעות במקרה? כי מישהו אמר לי שבלאט מצוטט שם והוא אומר שפרקינס לא ימשיך ומחפשים לו מחלפים
yzafrir כתב:מעבר לזה אחרי שמכבי יסיימו את כל ההחתמות שבלאט דיבר עליהם , יש לי הרגשה שהם יתפנו להתעסק בנסיונות להחתים את לאנדסברג או אפילו שרמאנדיני במטרה להשאיל אותם לעונה אחת והנות מהם בעתיד ....
where is the love? כתב:האם יש תסריט שגם יבוא סמול גם יבוא גארד וגם פרקינס ישאר?
Holiday_Armadillo כתב:ד''א-תודה על הסריקה
חנו'ש כתב:yzafrir כתב:מעבר לזה אחרי שמכבי יסיימו את כל ההחתמות שבלאט דיבר עליהם , יש לי הרגשה שהם יתפנו להתעסק בנסיונות להחתים את לאנדסברג או אפילו שרמאנדיני במטרה להשאיל אותם לעונה אחת והנות מהם בעתיד ....
מה בדיוק הגיוני בלהחתים את לאנדסברג השנה, לשלם סכום לא קטן לחיפה, רק בשביל לא להשתמש בו השנה כשאפשר בכל מקרה לחכות שנה ולהחתים אותו בשנה הבאה בלי צורך לשלם לחיפה גרוש.
אתה לא באמת חושש שעוד שנה בחיפה זה מה שיקפיץ אותו לחוזה עתק אצל אחת העשירות של אירופה??
Holiday_Armadillo כתב:where is the love? כתב:האם יש תסריט שגם יבוא סמול גם יבוא גארד וגם פרקינס ישאר?
8 זרים? אני בספק.
Holiday_Armadillo כתב:where is the love? כתב:האם יש תסריט שגם יבוא סמול גם יבוא גארד וגם פרקינס ישאר?
8 זרים? אני בספק.
yzafrir כתב:אגב , דובר על זה שאחד מהשניים (מילאן\הנדריקס ) יושאל כך שעם פרקינס זה יהיה 7 זרים ....השאלה אם מכבי בכלל מתכוונת להשאיל אחד מהם....
דרך אגב אתמול לאנתוני פארקר חגג יום הולדת אך אף אחד לא ציין את זה ? בכל מקרה מזל טוב שייהיה!!!
I just want to thank everybody for sending me the Birthday wishes! Much appreciated! Happy Father's Day to all the great Dads out there! Special shout out to my people in Israel that somehow haven't forgotten about me.
Holiday_Armadillo כתב:דרך אגב אתמול לאנתוני פארקר חגג יום הולדת אך אף אחד לא ציין את זה ? בכל מקרה מזל טוב שייהיה!!!
הוא פירסם את זה אתמול בפייסבוק שלוI just want to thank everybody for sending me the Birthday wishes! Much appreciated! Happy Father's Day to all the great Dads out there! Special shout out to my people in Israel that somehow haven't forgotten about me.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, JarJarBinx, refael, Shay_uzan, גל גל ו־34 אורחים